Fox 2.32 m Hobby king impresii,pareri si sugestii...
Postat 23 June 2013 - 12:47 PM
Specification;
Wing Span: 2320mm
Length: 1290mm
Flying Weight : 1150g
Power system : 750kv Brushless motor
ESC: 30A (with brake)
Radio: 4 channel, 4 servos.
Niste pareri,impresii...
Merita sa il cumpar...?
Postat 23 June 2013 - 06:39 PM
Ca o parere personala - nu se compara balsa cu spumele absolut deloc. Am avut ASW15, ASK21 ambele spume si le-am dat repede de tot, desi zburau ok ambele. Pe Guppy nu l-as da pentru nimic in lume, dar asta e o chestie de gust pana la urma.
Postat 23 June 2013 - 09:06 PM
renatoa-daca eu as cumpara asa planor nu l-as zbura nicioadata cu aceea viteza(am patit cu gama 2100 ramforsat pentru acrobatie si am ramas fara aripi in aer....spun eu ca am avut o viteza destul de mare...)
per total-pretul este bunicel
anvergura mare
greutate mica
spatiu mult
Orice sfat depre acest avion sau alta spuma maricica si de acrobatie este bine venit
CU stima,
Alin
Postat 28 June 2013 - 01:11 AM
La acrobatie este limitat de anvergura, dar la profundor raspunde foarte bine pentru ca este relativ scurt si poti face loopinguri cu usurinta.
La un momentdat m-am plictisit de el si l-am vandut, dar la 2.32 m nu cred ca o sa te plictisesti prea repede de el.
Daca vrei un avion pentru distractie si relaxare este perfect.Eu ii simt lipsa uneori :rolleyes:
L.E Nu este vitezist, iar la aterizare il poti prinde in mana.
Aceasta postare a fost editata de emyl91: 28 June 2013 - 01:16 AM
Ripmax MX2 1200 mm
Multiplex Funjet
"E o chestiune de timp pana cand aeromodelul tau va deveni oale si ulceleâ„¢ "
Postat 28 June 2013 - 08:59 PM
renatoa, la 28 June 2013 - 07:04 AM, a spus:
Cand il tii in mana si-l "acrobatizezi" la sol, atinge pamantul cu aripa...
(Glumesc, evident)
Postat 05 August 2013 - 01:10 PM
http://www.rhcforum....post__p__672975
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 05 August 2013 - 01:10 PM
Postat 05 August 2013 - 05:51 PM
Acum compar 2 modele pe care le-am tot zburat: un planoras sa zicem warmliner micut (HK Spirit) vs Hobbico NexStar Mini. Stiu, cumplet alta clasa, trainer cu aripa sus, dar pentru exemplul de fata e bun. Ambele au avut parte de aterizari 'fortate', NexStarul a luat si un stalp care l-a aruncat cu botul in asfalt iar Spirit a incetinit prea mult la o aterizare si a intrat cu botul in pamant de la vreo 3 - 4m. Cel din lemn aparent a fost mult mai grav: suport motor complet bucatele iar spuma parea ca doar s-a comprimat un pic si s-a murdarit. Spuma s-a reparat relativ usor: scos electronica, pus botul peste aburi, celulele s-au umflat la loc si parea ca nou. La NexStar am avut mai mult de lucru, am construit un suport motor nou, mult slefuit, taiat, lipit, etc.
NexStarul a iesit ca nou, exact ca nou, zboara chiar mai bine (a primit si motor nou). Spirit-ul zboara bine si el, aproape ca inainte, dar botul a devenit ceva mai moale (pot sa-l misc cu mana), fuselajul nu mai e perfect drept (oricat am incercat, se indreapta dar dupa un timp revine la o mica curba in spate).
Pentru joaca si pentru cineva care vrea sa incerce un anumit tip de avionas, spumele sunt ok, dar daca se cauta ceva mai serios, merita investit in ceva mai bun.
Aceasta postare a fost editata de victoras_h: 05 August 2013 - 05:53 PM
Postat 02 September 2013 - 04:50 PM