REAL DESIGN, la 16 September 2014 - 03:02 PM, a spus:
Banuiesc ca ARA are un statut din care probabil reiese scopul infiintarii si in ce se va implica .. nu ma avut nici rabdarea , nici timpul sa citesc acest statut .
Siguranta zborului ? .. nu ai fost la CN F4C sa vezi acolo siguranta .. gard de protectie, distante regulamentare etc .. se petrecea in momentul in care ARA deja exista .. da ma rog ..
Cum am spus .. propuneri concrete .. doar discutii asa la nivel teoretic cum ca daca nu ne unim, daca nu ne imprietenim intre noi ( vezi ce bine a reusit organizarea aceluiasi F4C si ce mult tin unii la altii cei implicati ) , daca nu salvam balenele , daca nu plantam cate un copac de familie se distruge ozonu' bla bla bla ..... nu se ajunce niciunde ..
Dar repet .. ARA are deja un plan de bataie .. de ce sa il virusam cu tot felul de discutii si implicari necoordonate ?? Trebuiesc lasati sa isi duca la implinire actiunile vis a vis de Ordinul 8 ... daca dupa un succes se va implica si in organizarea de evenimente, competitii, deplasari in straiinatate a sportivilor de la noi .. ramane un proiect viitor
Suntem români până la capăt!
Nu avem răbdare şi timp să citim, dar ne lamentăm pe nişte presupuneri... şi ajungem să ne gândim la deplasări în străinătate!
Până nu de mult se agita lumea pe-aici că "ne încalcă cineva libertăţile". Uite că este un trend european, iar în UE nu stă nimeni de vorbă cu indivizi, ci numai cu asociaţii, organizaţii cu personalitate juridică.
Oamenii ăştia de la ARA sunt primii care fac ceva concret, prin care nu ştiu dacă ne vom rezolva toate problemele, dar măcar vom fi o voce mai puternică şi mai organizată. Nu ne-ar strica şi un buletin informativ (legislativ) - pentru cei care nu au timp să citească.
Cunosc bine mentalitatea celor care nu întreprind nimic, dar dacă în final ceilalţi vor obţine vreun avantaj... nu le-ar strica şi lor.
Nu toţi locuim pe lângă Cluj, nu am putut să facem prea multe pentru această asociaţie, dar uite că acum este înfiinţată, nu trebuie decât să ne înscriem.
Adunările generale (cu toate că mă gândesc cu groază cât am până la Cluj) nu vor fi oare un bun prilej să ne cunoaştem şi să discutăm pe tema care ne-a unit?
În cu totul alt context şi referitor la un alt subiect, cineva spunea: "Pentru cine crede am o mie de argumente, pentru cine nu crede nu am nici unul". Nu încerc să fac propagandă. Până la urmă, cine vrea cu adevărat va rămâne.
Îmi cer scuze, nu cunosc persoanele şi nu vreau să jignesc pe nimeni, dar este păcat de oportunitate şi de munca unor oameni.