Deci ce sa va spun mai am renuntat deja la cat ati comentat asa ca o sa o lansez fara parashuta ca ii mai sigur.Ca o lansez la naiba pe un camp si nu este nici o casa pe o raza de cateva sute de metri ....a si voi ce credeti ca toti au bani de rasini epoxice comandate de la naiba ,etc....Deci parerea mea proprie si personala este aceeea ca fiecare se descurca cu ce are si cum poate.Eu nu cred ca voi toti cand ati inceput rachetomodelismul ati inceput direct cu fibra e sticla comandata de la nu stiu ce firma,rashina epoxica west systems,motoare trase la strung si alte din astea...Deci eu de cand practic rachetomodelismul,practic si chimie, si alte din astea care nu se dicuta pe forum,si tot ce am avut miam facut rost de ele cum am putut.De exemplu am descoperit lipiciul polistirenic cand faceam un experiment si lam lasat deschis din greseala borcanu si numa peste 2 zile mi so intarit tare ca plasticu.Am inceput sa experimentez pe fibra pana am obtinut ceva usor,rezistent si impermeabil.Daca voi considerati ca am gresit asa de mult ca mam descurcat singur ,cum am facut si eu ceva ,apoi laso naibi de treaba.
:D
[/QUOTE]vrem sa avem informatii corecte si legale,nu sa citeasca sute de membrii aiureli....si dupa un accident sa zica ca am citit pe forum!!![QUOTE]
Ps:A si daca pui asa problema ,atunci gandestete cand unu isi face un incepator o baie de ulei acasa si topeste comb de racheta,ii ia foc poate comb de racheta din lipsa de experienta,se arde ba cu comb topit ba cu ulei incins si da vina pe forum.Ii cam acelasi lucru cu "aiurelile mele"!
Aceasta postare a fost editata de Tza rocket: 20 March 2007 - 03:43 PM