Eu sunt foarte sigur,poate tu vorbesti alta limba si eu nu stiam pana acum!!!!! :rolleyes:
P.S.-NU sunt nervos,Nu sunt nervos.........
Interzicere definitiva - Esox
Postat 18 March 2006 - 03:35 PM
si uite ca din nou se ajunde la cearta... :lol:
acum 2 luni parca a mai fost o"rascoala" cu un tip cu elicopterul lui si tot aici s-a ajuns.
eu nu pricep o chestie: daca ii dai ban pe nick sau user care o fi ala,(incazul nostru esox) dar il lasi sa-si faca alt id, ce rezolvi?
pt mine tot esox ramane, ca asa l-am cunoscut de prima data.
nu e mai bine sa-l lasam sa ramana cine a fost daca tot are voie sa mai scrie aici pe forum?
acum 2 luni parca a mai fost o"rascoala" cu un tip cu elicopterul lui si tot aici s-a ajuns.
eu nu pricep o chestie: daca ii dai ban pe nick sau user care o fi ala,(incazul nostru esox) dar il lasi sa-si faca alt id, ce rezolvi?
pt mine tot esox ramane, ca asa l-am cunoscut de prima data.
nu e mai bine sa-l lasam sa ramana cine a fost daca tot are voie sa mai scrie aici pe forum?
I feel the need, the neeed for speeed.....
Postat 18 March 2006 - 03:40 PM
La modul general vorbind, sunt cam multi 'paduchi', nu ma refer la cazul de fata, care au tras si tot trag tepe la vanzari, e la moda sa nu mai afisezi pretul se trateaza pe mi... atat de pasionati si atat de intimi..rosesti nu alta de cata nesimtire dau dovada.
Nu e deloc simplu sa mergi pe un segment de piata atat de restrans si totusi sa-l poti face atat timp, normal ca iei foc.
######
Nu e deloc simplu sa mergi pe un segment de piata atat de restrans si totusi sa-l poti face atat timp, normal ca iei foc.
######
alias ikonet
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
Postat 18 March 2006 - 11:24 PM
Cred ca deja se bate apa'n piua la subiectul acesta... Nu cred ca mai este ceva de spus aici ci doar un bun prilej de cearta. Eu unul am inteles f. bine mesajul si anume ca suntem pe proprietatea cuiva care a fost deranjat de un anumit tip de comportament si pe care l-a taxat ca atare. Ne place sau nu, forumul acest trebuie privit ca un business, iar cine sare sa ma conrazica, se inseala amarnic. Eu unul nu mai cred demult in munca patriotica si deci aici dau dreptate pentru dreptul de proprietate. Singura observatie care am avut-o de facut am facut-o deja, iar daca si partile si-au exprimat opiniile eu zic ca este cazul sa se puna punct aici.
...audaces fortuna iuvat...