ViP_Eol, la 21 December 2014 - 11:37 PM, a spus:
:D
Amuzantă încercare. Din fericire ştiu ce se ascunde în spatele "provocării". Dacă tot aţi avut curiozitatea să "mă verificaţi", mai faceţi săpături. Mai simplu pe la un avocat, sau prin metoda mai lungă, dar mai edificatoare (cea pe care am practicat-o personal). 4 ani de facultate, la drept. :)
Acuma n-om fi noi avocati si nici cine stie ce inalte studii in drept n-om avea, dar dupa 2 zile de discutii aici pe forum, timp in care ne-ati cunoscut cat de cat opiniile, va intreb si eu asa, ca de la om la om. Chiar va parem niste creduli buni de dus cu presul?
Ma indoiesc totusi ca intelegeti ce se ascunde in spatele asa zisei provocari, v-am mai atras atentia de vreo doua ori asupra unor neadevaruri pe care le ridicati la rang de adevar in temeiul cunostinteleor dvs. juridice si pare ca ori nu ati inteles nimic, ori ca incercati din adins sa formati anumite opinii intemeiate pe false principii in randul membrilor ARA.
P.S.
Daca considerati intrebarea mea ca fiind o provocare careia nu vreti sa-i raspundeti, aveti macar datoria de onoare sa-i explicati temeiul celor afirmate, colegului Gigi pe care-l induceti in eroare cu pretioase sfaturi juridice privind circumstantele agravante in cauzul “nestiintei” si nu doar cu asta sau doar pe dansul. Sau altfel spus si pentru ca tot va plac aspectele juridice, puteti considera ca va acuz de inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevar a unui neadevar. Nu stiu ce scopuri va determina sa faceti asta si nici nu vreau sa aflu. Consider ca am dus destul discutiile de aici in derizoriu.