Modelism - RHC Forum: falcon 450 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

falcon 450

#1 Useril este offline   irlandezul73 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 21-June 13

Postat 25 June 2013 - 01:25 PM

salut,mi-am achizitionat nu heli falcon 450 nu am reusit sa il ridic de la sol,am incercat sa ii fac tot felul de reglaje sincer am mai progresat umpic dar acuma tinde sa o ia innainte si nu stiu cum sa il reglez sa stea pe loc,credeti ca ar trebui sa ii schimb rotorul cu unul din aluminiu?
0

#2 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 June 2013 - 02:10 PM

Vezi postareairlandezul73, la 25 June 2013 - 01:25 PM, a spus:

salut,mi-am achizitionat nu heli falcon 450 nu am reusit sa il ridic de la sol,am incercat sa ii fac tot felul de reglaje sincer am mai progresat umpic dar acuma tinde sa o ia innainte si nu stiu cum sa il reglez sa stea pe loc,credeti ca ar trebui sa ii schimb rotorul cu unul din aluminiu?

Nu.
0

#3 Useril este offline   sebica_heli 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 12-December 11

Postat 25 June 2013 - 02:54 PM

Inainte sa mai invarti rotorul asigura-te ca raspunde corect la comenzi, dai in stg o ia stg etc.
Vezi multe topicuri dedicate incepatorului de heli http://www.rhcforum....i-mura-in-gura/
0

#4 Useril este offline   ovidiu69 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 08-June 10

Postat 21 August 2013 - 10:31 AM

http://www.youtube.c...h?v=jzlLSmjKQcQ
Ovidiu
0

#5 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 21 August 2013 - 05:25 PM

de unde esti? daca esti din bucuresti te pot ajuta, am avut falcon, a fost cat de cat ok, dupa ce i-am schimbat toata mecanica rotorului cu una de mini titan, cea originala de falcon avea jocuri in toate incheieturile din fabrica.

ps. ce statie ai?

Aceasta postare a fost editata de RedDevil: 21 August 2013 - 05:25 PM

Fly it, like you stole it!
0

#6 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 25 August 2013 - 09:20 AM

Ovidiu, inainte de a schimba ceva la heli, eu zic sa apelezi la ajutorul unei persoane care stie sa zboare heli.

Cu un rotor din aluminiu nu va sta pe loc fara experienta unui pilot. http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif
Si e mai sigur si pentru model si pentru posesor.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 25 August 2013 - 09:21 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu