Impresii concurs Pucioasa
Postat 01 July 2003 - 12:50 PM
Mai felicitam intens pe campion, pe mecanic si pe sotiile sau colegele de camera a celor 2. Pe campion ca a iesit cam pion. Pe sotii ca le-au permis celor 2 sa se manifeste, iesind din casa cu o sarsana de scule si chestii, si sa lipseasca de acasa, in deplasare fiind, asa o perioada lunga!
dar de model parca nu am citit nimic... Ce sa fie oare? i-ati dat si lui ca premiu ceva nitro pur si nishte gume noi sa se poata lauda? macar o medalie mica pictata pe botic... la detalii tehice io nu ma pricep dar sigur sunt altii mai priceputi care poate ca ar intelege ceva si poate ca ar fi curiosi!
Big
Postat 01 July 2003 - 01:36 PM
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 01 July 2003 - 01:39 PM
Flickr - pozele mele
Postat 01 July 2003 - 04:14 PM
Postat 01 July 2003 - 04:53 PM
Big, la 1 Jul 2003, 12:50, a spus:
dar de model parca nu am citit nimic...
Big
Ca bine le zici nenea Big! Pai daca nu aduceam premiu nu crezi ca deveneam aeromodelist? Eu eram pilot si masina aeromodel..... pe balcon!! Sa vezi ca si masinile pot sa zboare :o :o
Cat despre model..., da cred ca pot sa zic. Iote-l:
Proceed
Nu stiu de unde ai aflat, da' sa stii ca i-am dat gume noi :rolleyes: :rolleyes:
De celalalt, sa zica nea Stefan... :D :D
Cristi
Aceasta postare a fost editata de CristiM: 01 July 2003 - 05:34 PM
Postat 01 July 2003 - 05:38 PM
Stefan, la 1 Jul 2003, 14:15, a spus:
In consecinta, te delegam sa faci programul cu repere orare!! :rolleyes: :rolleyes:
Meserias cum esti, trebuie sa iasa ceva bun :D
Cristi
Postat 01 July 2003 - 10:28 PM
Daca tot vorbim de mici, bere si ardei iute hai sa stabilim pt duminica o mini fiesta, mai ales ca sunt castigatori dornici de cinsteala.
Viper se resimte cel mai tare si cred ca merita din plin sa recupereze cateva berici cu mici.
ps Nenea Mizzone astept articolul.
Postat 02 July 2003 - 09:28 AM
La sfarsit ar trebui sa acordam si un premiu sau un titlu de campion.
Pt Big, automodelele cu care am concurat sunt urmatoarele:
1/8 Formula 1 2wd
1/8 Black-one 4x4
1/10 HPI RS4 nitro type ss
Postat 02 July 2003 - 11:33 AM
Oricum de acum sa nu va mai speriati de federatie care s-a schimbat mult in ultima vreme(parerea mea).
Bog
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 02 July 2003 - 11:36 AM
Postat 03 July 2003 - 11:51 PM
NU confunda un singur concurs cu o intreaga "istorie", din pacate adevarata.
ASTEPT!(zilele astea o sa-l sun pe Gury, la Arad, sa vedem el ce parere are, apropo de adevarat sau fals privitor la afirmatile mele, el fiind din pacate chiar unul din "eroii" unor "istorii" federale!
a, si sa nu uit!:"... ca comentariile ..." de unde ai luat-o?
ai mare grija ce afirmatii faci, ca sint cu ochii pe tine!
ATENTIE, cu o floare, numai un exaltat poate crede ca se face primavara!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 03 July 2003 - 11:54 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 04 July 2003 - 10:14 AM
Bafta si minuni! (asa cum zici tu)
Bog
Postat 04 July 2003 - 12:48 PM
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 09 July 2003 - 09:05 AM
Postat 04 July 2003 - 05:49 PM
Ori esti barbat si spui lucrurilor pe nume ori iti vezi de treaba ta de mecanic turmentat si eviti apropouri jegoase la adresa mea!
Ai cumva senzatia ca opozitia pe care am facut-o in ultimul an nu a avut ecou?Drept dovada, anul 2003 aduce o noua clasa, respectiv 1/10 I.C..
Rade ciob de oala sparta (adica tu, sa fiu sigur ca intelegi la cine ma refer, sau poate vrei sa-ti trimit un M.I.)
care atunci cand s-a pus problema de infiintarea PROMODEL ai venit cu milionul!
Te previn, o singura data sa mai faci afirmatii la adresa mea si ti-ai luat-o!
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 04 July 2003 - 05:50 PM
Postat 04 July 2003 - 09:18 PM
Domle stai linistit ca nu era vorba despre tine deloc.Tu nu ai mai zis nimic de foarte mult timp.Crezi ca eu am ceva cu tine daca a iesit asa aiurea la pucioasa?
Bog
Postat 04 July 2003 - 11:02 PM
Postat 06 July 2003 - 01:38 PM
Postat 07 July 2003 - 10:05 AM
Flickr - pozele mele
Postat 08 July 2003 - 04:22 PM
Flickr - pozele mele
Postat 08 July 2003 - 04:41 PM
Flickr - pozele mele
Postat 09 July 2003 - 01:58 AM
ps Bogdanele: ne mai zici ceva pe MI ?
Aceasta postare a fost editata de ikonet: 09 July 2003 - 02:00 AM