Modelism - RHC Forum: Indoor Challenge Grand Arena - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 27 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

Indoor Challenge Grand Arena 1/10 OffRoad Series

#391 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 21 January 2014 - 05:47 PM

Atasat rezultatul ultimei manse.

Fisiere atasate

0

#392 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2014 - 06:02 PM

Imi place topicul asta sincer.

Problema ramane in fairplayul nostru si in atitudinea noastra.

NU evenimentul este de vina sau organizatorul de vina sunt pilotii.
0

#393 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 21 January 2014 - 08:29 PM

Vezi postareacristake, la 21 January 2014 - 04:49 PM, a spus:

Am citit cu interes toate comentariile de mai sus si toate ofurile voastre.
Concluzia mea este ca toti stiu regulamentul (ca altfel nu ar reclama diferite fapte)... Este mai greu cu aplicatul!
Singura solutie este si cea mai simpla: aplicarea regulamentului EFRA fara exceptii!!!
NU ai venit singur la ridicat - ti se taie CEA MAI BUNA MANSA.
Ai lovit neregulamentar - Stop&Go
Nu ai fost la inspectia tehnica - rezultatul mansei anulat
SAMD

Va spun din experienta proprie ca a doua oara nu mai gresesti!!!

Diesel, poti conta pe ajutorul meu!

bre fratello, ai dreptate, cu o singura obiectie: nu cred ca stie chiar toata lumea regulamentul...de exemplu, daca vreau sa merg la inspectia tehnica si n-are cin' s-o tina, ce fac?...
ce zice reglementu'-n situatia asta, ca nu stiu!?
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#394 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2014 - 08:40 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 21 January 2014 - 03:35 PM, a spus:

1. Sper sa gasim un arbitru pentru data viitoare care sa foloseasca si microfonul mobil si poate definitivam si un regulament fix pt acest circuit si cursele de aici.
2. Arbitrul va fi platit cu 100 lei / zi pt concurs, sa fie toata lumea multumita .
3. Nu ai cum sa separi copii pt ca programul de cronometrare are regulile lui (daca poate Flo sa modifice eu nu am nimic impotriva)
4. Putem sa Facem duminica pt copii , separate dar nu cred ca este de accord lumea(eu as fi de accord , poate o sa am timp si pt al meu )
6. Medaliile de data trecuta sunt in camera de acolo , nu am avut lista ca le dau.

nenea florin, munca unui arbitru este proportionala cu numarul de starturi, una e o zi de concurs cu 9 starturi si alta e ziua de concurs cu 24 de starturi, asa ca nu cred ca normarea pe zi de concurs e cea mai fericita/inspirata solutie, nu-i normal sa atasezi aceeasi conditie financiara unor volume de munca diferite.
care ar fi "fisa postului" si bibliografia, care ar fi criteriile de selectie si cind se preconizeaza testarea celor care se vor arata interesati de aceasta "munca"(si care este componenta "comisiei")?
se poate separa programul copiilor, din punct de vedere tehnic, important e sa se vrea(si sa se invete softul mai bine)-sau se restringe/simplifica competitia lor.
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 21 January 2014 - 08:41 PM

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#395 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 21 January 2014 - 10:58 PM

Vezi postareamizzone, la 21 January 2014 - 08:40 PM, a spus:

nenea florin, munca unui arbitru este proportionala cu numarul de starturi, una e o zi de concurs cu 9 starturi si alta e ziua de concurs cu 24 de starturi, asa ca nu cred ca normarea pe zi de concurs e cea mai fericita/inspirata solutie, nu-i normal sa atasezi aceeasi conditie financiara unor volume de munca diferite.

Eu zic ca se gasesc arbitri (oameni cu experienta) care ar face treaba asta si gratis, numai ca sa iasa treaba buna. Sincer nu-l vad pe Diesel sau pe Cristake venind sa ia 100 de lei de la Florin ca sa faca pe arbitru la o etapa si in niciun caz nu cred ca daca ar veni, ar incepe sa numere mansele la care trebe sa arbitreze....
Dar nici nu i-as vedea facand treaba asta la fiecare etapa. Probabil solutia ar fi un om care nu participa la curse, are experienta in treaba asta, nu favorizeaza pe niemni si caterinca si-o tine pentru intalnirile de dupa si nu in ultimul rand cunoaste regulamentul.
Sincer sa fiu, in toata treaba asta, nu cunosc decat o singura persoana prezenta de fiecare data, cu o experienta destul de bogata in cursele de RC si care nici nu participa deloc ca pilot. El s-ar numi EugenS :D

Eu doar am aruncat o pastila, restul discutiilor le poate face FlorinSS in privat, evident daca este interesat :)
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#396 Useril este offline   EugenS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1262
  • Inregistrat: 08-February 10

Postat 22 January 2014 - 09:14 AM

Vezi postareaUzzy, la 21 January 2014 - 10:58 PM, a spus:

Eu zic ca se gasesc arbitri (oameni cu experienta) care ar face treaba asta si gratis, numai ca sa iasa treaba buna. Sincer nu-l vad pe Diesel sau pe Cristake venind sa ia 100 de lei de la Florin ca sa faca pe arbitru la o etapa si in niciun caz nu cred ca daca ar veni, ar incepe sa numere mansele la care trebe sa arbitreze....
Dar nici nu i-as vedea facand treaba asta la fiecare etapa. Probabil solutia ar fi un om care nu participa la curse, are experienta in treaba asta, nu favorizeaza pe niemni si caterinca si-o tine pentru intalnirile de dupa si nu in ultimul rand cunoaste regulamentul.
Sincer sa fiu, in toata treaba asta, nu cunosc decat o singura persoana prezenta de fiecare data, cu o experienta destul de bogata in cursele de RC si care nici nu participa deloc ca pilot. El s-ar numi EugenS :D

Eu doar am aruncat o pastila, restul discutiilor le poate face FlorinSS in privat, evident daca este interesat :)

Daaa, daaaa!

A-ti vrea voi sa il eliminati pe Andrei din lupta prin lipsa mecanicului, dar asta nu se va intampla.
Daca Uzzy ( sau oricine altcineva ) il aduce in locul meu pe Umino, ca mecanic, promit ca ma ocup de tot ce inseamna amenajare, curatenie, organizare, arbitraj si orice altceva este legat de concursurile de la Grand Arena.

Aceasta postare a fost editata de EugenS: 22 January 2014 - 09:15 AM

The 5 P's theory : Proper Preparation Prevents Poor Performance.
0

#397 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2014 - 11:10 AM

Vezi postareaEugenS, la 22 January 2014 - 09:48 AM, a spus:

Sa inteleg ca deja ai rezervat biletul de avion pentru Umino?

scuze, am confundat personajul...mea culpa...deci cu implicarea in arbitraj, ne mai gindim...!
...nu de alta, dar mi-am adus aminte ca am mai fost arbitru, in echipa cu colegul Pletila, de doua ori chiar, BENEVOL, la concursurile lui Andrei Suciu, unul la Cluj, unul la Romexpo in Bucuresti, si nici acum nu stim daca a fost ok, imi aduc aminte ca am facut/redactat/distribuit/dezbatut chiar si regulamentele ...inclusiv fisele de arbitraj...
bafta si minuni!

0

#398 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2014 - 01:48 PM

Cu copii se poate.. Dar tot trebuie lasat 45 de min intre manse si per total termina in 4h30.Dupa au timp sa se zbenguie pe acolo cat vor ca ii ia cineva ca nu, au terminat concursul mai lucizi.
La mansa urmatoare o sa fac softul de asa natura.

Softul este invatat, doar ca problema oboselii nu s-a pus pana acum la copii.

Cat despre arbitrii mai aberati ca imi place.
Propun plata arbitrului in mici/mansa. 6 manse 6 mici.
0

#399 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2014 - 04:48 PM

Vezi postareaFlo234, la 22 January 2014 - 01:48 PM, a spus:

Cu copii se poate.. Dar tot trebuie lasat 45 de min intre manse si per total termina in 4h30.Dupa au timp sa se zbenguie pe acolo cat vor ca ii ia cineva ca nu, au terminat concursul mai lucizi.
La mansa urmatoare o sa fac softul de asa natura.

Softul este invatat, doar ca problema oboselii nu s-a pus pana acum la copii.

Cat despre arbitrii mai aberati ca imi place.
Propun plata arbitrului in mici/mansa. 6 manse 6 mici.

tot respectul pentru adaptarea din soft.
se pot pune niste senzori pe locurile ridicatorilor, in asa fel sa nu se permita startul fara ridicatori la post?
bafta si minuni!

Vezi postareaEugenS, la 22 January 2014 - 02:02 PM, a spus:

Si berea?

nu e voie cu alcool la rc...
bafta si minuni!

0

#400 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 22 January 2014 - 08:32 PM

Vezi postareamizzone, la 22 January 2014 - 04:48 PM, a spus:

se pot pune niste senzori pe locurile ridicatorilor, in asa fel sa nu se permita startul fara ridicatori la post?

Da, se numeste pusca air soft minim... :))) Dar pentru asta ai nevoie de alt om s.a.m.d.
Gluma-i gluma dar:

- este placut sa vezi ca a crescut competitivitatea;
- este placut sa vezi ca majoritatea au inceput sa se oftice :))) din diverse motive;
- este placut sa depasesti 20 de ani de experienta cu un tur cel putin;

- nu este placut sa vezi ca nu ai un regulament de baza si mai light fata de efra sau ifmar;
- nu este placut sa nu punem umarul sa ajutam organizatorul;
- nu este placut cand 20 de ani de experienta taie traseul si nu este penalizat, sau ca nu sunt ridicatori;

Mai sunt chestii placute dar pot fi si mai multe. Arbitrii se gasesc, chiar dintre cei care sunt piloti, dar nu s-au "ofticat" destui pana acum, ca sa intrebam cine este disponibil.
0

#401 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 23 January 2014 - 09:39 AM

Vezi postareamizzone, la 22 January 2014 - 09:03 PM, a spus:

nenea Diesel, maine vin sa te scot la o cafea, sa mai detaliem vreo doo trii pagini de "asa da" sau "asa nu", ca vad ca esti atent la subiect!
bafta si minuni!

Daca tot aveti timp de intalnire , puteti scrie pe hartie si un Regulament de inceput... si dau si micii si Berea pt cel care face ceva in acest sens .
0

#402 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 10:57 AM

Muzica din punctul meu de vedere ramane asa cum este, nu de alta dar sa stau 8 ore sa aud numai kinderi cum zbiara e mai rau decat sa aud muzica.

P.S. Nu am nimic cu copii, nu ma deranjeaza, nu ma deranjeaza ca se joaca si ca fac zgomot dar sa aud numai asta este tragic.

Va pot oferii un mediu cald si primitor in incinta semicafenelei de la AUTORC daca doriti sa aberati pe subiectul regulamentului.

Sambata magazinul este deschis pana la ora 14:00. Dupa ora 14:00 putem sta linistiti la o masa sa aberam.
0

#403 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 12:55 PM

Vezi postareaKata4, la 23 January 2014 - 11:29 AM, a spus:

Flo....cand o aparea bebe-ul tau, sa te vad cum ii cauti butonul de "mute"
Propun arbitru pe "domnul 20 de ani de modelism".

Nu vreau sa ii dau pe mute, si de aici deduc ca nu ai inteles nimic din postarea mea. Muzica are rolul ei foarte important.

Copii se educa si se invata, sau si aici trebuie sa avem regula?

"TATI NU AI VOIE SA TE JOCI PE PISTA IN TIMPUL SAU INAINTEA INCEPERII UNEI MANSE"

Vorbesc din fapte reale.
0

#404 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 23 January 2014 - 01:39 PM

Sugerezi deci ca fiul meu este needucat. Doar a fost unul din kinderii de la concurs.
Cred ca am inteles faptul ca te-au deranjat copii. Sau poate nu...fiind mai greu de cap, eu, bineinteles. :D
0

#405 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 03:03 PM

Vezi postareaDiesel, la 23 January 2014 - 02:45 PM, a spus:

Vezi... io i-am zis da' el batman batman... D-aia nu il aduc pe fimiu la concursuri ca ultima oara cand am incercat a vrut sa zica ceva si Flo234 a sarit sa-l bata... ca el nu suporta copii si d-astea!!! Un badaran!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Uite cine a inteles :))) copii au locul lor ca femeile la cratita.
0

#406 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 January 2014 - 03:14 PM

Ca sa explic, sa nu creada lumea ca am ceva cu femeile sau copii.
E normal sa se joace si nu am zis sa nu se joace din contra daca se joaca si va lasa pe voi in pace e minunat asta e si ideea sa isi faca treaba fara sa ii stresam.
Dar fara muzica devine prea obositor pentru noi.
0

#407 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 23 January 2014 - 08:02 PM

Vezi postareaKata4, la 23 January 2014 - 03:33 PM, a spus:

Nu toti sunt asa destepti si inteleg :D

Nu am zis ca sunt impotriva muzicii, dar cand e prea tare in concordanta cu vocea crainicului, cum am mai spus ....nu se aude nimeni cu nimeni. Nici de preferintele muzicale ale unora nu ma leg ... deh pareri si pareri, educatii si educatii. Eu daca nu am nici macar sa dau la copil, nu am nicio pretentie. Ma refer la educatie :D

Am si eu gradul meu de misoginism, dar la faza cu cratita ... ai dat-o rau de perete. Noroc ca nu prea sunt fete pe aici sa ne citeasca.

Tot la capitolul "nu am inteles"; este afirmatia ta "TATI NU AI VOIE SA TE JOCI PE PISTA IN TIMPUL SAU INAINTEA INCEPERII UNEI MANSE"

Vorbesc din fapte reale."

Eu nu ma dau la concurs, tocmai pentru a avea timp sa stau "cu gura" pe fi-miu. Daca a deranjat pe cineva, imi cer scuze public aici.

Mie unul imi place muzica lui Flo chiar foarte mult! :yahoo::drinks: Fara muzica ar fi mult prea monotona atmosfera, in pauza sa o dai mai tare si in curse mai incet. Toata lumea fericita acum :good:

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#408 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 24 January 2014 - 10:49 AM

"Fara poezie viata e pustiu..." - Secretul lui Bachus
Proud member of MRT Club
0

#409 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 January 2014 - 04:32 PM

Se pare ca sunt prea ironic uneori. Spor la dat si reparat.
0

#410 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2014 - 01:30 PM

in vederea reducerii "daunelor" in cadrul competitional curent, s-ar putea configura oare un program saptaminal de antrenamente cronometrate? adicatelea, ma gindesc ca o zi pe saptamina sa se spuna ca, de exemplu, de la ora xxx la ora yyy este disponibil/instalat sistemul de cronometrare, iar in ziua aia, de exemplu, tariful curent de acces al pistei sa fie, stiu si eu, majorat cu 30-50%...ma gindesc si eu ca in felul acesta s-ar mai familiariza lumea cu procedurile: de start, de ridicat, ma rog, o incercare de disciplinare rc...s-ar putea, ma gindesc eu, sa se traga in manse de 10 minute, mai lungi decit mansa curenta de concurs, tocmai pentru a reusi sa ne "uniformizam" mai mult cu materialul de concurs...sa nu fie admise delay-uri la start(fiind antrenamente, nu pierde nimeni "ierarhic", nimic)...sa fie insa obligatorie efectuarea obligatiilor de ridicator pentru mansa urmatoare, iar la prima abatere sa nu ti se mai permita accesul la respectiva sesiune/zi de antrenamente...cred ca macar doua weekenduri consecutiv inainte de o etapa de concurs, aceasta procedura ar simplifica si usura destul de mult fluxul unei zile propriuzise de concurs, spun asta avind in vedere neajunsurile semnalate la ultima competitie...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 28 January 2014 - 01:31 PM

0

#411 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2014 - 09:49 PM

S-a stabilit ziua de joi pentru antrenamente. La momentul la care a fost stabilita, Florin ne-a promis ca se vor face antrenamente cronometrate, dar cum cei mai iuti de mana ne-au lasat fara PC-ul de la pista....nu s-a mai pus in practica treaba cu cromometrarea. Poate acum ca s-a finalizat constructia de langa, camera de acolo, lasa un PC/laptop ceva si reusim si treaba cu cronometrarea...ar fi senzational.

Taxa in seara de joi, a fost redusa. Sincer avand abonament nu stiu exact cu cat, dar stiu sigur ca este mai ieftin cu cel putin 10 ron decat in alta zi.

Treaba cu ridicatorii....nu este o idee rea, dar fiind doar niste antrenamente nu cred ca va fi ceva prea organizat. Nu o sa stea nimeni sa faca manse si sa dea starturi, pur si simplu se vroia impartirea de transpondere, pornirea softului ca sa poti sa vezi timpul pe tura in cazul in care faceai ceva ajustari la masina.

Acum realistic vorbind, la ultimul concurs toata lumea tipa aici ca ridicatorii lipsesc de pe pista, acum tu te astepti sa ai ridicatori la antrenamente?....ar f de vis....dar e cam SF putin :)

Aceasta postare a fost editata de Uzzy: 28 January 2014 - 09:51 PM

-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#412 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2014 - 08:18 AM

Vezi postareaUzzy, la 28 January 2014 - 09:49 PM, a spus:

S-a stabilit ziua de joi pentru antrenamente. La momentul la care a fost stabilita, Florin ne-a promis ca se vor face antrenamente cronometrate, dar cum cei mai iuti de mana ne-au lasat fara PC-ul de la pista....nu s-a mai pus in practica treaba cu cromometrarea. Poate acum ca s-a finalizat constructia de langa, camera de acolo, lasa un PC/laptop ceva si reusim si treaba cu cronometrarea...ar fi senzational.

Taxa in seara de joi, a fost redusa. Sincer avand abonament nu stiu exact cu cat, dar stiu sigur ca este mai ieftin cu cel putin 10 ron decat in alta zi.

Treaba cu ridicatorii....nu este o idee rea, dar fiind doar niste antrenamente nu cred ca va fi ceva prea organizat. Nu o sa stea nimeni sa faca manse si sa dea starturi, pur si simplu se vroia impartirea de transpondere, pornirea softului ca sa poti sa vezi timpul pe tura in cazul in care faceai ceva ajustari la masina.

Acum realistic vorbind, la ultimul concurs toata lumea tipa aici ca ridicatorii lipsesc de pe pista, acum tu te astepti sa ai ridicatori la antrenamente?....ar f de vis....dar e cam SF putin :)

???...!!!...???
ca sa INTELEGEM ceva dintr-o sesiune de antrenamente, eu credeam ca trebuie conditii cit mai apropiate de concurs...daca timpii medii pe tur vor fi afectati in mod direct de trafic "accidentat" de masini neridicate in timp util de pe pista, cam ce credem ca vom cistiga din sesinea aia de antrenamente...?
cit despre tariful din seara respectiva(...joi, bunaoara...), eu am mentionat termenul de MAJORARE, nu de reducere...(!!!???)(ca sa-si ia si crestinul ala care ar sta la butoane o cafea...)
iar despre ridicare si restul aspectelor, ca si exercitiu de DISCIPLINA, nu vad cum altfel am putea incepe sa INVATAM despre RESPECT, ORDINE, si mai ales FIRESC COMPETITIONAL; NU este SF deloc, avem materiale de competitie aproape de top, dar nu vrem sa iesim din cutumele balcanice???...nu cumva sintem anacronici, un pic?... zau asa, este foarte putin, privind din punct de vedere al conditiei umane, sa se treaca la pasul urmator in asezarea lucrurilor mai aproape de NORMAL(nicidecum "SF"...)!!!
pe de alta parte, este foarte posibil ca cei care ar veni la aceste antrenamente CRONOMETRATE sa fie preponderent sportivi cu adevarat interesati, ceva mai seriosi, nu doar din cei carora doar sa le placa sa se "dea" la concursuri...(de genul-haaaaa...ce bine ne-am simtit-si cam atit...!)
...vorba unui mosneag, vecin cu strabunicu':"...'tz-ar jermania a reaq'!...scoal' si du apa la vaca aia!"...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 29 January 2014 - 08:22 AM

0

#413 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2014 - 03:05 PM

Vezi postareamizzone, la 29 January 2014 - 08:18 AM, a spus:

???...!!!...???
ca sa INTELEGEM ceva dintr-o sesiune de antrenamente, eu credeam ca trebuie conditii cit mai apropiate de concurs...daca timpii medii pe tur vor fi afectati in mod direct de trafic "accidentat" de masini neridicate in timp util de pe pista, cam ce credem ca vom cistiga din sesinea aia de antrenamente...?
cit despre tariful din seara respectiva(...joi, bunaoara...), eu am mentionat termenul de MAJORARE, nu de reducere...(!!!???)(ca sa-si ia si crestinul ala care ar sta la butoane o cafea...)
iar despre ridicare si restul aspectelor, ca si exercitiu de DISCIPLINA, nu vad cum altfel am putea incepe sa INVATAM despre RESPECT, ORDINE, si mai ales FIRESC COMPETITIONAL; NU este SF deloc, avem materiale de competitie aproape de top, dar nu vrem sa iesim din cutumele balcanice???...nu cumva sintem anacronici, un pic?... zau asa, este foarte putin, privind din punct de vedere al conditiei umane, sa se treaca la pasul urmator in asezarea lucrurilor mai aproape de NORMAL(nicidecum "SF"...)!!!
pe de alta parte, este foarte posibil ca cei care ar veni la aceste antrenamente CRONOMETRATE sa fie preponderent sportivi cu adevarat interesati, ceva mai seriosi, nu doar din cei carora doar sa le placa sa se "dea" la concursuri...(de genul-haaaaa...ce bine ne-am simtit-si cam atit...!)
...vorba unui mosneag, vecin cu strabunicu':"...'tz-ar jermania a reaq'!...scoal' si du apa la vaca aia!"...
bafta si minuni!

Perect de acord cu tine.
Eu ti-am prezentat ce s-a stabilit referitor la intalnirile de antrenamente acum ceva vreme.
Am spus SF-uri pentru ca nu cred ca se va reusi asa ceva, dar repet, ar fi minunat si sunt perfect de acord.
Cafeaua pt. crestin (ca si suma) este mai mult decat relativa. Crestinul tre sa fie acolo in fiecare joi, chiar daca vine 1 om la pista, 100, sau niciunul. In cazul asta, crestinul bea o tona de cafea, sau nu bea deloc. Mai este si cazul celor cu abonamente (ca si mine dealtfel), noi ce ar trebui sa facem? Sa platim cafeaua extra? sa se mareasca abonamentele? Sa fie valabile mereu, mai putin la concursuri si la antrenamente, si atunci sa platim si noi separat? Sa nu se modifice in niciun fel si de la mine (si de la toti cei cu abonamente) crestinul sa nu bea cafea?
Sunt multe chestii de pus la punct, si sincer sa fiu, nu reusesc deloc sa identific crestinul care ar face asta....nu ca ar fi treaba mea sa gasesc om pt asa ceva, dar pana la urma la cat de "mare" este gasca de modelisti, cred ca tot cineva cunoscut va ajunge sa fara pe crestinul pe acolo :)
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#414 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2014 - 06:21 PM

@ uzzy: depinde ce prevede, ca si servicii incluse, abonamentul dumneavoastra.
daca nu prevede o zi pe saptamina cronometrare, atunci ar fi de platit din partea dumneavoastra doar diferenta/marirea fata de tariful zilnic obisnuit...
cit despre cine/care crestin, ma gindesc ca cel care administreaza locatia ar fi interesat de a face lucrurile sa mearga inainte...ca sper ca trecerea la antrenamente cornometrate o zi pe saptamina ar putea fi considerata "inainte", nu inapoi sau alaturea cu drumul...
inca ceva: mi se pare nefiresc sa se cheltuie sume deloc neglijabile pe material de concurs, iar cind vine vorba de a pune mai corect/bine in valoare acest material de concurs, sa nu se poata intelege incotro trebuie sa se miste lucrurile...punctualizind, de exemplu, o diferenta de 50% in plus pentru ca in cursul zilei de joi, bunaoara, sa fie un om la cronometrare pentru o sesiune de antrenamente cronometrate de la 17:00 la 21:00, de exemplu, nu cred ca nu s-ar putea realiza...prezenta/includerea acestei sesiuni de antrenamente cronometrate in programul saptaminal nu poate sa aduca decit o dinamica pozitiva din punct de vedere comercial, in ansamblul ei, pentru administratorul incintei sportive...sau gresesc...? nu spun ca-si va face vila la snagov, dar cu siguranta ar creste determinarea pentru disciplina rc si mai ales pentru consumabile specifice...nu trebuie sa inventam nimic, in fond, asa am vazut ca fac si altii, care tot cu materiale de concurs ca si noi evolueaza...am discutat in aceasta dupa amiaza patru ore cu o persoana tot din sfera "motorsport", si am convingerea ca nu vorbim de SF-uri, doar ca poate nu sintem obisnuiti sa cerem lucruri care altora care trag cu aceleasi materiale tehnice ca si noi li se par normale...cindva, niste prieteni ai mei aveau o serie de spectacole intitulate "noi nu sintem normali"-asta, a fost,... odata!...eu cred/sper ca cei care fac rc sint oameni normali, si inteleg ca ceea ce am solicitat nu este altceva decit normalitate, si nicidecum SF...sintem pe un "tarim" tehnic, iar logica si firescul trebuie sa fie la ordinea zilei...sint convins ca dupa vreo 5-6 sesiuni d-astea de cronometrari, vom fi mult mai disciplinati si mai confortabili cu modul de a face sport rc...
bafta si minuni!

0

#415 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2014 - 06:34 PM

nu se umple topicul "degeaba"...macar ne clarificam cum si ce trebuie...ca poate si pentru ca nu au fost demersuri suficient de concise de-a lungul timpului nu s-a obtinut cum/ce/cit ar fi trebuit, in general, in modelismul competitional rc, si inca avem prea multe concursuri cu prea multe neajunsuri organizatorice... este necesar sa fie clar de ce si mai ales CUM trebuie facute unele lucruri, este pacat, repet, sa fie bagati bani(deloc putini) in materiale de CONCURS doar pentru "ne dam sa ne simtim bine"...
intotdeauna comunicarea, si mai ales dezbaterea, a fost principalul mecanism prin care s-au gasit solutii la inca prea multele probleme pe care le intimpinam ...
bafta si minuni!

0

#416 Useril este offline   Demitry 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 26-March 12
  • Interests:tot ce se misca....cu talent..

"ride it or leave it"

Postat 31 January 2014 - 01:27 AM

Vezi postareasandrei, la 19 September 2013 - 03:48 PM, a spus:

Eu votez PRO vis a vis de SC TRUCK - 13.5T sau 17.5T stock cu regulatoare CLUB RACE!

Desi imi e indiferent care va fi rezultatul final, indiferent cum se decide e bine

0

#417 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 31 January 2014 - 11:43 AM

Clasele raman asa cum sunt din moment ce asa s-a plecat in acest campionat.

Fiecare pilot este pus in mansa in functie de rezultatetele din etapele anterioare. Daca nu ai venit niciodata nici nu o sa ajungi in mansa cu pilotii buni.
Daca intradevar esti bun vei urca la sfarsitul calificarilor in mansa conform nivelului tau de abilitati.
0

#418 Useril este offline   florin plavitu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 212
  • Inregistrat: 15-May 10

Postat 31 January 2014 - 10:40 PM

Domnilor sa nu uitam faptul ca fara Hpi-Racing Romania, Auto Rc, Speed RC nu am avea concursuri si piste. Atat cat putem trebuie sa ai ajutam sa isi continue activitatea. Fiecare cat putem. Nu cred ca o sa vina vreodata HobbyKing si altii sa organizeze concursuri si sa faca piste in Romania.

Atat am avut de spus.
MST XXX-D VIP HT

Yokomo DRB

MST FXX-D VIP RWD

Yokomo DIB 275

Tamiya TA-05 VDF II

Hot Bodies TCXX
0

#419 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 03 February 2014 - 08:47 PM

Va rugam sa pastrati discutia doar bazata pe Intalniri/Concursuri Pista RC GRAND ARENA
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#420 Useril este offline   Demitry 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 26-March 12
  • Interests:tot ce se misca....cu talent..

"ride it or leave it"

Postat 03 February 2014 - 08:52 PM

Cine activeaza in domeniu, ba mai mult..comercializeaza produsele mai sus mentionate,este in masura sa vina cu informatii si exemple de ultima ora,un exemplu fiind si prietenul,colegul si instructorul nostru in domeniul modelismului si nu numai..

Sincer, imi pare rau sa constat acest lucru, dezamagirea viz-a viz de ceea ce se discuta pe forum, dar sper si ar trebui sa cautam ca toti cei ce suntem partasi mai mult sau mai putin..sa indreptam luclurile in sensul bun si constructiv.

Cu aceasta ocazie,incep eu,VirgilDD prin a-mi cere scuze in numele celor prezenti, daca am dezamagit sau am deranjat pe cineva si voi cauta sa nu mai deranjez pe nimeni, indiferent de cum voi fi tratat..Se duc injurii, amenintari, limbaj altul decat cel normal...foarte simplu, raport catre admin si consecintele vor fi pe masura.

Va multumesc pentru timpul acordat.

VirgilDD
0

Arata acest topic

• 27 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »