Modelism - RHC Forum: Sa FIM MANDRII !!! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Sa FIM MANDRII !!! Ca suntem ROMANI !!!

#1 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 21 September 2006 - 06:24 PM

Un clip de 5 min !!! :D :) B) Romania e o tara MINUNATA !!!
... Pacat ca e ................................ locuita .... :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MERITA sa-l vedeti !!!

MERITA !!!

Stima,

PS: Multzam, @bc04mta !
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#2 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2006 - 06:34 PM

Rg moderatoru' sa adauge un "N" la titlu' !!!! :)
Din ... viteza, l-am mancat .... B) :D

Stima,
0

#3 Useril este offline   bethowen 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 28-October 05

Postat 21 September 2006 - 07:32 PM

Da @ domnu_doctor intradevar sunt motive sa ne mandrim chiar daca toti ne au dat la fund istoria
0

#4 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2006 - 07:53 PM

Poate, daca ....................... :) dam la o parte practicile alea inradacinate in strafundurile noastre, de multi, multi ani, despre care, sper din tot sufletu' ca o sa vorbim cat mai curand la ... trecut, o sa putem vedea si aprecia valorile adevarate ale neamului ! Valori care dainuie ani, secole, nu d-alea de ... 2 lei (vechi) ...

Stima,
0

#5 Useril este offline   Cypy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 342
  • Inregistrat: 06-July 05

Postat 21 September 2006 - 08:18 PM

Foarte fain clipul, avem si noi motivele noastre de mandrie totusi..... B) , chiar daca la suparare zicem multe rele despre romanica nu-i chiar asa negru dracu .....se putea si mai rau :)

Aceasta postare a fost editata de Cypy: 21 September 2006 - 08:24 PM

<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
0

#6 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 21 September 2006 - 08:55 PM

super tare !!! chiar cum ar fi fost lumea fara romania !! seaca si lipsita ed prosperitate zic io!
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#7 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 September 2006 - 09:52 PM

Pe mine ma surprinde :mellow: , ca fac altii astfel de clipuri, despre noi ... dovedind in felu' asta ca-s mai bine documentati ca noi, despre noi, si tre' sa aflam de la altii DESPRE NOI !!! :wub: :( :D
Pacat ...

Stima,
0

#8 Useril este offline   Cypy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 342
  • Inregistrat: 06-July 05

Postat 21 September 2006 - 10:03 PM

Dar de cine e facut clipul ? Nu e productie romaneasca?
0

#9 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 21 September 2006 - 10:07 PM

cu placere domnu doctor :mellow:
gasisem si unu cu transilvania

este romanesc.... cel care vorbeste spune "la noi"
si pe discovery este un "short film" despre coanda
---bc04mta---

Aceasta postare a fost editata de bMaNiAc: 21 September 2006 - 10:08 PM

-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#10 Useril este offline   kamikaze 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 241
  • Inregistrat: 29-May 05
  • Interests:Machete

Postat 21 September 2006 - 10:11 PM

Din ce scrie acolo, clipul e trimis de un roman ( mai mult ca sigur si facut de el ) "Added June 20, 2006
From adrianmoldovan
Watch this video that shows some of the Watch this video that shows some of the things that Romanians invented. Things that have advanced us into the technology we have today. ... (more) (less)
Category Travel & Places "

ps: cred ca primii care ar trebui sa vada aceste clipuri sunt chiar romanii, si de-abia dupa aceea strainii; sigur sunt destui care s-ar intreba "astea chiar sunt in romania??!!" (ma refer la romani) :mellow:

Aceasta postare a fost editata de kamikaze: 21 September 2006 - 10:14 PM

Tara te vrea prost! N-o dezamagi...
0

#11 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 21 September 2006 - 10:12 PM

EXCEPTIONAL
0

#12 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 06:55 AM

kamikaze, la 21 Sep 2006, 22:11, a spus:

....
ps: cred ca primii care ar trebui sa vada aceste clipuri sunt chiar romanii, si de-abia dupa aceea strainii; sigur sunt destui care s-ar intreba "astea chiar sunt in romania??!!" (ma refer la romani) :wub:

Exact asta am vrut sa zic si io ! :mellow: :(

Stima,

PS: In urma cu multi ani, cand a aparut pe piata primu' LP al lu' %^&&^%#$%&^, a fost difuzat la radio una din piesele de pe disc. Care stie discu' isi aminteste ca are un inceput instrumental SUPERB :D , faza la care un amic de-al meu, a facut urmatoarea remarca:
"- Wow ! Ce fain suna !! Ce trupa o fii ??? :( "
Si cand au inceput baietii, Nicu Kovacs, Kappel, Baniciu, Ovidiu Lipan si restu' sa o dea pe romaneste, :o , ... omu' a ramas INTERZIS ! Nu a vrut sa sa accepte in nici un fel ca muzica aia poate fi romaneasca...
0

#13 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 22 September 2006 - 09:00 AM

... si uite asa ne descoperim de fapt pe noi insine... Poate este unul dintre cei mai reusiti pasi spre brand'ul de tara. Au trebuit 16 ani pentru a ne dezmetici. Brucan prezicea 20... poate dupa urmatorii 4 ani chiar vom fi toti mandrii de faptul ca avem o istorie de ~ 2500 ani.
...audaces fortuna iuvat...
0

#14 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 09:10 AM

Silfax, la 22 Sep 2006, 09:00, a spus:

... si uite asa ne descoperim de fapt pe noi insine... Poate este unul dintre cei mai reusiti pasi spre brand'ul de tara. ...

... incet, incet, da' ...sigur ! :mellow: :wub:

Stima,
0

#15 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 22 September 2006 - 09:49 AM

Astept un ropot de aplauze dupa urmatoarele observatii:
1. Domdoctor, mandri se scrie cu un i; banuiesc ca ai adaugat din graba unul in plus.
2. in firma lu' domnu Gatesh cred ca a doua limba vorbita e Urdu (limba vorbita in India si Pakistan)
3. cred ca povestea cu albastrul de Voronet e la fel de propagandistica precum cea cu "Bucurestiul- a 2-a capitala Europeana ca numar de maghiari". ce ne datoreaza Gatesh noua pentru eventualul numar mare de Romanashi care lucreaza la el? Cumva ceva? NU, oamenii aia si-au luat salariul!
4. Faptul ca multe din putorile noastre sunt mai frumoase decat ale lor, nu ne indreptateste sa spunem ca noi avem cele mai frumoase femele de pe Terra. Sunt doar mai ieftine...foamea, deh; cat despre cum se face o ciorba, parca ar fi rude cu nevasta lu' Al Bundy.
5. Sa nu credem ca daca ar fi lipsit Imperiul Austro-Ungar in secolele trecute, mare parte din tara asta ar fi avut vreun chef de munca. La fel, daca unii au impresia ca au inventat Sarmisegetuza, nu merita sa le dam apa la moara si in urmatoarea lor ineptie (vecina cu zvonurile turnurilor energetice din Bucegi, a lui Guru), cum ca la noi e centrul Universului.
6. Faptul ca un american citeste un text, spunand "la noi", nu inseamna ca acest clip nu face parte dintr-o propaganda menita sa ne creasca self-esteem-ul intr-un moment in care acesta e spre prabusire. Cum se face ca toate marile noastre talente si descoperiri apartin de fapt unor alte natii? Coanda, Brancusi, s.a. au dus totul afara; ce sa facem noi cu motorul cu reactie, daca noua nici apa la wc nu ne trebuie?
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#16 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 22 September 2006 - 10:49 AM

Alooo...domnu cu noptiera! Nu e nici egocentrism si nici grandomanie sa ai mandrie personala...altfel devenim macaroane fierte in ochii celorlalti...adica, la nivel de individ, tu stai cu ochii pironiti in pamant ca esti roman?...atunci de ce la nivel de natie ar trebui sa fie altfel? Face parte din apanajul popoarelor cu sau fara istorie spectaculoasa, de as cultiva acel mult sau putin pe care-l detin!
Dupa aceiasi logica, grecii sau egiptenii ar trebui sa fie mult inaintea Statelor Unite in ceea ce priveste mandria istorica, dar uite ca acel cult incepem sa-l uram tocmai datorita unora ca ei (cei de peste ocean)...parerea mea!
(mai mult chiar...egiptenii nici nu mai exista..statul egipt e reprezentat de arabii musulmani in prezent, care nu au nici o legatura istorica virgula cu piramidele KKM)
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#17 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 10:59 AM

Marinaru, la 22 Sep 2006, 11:49, a spus:

1.  Nu e nici egocentrism si nici grandomanie sa ai mandrie personala...
2.altfel devenim macaroane fierte in ochii celorlalti...

1.Nu???
2. Asa, suntem oricum o tara plina de mitocani. Crezi ca ne-am schimba daca ne-am crede noi mai buni?
...si sa nu te legi de noptiera mea!

Serios, toate valorile astea 'nationale' numai pentru faptul ca au aparut aici, sunt -sau pot fi privite ca- niste accidente. In momentul in care mitocania, manelismul, puturosenia si alte asemenea "calitati" or sa se imputineze si o sa apara calitati reale precum politetea si coloana vertebrala, atunci o sa avem in mod real motive sa ne simtim bine despre noi. Pana atunci...vise, neica!

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 22 September 2006 - 11:03 AM

0

#18 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 11:20 AM

BogdanStancu, la 22 Sep 2006, 11:59, a spus:

In momentul in care mitocania, manelismul, puturosenia si alte asemenea "calitati" or sa se imputineze si o sa apara calitati reale precum politetea si coloana vertebrala, atunci o sa avem in mod real motive sa ne simtim bine despre noi. Pana atunci...vise, neica!

pai atata vreme cat luam exemplul statelor dezvoltate care au curente sociale tolerate si tindem si noi la ele, suntem indreptatiti sa avem pretentia de a ne mandri ca ele (vezi saracia, drogatii, fotbalistii, minciuna politica, cersetorii, manelistii raperi vrobitori de engleza de la ei samd)
E firesc deci sa ne cultivam frumosul si bunul pe care-l avem...asa, putin cum e...ca de rest cacam ai dreptate!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 22 September 2006 - 11:37 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#19 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 11:36 AM

Marinaru, la 22 Sep 2006, 12:20, a spus:

curente sociale tolerate si tindem si noi la ele

poate tu...

suntem 'indreptatiti'???, ba tu esti sigur ca nu esti nascut pe la Tebea?

0

#20 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 22 September 2006 - 11:38 AM

BogdanStancu, la 22 Sep 2006, 10:59, a spus:

2. Asa, suntem oricum o tara plina de mitocani.

N-ai dreptate .
DT
0

#21 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 11:42 AM

domnu_doctor, la 21 Sep 2006, 19:53, a spus:

Poate, daca ....................... :rolleyes: dam la o parte practicile alea inradacinate in strafundurile noastre, de multi, multi ani, despre care, sper din tot sufletu' ca o sa vorbim cat mai curand la ... trecut, o sa putem vedea si aprecia valorile adevarate ale neamului ! Valori care dainuie ani, secole, nu d-alea de ... 2 lei (vechi) ...

Citat din @mariner:

Citeaza

Alooo...domnu cu noptiera!

Io-te, ce zisai mai devreme: :wub:

Stima,
0

#22 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 11:47 AM

BogdanStancu, la 22 Sep 2006, 12:36, a spus:

... ba tu esti sigur ca nu esti nascut pe la Tebea?

Nu...poate Teba!...si da DOmDoctor...noptiera aia dainuie ani, secole, nu e efemerida (vezi Bombonel)! Deci sa ne mandrim cu noptiera fratilor!...sau cu oala de noapte cu smaltzu sarit!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 22 September 2006 - 11:51 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#23 Useril este offline   biscuit 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 25-August 06

Postat 22 September 2006 - 12:03 PM

mi se pare ca bogdan stancu are niste issues care nu tin neaparat de subiectul in cauza, dar care subiect i-a oferit ocazia sa spele in public acele issues. bogdane, daca nu voiai sa te aliniezi la entuziasmu lu' domnu' doctor, puteai, pur si simplu, sa stai deoparte. si nu sa te afunzi intr-un discurs care, da, ne arata cum putem deveni ca natiune daca cei care si-au mai pastrat mintea intreaga inclina din pacate spre un astfel de pesimism potrivit unui ins de lumea a treia. da, avem manelisti in tara asta, da, avem si mitocani (erau si inainte, spre deosebire de manelisti, care atunci erau fani Generic si Albastros), da, avem toate relele despre care ai scris. si crezi ca alte natiuni n-au relele lor? si asta nu i-a impiedicat pe cei care si-au pus in cap sa-si ridice tara dintre rele s-o si faca. cat despre brandingul de tara, se pare ca trebuie sa ni-l faca altii, ca guvernul nostru e prea ocupat sa cheltuie banii alocati acestui proces si sa-si justifice activitatea in acest domeniu cu niscaiva proiecte care n-ar putea brandui nici macar oile lui gigi becali, ca a facut-o incultul asta mai bine. asa ca, bogdane, da-ne si noua o sansa, celor care mai viseaza intr-o romanie roz (ma rog, dupa preferinte, alegeti-va culoarea favorita) macar in comunicarea cu lumea; ca in rest, ne descurcam noi, ca si pana acu'.
0

#24 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 04:47 PM

Biscuit, ceea ce am scris eu nu ma exclude dintre visatori, ba dimpotriva. ...si nu toti avem issues?

0

#25 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 September 2006 - 09:22 PM

biscuit, la 22 Sep 2006, 12:03, a spus:

... cat despre brandingul de tara, se pare ca trebuie sa ni-l faca altii, ca guvernul nostru e prea ocupat sa cheltuie banii alocati acestui proces si sa-si justifice activitatea in acest domeniu cu niscaiva proiecte care n-ar putea brandui nici macar oile lui gigi becali, ca a facut-o incultul asta mai bine. asa ca, bogdane, da-ne si noua o sansa, celor care mai viseaza intr-o romanie roz (ma rog, dupa preferinte, alegeti-va culoarea favorita) macar in comunicarea cu lumea; ca in rest, ne descurcam noi, ca si pana acu'.

... ca bine mai zici ... ! ;) :D

Stima,
0

#26 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 24 September 2006 - 12:42 AM

Sunt mandru ca sunt ROMAN. Nu sunt mandru de situatia in care ne aflam.In clasa a 8-a aveam o profesoara de romana care zicea,atunci cand faceam scandal ca da teste,"rau cu rau ,da' mai rau fara rau". Avem o tara.Nu e perfecta , da macar e a noastra. Avem o limba,pe care o putem vorbi liber. Zic eu ca stam destul de bine.Se poate si mai bine. Poate om prinde "mai bine". Daca nu prindem noi, o sa prinda copiii nostri, ca nu suntem nici prosti, si nici idioti. Din potriva, suntem isteti si ne descurcam.Dovada-clipul de mai sus. Tot ce ne lipseste este VOINTA, si sprijinul celorlalti. Toti cei care au avut curajul sa se afirma, au plecat in alta tara. De ce? pentru ca nu i-a sprijinit nimeni.
Parearea mea e ca progresam. Incet incet o sa iesim la lumina.

Later edit: Sa stiti ca nu am numai cuvinte de lauda pt cetatenii Romaniei. Romania este o tara plina de inculti. Acu vreo 2 sapt am vazut la cronica carcotasilor ceva ce nu credeam ca e posibil. O intreaba pe una care e orasul Marii Uniri.Raspunsul? "Transilvania". Ii explica Huidu ca este vorba de un oras care se afla in Transilvania. CUm se numeste? Raspunsul "Tara Romaneasca".
O intreaba apoi unde se afla Coloana infinitului, a lui Brancusi. Raspuns: "acasa la ea in Japonia".Era un set de 5 intrebari,da nu mi le amintesc pe toate.

Aceasta postare a fost editata de olly: 24 September 2006 - 05:09 AM

Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#27 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 24 September 2006 - 04:16 AM

misto clip!!!!!!!!si bafta noua!!!!!
vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#28 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 24 September 2006 - 08:34 AM

mai frumos clip dar stiti voi vorba aia
"afara-i vopsit gardu' si-nauntru' leopardu'" cam asa e si aici. aratam ce-i frumos dar ca suntem o tara plina de inculti, cretini, demagogi, retardati din care majoritatea sunt "modele" pentru generatia tanara nu spune nimeni.
Romania...tara frumoasa...pacat ca-i locuita
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#29 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2006 - 09:57 AM

Eu cred ca motivele pentru care ne aflam, unde ne aflam, sunt muuuult mai profunde si trebe cautate, undeva in adancurile istoriei, care in decursu' ei si-a pus amprenta puternic in genele noastre comportamentale si de caracter.
NU ESTE ADMISIBIL, zic eu :( , CA O TARA SI UN SISTEM ..., SA-SI BATA JOC DE PROPRIA NATIE ...!!! :angry: Adicatelea vreau sa zic, de ce a trebuit Brancusi sau Coanda sau ... sau ... sa plece la Paris sau mai stiu io pe unde sa-si puna in aplicare ideile creatoare, fie ca-i vorba de arta sau de tehnica ... ? Exemplele sunt muuuuuuuuuuuuulte si pot continua :rolleyes:
De ce a trebuit sa avem turnatori si tradatori care sa-i dea vecinului sau ... :o prietenului sau varului sau fratelui, in cap pe la spate SAU SI MAI GRAV :o , SA AVEM INSTITUTII SI STRUCTURI CU ORGANIZARE LA NIVEL STATAL, CARE SA SE OCUPE DE MIZERIA ... asta ! Mi-e rusine de ... dosariada asta, care nu face decat sa arate nivelul jegului moral in care ne-am scaldat atata vreme si in care continuam inca sa ne aflam ...
Si culmea ... fratilor, cine e acuma cu batzu' dirijorului in mana ?????????
Oameni onesti si cinstiti care doresc ... binele natiei ??????????????????
>>>>>>>>>>>>>>...........................<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Pacat ...

Stima,
0

#30 Useril este offline   kamikaze 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 241
  • Inregistrat: 29-May 05
  • Interests:Machete

Postat 24 September 2006 - 12:55 PM

domnu_doctor, la 24 Sep 2006, 09:57, a spus:

..... SA AVEM INSTITUTII SI STRUCTURI CU ORGANIZARE LA NIVEL STATAL, CARE SA SE OCUPE DE MIZERIA ... asta ! Mi-e rusine de ... dosariada asta, care nu face decat sa arate nivelul jegului moral in care ne-am scaldat atata vreme si in care continuam inca sa ne aflam ....

Asta sa stii ca nu e doar la noi...; cel mai simplu exemplu:SUA, mai ales dupa 11.09.2001, si e mult mai rau decat a fost la noi...;( asta nu inseamna ca daca se practica peste tot, e perfect normal ce se intampla); iar chestia cu plecatul se mai practica si acuma, din pacate...deh, obiceiuri vechi; mi se pare normal atata timp cat aici nu da nimeni pe tine nicio ceapa degerata, indiferent de ceea ce ai in cap...; pacat :rolleyes:
Tara te vrea prost! N-o dezamagi...
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu