Buna ziua! Sunt nou in acest domeniu...am un elicopter Falcon 400 3d.Mi-am achizitionat o radiocomanda Spektrum DX6i+receptor... Nu ma pricept sa leg firele, sa il binduies...sa il setez etc...Sunt din Bucuresti....daca poate cineva sa ma ajute macar cu niste sfaturi...asi fi recunoscator! Multumesc!
Pagina 1 din 1
Incepator in cautare de ajutor
Postat 04 February 2012 - 12:02 PM
daca nu stii sa buinduiesti statia atunci este simplu.da o cautare pe google la youtube,bind spektrum dx6i si ai o gramada de tutoriale care fac cat o mie de explicatii.despre elicopter ii las pe cei mai avizati sa iti explice.spor.
Stamate Robert, CSU Galati
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 04 February 2012 - 03:44 PM
stamate, la 04 February 2012 - 12:02 PM, a spus:
daca nu stii sa buinduiesti statia atunci este simplu.da o cautare pe google la youtube,bind spektrum dx6i si ai o gramada de tutoriale care fac cat o mie de explicatii.despre elicopter ii las pe cei mai avizati sa iti explice.spor.
Am reusit cu bindingul...acum nu stiu sa ii pun cablurile :rolleyes: in receptor...exista tutorial si pt asta ca nu stiu ce sa caut...in manual are alt receptor si nu prea este bine explicat..
Postat 04 February 2012 - 05:17 PM
Am incercat sa ma abtin dar nu mai pot. Tu habar nu ai cum se binduieste o statie si mai nou vad ca habar n-ai cum se pun firele in receptor si tu vrei sa zbori heli si nu un MSR ci un Blade 400. Nu are rost sa intreb ce simulator folosesti ca este o intrebare retorica. Asta sa nu mai intreb daca stii ce e aia o curba de pitch sau de throttle sau ce unghiuri sa ai pe heli si cum sa faci reglaje. Dar stai ca urmeaza sa ne intrebi despre gyro si mai rau, cum sa iti setezi statia. Si daca iti face altcineva setarile atunci timpul de zbor va fi fix 10 secunde. Pune mana si citeste manualul la statie !!
p.s: nu sunt rau, sunt realist.
p.s: nu sunt rau, sunt realist.
Aceasta postare a fost editata de Porumbeu: 04 February 2012 - 05:17 PM
Postat 04 February 2012 - 10:12 PM
Neon, (daca tu zici ca asa te cheama...)
Probabil ca elicopterul tau are probleme, eu nu cred ca e reglat corect. Probabil ca emitatorul tau are probleme, eu nu cred ca e setat corect pentru zbor. Probabil ca nici tu nu ai reflexele si cunostintele necesare pilotarii unui elicopter rc.
Cum pot eu sa te ajut? I-ti recomand sa citesti cu atentie toata partea despre elicoptere a acestui forum. Este scrisa suficienta informatie cit sa incepi cu sanse de succes.
Apoi, doar apoi, incearca sa pui intrebari pe rind, asteptind raspunsurile.
Probabil ca elicopterul tau are probleme, eu nu cred ca e reglat corect. Probabil ca emitatorul tau are probleme, eu nu cred ca e setat corect pentru zbor. Probabil ca nici tu nu ai reflexele si cunostintele necesare pilotarii unui elicopter rc.
Cum pot eu sa te ajut? I-ti recomand sa citesti cu atentie toata partea despre elicoptere a acestui forum. Este scrisa suficienta informatie cit sa incepi cu sanse de succes.
Apoi, doar apoi, incearca sa pui intrebari pe rind, asteptind raspunsurile.
Aceasta postare a fost editata de vlad1: 04 February 2012 - 10:13 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1