renatoa, la 09 June 2014 - 07:49 AM, a spus:
Eu ma refer strict la aeromodelism cum o practic eu si majoritate de modelisti pe cimp liber, pe teren privat sau oriunde ma apuce si pozibilizate in siguranta pentru echipament si persoane in raza. Asta nu exclude competitional, iar partea asta comp. doar cu mai putin de 1% din activitatea mea de aeromodelism. Iar asta include si FPV si fotografie plus filmari in peisaje sau pe terenul meu privat.
M-am adresat si oficial si direct la minister si altor organelor(mentionate mai sus) pentru ca am o nelamurire cu ce se lucreaza sau nu in background. Chiar daca ma fac inamici prin demersul aceasta, sincer nu cred ca dureaza 5 luni sa infintezi o asociatie nici in Romania cind eu aici local am reusit in 2 saptamani. Am dubii ca nu cumva ARA este freanat din pozitii oficiale prin pile si legataturi asa cum am si dubii la ultimul text propus unde ARA a fost in mare parte ignorat. Si nici nu ar trebuie sa dureze 5 luni pentru o chestie simpla ca si un statement oficial din partea unui minister chiar daca este unul preocupat cu lupte interne si protejare persoanelor privilegeate, a se citi baronilor locali si alesilor in parlament fata de legislatie inca existenta dar nesemniicati pentru cei care se pretint sa conduca tara si in Romania.
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 09 June 2014 - 08:20 AM