bogdan.motrici, la 30 August 2015 - 08:02 PM, a spus:
Azi bine mersi cu nevasta sus la Inter, ies pe balcon, pac pac, uuuu, ce e cu lustra aia alba de zboara bezmetica la nivelul lui Inter dupa care hopa mai sus de Inter si tot asa in Piata Universitatii, de cum voia pul@ lui, chiar m-am enervat dar eram in slipi si nu am avut cum sa ajung pana jos sa ma iau de el. A venit chiar deasupra la rond dupa care l-am vazut ca a plecat de la Iesire de la gura de metrou, posibil sa fi fost de la o televiziune ca era o masina parca tipic cocalaresc pe bordura la colt cu magazinul Erotic, omul s-a dus acolo si au ramas ceva timp dupa care m-am plictisit si am plecat, parea intr-adevar o masina de teren a unei televiziuni dar nu am vazut brand-ul. Nah, vorbeam de Smurd ca zboara deasupra oraselor, dar cate elicoptere au picat in oras pana acum? Cred ca 0, drone, or sa tot pice. Asta a tipului de azi parea a fi un Phantom. Nu mai zic nimic ca si asa ma enervez degeaba.
Abia astept sa il prind pe un retard din asta sa ii arunc o piatra in drona si dupa sa il vad ca va comenta la politie ca I-am atacat drona si eu o sa zic ca m-a atacat el cu drona :): D.
Iar acum intrebarea, ce facem cu astia care ne afecteaza pe noi aeromodelistii? Andras, sugestie?
Buna,
In statul asociatiei nu este specificat ca trebuie sa facem pe politistii.
ARA ce poate sa faca este sa informeze oamenii.
Chiar am discutat acest subiect cu MT, AACR, etc... cum am putem sa stopa acest fenomen. ARA a venit cu propunerea (idei venita de prima oara de la Ranato) sa facem un material de informare care sa fie difuzat de fiecare televiziune. Autoritatile au fost de accord cu acest lucru urma ca ARA sa vina cu o propunere de material video, material care inca nu a fost realizat. (am avut promisiuni de la mai multe personae ca ne ajuta sa facem acel material dar pana in present nici un rezultat).
Find vorba de acest subiect daca e cineva care ne poate ajuta cu un material video de maxim 1 minut ar fi super ok. (Rog sa ma contacteze)
O zi buna,