aeromax, la 25 November 2014 - 11:32 AM, a spus:
Daca sinteti interesati si de normele de siguranta a zborului , sint dispus sa le traduc si sa le postez.
Tin sa reamintesc, din nou, urmatoarele : Spre deosebire de FRMd, FIAM - Federatia Italiana Areomodelism - tuteleaza si reprezinta atit latura sportiva cit si latura hobby fara discriminare. A fost si este un factor de coeziune, militind pentru dezvoltarea continua a ramurii, armonizind-o cu reguli de siguranta de bun simt care sa faca aeromodelismul practicabil, fara ingradiri, dogme, etc. Nu se poate spune acelas lucru despre FRMd, care...
Cer senin!
Salut.
Am descarcat acum documentul tradus de tine, nu am apucat sa-l parcurg in intregime dar la o prima vedere se pot desprinde cateva idei frumoase de acolo.
Daca timpul iti permite si efortul nu-i prea mare, cred ca ar fi folositoare traducerile dupa normele de siguranta din Italia. Cel putin in privinta sigurantei este util sa avem acces la o diversitate cat mai mare de solutii adoptate in diverse tari, este un subiect destul de sensibil si intens discutat aici.
Merci.
Aceasta postare a fost editata de xorg: 26 November 2014 - 10:29 PM