Interzicere definitiva - Esox
Postat 13 March 2006 - 02:53 PM
-- Nu mor caii cind vor cainii --
Postat 14 March 2006 - 09:33 AM
Postat 14 March 2006 - 10:05 AM
As sugera totusi o excludere pe perioada determinata.
Postat 14 March 2006 - 10:11 AM
Subscriu cu ... CARTONASHU' !!! Too much !
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 14 March 2006 - 10:41 AM
domnu_doctor, la 14 Mar 2006, 10:11, a spus:
Subscriu cu ... CARTONASHU' !!! Too much !
Nu unul, ci patru: 2 la magazinul RHC si 2 la Forumul RHC.
Postat 14 March 2006 - 11:28 AM
Poate ar fi indicat sa se reposteze (macar pentru cateva zile) mesajul care a determinat aceasta decizie.
Daca ceea ce afirma domnu_doctor si sebip si kele sunt reale... nu cumva este o "reactie disproportionata"?
Am zis!... N-am dat cu partu'!
Postat 14 March 2006 - 12:30 PM
De fapt,chiar si @Andrei a hotarat suspendarea "pe o perioada nedeterminata".
Ar mai ramane de stabilit perioda :unsure:
Personal,am parerea ca @esox a dat dovada pana acum,de seriozitate si respect fata de membri forumului.
Cu stima
Dan P
Postat 14 March 2006 - 12:44 PM
Champ, la 14 Mar 2006, 12:30, a spus:
Personal,am parerea ca @esox a dat dovada pana acum,de seriozitate si respect fata de membri forumului.
...si prin actiunile desfasurate a sprijinit multi modelisti !
Stima,
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 14 March 2006 - 01:16 PM
Eugen F., la 14 Mar 2006, 11:28, a spus:
Poate ar fi indicat sa se reposteze (macar pentru cateva zile) mesajul care a determinat aceasta decizie.
Intr-un anunt cu un receptor nano a pus un link catre poza si descrierea receptorului respectiv de pe site-ul lui personal. Un link similar a mai aparut si intr-un alt anunt cu baterii LiPo.
Pe acel site mai erau si alte lucruri de vanzare, dar chiar pe pagina cu vanzari era si linkul catre site-ul magazinului RHC.
Postat 14 March 2006 - 02:50 PM
Postat 14 March 2006 - 03:14 PM
kele, la 14 Mar 2006, 14:16, a spus:
saitul tau personal ,arata a magazin .....
probabil ca nu platesti nici taxe nici nimica,si de aceea vinzi la preturi mici.apropos garantie dai?
scandalul l-au facut alti proprietari de magazine de modelism ,inregistrati aici pe forum si care nu isi permit sa-si faca reclama aici si respecta regulamentul.
ce e asa greu de inteles?
Postat 14 March 2006 - 04:09 PM
Postat 14 March 2006 - 05:23 PM
kele, la 14 Mar 2006, 14:16, a spus:
Cum adica "a pus"? Vroiai sa zici "am pus", de ce vorbesti de tine la persoana a treia? Credeai ca ne pacalesti cu noul user?
Si inca ceva pentru ceilalti ca un avertisment. Daca cineva da un link catre o pagina "inofensiva" de genul "uite ce link-uri cool gasiti aici" si printre ele se afla din "intamplare" si link catre concurenta direct a RHC-ului vor iesi scantei.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 14 March 2006 - 05:25 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 14 March 2006 - 05:33 PM
Aceasta postare a fost editata de kele: 14 March 2006 - 05:43 PM
Postat 14 March 2006 - 05:48 PM
0728.26.93.19
Postat 14 March 2006 - 06:38 PM
Postat 14 March 2006 - 06:56 PM
domnu_doctor, la 14 Mar 2006, 12:44, a spus:
Champ, la 14 Mar 2006, 12:30, a spus:
...si prin actiunile desfasurate a sprijinit multi modelisti !
Stima,
corect,un baiat deosebit care a vrut doar sa ajute pe altii.
user vechi:stamy
Postat 14 March 2006 - 07:23 PM
_Gerad_, la 14 Mar 2006, 19:38, a spus:
cu cine vorbesti?
geradule cand vine circa financiara peste tine sa vezi ce normal e sa vinzi fara acte la pret mic....si pe deasupra sa-ti mai faci si reclama pe net!
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 14 March 2006 - 07:27 PM
Postat 14 March 2006 - 07:28 PM
Citeaza
Citeaza
bai nene, o vazuram si pe asta...
poate cand o sa intretina un server pt modelisti de anvergura acestuia...
sau cand va plati "reclama" pt o audienta de 6000 membri pre-calificati...
Aceasta postare a fost editata de IlPadrino: 14 March 2006 - 07:34 PM
0728.26.93.19
Postat 14 March 2006 - 09:18 PM
Din cum am citit eu regulamentul am observat ca nu a incalcat nici o regula scrisa acolo. Poate ceva nescris...
Si in acelasi timp mentionez ca nu comentez in nici un fel hotararea luata.
Adevarul e ca datorita volumului de vanzari incepea sa reprezinte o amenintare pentru cei care vand. Dupa cum peste tot se mentiona, esox nu avea firma. In regulament singura prevedere pe care aparent a incalcat-o era referitoare la firme si vad ca nu e cazul aici. Nu discut nici despre regulament, nici despre faptul daca a fost corecta hotararea luata (posibil sa nu cunosc multe detalii) si nici de faptul ca vindea mai mult sau mai putin ca altii care o fac cu acte. Chiar si eu am cumparat de la el si posibil sa o mai fac. Posibil sa mai cumpar de la oricine imi vinde, atat timp cat ceva o sa-mi convina. Vorbesc de pret, calitate sau altceva...
Revin, singura prevedere din regulament pe care se pare ca a incalcat-o e incompleta sau nu se refera la el (deoarece esox nu are firma):
"10. Nu sunt permise reclamele si/sau mesajele publicitare ale altor firme, decat cu acordul expres al Romanian Hobby Center (e-mail: office@rhc.ro)."
Daca e sa adun valoarea tranzactionata de membrii forumului, fara acte, constat fara mare surprindere ca o depaseste cu mult pe a oricarui magazin din RO.
Daca eram eu big boss si-mi permitea buzunarul sau orgoliul, interziceam pe forum orice tranzactie care imi leza interesele, nu numai ce-i legat de firmele concurente. Ca alea sunt putine.
Ar fi multe de spus...
Spor la treaba in continuare. Noi sa fim sanatosi!
Telefon: 0721 385365
Postat 14 March 2006 - 09:31 PM
Postat 14 March 2006 - 10:13 PM
Pacat caci suntem totzi la o adica robii aceleiasi pasiuni.....
Aceasta postare a fost editata de Silfax: 14 March 2006 - 10:14 PM
Postat 14 March 2006 - 10:40 PM
Citeaza
Cind am citit cuvintul "scandalul" imediat m-am si gindit la proprietarul de magazin care isca cele mai multe scandaluri pe aici. Dar poate totusi n-o fi acela ca slava domnului, n-a prea pierdut nici un prilej sa-si faca reclama. :lol:
Ce inseamna sa ai pile. Si sa sti sa-ti faci rost repede de una noua cind cea veche nu mai e de folos.
Oricum, reclama cea mai mare nu si-a facut-o Esox ci a fost facuta aici http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 14 March 2006 - 11:10 PM
Citeaza
Pana la finalizarea reorganizarii nu se vor mai primi comenzi si nu se vor mai efectua livrari catre clienti.
Iar problema nu e concurenta celorlalte magazine sau a particularilor care vand 3 motoare pe luna. E lipsa pietei. Toti modelistii care pot isi iau marfa de afara. Plesnirea peste bot a celor ce incearca sa ofere produse accesibile nu ajuta nimanui, nici imaginii RHC nici modelistilor.
Aceasta postare a fost editata de ctotth: 14 March 2006 - 11:21 PM
Postat 14 March 2006 - 11:47 PM
Aceasta postare a fost editata de _Gerad_: 14 March 2006 - 11:51 PM
Postat 15 March 2006 - 01:10 AM
In afara de asta sunt revoltat pentru faptul ca mi-au disparut toate mesajele de la si catre @esox din Mesageria Privata. Oare cat de privata este ?
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 15 March 2006 - 01:26 AM
Postat 15 March 2006 - 01:34 AM
Este pacat sa i se taie capul fara un avertisment prealabil.
Ma alatur tuturor celorlati si rog administratorul forumului sa revina asupra hotararii.
Postat 15 March 2006 - 07:20 AM
Si "esox" a redeschis cont sub alt nume.
Toate alea cu comert mic, parerea mea, nu strica afacerile celor care fac import official asa mult, de cat importurile prin posta din state. Inclusif phenomen asta sa datoreaza din cauza de piata mica si limitata in Romania, unde nimeni nu poate sa acopere toata gama de produse fara sa dea faliment. Cine a mai pirmit o livrare mic de cativa 1000 de Euro intre un carton mic, stie probabil la ce ma refer.
Totusi piata este foarte mica. Intre cei care fac comert cu articole de modelism "professional", doar unul traieste integral de afacerea asta. Celealti o fac din pasiune si au venit din alta parte, inclusif eu.
Sincer cred ca costuri de intretinerea forumului aceasta de mai multe ori depaseste profit net a magazinului RHC.
Aceasta postare a fost editata de Yak 52: 15 March 2006 - 07:22 AM
Postat 15 March 2006 - 08:34 AM
Cit priveste dorinta asta exacerbata de a se ascunde sursele alternative de procurare a materialelor de modelism, mi se pare mai mult ca contribuie la stricarea imaginii proprii si nu un instrument de aparare a propriilor interese. Atita timp cit exista Google si poti da o cautare pe pagini scrise in limba romana a unui cuvint specific modelismului (servomecanism(e), receptor, etc.), iar ca rezultat se obtin aproape toate magazinele, firmele,particularii (cu siteuri pe net) care vind asa ceva si care nu-s putine si se tot inmultesc de la o saptamina la alta, mi se pare o lupta in zadar. Poate si din aceasta cauza nu se intilnesc des astfel de practici pe alte forumuri, indiferent ca sint de modelism sau nu.
Doar citind in regulament despre acest lucru ca si intri la idei si-ti spui:" hopa, ia uite ca ar trebui sa studiez si oferta altora, ca daca e subiect tabu inseamna ca e bine sa n-o trec cu vederea".
Aceasta postare a fost editata de navigator: 15 March 2006 - 09:56 AM
Postat 15 March 2006 - 10:12 AM
2. Am vorbit personal cu esox la telefon si i-am explicat de ce i-am interzis accesul pe forum. Parea ca a inteles. L-am rugat sa-si faca un user nou cu care sa participe la dicutiile de pe forum dar sa nu-si mai faca reclama. A fost o discutie amiabila. Acum vad ca pozeaza in eterna victima a RHC-ului care l-a impuscat pe la spate. Sint convins ca esox a stiut exact ce face cind si-a facut reclama!
3. Desi nu ar trebui sa ma justifica in fata forumului pentru deciziile de aplicare a regulamentului, interzicerea lui esox se bazeaza pe paragraful de reclama fara acordul RHC. "Avocatii" sa ma scuteasca ca esox nu e persoana juridica. Are pagina web de "engros" de modelism si are si nerusinarea sa-si faca reclama in forum pozind in mic modelist.
Interesante reactiile citorva forumisti referitor la acest subiect. Am ajuns sa fiu tras la raspundere pentru efortul meu atit ca timp cit si ca bani sa putem/puteti sa comunicam civilizat intre noi prin intermediul acestui forum.
Nu sint impotriva concurentei. Concurenta face bine in orice domeniu. Faceti reclama in presa, organizati evenimente publice mediatizate, faceti orice va trece prin cap sa va promovati afacerea DAR NU PE ACEST Forum!!
O intrebare retorica pentru cei care propovaduiesc evaziunea fiscala: De ce nu se organizeaza intilniri de modelism sponsorizate de cei care fac contrabanda cu combustibil adus in valiza de peste granita, sau de "dealerii" TowerHobby, sau de cei care vind pe sub mina fara TVA sau chiar, de ce nu, de esox?
-- Nu mor caii cind vor cainii --