http://www.rhcforum....post__p__721361
"Problema termic electric, are izvoare mai putenice decat cele cateva voci de aici.
Pericolul este mai degraba reprezentat de acele persoane care nu au fost in stare sa faca o afacere ok din modelism si modelodroame, iar acum profita pentru o umbrela legala prin care sa ne oblige la achitarea unor taxe de modelodrom, asigurari si alte inventii nastrusnice. Fara nici un fel de scrupule se incearca mutilarea aeromodelismul romanesc, sub scuza acestui ordin.
Domnilor sunteti pregatiti sa purtati deacum incolo pentru intreaga dvs. viata stigmata de "mutilator al aeromodelismului romanesc"???"
Sunt unul din putinii care a citit tot ce s-a scris pe forum asa ca nu e nimic scos din context, de altfel nici nu am cum scoate din context respectivul post. Eventual pot aduce ceva context suplimentar prin aceea ca ii cunosc pe asa zisii patroni de modelodroame.
A se marca clar ca nu te fac magar, am afirmat doar ca ai spus o magarie, e o mare diferenta (ca intre al face pe unul prost sau ai atrage atentia ca a spus o prostie). Pe unul care e magar il ignor pur si simplu, frumos ar fi sa iti ceri scuze si sa fim buni colegi in continuare.
Si mai lasati-ma cu pozitia de moderator. De ani de zile cum nu ii convine ceva, cuiva, hop, da tu esti moderator, trebuie sa te porti altfel.
Nu zau ? Eu, ca moderator, la heli, nu am facut decat sa corectez cate un titlu ici colo si sa strerg cate un post dublu. Asta a fost tot si n-am de gand sa fac altceva nici de acum incolo. Vreti moderator cu biciul in mana ? trebuie sa cautati in alta parte.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 06 April 2014 - 03:05 PM