Asa cum s-a spus de la inceput acest topic era bine sa fie inchis si doar utilizat pentru informare.
Exista medici geniu dar si idioti care distrug vieti, exista mecanici auto de formula unu dar si carpaci, sunt bucatari la nivel de master chef dar si d'aia de cantina la orfelinate sau case de batrani ... la fel si juristii pot fi de top, medii sau
mai putin pregatiti pe un domeniu .. sau pur si simplu nu au timp de a aprofunda in detaliu si consilieaza si ei la repezeala
fara sa gandeasca la fluturi , tantari si alte oratanii ( daca era vre-un milion de euroi in conturile ARA , poate s-ar fi putut apela la o casa de avocatura interna sau din afara si se terminau discutiile astea )
Pe mine nu ma atrage ARA ( asta ca sa nu se creada ca am vre-un interes ) doar din simplul motiv ca nu am timp de mers la zbor
decat foarte rar pe de o parte , iar pe de alta parte nici o data in viata nu am fost inscris in vre-o asociatie sau in vre-un partid , sindicat etc ..
De asemenea asa cum poate am mai spus pe undeva , cand ajungi lider trebuie sa ai multa rabdare cu ceilalti si intai oferi inainte sa ceri .. pentru asta trebuie sa ai ori foarte multa rabdare , tact, diplomatie fie ii iignori si le dovedesti in final prin rezultatele obtinute - caci " cetateanul " cotizant are mandria cetateanului european cu drepturi .. ca in reclama.
Incercarile de a explica de a lamuri finalizate cu contre nu face decat sa largeasca prapastia dintre pasionatii acestei ramuri a modelismului ajungandu-se iar la gasca mea, gasca ta, la fitosi , increzuti etc ...
Eu am avut si am o retinere doar vis a vis de numarul optimist de viitori membrii in Asociatie amintit de Stiganas .. asta pe termen scurt .. peste cativa zeci de ani posibil sa se depaseasca si cateva mii .. dar in modul in care se prefigureaza dezastrul economic imediat iar am o retinere ... ( acize, gaze, curent .. companii inchise , somaj - o spun marii econmisti, marii industriasi , sefii patronatelor )
Cine vrea sa inteleaga ceva bine , cine nu .. iarasi bine ..
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 04 April 2014 - 09:45 AM