O iau incetisor, poate reusesc.
Se plange lumea ca sunt putini membri. Un numar cat mai mare de membri ar da bine...
Pe de alta parte ARA se refera doar la aeromodelisti. Cum pot demonstra eu ca sunt aeromodelist? Nu pot. Desi eu pot ca sunt legitimat si la aero, cu taxe platite la zi, dar aproape toti ceilalti nu pot. Si daca este complicat de demonstrat calitatea de aeromodelist, de ce sa n-am posibilitatea sa-mi inscriu copilul, mama, bunica sau seful de la job? Ca in mod sigur aia nu va vor incurca pe cerul patriei. Dar in mod sigur un numar mare de membri ar fi fost bine sa fie, daca tinem cont de situatia actuala. Cand treburile se mai linisteau sau cu trecerea timpului, situatia se clarifica, puteau fi trecuti prin sita...
Repet, nu este vorba de mine si nici de a trimite bani in cont. E vorba ca puteau fi multi membri. Daca se doreste ca ei sa fie doar aeromodelisti nu se poate demonstra calitatea lor, daca e sa fie cat mai multi iar nu e bine.
Copilul meru mereu tranteste cate un elicopter de peretii Politehnicii dar nu este aeromodelist si nici nu-l pot inscrie ca nu am gasit precizari despre asta. Seful meu desi nu este legitimat nicaieri are mai multe modele (aero si auto) decat mine si iar nu pot sa-l inscriu usor. Mama zice ca mine si sigur ar veni cu o mamaliguta calda la camp si iar nu o pot inscrie sa fie un nume oarecare cu o taxa de inscriere platita. Aveam eu grija sa o retrag cand treburile deveneau serioase. Zic "sa-i inscriu" ca plateam eu taxa de inscriere pentru ei daca era simpla aderarea...
Daca nu se poate, asta este, respectam criteriile nobile de la inceput pana la capat, dar traim in alte vremuri.
PS. Am lamurit oarecum problemele, sunt idei diferite privind anumite amanunte, o sa incerc sa conving cat timp nu exagerez, si cam atat.
Se putea si mai bine.
Si sa nu-si faca cineva iluzia ca daca termin cu inscrierea, renunt la a discuta despre unele probleme marunte.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 March 2015 - 10:40 PM