Citeaza
Voi incerca sa stau cat mai departe de tentatia "caracatitei", momentan planurile sunt altele
Si eu aveam alte planuri, chiar incepute, dar...
Citeaza
pai prima data pun quadu cat mai drept pe o suprafata. dau calibrate acc.
Pai asa poate sa mi se para ca aproape orice suprafata e dreapta, depinde cum stau... :drinks:
Citeaza
Nu e investitie, sunt bani aruncati... in 4 zari, boala curat, nebunie, nu altceva...
Dar ce nu e nebunie in ziua de azi?
Am iesit si eu cu quadul duminica pe la amiaza, asta dupa ce dimineata pe la 10 am fost pe camp si am zburat aripile pe o vreme superba, soare darnic, vant aproape inexistent.
Pa la amiaza cand am iesit sa fac botezul quadului se starnise deja un vant destul de capricios, cu rafale, astfel ca am cautat un loc (la periferia orasului) unde sa fiu ferit cat de cat. Am reusit sa-l inalt pe la 5m si sa-l zbor vreo 30 sec. pentru ca se apropia de un gard iar la aterizarea de urgenta s-a lasat putin pe o parte si s-a rupt o pala la o elice. Una de rezerva nu luasem asa ca am amanat urmatorul zbor pentru weekendul viitor, daca voi avea timp.
Concluzia trasa e ca am nevoie de spatiu nelimitat (cum e cel de pe camp) pentru a-l regla. Are o deviatie catre fata. Se inalta la 1/3 din mansa de throttle iar motoarele suna frumos. Nu mai este acea rugozitate de la inceput cand il testam, semn ca s-au "asezat".
Am tuns si ceva iarba uscata... :) dar asta este riscul.
Hitec Aurora9, Turnigy9X+FrSky telemetry, Cessna 500 class, Easy Glider Pro, Diamond 2500, Exposure, Breeze Pro, aripa zburatoare depron/balsa/polystirene, quad/tri/hexa/copter (Naza, MK) and next ...octokopter.