Sa FIM MANDRII !!! Ca suntem ROMANI !!!
Postat 24 September 2006 - 02:19 PM
Din pacate nu ma incanta de loc faptu' ca si la altii se descopera ... rahatii si se mai si afiseaza, ca sa-i ... miroase cat mai multi ... :o :rolleyes:
Nemtii, dupa '45, au luat-o de la ZERO, ca i-au ... tuns rusii si i-au lasat in ... pielea goala. Noroc cu ... Marshall si planurile lui ! :o Au trecut d-atunci 60'j de ani, da' noi tot cu fro 2-300 suntem in urma lor si ei parca fac parte din alta ... lume ... ! :angry:
Stima,
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 25 September 2006 - 10:12 AM
domnu_doctor, la 24 Sep 2006, 10:57, a spus:
PUNCTUL PE i !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 25 September 2006 - 04:58 PM
- conditia necesara si suficienta pentru ca ..., este ca ... ! :D
Asa ca la ce am zis mai sus ar trebui si o ... continuare, nu crezi ?
Adicatelea, vreau sa zic, ramanem la faza aia cu constatarea si ... atat ? :D
Stii povestea de drobu' de sare, nu ? ................... Stam si ne vaicarim ... ? Sau punem mana pe sapa si radem rahatu' ..., nu ? Ca doar n-o sa-l mirosim la nesfarsit ...
Stima,
Postat 25 September 2006 - 05:37 PM
BogdanStancu, la 25 Sep 2006, 17:35, a spus:
...esti cu CVT ... ??? :D :D :D
Stima, http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :D
Postat 25 September 2006 - 08:08 PM
Europa e plina de prosti si m-am convins personal de asta...din fericire pentru ei sunt condusi de destepti......la noi e putin invers....si spun putin pentru ca ai nostri sunt mai mult oportunisti feroce decat prosti......Beleaua e ca noi ii lasam sa fie asa...priviti in curtea ungurilor....doamne fereste! nu indemn la anarhie pentru ca pe asta oricum o avem....intr-o forma organizata, ash spune....Ma rog, cert este ca mandria nu implica nici un fel de actiune.....putem fi foarte prosti....dar mandri. ce sa spun, mare smecherie! Unde mai pui ca toate actiunile de care suntem mandrii s-au realizat la nivel de individ.....personaj care intr-adevar are dreptul sa fie mandru. Imi aduceti aminte de meciurile de fotbal......cum se lauda microbistii ca au batut ei cutare echipa....sau cum au fost ei furati.......da bine sa traiesti prin actiunile altora si sa ti le insusesti cu singura scuza ca e conationalul tau......? spuneti-mi voi cat de mandrii sunteti ca exista oameni mai capabili ca voi, care si-au castigat respectul mondial sau nemondial pentru realizarile personale? O faceti acum pentru ca cei in cauza ori sunt morti ori departe de tara.....daca va erau vecini jur ca s-ar fi gasit cineva sa spuna intr-un final: uite al dracu!....si ce prost era in copilarie.....
Sau luati-o altfel.....care lucru extraordinar realizat de un roman s-a facut cu sprijinul guvernului? Sau daca s-a facut, nu cumva interesele au fost meschine? Hai sa fim seriosi! Fiti mandrii doar de ceea ce faceti voi mai bine decat altii.
Ma rog, propaganda nu a facut niciodata rau prostimii si slava domnului, avem planeta plina. Daca puteti alege modele demne de urmat dintre romani atunci e mare lucru si devine motiv de mandrie.....Inchideti ochii si alegetiva modelul, sunt curios cine-si va alege un roman, sau daca va fi vre-un roman ales.......Vedeti!! propaganda functioneaza, asha ca e bine s-o practicam si noi.
Postat 25 September 2006 - 10:12 PM
da' daca l-au facut ai nostri? "we did it your way".
poate ca nu suntem asa de prosti...
daca esti mindru si visezi nu inseamna neaparat ca esti si prost.
esti prost daca te raportezi la cei destepti si ai decenta sa ii recunosti.
daca ai ajuns la concluzia asta, deja nu mai esti prost...
s.a.m.d
ce-mi plac sofismele...
stima
ps. am difuzat clipul printre prieteni si toti au recunoscut ca au simtit ceva miscind in ei si parul ridicindu-se pe ceafa asa ca suntem mindrii cu totii; mai este o speranta.
Aceasta postare a fost editata de bizu: 25 September 2006 - 10:17 PM
Postat 26 September 2006 - 07:18 AM
Mai degraba as lua in discutie faptul ca in afara de manele, fekali, vanghelii si muuuulte, muuuulte altele, mai avem si oameni, care asa cum zice @MariusF, prin individualitatea, personalitatea si caracteru' lor au reusit sa finalizeze, sa duca la bun sfarsit actiuni, materializate in ... tinte concrete, palpabile. De fapt asta e si ideea ! :D Oricum sistemu' de ... turma promovat de vechiu' sistem, nu era in stare sa produca individualitati puternice si care sa iasa in fata, pentru ca l-ar fi eclipsat fara nici o indoiala pe primu' si cel mai ... si cel mai ... al poporului ... B) lucru inadmisibil pentru aceea perioada. Eh, acu' exponentu' nr. 1, s-a cam ... dus, da' naravu' generat de sistem a ... ramas. Si sa nu uitam :( de principiu' care inca functioneaza foarte bine la noi si din cate inteleg si pe la altii, ala cu ... capra vecinului, desi pe unde am umblat, parca nu mi s-a parut ca are aceeasi intensitate ca si la noi ... Poate mi s-a parut, sau poate n-am vazut io bine ... :D
Oricum consider ca o natie e PUTERNICA datorita indivizilor PUTERNICI care o compun si nu indivizii sunt puternici datorita natiei ... :D Cred ca de aici ar trebui sa plecam in abordarea problemei deschise de antevorbitoru' meu ... Sau cu alte cuvinte, o casa frumoasa si solida se face din caramizi de calitate si mai trebe si o echipa de meseriasi care sa gestioneze ... resursele disponibile. La treaba cu gestionarea resurselor se pare ca suntem ... tare deficitari ... din pacate ! Ciolanu' ... bata-l vina ...
Si ... nu cred ca e foarte relevant de cine e facut clipu' ... zic si io ... Ceea ce e prezentat in el, sunt fapte palpabile, reale, rezultatu' ... istetimii romanilor cu pricina si oricum ai lua-o, tot aia E !!! Cand lucrurile nu sunt asa clare, nu cred ca se mai pune in discutie altceva sau poate cineva sa conteste ce-i acolo ? Nu cred !
In rest cred c-ar trebui sa ne mandrim cu indivizi de genu' celor care au capacitatea sa FACA CEVA adevarat, si care sa fie in folosu' nostru si daca se poate si al altora de afara, care sa fie interesati sa dea ... euroiu' pentru a beneficia de acel ceva !
Din pacate pentru noi, aia, ... altii-si rezolva problema muuult mai simplu: vantoarea de creiere si cu asta cred ca am zis tot !
Deocamdata ma opresc aici ...
Stima,
Postat 26 September 2006 - 09:15 AM
domnu_doctor, la 25 Sep 2006, 18:37, a spus:
...esti cu CVT ... ??? -_- :huh: :mellow:
Stima, :o B)
am eu fata de tampit?
Postat 26 September 2006 - 09:31 AM
domnu_doctor, la 26 Sep 2006, 08:18, a spus:
DomDoc,
Lasand la o parte faptul ca tindem sa discutam mai mult politichie decat cum se tuneaza un beaver din depron sau o cessna 182, la citatul de mai sus te contrazic partial: eu cred ca e o interconditionare intre natie si indivizi; facand abstractie de natia americana care e formata din indivizi pe care, daca ii purici bine, ramane praful de pe toba, dar ca natie isi dovedesc forta in deja-prea-multe-domenii(cu banii si pentru interesele altor popoare, dar asta e deja alta discutie...), in Europa lucrurile functioneaza oarecum altfel. Indivizi puternici ca si personalitate se nasc rar in natii slabe, ca si cum ar dori natura sa reconfirme ca media inteligentei unui popor e constanta. Da, am avut genii si personalitati puternice, dar i-am gonit pe aproape toti, cu sau fara bunastiinta. Da, avem o gramada de oameni inteligenti rau, dar ei cauta viata de azi la Microsoft, nu gloria de maine in enciclopediile de stiinta.
Da, avem o gramada de investitori strategici care aduc bani in tara mai mult decat orice multinationala, dar ei sunt capsunari.
Postat 26 September 2006 - 10:20 AM
BogdanStancu, la 26 Sep 2006, 09:15, a spus:
domnu_doctor, la 25 Sep 2006, 18:37, a spus:
...esti cu CVT ... ??? :o -_- :mellow:
Stima, B) :o
am eu fata de tampit?
Nuuuuu ! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Tu esti jmekeru' cu ... noptiera !!! :D :huh: :D
Stima,
Postat 26 September 2006 - 10:24 AM
BogdanStancu, la 26 Sep 2006, 09:31, a spus:
Da' ... DE CE ?????????? :huh: -_- :mellow:
Pentru ca ne e teama ca virgula ... capra vecinului o sa dea mai mult lapte ??
Stima,
PS: Nu e ... politichie ... E o discutie vis-a-vis de amareastenii de romani care mai stau p-acilea si nu se-nghesuie pe la ... microsoft.
Postat 26 September 2006 - 10:26 AM
Postat 26 September 2006 - 10:27 AM
domnu_doctor, la 26 Sep 2006, 11:24, a spus:
BogdanStancu, la 26 Sep 2006, 09:31, a spus:
Da' ... DE CE ?????????? :huh: -_- :mellow:
Pentru ca ne e teama ca virgula ... capra vecinului o sa dea mai mult lapte ??
Stima,
PS: Nu e ... politichie ... E o discutie vis-a-vis de amareastenii de romani care mai stau p-acilea si nu se-nghesuie pe la ... microsoft.
Nus' neica, nu i-am gonit eu!