Modelism - RHC Forum: Impresii concurs Pucioasa - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Impresii concurs Pucioasa

#31 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 01 July 2003 - 12:50 PM

nu sunt io automodelist dar ma bucur sa aud ca ati avut parte de o actiune faina. dupa atatea certuri am ajuns sa cred ca daca ai 4 roti trebuie musai sa injuri si sa sudui ca un birjar, ca asa se vedea de la mine aceasta ramura stufoasa a modelismului! De aceea felicitam pe organizatori, pe participantii educati si pe spectatori.

Mai felicitam intens pe campion, pe mecanic si pe sotiile sau colegele de camera a celor 2. Pe campion ca a iesit cam pion. Pe sotii ca le-au permis celor 2 sa se manifeste, iesind din casa cu o sarsana de scule si chestii, si sa lipseasca de acasa, in deplasare fiind, asa o perioada lunga!

dar de model parca nu am citit nimic... Ce sa fie oare? i-ati dat si lui ca premiu ceva nitro pur si nishte gume noi sa se poata lauda? macar o medalie mica pictata pe botic... la detalii tehice io nu ma pricep dar sigur sunt altii mai priceputi care poate ca ar intelege ceva si poate ca ar fi curiosi!

Big
FROGS CAN FLY!
0

#32 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 01 July 2003 - 01:36 PM

Asa, nenea Campeon, asa! Zici bine, ne vedem la tura urmatoare de mici viteza si Cola viteza! A, sa nu uit, si ardei iuti viteza!!!

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 01 July 2003 - 01:39 PM

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#33 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 01 July 2003 - 02:15 PM

Mici, bere, cola si ardei iuti viteza, sunt deja prea multe clase de concurs si nu stiu daca vom avea timp sa ne antrenam pentru toate; atentie! sunt numai trei zile asa ca trebuie sa facem un program bine pus la punct. :o
0

#34 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 01 July 2003 - 04:14 PM

Daca e timp e si o saptamina ca doar no sa ratezi si cursa de off-road.
0

#35 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 01 July 2003 - 04:47 PM

Bre Bogdanele, unii mai si munceste ca sa poata sa-si ia modele!!
Ce zici de chestia asta??

Cristi

Aceasta postare a fost editata de CristiM: 01 July 2003 - 04:53 PM

2 fast 4 you 2
0

#36 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 July 2003 - 04:53 PM

Big, la 1 Jul 2003, 12:50, a spus:

Pe sotii ca le-au permis celor 2 sa se manifeste, iesind din casa cu o sarsana de scule si chestii, si sa lipseasca de acasa, in deplasare fiind, asa o perioada lunga!

dar de model parca nu am citit nimic...
Big

Ca bine le zici nenea Big! Pai daca nu aduceam premiu nu crezi ca deveneam aeromodelist? Eu eram pilot si masina aeromodel..... pe balcon!! Sa vezi ca si masinile pot sa zboare :o :o

Cat despre model..., da cred ca pot sa zic. Iote-l:
Proceed

Nu stiu de unde ai aflat, da' sa stii ca i-am dat gume noi :rolleyes: :rolleyes:

De celalalt, sa zica nea Stefan... :D :D

Cristi

Aceasta postare a fost editata de CristiM: 01 July 2003 - 05:34 PM

2 fast 4 you 2
0

#37 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 July 2003 - 05:38 PM

Stefan, la 1 Jul 2003, 14:15, a spus:

Mici, bere, cola si ardei iuti viteza, sunt deja prea multe clase de concurs si nu stiu daca vom avea timp sa ne antrenam pentru toate; atentie! sunt numai trei zile asa ca trebuie sa facem un program bine pus la punct. :D

In consecinta, te delegam sa faci programul cu repere orare!! :rolleyes: :rolleyes:
Meserias cum esti, trebuie sa iasa ceva bun :D

Cristi
2 fast 4 you 2
0

#38 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 01 July 2003 - 10:28 PM

Cristi incerc sa gasesc timp sa fac captura, sunt aprox.60min... pana duminica sper sa reusesc sa aduc ceva la pista, macar partial. Mai am din iarna(Raff in actiune la 1/1) un cd si inca unul de pe 1iunie cu barcute+Savage(CataWRC) in actiune la padure, daca mai exista si alte cd-uri ma intereseaza sa le am si eu in colectie, la schimb.
Daca tot vorbim de mici, bere si ardei iute hai sa stabilim pt duminica o mini fiesta, mai ales ca sunt castigatori dornici de cinsteala.
Viper se resimte cel mai tare si cred ca merita din plin sa recupereze cateva berici cu mici.

ps Nenea Mizzone astept articolul.
0

#39 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 02 July 2003 - 09:28 AM

Stabilim la fata locului regulile si programul la cursa de anduranta mici & bere viteza + ardei iuti.
La sfarsit ar trebui sa acordam si un premiu sau un titlu de campion.

Pt Big, automodelele cu care am concurat sunt urmatoarele:
1/8 Formula 1 2wd
1/8 Black-one 4x4

1/10 HPI RS4 nitro type ss
0

#40 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2003 - 11:33 AM

Imi pare foarte bine ca comentarile legate de federatie nu au mai fost adevarate.Ati vazut si voi ca nu a fost deloc vreun incident neplacut din partea arbitrilor sau alt ceva legat de federatie.Nu inteleg de ce au trebuit niste comentari neadevarate la adresa concursurilor organizate de federatie care nu mai sunt la curent cu realitatea.Uni au vorbit din ce au auzit ,uni din ce isi mai aduc aminte de acum 4-5 ani.
Oricum de acum sa nu va mai speriati de federatie care s-a schimbat mult in ultima vreme(parerea mea).

Bog

Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 02 July 2003 - 11:36 AM

0

#41 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 July 2003 - 03:14 PM

Vânezi vre-un post la Federatie??
Inca mai sunt multe de facut, asa ca nu te avânta :rolleyes:
2 fast 4 you 2
0

#42 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 03 July 2003 - 01:59 AM

Ce ati zice daca micii despre care se tot vorbeste p'aci i-am consuma intr-un cadru mai atractiv ?

Intrati la DIVERSE , SPORT & AUTO , EVENIMENT AUTO si vedeti voi....

Aceasta postare a fost editata de cataWRC: 03 July 2003 - 02:00 AM

0

#43 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 03 July 2003 - 11:51 PM

bogdanel, TE SOMEZ sa indici URGENT macar un singur lucru neadevarat scris de mine pe acest forum, altfel ne certam urit de tot!
NU confunda un singur concurs cu o intreaga "istorie", din pacate adevarata.
ASTEPT!(zilele astea o sa-l sun pe Gury, la Arad, sa vedem el ce parere are, apropo de adevarat sau fals privitor la afirmatile mele, el fiind din pacate chiar unul din "eroii" unor "istorii" federale!
a, si sa nu uit!:"... ca comentariile ..." de unde ai luat-o?
ai mare grija ce afirmatii faci, ca sint cu ochii pe tine!
ATENTIE, cu o floare, numai un exaltat poate crede ca se face primavara!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#44 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 03 July 2003 - 11:54 PM

asa cum am promis, in curind voi scrie si impresiile mele vis-a-vis strict de evenimentul de la pucioasa, cel mai probabil in week-end.bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#45 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 10:14 AM

Mizzone nu te mai umfla ca riurile dupa ploaie.Stai un pic ca in mesajul meu nu apare vreun cuvint legat de tine.Ce zici tu e foarte adevarat dar pina cum 2 ani.Anul trecut ca si anul acesta nu a fost nici o problema legata de federatie (Eu am fost anul trecut la toate concursurile de auto).Lucruri neadevarate le-a afirmat altcineva care din pacate nu a dat ochii cu federatia in viata lui.Deci eu nu m-am luat de tine deloc.Sorry daca asa s-a inteles din mesaj.Deci draga Miti eu nu am nimic cu tine daca asa crezi, chiar din contra imi face mare placere cind te vad pe pista.

Bafta si minuni! (asa cum zici tu)

Bog
0

#46 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 11:29 AM

bogdanut, la 4 Jul 2003, 10:14, a spus:

Lucruri neadevarate le-a afirmat altcineva care din pacate nu a dat ochii cu federatia in viata lui.

!!??? Adica?? Cine?
2 fast 4 you 2
0

#47 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 12:48 PM

11

Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 09 July 2003 - 09:05 AM

0

#48 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 04 July 2003 - 05:49 PM

Bogdan, daca esti fetita iti dai coloteii jos, te apleci si te lasi ......!
Ori esti barbat si spui lucrurilor pe nume ori iti vezi de treaba ta de mecanic turmentat si eviti apropouri jegoase la adresa mea!
Ai cumva senzatia ca opozitia pe care am facut-o in ultimul an nu a avut ecou?Drept dovada, anul 2003 aduce o noua clasa, respectiv 1/10 I.C..

Rade ciob de oala sparta (adica tu, sa fiu sigur ca intelegi la cine ma refer, sau poate vrei sa-ti trimit un M.I.)
care atunci cand s-a pus problema de infiintarea PROMODEL ai venit cu milionul!

Te previn, o singura data sa mai faci afirmatii la adresa mea si ti-ai luat-o!

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 04 July 2003 - 05:50 PM

RHCForum - Webmaster
0

#49 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 09:18 PM

Altu..........

Domle stai linistit ca nu era vorba despre tine deloc.Tu nu ai mai zis nimic de foarte mult timp.Crezi ca eu am ceva cu tine daca a iesit asa aiurea la pucioasa?

Bog
0

#50 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2003 - 11:02 PM

Bogdanel te-a rugat nenea Viper, si nu de mult timp, sa-ti controlezi afirmatiile si tonalitatea lor... daca vrei sa te afirmi baga ture pe pista si lasa oamenii in pace.
0

• Grup: Guests

Postat 06 July 2003 - 01:38 PM

Salutare!Domnilor dupa parerea mea cursa de la Puciosa a fost cam ce mai buna cursa care s-a desfasurat in compionatul nostru national de cand particip eu.Sunt sigur ca totzi cei prezentzi au fost multzumitzi de cursa si de spectacolul care a iesit de la prima la ultima cursa.Ce sa mai pilotzi forte buni ,masini forte bune .nu pote sa iasa decat bine.Mitzone ar fi mai bine sa lasi meseria de mecanic ca nu iti sta bine si sa-ti cumperi o masina sa ne alergam cum faceam acum catziv ani.Bogdanel stiu un post de scrumeor si unul de cofetar suna-ma ca de mecanic nu prea ai inclinatzie :D :D : :D
0

#52 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 07 July 2003 - 10:05 AM

Asa, nene Ionutz! Le zici bine! Pe mine personal m-a incantat la maxim clasa 1/8, chit ca m-ati alergat de mi-au iesit ochii... Dar a fost super!!!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#53 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 08 July 2003 - 04:22 PM

Dragi colegi automodelisti, cand Doamne-iarta-ma ca era sa zic o mare prostie, vedem si noi mai multe poze???? Eventual grupate frumos, la Galeria Foto? Ca doar a fost concurs national, nu? Ce, am alergat de nebun degeaba??? :)
Flickr - pozele mele
0

#54 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2003 - 04:39 PM

Ce-am avut am pus!

######, ce mai faci??

Si Cristi Faur zicea ceva de niste poze.
2 fast 4 you 2
0

#55 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 08 July 2003 - 04:41 PM

Stiu ca ai pus, dar mai astept... Inca ma dor picioarele... :)
Flickr - pozele mele
0

#56 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2003 - 04:55 PM

Daca le mai pun odata te mai lasa picioarele? :) :)
2 fast 4 you 2
0

#57 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2003 - 01:58 AM

Am facut o parte din filmare aprox. 600Mb, asha ca cine vrea e ok.

ps Bogdanele: ne mai zici ceva pe MI ?

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 09 July 2003 - 02:00 AM

0

#58 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2003 - 08:03 AM

Da, da, vreau filmul .... contra ce vrei tu.....
2 fast 4 you 2
0

#59 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2003 - 09:14 AM

###### nu mai tulbura apele!!! Daca vrei sa te iert te prezinti la mine cu un CD sau doua cu de toate de la Pucioasa si eu iti fac cadou o surubelnita. :)

Bog
0

#60 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 09 July 2003 - 10:50 AM

Bogdanele, o sa pastram o amintire frumoasa despre tine... :)
Flickr - pozele mele
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu