pucioasa concurs,cazare
Postat 17 June 2003 - 11:04 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 18 June 2003 - 12:02 AM
La revedere Pucioasa...
Postat 18 June 2003 - 08:38 AM
Anul trecut totul a fost foarte frumos.Tu nici nu ai dat cu ochii de federatie si deja fugi de ea?
Nu va mai luati dupa ce auziti!!! Veniti ,convigetiva si dupia comentati!
Cu cazarea e foarte simplu si foarte comod.Este un hotel de 2 stele foarte curat linga pista si destul de ieftin (anul trecut a fost in jur de 250000-300000 pe noapte de persoana)
Veniti si nu veti regreta!
Bog
Postat 18 June 2003 - 08:54 AM
Flickr - pozele mele
Postat 18 June 2003 - 09:07 PM
1. ca sa combati, trebuie sa cunosti.
2. merg sa fac echipa ("ridicator") cu sensei CristiM, sa mai invat si eu cite ceva.
3. sa mai culeg "materiale" pentru o eventuala rubrica de "asa NU!"sau "cronicuta"! (hm-hm!).
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 18 June 2003 - 10:07 PM
Nu stiu unde ati stat voi, Bogdane, dar noi am stat mai aproape, si parca mai ieftin.
Oricum, Lucian a insistat (si a obtinut) ca acest Camp. National de 1/8 sa se alerge in 3 etape, tocmai pentru
ca sunteti multi care ati alerga. Ar fi pacat sa nu veniti. Cu atat mai mult cu cat vor fi 3 categorii de concurs :
1/8 2wd - Formula si Grupa C
1/8 4wd Grupa C
1/10 IC
Pt. Calin Banaru : Daca citesti, ajuta-ne cu lista cazarilor din Pucioasa. Multumesc !
Cristian Faur
Hobbyland Racing Team Arad
P.S. URK, poti detalia : "Oricum castigatorii sunt deja negociati" ???
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
Postat 18 June 2003 - 10:31 PM
...vara 2000, concursul de la Vaslui, director de concurs:Olaru, afirmatie facuta inainte chiar de inceperea concursului:"di shi si nu ricunoashtim, Cristiniel ieste shiel mai bun pilot din romania la ora aiasta, n-arii cum si nu castigii!"???!!!???
..... e, s-o fi schimbat oare ceva ?!?!.....si era ditamai directorul de concurs, "impartial" ,de!
acu`, aud ca a mai ajuns si prin biroul federal, in conditiile in care prin `97-`98 nu prea cunostea prevederile regulamentului tehnic EFRA, singur recunoscind ca :"io nishi n-am pria shitit shi scrii pin ashelea, da` cried ca shtiu cam cum iesti probliema!".....?!?!? (Amara, sedinta tehnica, finala 1/1o electrice viteza, `98 )
...of-of, mai-mai...
bafta si minuni!
Postat 18 June 2003 - 11:02 PM
Pina la urma orice sistem se combate cel mai bine dinauntru lui si nu din afara (Ce dracu a-ti uitat cine la dat jos pe ceausescu sau cine la schimbat pe Nea Nelu in '96 )
Asa ca pina la urma voi astia cu posibilitati v-ati luat masini numai ca sa va umflati muschii la pista la Palat ? sau sa incercati intr-o competitie buna sau rea cum o fi, si sa aratati lumii ca sinteti piloti buni ai?
Cu o participare numeroasa si de ce sa nu recunostem (bravo voua celor care a-ti investit in automodelism)bine dotata tehnic si cu mare potential de pilotaj specimene si dromaderi ca cele enumerate de Miti s-ar putea sa nu mai aiba ce cauta pe o pista,dar pt.asta trebuie sa luptam cu totii nu numai sa combatem pe forum
Asa ca lasati vrajeala pt. altii si duceti-va la concurs!!!!!!!!!!!
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 19 June 2003 - 09:14 AM
Flickr - pozele mele
Postat 19 June 2003 - 12:25 PM
Marinaru, la 19 Jun 2003, 08:58, a spus:
Forma completa ar fi cine stie, poate si vrea!!
Dar noi vrem.....
Cristi
Aceasta postare a fost editata de CristiM: 19 June 2003 - 12:28 PM
Postat 20 June 2003 - 03:55 PM
Miti lasa lumea in pace! Sunt multi piloti care nu au mers in viata lor la un concurs al federatiei si vorbesc de ceste concursuri de parca au vazut filme horror cu federatia.
Bog
Postat 21 June 2003 - 03:20 PM
daca e tot cu arbitrii care n-au habar,(nu-i suficient sa stie sa numere pina la 25),hai sa fim seriosi.
bafta si minuni!
Postat 21 June 2003 - 03:56 PM
inca odata, TOT RESPECTUL PENTRU WABO!UN SINGUR CLUB, PUTERNIC, IN BUCURESTI, ASTA CRED CA E SOLUTIA SALVARII LATURII COMPETITIONALE A MODELISMULUI.si la fel, in celelalte zone din tara.in nici un caz continuind sa mergem la "circul federal".
mai toti spuneti sa nu mai sperii lumea cu istorii urite.e adevarat, nu intoarce nimeni timpul si banii inapoi,dar de ce sa persistam in a fi marionetele altora?iar daca demonstreaza oricine ca am scris vreun neadevar, sint gata sa discut orice afirmatie cu dovezi si argumente(care din pacata exista!).
am sperat din tot sufletul, atunci cind m-am "apucat" iar de modelism, sa nu-mi mai fac niciodata clipe si ginduri urite datorita acestui HOBBY.iata insa ca se pare nu putem scapa de federatie si de restul mizeriilor.
am sperat sa nu mai renunt niciodata la masinute, barci si avioane.mai ales ca sint multi cei care stiu ca atunci cind am "venit" prima oara, mergeam la mai toate manifestarile modelistice, chiar daca eu eram "de la masinute".cindva, pentru prima statie rc, am mincat in Nurenberg sapte zile biscuiti cu gem(mi-am luat-o din diurna).
felicitari pentru Ripa Rosie,asa cred ca trebuie facut modelismul, va iubesc pe toti modelistii, si fie ca intr-o buna zi sa avem bafta sa se implineasca o minune si acest HOBBY sa ne uneasca, nu sa ne faca "singe rau".
LA REVEDERE!NU VOI MAI SCRIE NICIODATA NIMIC DE federatie SAU CONCURSURI, NU MERITA!
BAFTA SI MINUNI!
Postat 22 June 2003 - 05:16 PM
Eu am stat cu 300000 camera l un hotel de linga pista.De ala vorbesti?
Cam scump.
Bog
Postat 23 June 2003 - 11:58 AM
leo, la 22 Jun 2003, 07:16, a spus:
Hotel "Ceres" doua stele.
Tel. 0245 729760.
Tarife 670000/ noapte cu mic dejun.
600000/ noapte fara mic dejun.
La Hotelul Pensionarilor (pensiune) e superfain si ca pret si la fel si confort...iar copii (juniorii) au preturi reduse, tot acolo! Este aproape de pista (1 minut pana la poarta de la poalele ccolinei spre pista)! Cand anul trecut, la hotel ni s-a cerut un pret, la pensiune ne-am cazat cu jumatate de pret! (doua paturi, televizor color, baie cu dush), eventual balcon.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 23 June 2003 - 12:21 PM
Flickr - pozele mele
Postat 23 June 2003 - 03:15 PM
Flickr - pozele mele
Postat 23 June 2003 - 07:19 PM
Asfaltul e super bun deci va puteti regla centrul de greutate cit mai jos.
Sa vedem cine are curaj sa se bage si la 2wd.Am vorbit ieri cu Cristi Faur si mi-a zis ca va "bate cu placere".
Bog
Postat 23 June 2003 - 11:50 PM
cine mai merge sa concureze?
Cristi si Mizzone - bafta, de minuni sper sa nu fie nevoie.