Modelism - RHC Forum: Putin ajutor pentru prima masina - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Putin ajutor pentru prima masina

#31 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 28 April 2012 - 08:32 PM

Vezi postareaTudor Daniel, la 28 April 2012 - 06:11 PM, a spus:

Inainte sa jignesti lumea, cred ca ar trebui sa citesti mai atent posturile. E destul de evident ca acea comparatie a fost facuta intre blitz si slash si nu intre blitz si sc10.

Si eu cred ca tu ar trebui sa iti vezi de treaba ta si sa nu imi mai dai mie reply-uri.
Fan Nokia.
0

#32 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 20-May 10
  • Interests:Automodelism
    Ciclism (in portii moderate)

Postat 28 April 2012 - 08:54 PM

Da... comparatia era facuta intre Blitz si Slash nu intre Blitz si Asso.. (singurul lucru la care am facut referire intre Blitz si Associated a fost la sasiul oarecum asemanator ... nu neaparat la fel de performant)

Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 28 April 2012 - 08:55 PM

Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
0

#33 Useril este offline   Rapperul 

• ••• Respect Me , NOOB •••
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 08-July 11
  • Interests:> Bodybuilding <

Postat 28 April 2012 - 09:10 PM

am vazut masini hpi care participau la concursuri deci nu e firma de INCEPATORI ! daca ti`e ti se pare firma de incepatori problema ta ! eu unu , n`o consider ca fiind una de incepatori :drinks:

CINE VREA COMPETITII , luati`va frate asso , xray , etc. COPILUL ASTA VREA FUN !!!

Sugera`tii o masina care sa fie usor de intretinut , piese ieftine , si fiabila !

Lasa`ti besinile din cap si dati sfaturile necesare unei alegeri bune nu DISCUTII OFF`TOPIC !

COPILE , OPINIA MEA : Firestorm/Blitz sau SLASH !

aveti ceva de comentat la adresa mea faceti`o telefonic sau YM !

Cheers , Manu !
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________

~ Topicul meu cu Feed-Back ~
0

#34 Useril este offline   Munky 

• Postari: 0
  • Inregistrat: 24-April 12

Postat 28 April 2012 - 09:44 PM

Ms pentru sfaturi.
0

#35 Useril este offline   Munky 

Postat 30 April 2012 - 07:45 AM

Pana la urma m-am hotarat sa cumpar masina asta: http://shop.hpi-raci...4ghz-p-810.html .Dar nu stiu ce fel de acumulatori imirebuie petru ea NiMh sau LiPo ?
0

#36 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 08:21 AM

Vezi postareaMunky, la 30 April 2012 - 07:45 AM, a spus:

Pana la urma m-am hotarat sa cumpar masina asta: http://shop.hpi-raci...4ghz-p-810.html .Dar nu stiu ce fel de acumulatori imirebuie petru ea NiMh sau LiPo ?

iti va trebui li`po 2s , acel esc "stie" sa taie la 3.2v pe celula , pardon , poti sa iei si ni`mh dar si li`po , acuma cum doresti , e superior li`po ... tu iti cunosti bugetul...
________________________________________________________________________________________________________________________

0

#37 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 02:01 PM

daca vrei sa-ti iei acumulator li-po iti va trebui si un incarcator care sa stie sa incarce li-po ceea ce rezulta intr-o investitie totala de minim 400 de lei , asta in conditiile in care incarcatorul il vrei mai destept (ceea ce va necesita minim 150 lei + sursa inca 80) deci pardon , cam 500 de lei total cu tot cu li-po

Oricum nu te vei multumi cu 250 mah pe ora ai acelui incarcator , deci o sa vrei altul mai rapid si daca tot vrei sa-ti iei si alta baterie , ti-as sugera tot li-po :pardon:

eu am una Kypom de 5200 mah 35C descarcare si 70 C burst si ma tine cam 20-30 min pe un slash 4x4 vxl , iar pe tine te va tine probabil cam o ora :nea: (am preferat kypom , deoarece LRP era dublu ca si pret si nu cred ca depasea cu prea mult performantele acestui acumulator)

Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 30 April 2012 - 02:03 PM

0

#38 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 02:21 PM

Vezi postareaMarinMircea, la 30 April 2012 - 02:01 PM, a spus:

daca vrei sa-ti iei acumulator li-po iti va trebui si un incarcator care sa stie sa incarce li-po ceea ce rezulta intr-o investitie totala de minim 400 de lei , asta in conditiile in care incarcatorul il vrei mai destept (ceea ce va necesita minim 150 lei + sursa inca 80) deci pardon , cam 500 de lei total cu tot cu li-po

Oricum nu te vei multumi cu 250 mah pe ora ai acelui incarcator , deci o sa vrei altul mai rapid si daca tot vrei sa-ti iei si alta baterie , ti-as sugera tot li-po :pardon:

eu am una Kypom de 5200 mah 35C descarcare si 70 C burst si ma tine cam 20-30 min pe un slash 4x4 vxl , iar pe tine te va tine probabil cam o ora :nea: (am preferat kypom , deoarece LRP era dublu ca si pret si nu cred ca depasea cu prea mult performantele acestui acumulator)

WOW WOW WOW , stai chill , marinmircea , eu am accucell6 , am dat 120lei , 30 lei sursa , li`po 2 mil 2buc 2s, el o sa dea 1 mil pe bucata , cum ajungi la 5 mil ?
are vgeorge un incarcator de li`po cu tot cu sursa la 20 lei , ia`le pe ambele si li`po cauti !

Stima , Manu !

0

#39 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 06:42 PM

sau uite aici incarcator pt li`po 2s si 3s , cu tot cu sursa incorporata ... mai negociaza cu omu` ca poate mai lasa :pardon: si i`ati un li`po peste 5000mah sa ai distractie !

Manu ! :)

0

#40 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 07:33 PM

uita`i de link :))

LINK :)

Stima , Manu ! :drinks:

0

#41 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 08:18 PM

uite`ti modelul care il vrei tu , de pe forum la super pret !

Automodel

Manu ! :drinks:

0

#42 Useril este offline   hamsterik 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 05-November 10
  • Interests:Automodelism , offroad,
    onroad/drifting.
    Ciclism XC.

Postat 02 May 2012 - 11:52 PM

Vezi postareaUzzy, la 27 April 2012 - 09:34 AM, a spus:

Poate te ajuta, daca nu ai rabdare sa vezi tot review-ul, testul de rezistenta incepe la min. 5:50 :D

Acesta nu este slashul normal , e o editie speciala, mai mare , cu o carcasa mai mare , si un sasiu-supriza , mai mare!
Este conceputa sa se comporte cat mai realist pe pista , asta daca ai fi ascultat cu atentie ce zice nenea jang.

Si zici ca vrei ,ca prima masina, neaparat SC?

Aceasta postare a fost editata de hamsterik: 02 May 2012 - 11:53 PM

Auto : Hpi firestorm flux.
Navo : Homemade.
Aero : Piper J3 cub.
0

#43 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 May 2012 - 08:58 AM

eu n-am auzit de vre-un "track edition" ... la fel arata si slash-u unui prieten de-al meu ... tot 2wd... si la fel e si sasiul

@Rapperul...

Cand vine vorba de baterii eu sunt adeptul celor noi, deoarece n-am incredere in cele folosite ... mai ales li-po... niciodata nu te joci cu li-po , ca poate sa-ti arda casa.
Incarcatorul ala de 30 de lei il am eu acasa si cand mi-a verificat din intamplare la magazin cu un buzzer li-po , ca sa vada de ce se descarca asa repede , am alfat ca nu egaliza bine , deci ala nu e facut pentru acumulatori mari... nici macar nu cred ca are detectia terminarii incarcarii... la mine doar se face becul intermitent rosu/verde si il scote eu nu opreste singur , deci clar NU!

Daca face ca tine la cat ajunge? ... un incarcator decent e 80 lei minim second hand + sursa inca 50-80 faci oricum 130-150+ si pentru li-po , daca le ia second , va scadea cam 100 , dar iti zic eu... ca ceva peste 20c descarcare e cel putin 150 si second daca e in stare buna , deci nu faci mare economie si te mai si risti.

Stima
0

#44 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 03 May 2012 - 02:19 PM

Vezi postareaMarinMircea, la 03 May 2012 - 08:58 AM, a spus:

eu n-am auzit de vre-un "track edition" ... la fel arata si slash-u unui prieten de-al meu ... tot 2wd... si la fel e si sasiul

@Rapperul...

Cand vine vorba de baterii eu sunt adeptul celor noi, deoarece n-am incredere in cele folosite ... mai ales li-po... niciodata nu te joci cu li-po , ca poate sa-ti arda casa.
Incarcatorul ala de 30 de lei il am eu acasa si cand mi-a verificat din intamplare la magazin cu un buzzer li-po , ca sa vada de ce se descarca asa repede , am alfat ca nu egaliza bine , deci ala nu e facut pentru acumulatori mari... nici macar nu cred ca are detectia terminarii incarcarii... la mine doar se face becul intermitent rosu/verde si il scote eu nu opreste singur , deci clar NU!

Daca face ca tine la cat ajunge? ... un incarcator decent e 80 lei minim second hand + sursa inca 50-80 faci oricum 130-150+ si pentru li-po , daca le ia second , va scadea cam 100 , dar iti zic eu... ca ceva peste 20c descarcare e cel putin 150 si second daca e in stare buna , deci nu faci mare economie si te mai si risti.

Stima

@marin , cred ca nu mai inteles /:pardon:
am spus ca eu le`am cumparat TOATE NOI NOUTE de pe un site cunoscut noua , el poate sa aleaga in functie de banii lui dispusi sa`i cheltuiasca cu acest hobby , nou - sh !
ma repet , am dat 120 lei pe incarcator nou , 30 sursa , 2 li`po`uri 40c disch 2 mil !
vrei copie dupa factura ? spune`mi si iti fac sa nu crezi ca vorbesc in nestiinta de cauza :hi: dar despre asta discutam pe PM , normal :)

0

#45 Useril este offline   Munky 

Postat 03 May 2012 - 03:45 PM

Dar sursa la ce foloseste?
0

#46 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 03 May 2012 - 05:17 PM

Vezi postareaMunky, la 03 May 2012 - 03:45 PM, a spus:

Dar sursa la ce foloseste?

alimenteaza incarcatorul !

incep sa cred ca acest topic este degeaba ! de aceea nu mai postez !

Manu !

0

#47 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 03 May 2012 - 05:34 PM

Majoritatea incarcatoarelor din zona RC sint cu alimentare la 12Vcc (ca sa le poti folosi pe teren daca ai cu tine un acumulator sau masina 1:1)

Si cum la priza creste 220(230)Vca, trebe si acel alimentator
USER BANNED BY ADMIN
0

#48 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 03 May 2012 - 11:53 PM

1. Munky ( Corina - Munky funky ) cati ani ai ?

2. Iti aduce Mos Craciun masinuta si tie ?
Fan Nokia.
0

#49 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
    Sporturi de Iarna

Postat 04 May 2012 - 09:55 PM

Epic :rofl: :rofl: :rofl:
I reject your reality and substitute my own.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu