Autogir
Postat 29 October 2005 - 12:35 PM
Frumos frumos.. ceva de genu asta era si intr-o veche revista de modelism, am impresia ca era propulsat de un motor de mobra
Postat 29 October 2005 - 03:42 PM
Am zis "am impresia".. sa mi mai arunc o privire pe revista
Postat 30 October 2005 - 07:08 AM
@big
Multzam ptr incurajare & sfaturi :(
..... celalalt are o infatisare cam .... :( ...... il vad mai mult ca pe un obiect de studiu ptr rezolvarea unor amanunte mecanice ... ca parca era o zicere in aviatie "look good = fly good" :(
Multzam ptr incurajare & sfaturi :(
..... celalalt are o infatisare cam .... :( ...... il vad mai mult ca pe un obiect de studiu ptr rezolvarea unor amanunte mecanice ... ca parca era o zicere in aviatie "look good = fly good" :(
Go fly, young man ! GO FLY !!!
Postat 30 October 2005 - 05:33 PM
Postat 30 October 2005 - 05:33 PM
Luat din tehnium nr 3 din 76' facut la sibiu de nus ce...
Alta poza:
Alta poza:
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 01 November 2005 - 09:02 AM
Postat 30 October 2005 - 05:36 PM
luat din tehnium nr 3 din 76' :D facut la sibiu de nus ce club
Postat 06 November 2005 - 09:54 PM
aparatul din prima poza este realizat si functioneaza...
aveam p undeva niste poze cu el ..dar nu le mai gasesc
da si tu un search cu "mosquito" (poate nu am scris corect ......tantar)
daca gasesti ceva sa ne dai si noua poze...
aveam p undeva niste poze cu el ..dar nu le mai gasesc
da si tu un search cu "mosquito" (poate nu am scris corect ......tantar)
daca gasesti ceva sa ne dai si noua poze...
COPIL CRETIN- PIERDUT BORCAN ZACUSCA !
Postat 06 November 2005 - 10:13 PM
A fost functionala in orasul meu natal Turda.Tin minte ca la inceputul anilor 60 un cetatean din orasul meu a facut ceva asemanator si cu cabina.A folosit insa 2 sau 4 motoare de motocicleta pe care le-a prins pe rotor.Zbura deasupra noastra si noi trageam cu prastia dupa el da de da de cumva-l nimerim. :D .Insa a fost de scurta
durata poate nici macar o luna si cred ca a fost "convins" de biroul PCR,SRI,PCI si de mai nu stiu si io care ca e ceva prea avansat pentru perioada care o traiam atunci
(era timpul macaralelor argintii din cintecul lui Constantin Draghici"macarale rid in soare argintii macarale in zori de zi o macara...... :D cei din leatu meu o cunosc :D )
si tipul a renuntat.
La fel si cu Aurel Turpan din Sibiu cit se ruga de Prof. Ioan Salagean sa-i dea indicatii la construirea autogirului insa primea raspunsuri evazive in revista Sport si Tehnica
fiind cred ca "prelucrat" de la spate de securitate(ma refer la dom`profesor).
Asa se facea miscarea de amatori pe atunci pe ascunse si cu amenintari.
durata poate nici macar o luna si cred ca a fost "convins" de biroul PCR,SRI,PCI si de mai nu stiu si io care ca e ceva prea avansat pentru perioada care o traiam atunci
(era timpul macaralelor argintii din cintecul lui Constantin Draghici"macarale rid in soare argintii macarale in zori de zi o macara...... :D cei din leatu meu o cunosc :D )
si tipul a renuntat.
La fel si cu Aurel Turpan din Sibiu cit se ruga de Prof. Ioan Salagean sa-i dea indicatii la construirea autogirului insa primea raspunsuri evazive in revista Sport si Tehnica
fiind cred ca "prelucrat" de la spate de securitate(ma refer la dom`profesor).
Asa se facea miscarea de amatori pe atunci pe ascunse si cu amenintari.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 06 November 2005 - 10:27 PM
Imi amintesc de A.Turpan...Citeam despre el in "Sport si tehnica" '73 ....si imi amintesc si cum te "convingeau" sa renunti la idei aero....prin '77-'78 am facut demersuri pe la UTC ptr infiintarea unui deltaclub...si mi-a trecut. :D
Go fly, young man ! GO FLY !!!