Postat 28 February 2006 - 09:01 AM
@dom'profesor:
-sa mori tu?...
ce vina au unii sau altii ca nu esti tu in stare sa faci anumite diferente?(ma rog, s-ar putea sa avem, in cazul tau, asteptari usor supradimensionate in ceea ce priveste perceptia...?)...de ce nu intelegi ca problemele, aparute la rc, sint legate NU de statii, ci de CEI care NU STIU cu ce canal au venit la cimp? ...
chiar am discutat aseara acest aspect al problemei, punctual, acasa la john, era si romete(jicleviteses). si acest punct de vedere NU ESTE numai al meu PERSONAL, nu mai incerca sa transferi aceasta disputa in acest plan, ca n-ai de ce...
cit priveste mc18, statia aia, INAINTE sa ajunga la mine, a zburat john cu ea, si A ZBURAT , mai baiete, cit n-o sa ajunga multi de pe aici sa zboare...asa ca, mai subtire cu patetisme d-astea, ca esti superflu...!
o precizare, NU mai e la mine(mc18).
in alta ordine de idei, ceri sa fie tratati cu atentie, ca altfel renunta... de unde pina unde aceasta obligatie indusa galacticilor?...
si, intre altele, nu cred ca ne intereseaza sa ne crezi/intelegi tu, avem alt target...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.