MUGUREL., la 09 April 2016 - 06:07 PM, a spus:
Weekend placut!
Sunt absolut convins ca dn. Wabo are cele mai bune intentii, mai ales in cea ce-l priveste. Doar ca, vedeti dvs., nu cred ca ati aprecia prea mult daca vecinul din prorpie initiativa ar vopsi casa dvs. in roz si asta doar pentru ca asa crede el ca ar fi mai frumos si mai bine. Insa eu am ceva indoieli asupra faptului ca interesele dansului ar coincide intr-u totul cu ale noastre, ale hobystilor. Dar daca tot stiti dvs. ca dansul are obiceiul asta sa spuna totul direct, as aprecia foarte mult un raspuns deschis la cateva simple intrebari: Domnule WABO, daca noul cod aerian va fi promulgat intr-o forma ce va impune zborul pe modelodrom si asigurari obligatorii asa cum prevede acum proiectul sau, veti deschide portile propriului modelodrom? Veti intermedia inchieiere de polite de asigurare? Din cate stiu in trecut ati afirmat ca aveti cunostinte in germania in randul unor firme de profil pe care ati dori sa le aduceti si in RO. Mentionarea asigurarilor pe pagina grupului dvs. a fost o pura intamplare? Sau este strict legata de modelul legislatiei germane?
Aceasta postare a fost editata de xorg: 09 April 2016 - 08:05 PM