Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!
Postat 14 October 2015 - 10:52 AM
Postat 14 October 2015 - 03:11 PM
renatoa, la 14 October 2015 - 10:52 AM, a spus:
:good:
Postat 16 October 2015 - 09:47 AM
renatoa, la 14 October 2015 - 10:52 AM, a spus:
Asta se si dorea, o implicare regionala sau chiar locala daca era posibil, astfel incat sa ramana in spate o relatie de colaborare si la nivel local intre autoritati si membrii ARA. Se doreste in continuare acest lucru, dar nu avem in toate zonele membrii aderanti. Sunt 38 de oameni care si-au exprimat pana acum intentia de a sustine autoritatile in cazul unor situatii de urgenta, mai putini decat numarul judetelor de pe harta tarii. La acest exercitiu au participat 3 echipe a cate 2 membrii. O mana de oameni inimosi care au fost gata sa treaca la fapte au rezolvat problema cu succes chiar daca au trebuit sa vina de pe la Constanta, Satu Mare si Sighetul Marmatiei. Cat de curand vom publica o harta cu zonele in care autoritatile ne vor invita la exercitii comune, sper ca avand publice din timp informatiile sa reusim si implicarea persoanelor din zonele respective sau macar din zonele apropiate.
Postat 28 October 2015 - 02:44 PM
După inagurarea Castelul Regal Săvârșin, membri Asociației Română de Aeromodelism
au efectuat demonstrații aeriene cu aeromodele în aer liber.
Pentru mai multe informatii va rugam acesati pagina https://aeromodelism...-regal-savarsin
Fisiere atasate
-
1.jpg (348.39K)
Number of downloads: 16
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 28 October 2015 - 02:44 PM
Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
Postat 28 October 2015 - 03:38 PM
Andrix_y, la 28 October 2015 - 02:44 PM, a spus:
După inagurarea Castelul Regal Săvârșin, membri Asociației Română de Aeromodelism
au efectuat demonstrații aeriene cu aeromodele în aer liber.
Pentru mai multe informatii va rugam acesati pagina https://aeromodelism...-regal-savarsin
Participantii au fost pe baza de voluntariat sau? A fost anuntat inainte acest eveniment?
Postat 28 October 2015 - 08:06 PM
Postat 28 October 2015 - 08:27 PM
Intreb, a fost anuntat acel eveniment ? se ia legatura cu cei inscrisi in ARA si au semnat protocolul IGSU daca sunt in apropiere si disponibili pentru participarea la exercitii/manifestari de genul asta ?
Aceasta postare a fost editata de Andyned: 28 October 2015 - 08:29 PM
Postat 29 October 2015 - 08:10 AM
bogdan.motrici, la 28 October 2015 - 03:38 PM, a spus:
Da participarea a fost pe baza de voluntariat,transportul si cazarea fost decontat de ARA la membri care nu aveau posibilitatea financiara de a sustine aceste costuri.
Nu am avut acordul de a anunta acest eveniment inainte.
info@aeromodelism.ro
Postat 29 October 2015 - 08:19 AM
renatoa, la 28 October 2015 - 08:06 PM, a spus:
Dupa cum ai observat din pagina ARA au participat din partea ARA urmatorii membri ARA:
Alexandra Diaconescu - Cu rol de ajutor pentru Sandu Diaconescu pe partea de captive si purtator de cuvant pentru ARA
Alexandru Muresan - Unul dintre cei mai buni piloti din RO
Alexandru Ungureanu - Unul dintre cei mai buni piloti din RO a fost alturi de baietelul lui Stefan
Andras Babos - Organizator, nu mi-am persims sa zbor desi zbor destulde bine zic eu
Andrei Straccini - Unul dintre cei mai buni piloti din RO
Catalin Dinu - Unul dintre cei mai buni piloti din RO
Sandu Diaconescu Unul dintre cei mai buni piloti din RO pe captive
Stefan Ungureanu - Unul dintre cei mai buni piloti din RO si este junior
Membri mentionati mai sus nu au nici o "culoare politica" in ARA, Ei au fost prezenti deoarece sunt cei mai buni piloti din RO si nu trebuia sa facem nici o greseala la eveniment.
As aprecia ca pe viitor sa nu facem glume "proaste" fara nici un sens si pe baza unui subiect important.
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 29 October 2015 - 08:29 AM
info@aeromodelism.ro
Postat 29 October 2015 - 08:27 AM
Andyned, la 28 October 2015 - 08:27 PM, a spus:
Intreb, a fost anuntat acel eveniment ? se ia legatura cu cei inscrisi in ARA si au semnat protocolul IGSU daca sunt in apropiere si disponibili pentru participarea la exercitii/manifestari de genul asta ?
Buna
Te rog gaseste raspunsul la intrebarea ta pe postul http://www.rhcforum....post__p__826469
O zi buna
info@aeromodelism.ro
Postat 29 October 2015 - 08:37 AM
Andrix_y, la 04 September 2015 - 09:01 AM, a spus:
Buna dupa cum am promis http://www.sierra.ro...ARA-p7239p.html
info@aeromodelism.ro
Postat 29 October 2015 - 10:28 AM
Andyned, la 28 October 2015 - 08:27 PM, a spus:
Exercitiul a fost organizat cu unele clauze de confidentialitate, a trebuit sa ne descurcam intr-un grup restrans. Din cate stiu la momentul respectiv in zona s-a incercat fara succes, contactarea unor membrii ARA ce si-au exprimat anterior acordul de a adera la protocolul IGSU. O sa incercam o abordare mai eficienta pe viitor. Cea ce doresc sa subliniez, este ca portile sunt deschise tuturor si exista chiar acum o nevoie acuta de oameni ce doresc sa lucreze pe acest proiect, in special pe partea administrativa.
Astfel daca doriti sa va implicati activ in proiectul asta de colaborare al ARA cu MI astept un mail din partea dvs.pe adresa: 112@aeromodelism.ro
Postat 29 October 2015 - 06:25 PM
xorg, la 29 October 2015 - 10:28 AM, a spus:
Astfel daca doriti sa va implicati activ in proiectul asta de colaborare al ARA cu MI astept un mail din partea dvs.pe adresa: 112@aeromodelism.ro
probabil sa incercat anuntarea membrilor ARA cu porumbei calatori sau manuscrise legate de sageti trase cu arcul pentru ca mijloacele moderne gen telefon mobil sau mail nu s-au folosit desi cel putin pe mail sunt convins ca suntem afiliati si eu si Andrei bazei de date ARA .nu stiu cum s-ar fi procedat in cazul unei calamitati naturale daca in vremuri "normale " nu sa reusit contactarea persoanelor aflate in apropiere (maxim 30km) si sa apelat la piloti din Constanta, Satu Mare si Sighetul Marmatiei deci cel putin 500km distanta de zona interventiei, va rog nu-mi insultati inteligenta cu scuze de genul asta.
Postat 29 October 2015 - 06:52 PM
worms, la 29 October 2015 - 06:25 PM, a spus:
Sitiatia a fost rezolvata in regim de urgenta, cu cei care au raspuns primii invitatiei noastre. Nu stiu daca dvs. personal si colegul aveti datele de conact corect trecute in listele noastre, sau care a fost motivul exact pentru care nu s-a reusit contactarea dvs. atunci. Stiu insa ca imi revine in totalitate raspunderea in cea ce priveste necontactarea dvs. si va invit pe dvs. sa ma contactati in privat la adresa daniel.iorga@aeromodelism.ro pentru a rezolva in primul rand problema datelor din listele noastre cat si alte aspecte ale acestui proiect.
Merci de intelegere.
Postat 29 October 2015 - 10:56 PM
Judetul Neamt
Diaconescu-Damian Romeo - Piatra-Neamt
Nedelcu Andrei - Piatra-Neamt
Sava Daniel - Roman
Hai sa zicem ca astia din Neamt au avut telefoanele inchise, fara semnal, i-a durut in c*r de evenimentul organizat de ARA sau a fost o problema cu baza de date a voastra. Dar cei de mai jos ? Au zis nu toti ? Au fost probleme si la astia cu datele de contact ?
Judetul Harghita
Bálint Csaba Odorheiul Secuiesc
Csaba Szalai Odorheiul Secuiesc
Kelemen Levente Cirta
Suciu Marius Gheorgheni
Tóth Béla Odorheiul Secuiesc
Judetul Bacau
Bălan Corneliu Bacau
Petca Viorel Bacau
Ștraub Laurențiu Hemeius
Judetul Suceava
Gemanar Bogdan Teodor Suceava
Gemanar Gheorghe Suceava
Nuțescu Cristian Campulung Moldovenesc
Parfenov Razvan Moldovita
Postat 29 October 2015 - 11:30 PM
Andyned, la 29 October 2015 - 10:56 PM, a spus:
Judetul Neamt
Diaconescu-Damian Romeo - Piatra-Neamt
Nedelcu Andrei - Piatra-Neamt
Sava Daniel - Roman
Hai sa zicem ca astia din Neamt au avut telefoanele inchise, fara semnal, i-a durut in c*r de evenimentul organizat de ARA sau a fost o problema cu baza de date a voastra. Dar cei de mai jos ? Au zis nu toti ? Au fost probleme si la astia cu datele de contact ?
Judetul Harghita
Bálint Csaba Odorheiul Secuiesc
Csaba Szalai Odorheiul Secuiesc
Kelemen Levente Cirta
Suciu Marius Gheorgheni
Tóth Béla Odorheiul Secuiesc
Judetul Bacau
Bălan Corneliu Bacau
Petca Viorel Bacau
Ștraub Laurențiu Hemeius
Judetul Suceava
Gemanar Bogdan Teodor Suceava
Gemanar Gheorghe Suceava
Nuțescu Cristian Campulung Moldovenesc
Parfenov Razvan Moldovita
Nu toti membrii ARA au dorit sa adere la acest protocol. Sunt invitati la aceste exercitii doar cei care si-au exprimat in prealabil intentia de a participa. Pentru mine ar fi o mare bucurie ca toti cei pomeniti de dvs. mai sus sa doreasca aderarea la acest protocol.
Punctual pe judetul Neamt exista doua persoane care si-au manifestat pana acum intentia de participare si doar un singur numar de contact, dar nu al dvs. De ce lipseste numarul dvs. din listele noastre? nu stiu. Inca astept sa-mi fie confirmat de colegul dvs. daca numarul de telefon indicat de mine pe PM este sau nu corect.
aici mai multe detalii despre acest protocol: https://aeromodelism.ro/protocol-igsu
Aceasta postare a fost editata de xorg: 29 October 2015 - 11:33 PM
Postat 29 October 2015 - 11:36 PM
Daca trebuie, mai dau odata numarul de contact, aici in public 0741 55 44 95 Andrei Nedelcu. Pentru injuraturi intre 9:00 si 20:00. Multumesc.
Postat 29 October 2015 - 11:49 PM
Andyned, la 29 October 2015 - 11:36 PM, a spus:
Daca trebuie, mai dau odata numarul de contact, aici in public 0741 55 44 95 Andrei Nedelcu. Pentru injuraturi intre 9:00 si 20:00. Multumesc.
Adi crede-ma, aveam tot interesul sa identificam oamenii din zona. Nu a fost cu intentie.
Intr-adevar in cererea ta de aderare la asociatie, ai exprimat si intentia de a adera la acest protocol. Dar din motive organizatorice sau produs unele erori, cererea ta fiind oarecum atipic introdusa odata cu inregistrarea in asociatie. In momentul asta datele tale sunt actualizate in lista si iti promit ca vei fi contactat pe viitor. Oricum la Neamt inca mai sunt multe de facut.
Postat 30 October 2015 - 11:44 AM
xorg, la 29 October 2015 - 11:49 PM, a spus:
Intr-adevar in cererea ta de aderare la asociatie, ai exprimat si intentia de a adera la acest protocol. Dar din motive organizatorice sau produs unele erori, cererea ta fiind oarecum atipic introdusa odata cu inregistrarea in asociatie. In momentul asta datele tale sunt actualizate in lista si iti promit ca vei fi contactat pe viitor. Oricum la Neamt inca mai sunt multe de facut.
Worms a fost racolat de mine in primul val, cand s-a facut prima lista pentru IGU, si vad din convorbirile noastre ca a fost si contactat la vremea respectiva.
Deci intre timp optiunea lui, pentru intrase de fapt in ARA, s-a pierdut... explicabil amocul omului...
Postat 30 October 2015 - 12:04 PM
renatoa, la 30 October 2015 - 11:44 AM, a spus:
Deci intre timp optiunea lui, pentru intrase de fapt in ARA, s-a pierdut... explicabil amocul omului...
Putem sa ne spunem pe nume ? in loc de nickname sa ne spunem pe nume...ne este foarte greu sa identificam numele persoanelor
info@aeromodelism.ro
Postat 02 November 2015 - 12:24 PM
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 02 November 2015 - 12:33 PM
info@aeromodelism.ro
Postat 04 November 2015 - 11:22 PM
Uni sunt chiar foarte inconstienti iar autoritatile nu au luat nici o masura. Si uite asa cum ne vor mai interzice si mai bine aeromodelismul.
info@aeromodelism.ro
Postat 04 November 2015 - 11:36 PM
Este suficient asta ca sa transmita pe post ?
Pana la urma cele comerciale unde se incadreaza cu zborul deasupra unor multimi de oameni ?
PS: "indentificat" chiar asa era scris :)
Postat 05 November 2015 - 10:18 AM
In felul asta se tinea la distanta si de atmosfera saturata de wifi de la sol.
Dar nu asta e ideea... intrebarea era daca este suficient sa ai badge/chip aafr, ca sa iesi in lume sa transmiti tot ce poftesti... ?
Chestia cu plan de zbor cu tz zile/ore inainte, aprobare locatie, etc, nu este in vigoare ?
Postat 05 November 2015 - 10:24 AM
https://www.youtube....eature=youtu.be
Postat 05 November 2015 - 10:34 AM

Number of downloads: 34
Ps: sper sa nu deranjeze pe cineva poza cu persoana respectiva.
Postat 05 November 2015 - 10:38 AM
Le mai si face publice, cu nume in clar...