Modelism - RHC Forum: parcuri si gardieni - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

parcuri si gardieni si firme de securitate

#31 Useril este offline   cyrus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 17-March 06
  • Interests:Modelism,masini cu abur,prelucrarea lemnului,vw golf 1

Postat 19 May 2006 - 07:46 PM

In curand o sa-i oblige si pe automodelisti sa plateasca taxa de drum daca vor se dea pe alei s-au pe cinestie ce maidan
0

#32 Useril este offline   dynamic 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 09-May 06

Postat 21 May 2006 - 05:46 PM

hm... nu cred ca acest lucru se va intampla deoarece cu un automodel te poti da pe oriunde pe cand cu un navomodel e mai greu.Eu cel putin nu am mai fost cu un navomodel la balta de vreo 3-4 luni:( ca prin orasul unde stau eu nu sunt lacuri buna de asa ceva (sunt cateva dar sunt foarte micutze si pline de balarii) ...cu automodelul te dai pe oriunde mai ales daca e off road si cu cat tetrenul e mai accidentat cu atat distractie e mai mare .parerea mea...
0

#33 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 22-May 06

Postat 22 May 2006 - 11:48 AM

Salut,
Cestia cu IOR-ul am patit-o duminica 21.05.2006.
A venit un colorat de la BGS peste noi sa se dea mare. Noroc ca eram vreo 7 insi cu vreo 6 barcute.
Din fericire pentru el am fost politicosi (il aruncam in lac cit ai zice peste) si l-am rugat sa ne arate legea scrisa cum ca nu avem voie sa ne jucam pe lac.
El l-a chemat pe seful lui care din fericire acesta avea ceva mai mult creier decit o gaina si nu a avut ce sa ne faca.
NU am incalcat nici o lege. Nu fugarean ratele cu navele NU deranjam pescarii.
Locatia de joaca era pe lacul din spate, pe un canal la podul metalic (cei din zona ii spunem insula trandafirilor chiar daca nu mai sunt trandafiri demult) :(
Idee este ca eu stau pe malul baltii ior de 37 de ani si nu o sa vina niste analfabeti sa imi spuna ce sa fac si ce nu atita timp cit nu deranjez pe nimeni.
Daca mai pateste cineva ceva de genul asta ii sugerez sa cheme politia; nu a ajuns un spatiu public mosia nimanui.
BGS-ul sa aiba grija de boschetarii care rup bancile si distrug cosurile de gunoi nu de niste persoane inofensive care isi pierd timpul intr-un mod placut. :(
Si ieri va fi o zi !
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu