Modelism - RHC Forum: Walkera HM004 sau Dragonfly 4#? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Walkera HM004 sau Dragonfly 4#? Ajutor, sfaturi!

#1 Useril este offline   mcross 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 17-April 07
  • Interests:automodelism, echipamente RC

Postat 26 January 2012 - 11:30 AM

Sunt posesorul unui elicopter Walkera, insa fostul proprietar nu a stiut sa-mi spuna daca este Walkera HM004 sau Dragonfly 4#? Am cautat pe net si nu m-am lamurit. Exista vreo diferenta intre cele doua, si daca da, care? Intreb asta pentru ca vreau sa-i cumpar pale de rezerva, Canopy (care e "accidentata") si sinele de aterizare. Am gasit pe ebay 3 seturi de pale la $7, insa in anunt scrie ca sunt pentru "Walkera Dragonfly 4" (nici macar Dragonfly 4# !!). L-am intrebat pe vanzator daca s-ar potrivi la HM004 (in ideea in care, ce am eu ar fi HM004), insa mi-a raspuns ca nu stie. Dimensiunile palelor sunt ca si cele de pe elicopterul meu, insa inainte de a le comanda as vrea sa fiu sigur. Deasemenea nu am acumulator si am rugamintea sa ma sfatuiti ce sa cumpar, pachetul original de 8,4V NIMH sau LiPO (2 celule)? Am atasat poze cu elicopterul ca sa fie mai usor sa ma ajutati. Mi-ar mai placea sa stiu parerile voastre despre acest elicopter. Orice sfaturi sau pareri sunt binevenite! Multumesc!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 26012012457.jpg
  • Imagine atasata: 26012012458.jpg

Nu faceti aceeasi greseala de doua ori... sunt atat de multe greseli noi de facut!!!
Tel. 0721 254 126
mxcrossmc@gmail.com
0

#2 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 26 January 2012 - 01:51 PM

Vezi postareamcross, la 26 January 2012 - 11:30 AM, a spus:

Sunt posesorul unui elicopter Walkera, insa fostul proprietar nu a stiut sa-mi spuna daca este Walkera HM004 sau Dragonfly 4#? Am cautat pe net si nu m-am lamurit. Exista vreo diferenta intre cele doua, si daca da, care? Intreb asta pentru ca vreau sa-i cumpar pale de rezerva, Canopy (care e "accidentata") si sinele de aterizare. Am gasit pe ebay 3 seturi de pale la $7, insa in anunt scrie ca sunt pentru "Walkera Dragonfly 4" (nici macar Dragonfly 4# !!). L-am intrebat pe vanzator daca s-ar potrivi la HM004 (in ideea in care, ce am eu ar fi HM004), insa mi-a raspuns ca nu stie. Dimensiunile palelor sunt ca si cele de pe elicopterul meu, insa inainte de a le comanda as vrea sa fiu sigur. Deasemenea nu am acumulator si am rugamintea sa ma sfatuiti ce sa cumpar, pachetul original de 8,4V NIMH sau LiPO (2 celule)? Am atasat poze cu elicopterul ca sa fie mai usor sa ma ajutati. Mi-ar mai placea sa stiu parerile voastre despre acest elicopter. Orice sfaturi sau pareri sunt binevenite! Multumesc!

Mac,

Este Walkera HM004. Pe cutie paraca scria Dragonfly, dar producatorul este Walkera. Zboara bine cu LiPo 2s 1000 mA. (800-1300)
Palele 'dragonfly' sunt bune daca au aceeasi dimensiune, se pot repara usor cu super glue.

Cele doua lesturi de pe bara stabilizatoare, trebuiesc puse la exterior (linga pale) sa fie mai stabil.
Daca bobinezi antena de la receptor intre cele doua patine, acestea nu se vor deschide la aterizari mai brutale.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 26 January 2012 - 01:51 PM

0

#3 Useril este offline   mcross 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 17-April 07
  • Interests:automodelism, echipamente RC

Postat 26 January 2012 - 02:16 PM

vlad1,

Multumesc tare mult pentru informatii. Am masurat palele si au sceleasi dimensiuni cu cele pe care vreau sa le cumpar, deci e ok. Am sa mut si cele doua lesturi asa cum ai spus. Antena este infasurata intradevar, dar numai pe una din patine. Si eu ma gandeam la LiPo, insa trebuie sa gasesc un accu care sa intre in suportul de pe elicopter.
Multumesc inca odata!
Toate bune!
Nu faceti aceeasi greseala de doua ori... sunt atat de multe greseli noi de facut!!!
Tel. 0721 254 126
mxcrossmc@gmail.com
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu