- Easy Glider Pro, 25 lei.
Motor si regulator de la HiModel special pentru Easy Glider Pro, regulator de 40A, 45 burst - 10 secunde, din pacate nu are frana, sau nu am gasit-o eu, iar elicia continua sa se invarta, destul de enervant. Motor HiModel caruia nu i-am gasit din pacate specificatiile online, dar din experienta spun ca are kv ~1200, l-am folosit cu o baterie 3S, 2200Ma, elicie Cam-Carbon 10x6, tractiune 1000g. Motorul din pacate are ceva PROBLEME. Nu este ars, dar cu acceleratia la maxim scoate niste sunete foarte ciudate, sunete carora nu le gasesc absolut deloc provenienta. Pe interior nu atinge nimic, magneti sunt curati, rulmenti merg fara repros, dar in zbor se aude ca si cum ceva s-ar ciocni, de cateva ori mi s-a oprit in zbor. Dupa decolare, am continuat sa accelerez pentru a lua altitudine, sunetele se auzeau iar brusc s-a oprit, am redus de tot acceleratia, iar dupa ce am inceput sa urc iarasi a plecat ca si cum nu se intamplase nimic. Acesta esti si motivul vanzarii. Vreau sa trec la o motorizare mai buna, mai puternica si la un regulator cu frana.
- ArtTech Cessna, 35lei.
Am cumparat de aici de pe forum acum ~1an modelul mai sus mentionat, totul merge impecabil, dar vreau ceva cu mai mula putere. Regulatorul este de 20A, 25A - 10 sec. Motor de 1500kv folosit cu o baterie 3S, 1800Ma si elicie GWS slow fly de 8x4, tractiune 600g.
- No Name
Motorul a fost cumparat de aici de pe forum pentru un proiect mai vechi dar abandonat, nefolosit decat la proba sa fiu sigur ca nu am surprize cu el. Specificatiile le gasiti aici. Regulatorul este cumparat de pe HK tot pentru acelasi proiect abandonat, specificatii aici.
Preturile in sine nu sunt fixe, accept orice oferta in limita bunului simt. Din cauza ca nu stau pe net prefer sa fiu contactat telefonic indiferent de ora sau zi pentru detalii. Stima.
Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 21 August 2014 - 03:36 PM