Acele ajutaje multiple, de obicei 6 plus unul central sunt o prezenta destul de obisnuita. Ele au fost dezvoltate de Aerotech incepand din anii 80 pentru motoarele reincarcabile de 54 mm incepand cu clasa K.
Desi se pare ca performantele ar fi influentate negativ, acest sistem permite puteri mari si o evacuare fara probleme a gazelor iar jetul este imprastiat, flacara mai mare ceea ce da un efect suplimentar zborului. Oricum, pentru motoare de hobby, raportul de expansiune nu e foarte important, ca de altfel si performanta in sine, si de aceea se folosesc fara probleme. Numarul de ajutaje poate sa difere in functie de caracteristicile combustibilului. Sectiunea calupului de combustibil este exact asa cum e aratat in desenele lui MIG29.
Sistemul acesta de ajutaje se numeste "Medusa".
Atasez alaturat o fotografie cu un astfel de motor pe bancul de testare.
Eu am vazut prima data asa ceva la rachete romanesti, mai precis acele "proiectile reactive auto dirijate -PRAD" lansate de pe camioane din tuburi ("katiuse") acum vreo 25 ani, erau calibrul 120 mm, aveau 7 ajutaje din bachelita iar racheta era in 2 trepte, vreo 2 metri jumate si batea la 28 km. Deci nu e chiar joaca "...sa faca ajutaju' flacara mare"...
Problema cu lungimea corpului pe care o expune MIG29 e destul de relativa, nu inseamna ca nu merge si cu corp mult mai lung, doar ca in general pentru rachete de acest tip (relativ usoare) si utilizare de hobby am observat mai multe probleme in timpul zborului. Orice racheta in zbor nu se deplaseaza perfect liniar sau curbiliniu ci are o miscare de oscilatie (ca o unda), cu perioada mai mare sau mai mica, de obicei nu se vede cu ochiul liber. Astfel suprafata laterala a cilindrului/corpului este expusa mai mult sau mai putin curentului de aer si cu cat e mai lung corpul, cu atat mai mare este frecarea. Nu exista ratiune ca o racheta sa fie mai lunga decat trebuie, poate doar asa, sa impresionam fraierii cu rachete inalte. Ce vedeti in 2-3 fotofgrafii din suita de mai sus ca par foarte lungi in raport cu corpul, are o explicatie si anume acelea sunt rachete care au motorul foarte lung (sunt cu motor hibrid, unde camera de ardere pr. zisa are vreo 70-80 cm, apoi rezervorul de oxid de azot are si el tot cam atat sau mai mult si asa iese o racheta lunga de tot pentru ca masa motorului trebuie cumva echilibrata.
Astea sunt lucruri relative, nu discutam de "performante" si deci fiecare poate face racheta cum doreste.
Nu pot sa spun deci precis daca merge sau nu raport de 25 la motoare cu zahar, de fapt ma refeream doar la motoare cu functionare scurta. Nu am vazut pe aici motoare din acelea, de fapt nici unul din colegii de la club nu a vazut, ca nu sunt admise in public.