Credeti ca ne putem construi un bazin,pe undeva intr-un parc din Bucuresti.Cam asa cum au cei din Petrosani.Ce parere aveti!!!!!!
Pagina 1 din 1
Bazin
Postat 23 August 2005 - 12:16 PM
sunt deacord cu vio_danciu, in parc nu prea ai sanse, pe o propietate privata sigur de ce nu. si nu e foarte greu de realizat. Dai o groapa adanca in pamant, faci un cofrag si pui ciment sau mortar, apoi eventual poti sa pui si o faianta ceva. sau poti sa il faci in genul unui lac.
===================================================
:::::: De ce sa dai bani pe masini , cand inca mai exista ranga ! ::::::
:::::: De ce sa dai bani pe masini , cand inca mai exista ranga ! ::::::
Postat 23 August 2005 - 02:23 PM
vio_danciu, la 11 Aug 2005, 13:47, a spus:
Dar cat de mare este cel din Petrosani ?...
Din pacate trebuie sa vorbesti la TRECUT despre "lacul'' amenajat de dl. Ciortan, cu multi ani in urma, la clubul de navomodelism din oras. Unde, vorba aia, a si luat o multime de premii, pe la toate categoriile, de a starnit invidia multor VIP-uri care aveau alte target-uri! :D , si care treceau in mod voit, rezultatele lui pe planuri secunde, FARA SA EXISTE NICI UN FEL DE OBIECTIVITATE IN ACEST SENS. :D
Reiau si-ti spun DIN PACATE, toata zona a fost cumparata de un vip, care a ignorat efectul actiunii de demolare a unei activitati de peste 40 de ani, pentru care eu personal, am toata stima! Si o spun in cunostiinta de cauza!
Daca intereseaza pe cineva pot pune niste poze cu evolutia "lacului" ! Sper sa n-am probleme cu body-guarzii zonei!
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Arata acest topic
Pagina 1 din 1