Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#2599 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 14 October 2015 - 10:52 AM

Cand s-a anuntat acest proiect s-a lasat impresia ca participarea va fi regionala, fiecare cu parcela lui, asa ca era de asteptat ca un la un exercitiu in Apuseni sa fie invitati membrii din Transilvania, la fel de normal cum ma astept ca la un exercitiu in Parang sa fie invitat un oltean ;)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2600 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 14 October 2015 - 03:11 PM

Vezi postarearenatoa, la 14 October 2015 - 10:52 AM, a spus:

Cand s-a anuntat acest proiect s-a lasat impresia ca participarea va fi regionala, fiecare cu parcela lui, asa ca era de asteptat ca un la un exercitiu in Apuseni sa fie invitati membrii din Transilvania, la fel de normal cum ma astept ca la un exercitiu in Parang sa fie invitat un oltean ;)

:good:
0

#2601 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 16 October 2015 - 09:47 AM

Vezi postarearenatoa, la 14 October 2015 - 10:52 AM, a spus:

Asta se si dorea, o implicare regionala sau chiar locala daca era posibil, astfel incat sa ramana in spate o relatie de colaborare si la nivel local intre autoritati si membrii ARA. Se doreste in continuare acest lucru, dar nu avem in toate zonele membrii aderanti. Sunt 38 de oameni care si-au exprimat pana acum intentia de a sustine autoritatile in cazul unor situatii de urgenta, mai putini decat numarul judetelor de pe harta tarii. La acest exercitiu au participat 3 echipe a cate 2 membrii. O mana de oameni inimosi care au fost gata sa treaca la fapte au rezolvat problema cu succes chiar daca au trebuit sa vina de pe la Constanta, Satu Mare si Sighetul Marmatiei. Cat de curand vom publica o harta cu zonele in care autoritatile ne vor invita la exercitii comune, sper ca avand publice din timp informatiile sa reusim si implicarea persoanelor din zonele respective sau macar din zonele apropiate.
0

#2602 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 28 October 2015 - 02:44 PM

În data de 27 octombrie 2015, la ora 16, Familia Regală a dezvelit placa inaugurală gravată cu ocazia încheierii celor opt ani de lucrări de restaurare a Castelului Regal Săvârșin. Evenimentul a avut loc în grădina castelului, chiar în preajma intrării în edificiu. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu iau parte la eveniment, în prezența autorităților locale, a reprezentanților Credinței și societății civile bănățene.
După inagurarea Castelul Regal Săvârșin, membri Asociației Română de Aeromodelism
au efectuat demonstrații aeriene cu aeromodele în aer liber.

Pentru mai multe informatii va rugam acesati pagina https://aeromodelism...-regal-savarsin

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.jpg (348.39K)
    Number of downloads: 16

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 28 October 2015 - 02:44 PM

Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2603 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13

Postat 28 October 2015 - 03:38 PM

Vezi postareaAndrix_y, la 28 October 2015 - 02:44 PM, a spus:

În data de 27 octombrie 2015, la ora 16, Familia Regală a dezvelit placa inaugurală gravată cu ocazia încheierii celor opt ani de lucrări de restaurare a Castelului Regal Săvârșin. Evenimentul a avut loc în grădina castelului, chiar în preajma intrării în edificiu. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu iau parte la eveniment, în prezența autorităților locale, a reprezentanților Credinței și societății civile bănățene.
După inagurarea Castelul Regal Săvârșin, membri Asociației Română de Aeromodelism
au efectuat demonstrații aeriene cu aeromodele în aer liber.

Pentru mai multe informatii va rugam acesati pagina https://aeromodelism...-regal-savarsin

Participantii au fost pe baza de voluntariat sau? A fost anuntat inainte acest eveniment?
0

#2604 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 October 2015 - 08:06 PM

...pe baza de simpatii politice :)
0

#2605 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1125
  • Inregistrat: 31-October 07
  • Interests:arhitectura, aero

Postat 28 October 2015 - 08:27 PM

Pe aceeasi tema, acum ceva timp a fost un exercitiu IGSU in Ceahlau la care au fost prezenti si membri ARA. Niciunul din judetul Neamt sau din Piatra-Neamt desi suntem cel putin doi.

Intreb, a fost anuntat acel eveniment ? se ia legatura cu cei inscrisi in ARA si au semnat protocolul IGSU daca sunt in apropiere si disponibili pentru participarea la exercitii/manifestari de genul asta ?

Aceasta postare a fost editata de Andyned: 28 October 2015 - 08:29 PM

0

#2606 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 29 October 2015 - 08:10 AM

Vezi postareabogdan.motrici, la 28 October 2015 - 03:38 PM, a spus:

Participantii au fost pe baza de voluntariat sau? A fost anuntat inainte acest eveniment?

Da participarea a fost pe baza de voluntariat,transportul si cazarea fost decontat de ARA la membri care nu aveau posibilitatea financiara de a sustine aceste costuri.
Nu am avut acordul de a anunta acest eveniment inainte.
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2607 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 29 October 2015 - 08:19 AM

Vezi postarearenatoa, la 28 October 2015 - 08:06 PM, a spus:

...pe baza de simpatii politice :)

Dupa cum ai observat din pagina ARA au participat din partea ARA urmatorii membri ARA:

Alexandra Diaconescu - Cu rol de ajutor pentru Sandu Diaconescu pe partea de captive si purtator de cuvant pentru ARA
Alexandru Muresan - Unul dintre cei mai buni piloti din RO
Alexandru Ungureanu - Unul dintre cei mai buni piloti din RO a fost alturi de baietelul lui Stefan
Andras Babos - Organizator, nu mi-am persims sa zbor desi zbor destulde bine zic eu
Andrei Straccini - Unul dintre cei mai buni piloti din RO
Catalin Dinu - Unul dintre cei mai buni piloti din RO
Sandu Diaconescu Unul dintre cei mai buni piloti din RO pe captive
Stefan Ungureanu - Unul dintre cei mai buni piloti din RO si este junior

Membri mentionati mai sus nu au nici o "culoare politica" in ARA, Ei au fost prezenti deoarece sunt cei mai buni piloti din RO si nu trebuia sa facem nici o greseala la eveniment.
As aprecia ca pe viitor sa nu facem glume "proaste" fara nici un sens si pe baza unui subiect important.

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 29 October 2015 - 08:29 AM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2608 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 29 October 2015 - 08:27 AM

Vezi postareaAndyned, la 28 October 2015 - 08:27 PM, a spus:

Pe aceeasi tema, acum ceva timp a fost un exercitiu IGSU in Ceahlau la care au fost prezenti si membri ARA. Niciunul din judetul Neamt sau din Piatra-Neamt desi suntem cel putin doi.

Intreb, a fost anuntat acel eveniment ? se ia legatura cu cei inscrisi in ARA si au semnat protocolul IGSU daca sunt in apropiere si disponibili pentru participarea la exercitii/manifestari de genul asta ?

Buna

Te rog gaseste raspunsul la intrebarea ta pe postul http://www.rhcforum....post__p__826469

O zi buna
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2609 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 29 October 2015 - 08:37 AM

Vezi postareaAndrix_y, la 04 September 2015 - 09:01 AM, a spus:

Se vor face prin sierra.ro in curand

Buna dupa cum am promis http://www.sierra.ro...ARA-p7239p.html
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2610 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 10:28 AM

Vezi postareaAndyned, la 28 October 2015 - 08:27 PM, a spus:

Exercitiul a fost organizat cu unele clauze de confidentialitate, a trebuit sa ne descurcam intr-un grup restrans. Din cate stiu la momentul respectiv in zona s-a incercat fara succes, contactarea unor membrii ARA ce si-au exprimat anterior acordul de a adera la protocolul IGSU. O sa incercam o abordare mai eficienta pe viitor. Cea ce doresc sa subliniez, este ca portile sunt deschise tuturor si exista chiar acum o nevoie acuta de oameni ce doresc sa lucreze pe acest proiect, in special pe partea administrativa.
Astfel daca doriti sa va implicati activ in proiectul asta de colaborare al ARA cu MI astept un mail din partea dvs.pe adresa: 112@aeromodelism.ro
0

#2611 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 29 October 2015 - 06:25 PM

Vezi postareaxorg, la 29 October 2015 - 10:28 AM, a spus:

Exercitiul a fost organizat cu unele clauze de confidentialitate, a trebuit sa ne descurcam intr-un grup restrans. Din cate stiu la momentul respectiv in zona s-a incercat fara succes, contactarea unor membrii ARA ce si-au exprimat anterior acordul de a adera la protocolul IGSU. O sa incercam o abordare mai eficienta pe viitor. Cea ce doresc sa subliniez, este ca portile sunt deschise tuturor si exista chiar acum o nevoie acuta de oameni ce doresc sa lucreze pe acest proiect, in special pe partea administrativa.
Astfel daca doriti sa va implicati activ in proiectul asta de colaborare al ARA cu MI astept un mail din partea dvs.pe adresa: 112@aeromodelism.ro

probabil sa incercat anuntarea membrilor ARA cu porumbei calatori sau manuscrise legate de sageti trase cu arcul pentru ca mijloacele moderne gen telefon mobil sau mail nu s-au folosit desi cel putin pe mail sunt convins ca suntem afiliati si eu si Andrei bazei de date ARA .nu stiu cum s-ar fi procedat in cazul unei calamitati naturale daca in vremuri "normale " nu sa reusit contactarea persoanelor aflate in apropiere (maxim 30km) si sa apelat la piloti din Constanta, Satu Mare si Sighetul Marmatiei deci cel putin 500km distanta de zona interventiei, va rog nu-mi insultati inteligenta cu scuze de genul asta.
0

#2612 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 06:52 PM

Vezi postareaworms, la 29 October 2015 - 06:25 PM, a spus:

probabil sa incercat anuntarea membrilor ARA cu porumbei calatori sau manuscrise legate de sageti trase cu arcul pentru ca mijloacele moderne gen telefon mobil sau mail nu s-au folosit desi cel putin pe mail sunt convins ca suntem afiliati si eu si Andrei bazei de date ARA .nu stiu cum s-ar fi procedat in cazul unei calamitati naturale daca in vremuri "normale " nu sa reusit contactarea persoanelor aflate in apropiere (maxim 30km) si sa apelat la piloti din Constanta, Satu Mare si Sighetul Marmatiei deci cel putin 500km distanta de zona interventiei, va rog nu-mi insultati inteligenta cu scuze de genul asta.

Sitiatia a fost rezolvata in regim de urgenta, cu cei care au raspuns primii invitatiei noastre. Nu stiu daca dvs. personal si colegul aveti datele de conact corect trecute in listele noastre, sau care a fost motivul exact pentru care nu s-a reusit contactarea dvs. atunci. Stiu insa ca imi revine in totalitate raspunderea in cea ce priveste necontactarea dvs. si va invit pe dvs. sa ma contactati in privat la adresa daniel.iorga@aeromodelism.ro pentru a rezolva in primul rand problema datelor din listele noastre cat si alte aspecte ale acestui proiect.
Merci de intelegere.
0

#2613 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 10:56 PM

Datele noastre de contact sunt corecte, eu cel putin am fost sunat de vreo trei ori ca se asigure un domn ca ma inscriu in asociatie anul trecut.

Judetul Neamt
Diaconescu-Damian Romeo - Piatra-Neamt
Nedelcu Andrei - Piatra-Neamt
Sava Daniel - Roman

Hai sa zicem ca astia din Neamt au avut telefoanele inchise, fara semnal, i-a durut in c*r de evenimentul organizat de ARA sau a fost o problema cu baza de date a voastra. Dar cei de mai jos ? Au zis nu toti ? Au fost probleme si la astia cu datele de contact ?

Judetul Harghita
Bálint Csaba Odorheiul Secuiesc
Csaba Szalai Odorheiul Secuiesc
Kelemen Levente Cirta
Suciu Marius Gheorgheni
Tóth Béla Odorheiul Secuiesc

Judetul Bacau
Bălan Corneliu Bacau
Petca Viorel Bacau
Ștraub Laurențiu Hemeius

Judetul Suceava
Gemanar Bogdan Teodor Suceava
Gemanar Gheorghe Suceava
Nuțescu Cristian Campulung Moldovenesc
Parfenov Razvan Moldovita
0

#2614 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 11:30 PM

Vezi postareaAndyned, la 29 October 2015 - 10:56 PM, a spus:

Datele noastre de contact sunt corecte, eu cel putin am fost sunat de vreo trei ori ca se asigure un domn ca ma inscriu in asociatie anul trecut.

Judetul Neamt
Diaconescu-Damian Romeo - Piatra-Neamt
Nedelcu Andrei - Piatra-Neamt
Sava Daniel - Roman

Hai sa zicem ca astia din Neamt au avut telefoanele inchise, fara semnal, i-a durut in c*r de evenimentul organizat de ARA sau a fost o problema cu baza de date a voastra. Dar cei de mai jos ? Au zis nu toti ? Au fost probleme si la astia cu datele de contact ?

Judetul Harghita
Bálint Csaba Odorheiul Secuiesc
Csaba Szalai Odorheiul Secuiesc
Kelemen Levente Cirta
Suciu Marius Gheorgheni
Tóth Béla Odorheiul Secuiesc

Judetul Bacau
Bălan Corneliu Bacau
Petca Viorel Bacau
Ștraub Laurențiu Hemeius

Judetul Suceava
Gemanar Bogdan Teodor Suceava
Gemanar Gheorghe Suceava
Nuțescu Cristian Campulung Moldovenesc
Parfenov Razvan Moldovita

Nu toti membrii ARA au dorit sa adere la acest protocol. Sunt invitati la aceste exercitii doar cei care si-au exprimat in prealabil intentia de a participa. Pentru mine ar fi o mare bucurie ca toti cei pomeniti de dvs. mai sus sa doreasca aderarea la acest protocol.
Punctual pe judetul Neamt exista doua persoane care si-au manifestat pana acum intentia de participare si doar un singur numar de contact, dar nu al dvs. De ce lipseste numarul dvs. din listele noastre? nu stiu. Inca astept sa-mi fie confirmat de colegul dvs. daca numarul de telefon indicat de mine pe PM este sau nu corect.
aici mai multe detalii despre acest protocol: https://aeromodelism.ro/protocol-igsu

Aceasta postare a fost editata de xorg: 29 October 2015 - 11:33 PM

0

#2615 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 11:36 PM

Eu cand am cerut actele necesare inscrierii in asociatie am mentionat in mod special ca doresc sa particip si eu la exercitiile organizate de IGSU.
Daca trebuie, mai dau odata numarul de contact, aici in public 0741 55 44 95 Andrei Nedelcu. Pentru injuraturi intre 9:00 si 20:00. Multumesc.
0

#2616 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 11:49 PM

Vezi postareaAndyned, la 29 October 2015 - 11:36 PM, a spus:

Eu cand am cerut actele necesare inscrierii in asociatie am mentionat in mod special ca doresc sa particip si eu la exercitiile organizate de IGSU.
Daca trebuie, mai dau odata numarul de contact, aici in public 0741 55 44 95 Andrei Nedelcu. Pentru injuraturi intre 9:00 si 20:00. Multumesc.

Adi crede-ma, aveam tot interesul sa identificam oamenii din zona. Nu a fost cu intentie.
Intr-adevar in cererea ta de aderare la asociatie, ai exprimat si intentia de a adera la acest protocol. Dar din motive organizatorice sau produs unele erori, cererea ta fiind oarecum atipic introdusa odata cu inregistrarea in asociatie. In momentul asta datele tale sunt actualizate in lista si iti promit ca vei fi contactat pe viitor. Oricum la Neamt inca mai sunt multe de facut.
0

#2617 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2015 - 11:56 PM

Vazut mesajele acum, am trimis mail.
0

#2618 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2015 - 11:44 AM

Vezi postareaxorg, la 29 October 2015 - 11:49 PM, a spus:

Adi crede-ma, aveam tot interesul sa identificam oamenii din zona. Nu a fost cu intentie.
Intr-adevar in cererea ta de aderare la asociatie, ai exprimat si intentia de a adera la acest protocol. Dar din motive organizatorice sau produs unele erori, cererea ta fiind oarecum atipic introdusa odata cu inregistrarea in asociatie. In momentul asta datele tale sunt actualizate in lista si iti promit ca vei fi contactat pe viitor. Oricum la Neamt inca mai sunt multe de facut.

Worms a fost racolat de mine in primul val, cand s-a facut prima lista pentru IGU, si vad din convorbirile noastre ca a fost si contactat la vremea respectiva.
Deci intre timp optiunea lui, pentru intrase de fapt in ARA, s-a pierdut... explicabil amocul omului...
0

#2619 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 30 October 2015 - 12:04 PM

Vezi postarearenatoa, la 30 October 2015 - 11:44 AM, a spus:

Worms a fost racolat de mine in primul val, cand s-a facut prima lista pentru IGU, si vad din convorbirile noastre ca a fost si contactat la vremea respectiva.
Deci intre timp optiunea lui, pentru intrase de fapt in ARA, s-a pierdut... explicabil amocul omului...

Putem sa ne spunem pe nume ? in loc de nickname sa ne spunem pe nume...ne este foarte greu sa identificam numele persoanelor
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2620 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 October 2015 - 12:08 PM

Romeo Diaconescu
0

#2621 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 02 November 2015 - 12:24 PM

https://aeromodelism...lism-editia-iii

Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 02 November 2015 - 12:33 PM

Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2622 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA

Postat 04 November 2015 - 11:22 PM

Tocmai acuma un multirotor a acidentat un om la protest in Bucuresti.
Uni sunt chiar foarte inconstienti iar autoritatile nu au luat nici o masura. Si uite asa cum ne vor mai interzice si mai bine aeromodelismul.
Babos Andras Sandor

info@aeromodelism.ro
0

#2623 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2015 - 11:36 PM

Drona Digi afiseaza un call sign care zice "RPAS indentificat AAFR"
Este suficient asta ca sa transmita pe post ?
Pana la urma cele comerciale unde se incadreaza cu zborul deasupra unor multimi de oameni ?

PS: "indentificat" chiar asa era scris :)
0

#2624 Useril este offline   Andrei.N 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2015 - 12:08 AM

Conduita preventiva...nu se zboara deasupra multimii...
0

#2625 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2015 - 10:18 AM

Drona digitv de care vorbesc, cei care au stat pe digi24 au vazut transmisia, parea sa stationeze deasupra spitalului Coltea, intersectia de la Universitate si piata fiind prinse in intregime sub un unghi semnificativ ca sa presupunem ca nu erau deasupra multimii. Banuiesc ca si pilotul era pe vreun acoperis...
In felul asta se tinea la distanta si de atmosfera saturata de wifi de la sol.

Dar nu asta e ideea... intrebarea era daca este suficient sa ai badge/chip aafr, ca sa iesi in lume sa transmiti tot ce poftesti... ?
Chestia cu plan de zbor cu tz zile/ore inainte, aprobare locatie, etc, nu este in vigoare ?
0

#2626 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 25-July 13

Postat 05 November 2015 - 10:24 AM

Poftim dovada .... si inca la ce inaltime zbura .. daca lovea un copil putea sa il omoare..

https://www.youtube....eature=youtu.be
Parfenov Razvan
0

#2627 Useril este offline   Parfenov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 737
  • Inregistrat: 25-July 13

Postat 05 November 2015 - 10:34 AM

Si victima :( ... o lovitura puternica la cap plus multe taieturi pe frunte si fata .

Fisier atasat  12196135_1156536141042178_4853756849777447319_n.jpg (40.08K)
Number of downloads: 34

Ps: sper sa nu deranjeze pe cineva poza cu persoana respectiva.
Parfenov Razvan
0

#2628 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2015 - 10:38 AM

Asta chiar a fost inconstienta, clar deasupra multimii, nu de aceste imagini vorbesc eu.
Le mai si face publice, cu nume in clar...
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou