aparatura modelare plastic de dimensiuni mai mari
Postat 27 June 2005 - 03:14 PM
Ma intereseaza aparatura de turnat plastic care sa poata turna si dimensiuni mai mari (1-2m) - sunt absolut novice in materia asta dar am citit cateva articole pe net si am inceput sa intrezaresc ceva ceva ... B)
Orice informatie e binevenita - da la masini/preturi/metode/tehnologii de finisare. - Multumesc.
Postat 27 June 2005 - 03:50 PM
De ex. pt a produce scaune, mese etc., considerate a fi obiecte mari, se folosesc masini pt injectie mase plastice de marime potrivita.
De fapt cam toate obiectele din plastic sunt confectionate prin injectie.
E necesar sa ai o masina de injectie la care atasezi matritele pt fiecare obiect pe care vrei sa-l obtii.
Marimea masinii difera functie de obiectul care urmeaza a fi injectat pt a obtine un randament optim.
Desigur la o masina la care poti atasa o matrita pt o masa, poti atasa si o matrita pt nasturi, pe cand pt o masina mica pt maruntisuri nu poti atasa o matrita mare.
Dupa ce ai achizitionat masina urmeaza procurarea (fabricarea) matritelor. Aceastea sunt cele mai costisitoare.
Trebuie de asemenea sa ai colaboratori de meserie. Nu e chiar floare la ureche sa obtii produse de calitate.
Cei avizati stiu de ce.
Postat 28 June 2005 - 01:17 AM
smokefield, la 27 Jun 2005, 15:14, a spus:
Ma intereseaza aparatura de turnat plastic care sa poata turna si dimensiuni mai mari (1-2m) - sunt absolut novice in materia asta dar am citit cateva articole  pe net si am inceput sa intrezaresc ceva ceva ...  :D
Orice informatie e binevenita - da la masini/preturi/metode/tehnologii de finisare. - Multumesc.
Ca sa-ti faci o idee o masina de injectie ce poate injecta ~ 2 Kg de material are cam 6m lungime si 200 l de ulei hidraulic. Costul....pe masura.
Despre costul matritei.....
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 28 June 2005 - 03:39 AM
Postat 28 June 2005 - 10:08 AM
si matritele din ce trebuie facute ?
printre altele si mese/scaune/carcase...vroiam o masina versatila - sa o pot adapta la cererea pietei - ca daca iau una numai pt nasturi si butoane n-am facut mare lucru.
am gasit multe linkuri la producatori de obiecte si nu la cei care sa vanda si masinile..si majoritatea din asia..uff - macar de as avea timp destul sa caut.
Multumesc de info de pana acum si mai astept si altele.
O zi buna.
Postat 28 June 2005 - 10:13 AM
Spor la treaba.
Telefon: 0721 385365
Postat 29 June 2005 - 12:38 AM
de exemplu :
http://www.benconq.c...gmachine/11.htm
pentru ce vrei tu. In general pretul il afli contactand direct producatorul B)
Ai observat ca cea mai mare poate injecta doar maximum 3,8 kg ? Cat are o masa din plastic ?
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 29 June 2005 - 12:40 AM
Postat 01 July 2005 - 07:19 PM
Postat 01 July 2005 - 07:28 PM
Ti-ai facut un calcul de eficienta?
Cite produse trebuie sa vinzi ca sa iti scoti NUMAI COSTUL MATRITELOR!
+ ca daca esti la inceput pina devii cunoscut trebuie sa vinzi SUB PRETUL PIETEI!
In banii pe masina si prima matrita te asigur ca iti ajunge ptr un drum in China si contactarea directa a producatorilor de acolo... :lol:
Postat 01 July 2005 - 07:46 PM
Se poate si asa ?, la 1 Jul 2005, 19:19, a spus:
Ba are cum! Daca le face mai mici ca ale lor si le vinde in China ca aia sunt cateva miliarde! Adica o masuta mica pentru fiecare chinez. S-o aiba si ei pe a lor: "Nici o masa fara masa!"
Alta solutie nu vad. Din moment ce aia vand in toata lumea inseamna ca ai nostri pot vinde la ei, ca e loc destul...
Parerea mea...
Postat 02 July 2005 - 12:50 AM
Postat 04 July 2005 - 12:41 PM
Vezi denumirile masinilor, cauti paginile, caracteristicile tehnice, le gasesti pe cele mari, apoi vezi distribuitori pe aproape si tot ce mai ai chef. Bafta!