o problema
Postat 29 March 2005 - 02:20 PM
V-as ruga daca puteti sa ma ajutati in problema pe care o am in special unde pot gasi materialul asta in tara si daca se poate in Iasi.
Postat 30 March 2005 - 11:21 AM
In speranta ca pot sa mai primesc informatii daca sunt mai specific va atasez cateva pics la care cum v-am spus tanjesc.
Imagini atasate
Postat 30 March 2005 - 10:02 PM
Nu e pe post de gluma. Exista niste materiale tare interesante, fie rigide dupa intarire fie flexibile, cu posibilitate de refolosire (a unora dintre ele). Ajunge sa spui la ce ai nevoie si cu doua bancnote serioase te faci cu material super.
Spor la treaba!
Telefon: 0721 385365
Postat 31 March 2005 - 12:29 PM
In orice caz bauiesc ca ar mai putea fi slefuite si mai apoi nu?
Postat 31 March 2005 - 01:16 PM
mihaiteoro, la 31 Mar 2005, 12:29, a spus:
In orice caz bauiesc ca ar mai putea fi slefuite si mai apoi nu?
Acelasi lucru se intampla si cu chitul epoxi.
Se intareste in timp (6- 24 ore) si i se poare accelera intarirea daca este incalzit.
Poate fi slefuit si eventual chituit dupa intarire.
De regula, foarte multi il folosesc la crearea de figurine.
Bafta!

Postat 31 March 2005 - 02:17 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 31 March 2005 - 02:33 PM
Postat 31 March 2005 - 02:40 PM
nu cre'ca strica sa le dai un telefon si sa le "faci" o intrebare despre ceea ce ai avea tu nevoie.eu am folosit de la ei o rasina special pentru turnat modele(pozitivul), peste care, apoi, am termoformat caroseriile de lexan.
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 31 March 2005 - 02:43 PM
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 31 March 2005 - 03:36 PM
bafta si minuni! :)
Postat 31 March 2005 - 05:24 PM
Citeaza
@mihaiteoro, incearca la magazine cu vopsele si chituri si uneori se mai gaseste si la magazine de auto.
Sa n-ai impresia ca se gaseste chiar usor. Eu sunt deja in cautari pentru ca voi ramane cat de curand fara provizie :)
Bafta!

Postat 03 April 2005 - 09:53 PM
Am citit pe alt forum de kit Polymorph de la Maplin, care se moaie cu apa calda. Cica rece are o f. buna rezistenta mecanica, poate fi folosit pentru modelarea "din mana" a unor piese prototip.
Mai gasesti la magazine cu materiale de stomatologie un fel de ceara pentru prelevarea de amprente dentare... Si asta poate fi modelata cu mana daca-i incalzita - are consistenta lutului sau plastilinei, iar racita e foarte rigida, cam ca un plastic.
Chiar daca nu-s astfel de magazine in Iasi (desi nu cred) sigur sunt firme care livreaza la cabinetele de acolo.
cezar
Uite si alta parere despre plasticu ala polimorf.
Sau http://shapelock.com/page4.html - unde zice ca are consistenta si rezistenta maselor plastice obisnuite, precum polietilena sau polipropilena.
Aceasta postare a fost editata de ctotth: 03 April 2005 - 10:10 PM
Postat 04 April 2005 - 10:19 AM
Mi-am promis ca voi face o vizita la stomatolog dar uite ca tot nu reusesc. Intradevar ceea ce spui este foarte interesant, si intradevar cred ca mi-ar fi de mare ajutor chitul polimorph. Am citit link-urile care mi le-ai recomandat, iar in momentul asta chiar ma intreb de costuri. In orice caz, este clar, tre sa merg la stomatolog.
Postat 04 April 2005 - 11:19 AM
Lutul de modelaj e ala din care fac dizainarii fel de fel de mockup-uri de caroserii si forezic antopolaigishtii tot soiul de reconstructii faciale. Se preucreaza cu fel de fel de sculishoare facute artizanal.
Io zic omule, sa incerci o itrebare pe la f'un fond plastic, ceva. Nu se poate sa nu stie careva ce si cum.
Daca gasesti pe afara produsul, intereseaza-te cine-l produce. Apoi vezi cine e reprezentant intern. Ii conctactezi si intrebi.
Postat 04 April 2005 - 02:08 PM