Modelism - RHC Forum: 3 Motorizari. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

3 Motorizari. Easy Glider Pro / Cessna / no name

#1 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 21 August 2014 - 03:34 PM

Dupa cum sugereaza si titlul ofer spre vanzare 3 motorizari dupa cum urmeaza:

- Easy Glider Pro, 25 lei.
Motor si regulator de la HiModel special pentru Easy Glider Pro, regulator de 40A, 45 burst - 10 secunde, din pacate nu are frana, sau nu am gasit-o eu, iar elicia continua sa se invarta, destul de enervant. Motor HiModel caruia nu i-am gasit din pacate specificatiile online, dar din experienta spun ca are kv ~1200, l-am folosit cu o baterie 3S, 2200Ma, elicie Cam-Carbon 10x6, tractiune 1000g. Motorul din pacate are ceva PROBLEME. Nu este ars, dar cu acceleratia la maxim scoate niste sunete foarte ciudate, sunete carora nu le gasesc absolut deloc provenienta. Pe interior nu atinge nimic, magneti sunt curati, rulmenti merg fara repros, dar in zbor se aude ca si cum ceva s-ar ciocni, de cateva ori mi s-a oprit in zbor. Dupa decolare, am continuat sa accelerez pentru a lua altitudine, sunetele se auzeau iar brusc s-a oprit, am redus de tot acceleratia, iar dupa ce am inceput sa urc iarasi a plecat ca si cum nu se intamplase nimic. Acesta esti si motivul vanzarii. Vreau sa trec la o motorizare mai buna, mai puternica si la un regulator cu frana.

- ArtTech Cessna, 35lei.
Am cumparat de aici de pe forum acum ~1an modelul mai sus mentionat, totul merge impecabil, dar vreau ceva cu mai mula putere. Regulatorul este de 20A, 25A - 10 sec. Motor de 1500kv folosit cu o baterie 3S, 1800Ma si elicie GWS slow fly de 8x4, tractiune 600g.

- No Name
Motorul a fost cumparat de aici de pe forum pentru un proiect mai vechi dar abandonat, nefolosit decat la proba sa fiu sigur ca nu am surprize cu el. Specificatiile le gasiti aici. Regulatorul este cumparat de pe HK tot pentru acelasi proiect abandonat, specificatii aici.

Preturile in sine nu sunt fixe, accept orice oferta in limita bunului simt. Din cauza ca nu stau pe net prefer sa fiu contactat telefonic indiferent de ora sau zi pentru detalii. Stima.

Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 21 August 2014 - 03:36 PM

0

#2 Useril este offline   mihado_logo 

• mihado_logo
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1447
  • Inregistrat: 07-July 11
  • Interests:hely

Postat 21 August 2014 - 05:07 PM

regulatorul de 40 A .. il iau eu !Trimit aderesa pe PM
0

#3 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 21 August 2014 - 05:18 PM

In mod normal e o problema de sincronizare intre motor si regulator adica motorul si regulatorul nu au nimic, nu se potrivesc. Problema poate fi amplificata de o elice neprotrivita.

Vezi postareapinti2d, la 21 August 2014 - 03:34 PM, a spus:

Dupa cum sugereaza si titlul ofer spre vanzare 3 motorizari dupa cum urmeaza:

- Easy Glider Pro, 25 lei.
Motor si regulator de la HiModel special pentru Easy Glider Pro, regulator de 40A, 45 burst - 10 secunde, din pacate nu are frana, sau nu am gasit-o eu, iar elicia continua sa se invarta, destul de enervant. Motor HiModel caruia nu i-am gasit din pacate specificatiile online, dar din experienta spun ca are kv ~1200, l-am folosit cu o baterie 3S, 2200Ma, elicie Cam-Carbon 10x6, tractiune 1000g. Motorul din pacate are ceva PROBLEME. Nu este ars, dar cu acceleratia la maxim scoate niste sunete foarte ciudate, sunete carora nu le gasesc absolut deloc provenienta. Pe interior nu atinge nimic, magneti sunt curati, rulmenti merg fara repros, dar in zbor se aude ca si cum ceva s-ar ciocni, de cateva ori mi s-a oprit in zbor. Dupa decolare, am continuat sa accelerez pentru a lua altitudine, sunetele se auzeau iar brusc s-a oprit, am redus de tot acceleratia, iar dupa ce am inceput sa urc iarasi a plecat ca si cum nu se intamplase nimic. Acesta esti si motivul vanzarii. Vreau sa trec la o motorizare mai buna, mai puternica si la un regulator cu frana.

0

#4 Useril este offline   marusviptor 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 03-February 08

Postat 21 August 2014 - 06:39 PM

- Easy Glider Pro + regulator s-a vandut. multumesc
0

#5 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2014 - 09:24 PM

Vezi postareastiganas, la 21 August 2014 - 05:18 PM, a spus:

In mod normal e o problema de sincronizare intre motor si regulator adica motorul si regulatorul nu au nimic, nu se potrivesc. Problema poate fi amplificata de o elice neprotrivita.

Multumesc foare mult pentru lamurire dnl "Stiganas", cativa colegi ce au vazut topicul au sunat si au propus aceeasi problema ca si dvs, nu stiu ce sa fac deoarece asa a venit modelul, cumparat de aici de pe forum. Oricum nu mai conteaza deoarece motorizarea cea noua este pe drum. Daca il cumpara cineva eventual, sper sa il poate folosii cu bucurie, nu ca mine cu morcovul "sus" =)) Toata stima, dau o bere cand ne mai vedem pe la Sanpetru ;)
0

#6 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2014 - 09:31 PM

Buuuuuuuuuuuuun, telefonul a sunat si a tot sunat, e timpul sa lamurim ce si cum.

Motorizarea Easy Glider Pro completa pleaca la dnl "marusviptor".

Regulatorul de la motorizarea ArtTech Cessna pleaca la dnl "florin_95".

RAMAN VALABILE SPRE VANZARE URMATOARELE:

- ArtTech Cessna, 15 lei.
Motor de 1500kv folosit cu o baterie 3S, 1800Ma si elicie GWS slow fly de 8x4, tractiune 600g

- No Name, 65 lei.
Motorul a fost cumparat de aici de pe forum pentru un proiect mai vechi dar abandonat, nefolosit decat la proba sa fiu sigur ca nu am surprize cu el. Specificatiile le gasiti aici. Regulatorul este cumparat de pe HK tot pentru acelasi proiect abandonat, specificatii aici.

Preturile in sine nu sunt fixe, accept orice oferta in limita bunului simt. Din cauza ca nu stau pe net prefer sa fiu contactat telefonic indiferent de ora sau zi pentru detalii. Stima.

Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 21 August 2014 - 09:32 PM

0

#7 Useril este offline   as2008 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 730
  • Inregistrat: 04-May 10

Postat 07 September 2014 - 08:09 PM

Vezi postareapinti2d, la 21 August 2014 - 09:31 PM, a spus:

Buuuuuuuuuuuuun, telefonul a sunat si a tot sunat, e timpul sa lamurim ce si cum.

Motorizarea Easy Glider Pro completa pleaca la dnl "marusviptor".

Regulatorul de la motorizarea ArtTech Cessna pleaca la dnl "florin_95".

RAMAN VALABILE SPRE VANZARE URMATOARELE:

- ArtTech Cessna, 15 lei.
Motor de 1500kv folosit cu o baterie 3S, 1800Ma si elicie GWS slow fly de 8x4, tractiune 600g

- No Name, 65 lei.

buna ziua , am tot sunat pentru esc 50-6- hk, va rog raspuns
0

#8 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2014 - 11:16 AM

Imi cer scuze ca nu am putut revenii cu detalii in timp util dar am fost foarte ocupat saptamanile acestea. Incercsa revin acum cu ultimele noutati, esc-ul HK s-a dat, asadar spre vanzare a mai ramas doar motorul cel mare cu rosu la 35 lei si cel mic tip clopot la 15 lei. Stima.
0

#9 Useril este offline   SID 

• Search Prettys Womans in your town for night
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 26-December 09
  • Interests:discussion

Postat 18 September 2014 - 12:14 PM

Vezi postareapinti2d, la 18 September 2014 - 11:16 AM, a spus:

motorul cel mare cu rosu la 35 lei ??? Ceva despre el te rog.
Merci
Dan

0

#10 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 September 2014 - 01:24 PM

Imi cer scuze pentru intarziere, desi mai sus am mentionat ca pentru orice detalii suplimentare doresc sa fiu contactat telefonic. Specificatiile la model le aveti aici. Stima.
0

#11 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 September 2014 - 04:27 PM

ACTUALIZARE:

Motorul rosu, cel mare s-a dat. Cel mic tip clopot inca valabil. Stima.
0

#12 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 October 2014 - 04:53 PM

UP, motorul cel mic tip clopot inca valabil la pretul de 10 lei.
0

#13 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2014 - 11:10 PM

toate articolele au fost vandute, stima...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu