parcuri si gardieni si firme de securitate
Postat 15 May 2006 - 08:57 AM
O mica plimbare in parcul Titan a atras furia unuia care dadea la peste acolo (chiar au voie sa pescuiasca in lacurile din parcuri), care s-a dus si a chemat huidumele de la BGS care isi fac mendrele pe acolo si ne-am trezit cu vreo 5 suparati smecheri de cartier in tricorui BGS si cu un ATV sucariti pe noi, ca deranjati, omorati ratele (evident o minciuna), si sa nu va mai prind pe aici cu barcile ca vi le sparg si pe urma si mutrele voastre
Copii, care mai mergeti prin Titan cu navomodelele fiti atenti !
Postat 15 May 2006 - 10:01 AM
Partea trista este ca desi lacul este situat intr-un parc, un loc public, unde in perioada tineretii chiar eream adusi sa plantam pomi si sa facem curatenie, la luciul de apa nu avem acces . E o poveste trista pe care nu stiu cum s-o comentez... :D
Postat 15 May 2006 - 11:46 AM
Multumesc!
Postat 15 May 2006 - 02:34 PM
andrixnet, la 15 May 2006, 11:45, a spus:
pescarii sint vecini cu parcul,
cit despre copii,cred ca sint doar bruneti.
mergi pe partea cu cinema GLORIA,si nimeni nu mai zice nimic.
acolo pescuitul este interzis.
Postat 15 May 2006 - 04:10 PM
Postat 16 May 2006 - 09:16 AM
Sa stim si noi... Chit ca in IOR nu ma mai duc, ca si daca as avea toata dreptatea si legea de partea mea, cafteala si barci zob de la cefe groasa tot primesc, si n-am chef
Postat 16 May 2006 - 09:34 AM
Sa auzim de bine!
Postat 16 May 2006 - 12:36 PM
Herastrau cred ca e ok de dat deoarece e foarte foarte mare si sunt ambarcatiuni .. jetsky etc .. treb doar sa ai grija.
Cijmigiu nu e voie :)
Mai e dambovita ...
Postat 16 May 2006 - 03:22 PM
Citeaza
Obisnuiesc sa ies aproape in fiecare weekend in Cismigiu cu copilul. De mai multe ori am vazut persoane cu barcute (nu de viteza) pe lac. Nu stiu daca este sau nu voie dar ma gandesc ca daca nu ar fi voie nu s-ar mai da nimeni acolo.
Postat 16 May 2006 - 08:48 PM
ciobelix, la 16 May 2006, 20:42, a spus:
si dupa aia sa vezi cum iti iei scaunu cu rotile si portia de pansament gipsat
Postat 16 May 2006 - 10:29 PM
Nu vreau sa comentez .
Aici este o adevarata bucurie cand se vad barcutele pe oricare lac si oricui ar fi ....
Si nu am auzit sau vazut vreo contestatie din partea cuiva , chiar fiind propietarul lacului .
Nu cred ca exista o legislatie care sa interzica asa ceva.
Nu va lasati intimidati prieteni !!
MARIUS
Postat 17 May 2006 - 09:14 AM
Toate bune!
Postat 17 May 2006 - 01:02 PM
Oare doar in weekend ?
Oricum, cand ar mai fi de mers, vedem cum facem, ca de unu singur sau asa, stii, ca la noi, ca aia sunt smecheri de cartier.
De fapt atunci ne-a si zis pe fata :
va sparg barcile si mutra, si nu ma intereseaza ca ma amendeaza dupa aia
Gips, pansamente cineva? Nu ma inghesui :D
Aceasta postare a fost editata de andrixnet: 17 May 2006 - 01:51 PM
Postat 17 May 2006 - 05:16 PM
va sparg barcile si mutra, si nu ma intereseaza ca ma amendeaza dupa aia
Gips, pansamente cineva? Nu ma inghesui sad.gif[QUOTE]
Ai foarte mare dreptate!! Nici mie nu mi se pare normal sa te dai la o parte in fata oricarui "cioban", dar problema e ca acesti "ciobani" gandesc un pic altfel decat noi ceilalti; asa ca unul de asta nu o sa se gandeasca ce pateste dupa aceea, pt ca daca are chef sa te pocneasca atunci, o sa o faca; mai important pt noi ar fi nu sa ne tiganim, sau mai rau , sa ajungem la bataie cu personajele respective, ci ar trebui sa stim exact ce zice legea, pt ca atunci ai putea, in cazul in care te deranjeaza cineva, sa chemi politia, si sa rezolve ei problema; asa ca poate reuseste cineva sa afle exact ce spune legea ( sau sa inteleaga...)
Postat 17 May 2006 - 08:14 PM
si daca matahale aia proasta mai are si bani il doare fix in paispe ca ii pune la politai 200 de euro in mana si s-a scos.
acum ce facem? umblam cu spray-u paralizant si cu stun gun-u dupa noi (mai ales dupa incidentul de la aero).
cu ce te unge pe tine la suflet ca matahala aia iti plateste nu stiu cat sau face 2 ani de puscarie(cu suspendare) cand tu ai maxilaru rupt si cativa dinti lipsa(dupa care tragi pe la dentisti de te calca).
daca iti rupe ceva? daca te loveste(nu se stie cum) in tampla si acolo ramai. sau cazi si dai cu capu de ceva.
nu fac ca in povestea cu drobul de sare dar asta este realitatea.
din cauza unei gorile fara pic de minte poti sa tragi consecintele toata viata.
Postat 18 May 2006 - 11:25 AM
De obicei curata lacul dar acum pare destul de mizerabil.
Stima
Postat 19 May 2006 - 12:20 AM
Asculta si ei de cineva - sefii lor, care asculta de cine i-a angajat. Aflati cine e persoana respectiva, il faceti sa va inteleaga situatia si inutilitatea abuzului si posibil sa se rezolve problema amiabil.
Mai ales daca e cineva important si nu vrea sa i se duca buhu ca:
"Gorilele de la BGS angajati de X-ulescu sa bata copiii ce se joaca cu barcutele pe lac"
Gasiti omul, incercati sa vorbiti cu el.
Postat 19 May 2006 - 02:10 PM
Din pct. de vedere legal, firma care a concesionat luciul apei este libera sa stabileasca propriile reguli!
Daca are chef sa va lase sa va dati cu barcutele, bine, daca nu, nu!
Ce este strigator la cer este altceva, cum Dumnezeu, un lac din inima Bucurestiului, situat intr-un parc, a ajuns "balta de pescuit"!!!??
Se presupune ca omu merge in parc sa se recreeze, sa se plimbe cu barca pe lac, eventual se joaca cu o barcuta telecomandata, etc.. La fel de bine pot sa merg in parc sa ma joc cu o masinuta telecomandata!
Eu zic ca baietii de la BDG incearca un abuz cu voi!
Cel mai simplu este sa chemati politia daca se mai dau la voi!
Chestia cu "te sparg sa moara mama" nu mai functioneaza demult si mai mult suna a amenintare, care dupa stiinta mea este pedepsita de legea penala!
Postat 19 May 2006 - 04:03 PM
Buggy-man, la 19 May 2006, 14:10, a spus:
Din pct. de vedere legal, firma care a concesionat luciul apei este libera sa stabileasca propriile reguli!
Daca are chef sa va lase sa va dati cu barcutele, bine, daca nu, nu!
Ce este strigator la cer este altceva, cum Dumnezeu, un lac din inima Bucurestiului, situat intr-un parc, a ajuns "balta de pescuit"!!!??
Se presupune ca omu merge in parc sa se recreeze, sa se plimbe cu barca pe lac, eventual se joaca cu o barcuta telecomandata, etc.. La fel de bine pot sa merg in parc sa ma joc cu o masinuta telecomandata!
Eu zic ca baietii de la BDG incearca un abuz cu voi!
Cel mai simplu este sa chemati politia daca se mai dau la voi!
Chestia cu "te sparg sa moara mama" nu mai functioneaza demult si mai mult suna a amenintare, care dupa stiinta mea este pedepsita de legea penala!
bgs, bre, nu BDG...ca aia(BDG...) "e" baieti buni(distributie in horeca!), nu batausi...
in alta ordine de idei, da' tot in context asemanator, acum vreo doo saptamini am aflat ca-n "jarmania" nu prea mai e voie pe nici-un lac de intravilan cu navomodele...? poate ne suplimenteaza cu detalii cei de pe meleaguri mai blonde...
si, daca a concesionat lacu', are voie sa faca ce vrea, cu conditia sa nu aduca modificari majore microecosistemului biologic respectiv(acesta este de fapt unul din principiile care stau la baza fundamentarii contractelor de concesiune pentru astfel de entitati...)
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.