Sa FIM MANDRII !!! Ca suntem ROMANI !!!
Postat 21 September 2006 - 06:24 PM
... Pacat ca e ................................ locuita .... :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MERITA sa-l vedeti !!!
MERITA !!!
Stima,
PS: Multzam, @bc04mta !
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 21 September 2006 - 07:32 PM
Postat 21 September 2006 - 07:53 PM
Stima,
Postat 21 September 2006 - 08:18 PM
Aceasta postare a fost editata de Cypy: 21 September 2006 - 08:24 PM
Postat 21 September 2006 - 09:52 PM
Pacat ...
Stima,
Postat 21 September 2006 - 10:07 PM
gasisem si unu cu transilvania
este romanesc.... cel care vorbeste spune "la noi"
si pe discovery este un "short film" despre coanda
---bc04mta---
Aceasta postare a fost editata de bMaNiAc: 21 September 2006 - 10:08 PM
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 21 September 2006 - 10:11 PM
From adrianmoldovan
Watch this video that shows some of the Watch this video that shows some of the things that Romanians invented. Things that have advanced us into the technology we have today. ... (more) (less)
Category Travel & Places "
ps: cred ca primii care ar trebui sa vada aceste clipuri sunt chiar romanii, si de-abia dupa aceea strainii; sigur sunt destui care s-ar intreba "astea chiar sunt in romania??!!" (ma refer la romani) :mellow:
Aceasta postare a fost editata de kamikaze: 21 September 2006 - 10:14 PM
Postat 22 September 2006 - 06:55 AM
kamikaze, la 21 Sep 2006, 22:11, a spus:
ps: cred ca primii care ar trebui sa vada aceste clipuri sunt chiar romanii, si de-abia dupa aceea strainii; sigur sunt destui care s-ar intreba "astea chiar sunt in romania??!!" (ma refer la romani) :wub:
Exact asta am vrut sa zic si io ! :mellow: :(
Stima,
PS: In urma cu multi ani, cand a aparut pe piata primu' LP al lu' %^&&^%#$%&^, a fost difuzat la radio una din piesele de pe disc. Care stie discu' isi aminteste ca are un inceput instrumental SUPERB :D , faza la care un amic de-al meu, a facut urmatoarea remarca:
"- Wow ! Ce fain suna !! Ce trupa o fii ??? :( "
Si cand au inceput baietii, Nicu Kovacs, Kappel, Baniciu, Ovidiu Lipan si restu' sa o dea pe romaneste, :o , ... omu' a ramas INTERZIS ! Nu a vrut sa sa accepte in nici un fel ca muzica aia poate fi romaneasca...
Postat 22 September 2006 - 09:00 AM
Postat 22 September 2006 - 09:10 AM
Silfax, la 22 Sep 2006, 09:00, a spus:
... incet, incet, da' ...sigur ! :mellow: :wub:
Stima,
Postat 22 September 2006 - 09:49 AM
1. Domdoctor, mandri se scrie cu un i; banuiesc ca ai adaugat din graba unul in plus.
2. in firma lu' domnu Gatesh cred ca a doua limba vorbita e Urdu (limba vorbita in India si Pakistan)
3. cred ca povestea cu albastrul de Voronet e la fel de propagandistica precum cea cu "Bucurestiul- a 2-a capitala Europeana ca numar de maghiari". ce ne datoreaza Gatesh noua pentru eventualul numar mare de Romanashi care lucreaza la el? Cumva ceva? NU, oamenii aia si-au luat salariul!
4. Faptul ca multe din putorile noastre sunt mai frumoase decat ale lor, nu ne indreptateste sa spunem ca noi avem cele mai frumoase femele de pe Terra. Sunt doar mai ieftine...foamea, deh; cat despre cum se face o ciorba, parca ar fi rude cu nevasta lu' Al Bundy.
5. Sa nu credem ca daca ar fi lipsit Imperiul Austro-Ungar in secolele trecute, mare parte din tara asta ar fi avut vreun chef de munca. La fel, daca unii au impresia ca au inventat Sarmisegetuza, nu merita sa le dam apa la moara si in urmatoarea lor ineptie (vecina cu zvonurile turnurilor energetice din Bucegi, a lui Guru), cum ca la noi e centrul Universului.
6. Faptul ca un american citeste un text, spunand "la noi", nu inseamna ca acest clip nu face parte dintr-o propaganda menita sa ne creasca self-esteem-ul intr-un moment in care acesta e spre prabusire. Cum se face ca toate marile noastre talente si descoperiri apartin de fapt unor alte natii? Coanda, Brancusi, s.a. au dus totul afara; ce sa facem noi cu motorul cu reactie, daca noua nici apa la wc nu ne trebuie?
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 22 September 2006 - 10:49 AM
Dupa aceiasi logica, grecii sau egiptenii ar trebui sa fie mult inaintea Statelor Unite in ceea ce priveste mandria istorica, dar uite ca acel cult incepem sa-l uram tocmai datorita unora ca ei (cei de peste ocean)...parerea mea!
(mai mult chiar...egiptenii nici nu mai exista..statul egipt e reprezentat de arabii musulmani in prezent, care nu au nici o legatura istorica virgula cu piramidele KKM)
Cu rabdare si ciocan.
Postat 22 September 2006 - 10:59 AM
Marinaru, la 22 Sep 2006, 11:49, a spus:
2.altfel devenim macaroane fierte in ochii celorlalti...
1.Nu???
2. Asa, suntem oricum o tara plina de mitocani. Crezi ca ne-am schimba daca ne-am crede noi mai buni?
...si sa nu te legi de noptiera mea!
Serios, toate valorile astea 'nationale' numai pentru faptul ca au aparut aici, sunt -sau pot fi privite ca- niste accidente. In momentul in care mitocania, manelismul, puturosenia si alte asemenea "calitati" or sa se imputineze si o sa apara calitati reale precum politetea si coloana vertebrala, atunci o sa avem in mod real motive sa ne simtim bine despre noi. Pana atunci...vise, neica!
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 22 September 2006 - 11:03 AM
Postat 22 September 2006 - 11:20 AM
BogdanStancu, la 22 Sep 2006, 11:59, a spus:
pai atata vreme cat luam exemplul statelor dezvoltate care au curente sociale tolerate si tindem si noi la ele, suntem indreptatiti sa avem pretentia de a ne mandri ca ele (vezi saracia, drogatii, fotbalistii, minciuna politica, cersetorii, manelistii raperi vrobitori de engleza de la ei samd)
E firesc deci sa ne cultivam frumosul si bunul pe care-l avem...asa, putin cum e...ca de rest cacam ai dreptate!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 22 September 2006 - 11:37 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 22 September 2006 - 11:36 AM
Marinaru, la 22 Sep 2006, 12:20, a spus:
poate tu...
suntem 'indreptatiti'???, ba tu esti sigur ca nu esti nascut pe la Tebea?
Postat 22 September 2006 - 11:42 AM
domnu_doctor, la 21 Sep 2006, 19:53, a spus:
Citat din @mariner:
Citeaza
Io-te, ce zisai mai devreme: :wub:
Stima,
Postat 22 September 2006 - 11:47 AM
BogdanStancu, la 22 Sep 2006, 12:36, a spus:
Nu...poate Teba!...si da DOmDoctor...noptiera aia dainuie ani, secole, nu e efemerida (vezi Bombonel)! Deci sa ne mandrim cu noptiera fratilor!...sau cu oala de noapte cu smaltzu sarit!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 22 September 2006 - 11:51 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 22 September 2006 - 12:03 PM
Postat 22 September 2006 - 09:22 PM
biscuit, la 22 Sep 2006, 12:03, a spus:
... ca bine mai zici ... ! ;) :D
Stima,
Postat 24 September 2006 - 12:42 AM
Parearea mea e ca progresam. Incet incet o sa iesim la lumina.
Later edit: Sa stiti ca nu am numai cuvinte de lauda pt cetatenii Romaniei. Romania este o tara plina de inculti. Acu vreo 2 sapt am vazut la cronica carcotasilor ceva ce nu credeam ca e posibil. O intreaba pe una care e orasul Marii Uniri.Raspunsul? "Transilvania". Ii explica Huidu ca este vorba de un oras care se afla in Transilvania. CUm se numeste? Raspunsul "Tara Romaneasca".
O intreaba apoi unde se afla Coloana infinitului, a lui Brancusi. Raspuns: "acasa la ea in Japonia".Era un set de 5 intrebari,da nu mi le amintesc pe toate.
Aceasta postare a fost editata de olly: 24 September 2006 - 05:09 AM
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 24 September 2006 - 04:16 AM
Postat 24 September 2006 - 08:34 AM
"afara-i vopsit gardu' si-nauntru' leopardu'" cam asa e si aici. aratam ce-i frumos dar ca suntem o tara plina de inculti, cretini, demagogi, retardati din care majoritatea sunt "modele" pentru generatia tanara nu spune nimeni.
Romania...tara frumoasa...pacat ca-i locuita
Postat 24 September 2006 - 09:57 AM
NU ESTE ADMISIBIL, zic eu :( , CA O TARA SI UN SISTEM ..., SA-SI BATA JOC DE PROPRIA NATIE ...!!! :angry: Adicatelea vreau sa zic, de ce a trebuit Brancusi sau Coanda sau ... sau ... sa plece la Paris sau mai stiu io pe unde sa-si puna in aplicare ideile creatoare, fie ca-i vorba de arta sau de tehnica ... ? Exemplele sunt muuuuuuuuuuuuulte si pot continua :rolleyes:
De ce a trebuit sa avem turnatori si tradatori care sa-i dea vecinului sau ... :o prietenului sau varului sau fratelui, in cap pe la spate SAU SI MAI GRAV :o , SA AVEM INSTITUTII SI STRUCTURI CU ORGANIZARE LA NIVEL STATAL, CARE SA SE OCUPE DE MIZERIA ... asta ! Mi-e rusine de ... dosariada asta, care nu face decat sa arate nivelul jegului moral in care ne-am scaldat atata vreme si in care continuam inca sa ne aflam ...
Si culmea ... fratilor, cine e acuma cu batzu' dirijorului in mana ?????????
Oameni onesti si cinstiti care doresc ... binele natiei ??????????????????
>>>>>>>>>>>>>>...........................<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Pacat ...
Stima,
Postat 24 September 2006 - 12:55 PM
domnu_doctor, la 24 Sep 2006, 09:57, a spus:
Asta sa stii ca nu e doar la noi...; cel mai simplu exemplu:SUA, mai ales dupa 11.09.2001, si e mult mai rau decat a fost la noi...;( asta nu inseamna ca daca se practica peste tot, e perfect normal ce se intampla); iar chestia cu plecatul se mai practica si acuma, din pacate...deh, obiceiuri vechi; mi se pare normal atata timp cat aici nu da nimeni pe tine nicio ceapa degerata, indiferent de ceea ce ai in cap...; pacat :rolleyes: