Buna ziua,am tot urmarit si eu topicul respectiv,asa din pasiune,ma bucur ca sunteti sanatos voinic.Sigur baietii o sa revine cu intrebari.
Multa sanatate.
Autogir
Postat 28 July 2010 - 07:10 PM
TurpanAurel, la Jul 28 2010, 06:39 PM, a spus:
continuarea imaginilor cu proiecte
Nu-mi vine sa cred ...!!!! asta da surpriza !!!!! jos PALARIA in fata D-vostra am toata admiratia pt. munca D-voastra ..... pe care o urmaream cu interes intr-un articol aparut in revista Sport si Tehnica "internetul nostru" de atunci. Am construit un giroplan macheta imediat dupa articol...apoi au urmat o gramada de esecuri incercari si in final reusita la acea ora nu dispuneam de motoare , servouri si radiocomenzi asa ca l-am ridicat in vant exact ca pe un zmeu....apoi am construit si un deltaplan cu niste amici mai mult o improvizatie cu care era sa ne rupem picioarele era facut din folie de sera si rigle de lemn iar harnasamentul era un ham de alpinism cu vesta cum se purta in acea vreme am zburat /saltat mai mult... a fost SUPERB!! dar ne-am orpit dupa accidentul usor care ne-a speriat rau de tot..... virusul era deja in sange asa ca astazi zbor cu parapanta din pacate ocazinal timpul bata-l vina ..timp care se pare ca pe D-voastra nu va afectat deloc ci dimpotriva l-ati fructificat la sange.....Cuvintele sunt de prisos ....sunteti un pionier al aviatiei experimentale din Romania si un model pt generatiile de "mijloc" si pentru asta va respect ....de la Aurel Vlaicu la Aurel Turpan de la Vladimir Novotchi la Iosif Silimon
Azi este o zi cu emotie o zi memorabila este ziua in care v-am scris pt prima data dupa o tentativa esuata acum mai bine de 20 de ani. La multi ani MAESTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ICAR
Postat 30 July 2010 - 07:31 AM
TurpanAurel, la Jul 2 2010, 08:03 PM, a spus:
Buna Ziua,ma numesc Turpan Aurel,inca traiesc bine-mersi,sunt sanatos si lucrez la un Autogir dupa planurile Benssen,daca aveti ceva intrebari sunati`ma la 0269/584 354.
.....lucrurile s-au derulat astfel:....vorbind cu domnul George Craioveanu acesta va adreseaza o invitatie in data de 31.07.2010 sambata, la inagurarea unui nou aerodrom langa Vatra Dornei unde va fi prezent si un girocopter !!! Mai mult revista Pilot Magazin va pregateste in viitorul apropiat o surpriza!!!!!!
P.S. transportul, cazarea si masa va vor fi decontate .....
cu mult RESPECT
ICAR