Savage flux xs Ajutor
Postat 28 August 2011 - 03:05 PM
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 04:27 PM
Bag, la 28 August 2011 - 03:05 PM, a spus:
Incearca pe towerhobbies. E in jur de 300 USD. La noi in Romania, nu cred ca il gasesti pe undeva.
Stima,
Tudor
Postat 28 August 2011 - 07:01 PM
Tudor Daniel, la 28 August 2011 - 04:27 PM, a spus:
Stima,
Tudor
Eu am gasit pe ,,a main hobbies'',dar am aflat ca platesc vama inca 300 usd. :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de Bag: 28 August 2011 - 07:02 PM
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 07:55 PM
ia-ti ceva ce e vandut pe la noi...ptr ca daca rupi ceva...o sa stai multe zile (saptamani) pana iti vine de afara.
Vezi ce buget ai....te uiti la magazinele de la noi (ptr ca sunt cateva care au multe produse) si apoi ia-ti.
Monster truck si truggy sunt masini mai scumpe si de regula 4x4..mai multe componente deci mentenanta mai scumpa.
Daca esti incepator eu recomand un stadium truck 2wd sau un shortcourse (ai de unde alege).Shortcourse-ul arata si bine si la noi se vand destule brand-uri de acest tip.
Daca vrei totusi 4wd ai si aici variante de 300 usd.
Cauta pe net, pe forumuri discutii despre modele teste review-uri. Ia-ti un model care este deja de 2 ani pe piata, care stii toate problemele care pot aparea, cat de rezistent este..etc.
Eu nu as lua o masina despre care nu prea am gasit detalii pe net. Am facut asta chiar de 2 ori si evident am regredat (nu e cazul lui Savage xs ptr ca are in spate un brand mare)
Daca vrei Savage XS ia-l si tu cand il aduc magazinele de la noi.
Trebuie sa intelegi ca dupa ce iei o masina ....mai sunt si alte lucruri de care trebuie sa tii cont (disponibilitatea pieselor,mentenanta, calitatea masinii, baterii ...etc)
Succes!
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 28 August 2011 - 07:56 PM
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 28 August 2011 - 08:01 PM
Alfa, la 28 August 2011 - 07:55 PM, a spus:
ia-ti ceva ce e vandut pe la noi...ptr ca daca rupi ceva...o sa stai multe zile (saptamani) pana iti vine de afara.
Vezi ce buget ai....te uiti la magazinele de la noi (ptr ca sunt cateva care au multe produse) si apoi ia-ti.
Monster truck si truggy sunt masini mai scumpe si de regula 4x4..mai multe componente deci mentenanta mai scumpa.
Daca esti incepator eu recomand un stadium truck 2wd sau un shortcourse (ai de unde alege).Shortcourse-ul arata si bine si la noi se vand destule brand-uri de acest tip.
Cauta pe net, pe forumuri discutii despre modele teste review-uri. Ia-ti un model care este deja de 2 ani pe piata, care stii toate problemele care pot aparea, cat de rezistent este..etc.
Eu nu as lua o masina despre care nu prea am gasit detalii pe net. Am facut asta chiar de 2 ori si evident am regredat (nu e cazul lui Savage xs ptr ca are in spate un brand mare)
Trebuie sa intelegi ca dupa ce iei o masina ....mai sunt si alte lucruri de care trebuie sa tii cont (disponibilitatea pieselor,mentenanta, calitatea masinii, baterii ...etc).
Succes!
Multam,dar mie nu imi plac buggy-urile.Stiu ca trebuie sa tin cont si de piese,dar nu prea am gasit truggy-uri care sa imi placa in afara de un trophy electric.Bugetul cred ca e pana in 14 mil si vreau sa ajung si la concursuri.
Aceasta postare a fost editata de Bag: 28 August 2011 - 08:02 PM
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 08:03 PM
Bag, la 28 August 2011 - 08:01 PM, a spus:
Si da,as prefera 4wd
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 08:08 PM
Alfa, la 28 August 2011 - 07:55 PM, a spus:
Trebuie sa intelegi ca dupa ce iei o masina ....mai sunt si alte lucruri de care trebuie sa tii cont (disponibilitatea pieselor,mentenanta, calitatea masinii, baterii ...etc)
Succes!
Si presupun ca pot gasi piese pt xs,deoarece cred ca piesele lui sunt compatibile cu celelalte savage-uri si la autorc sunt vreo 7 modele savage electric.
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 08:09 PM
Bag, la 28 August 2011 - 08:01 PM, a spus:
Daca vrei concursuri urmareste ...la ce clase se tin concururi si ia-ti o masina din clasele respective!
Oricum tine cont ca o masina de concurs...e o masina de concurs si de regula e sub forma de kit nu RTR!
"Si presupun ca pot gasi piese pt xs,deoarece cred ca piesele lui sunt compatibile cu celelalte savage-uri si la autorc sunt vreo 7 modele savage electric."
eu d-aia ti-am spus sa citesti pe net....Savage XS este o masina la cu totul alta scara decat Savage 1/8.
Sintagma "cred" se rezolva doar cautand....
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 28 August 2011 - 08:11 PM
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 28 August 2011 - 08:12 PM
Alfa, la 28 August 2011 - 08:09 PM, a spus:
Oricum tine cont ca o masina de concurs...e o masina de concurs si de regula e sub forma de kit nu RTR!
Pai,nu stiu daca spun vreo prostie,dar nu toate masinile electrice sunt rtr?Exista concursuri de masini electrice,si nu as vrea neaparat o masina performanta,as vrea sa iau una si sa ma joc cu ea si daca se poate sa o duc la concursuri.
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 08:27 PM
Alfa, la 28 August 2011 - 08:09 PM, a spus:
"Si presupun ca pot gasi piese pt xs,deoarece cred ca piesele lui sunt compatibile cu celelalte savage-uri si la autorc sunt vreo 7 modele savage electric."
eu d-aia ti-am spus sa citesti pe net....Savage XS este o masina la cu totul alta scara decat Savage 1/8.
Sintagma "cred" se rezolva doar cautand....
Ai avut dreptate.Unele piese standard sunt numai pt el,iar altele tot standard se gasesc si la alte masini on road sau off road,oricum o sa am grija de ea
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 28 August 2011 - 08:44 PM
Bag, la 28 August 2011 - 08:12 PM, a spus:
Nu, nu toate masinile elecrtice sunt rtr.
Savage xs este mult mai mic ca savage flux 1/8 si nu cred ca vre`o piesa de la el se potriveste la vreun savage de orice fel, fiindca e mult mai mic (cred ca 1/10) deci abea peste un 9-10 luni vei putea sa cumperi savage xs linistit, fara sa iti faci griji in privinta pieselor.
Si daca crezi ca savage flux este o masina potrivita pentru incepatori gresesti. Este foarte foarte rapida si deci foarte greu de controlat la viteze mari.
Acum, tu decizi.
Bafta!
Postat 28 August 2011 - 08:58 PM
Stuffy, la 28 August 2011 - 08:44 PM, a spus:
Savage xs este mult mai mic ca savage flux 1/8 si nu cred ca vre`o piesa de la el se potriveste la vreun savage de orice fel, fiindca e mult mai mic (cred ca 1/10) deci abea peste un 9-10 luni vei putea sa cumperi savage xs linistit, fara sa iti faci griji in privinta pieselor.
Si daca crezi ca savage flux este o masina potrivita pentru incepatori gresesti. Este foarte foarte rapida si deci foarte greu de controlat la viteze mari.
Acum, tu decizi.
Bafta!
Da stiu,dar nu am gasit altceva sa imi placa
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 29 August 2011 - 07:51 AM
Stuffy, la 28 August 2011 - 09:00 PM, a spus:
Bafta!
Multumesc,dar ce inseamna mt?Si stii cumva un site de unde pot cumpara cel mai ieftin?
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 29 August 2011 - 10:40 PM
Stuffy, la 28 August 2011 - 08:44 PM, a spus:
Acum, tu decizi.
Bafta!
De fapt, savage xs este comercializat ca fiind 1/16. E facut ca un competitor pentru mini revo. Dar, de altfel si revo si savage sunt comercializate ca fiind 1/10, cand ele de fapt au niste dimensiuni imense. E-revo cel putin mi se pare o "dihanie" de masinuta.:drinks:). Asadar poate si savage sx are niste dimensiuni mai mari.
Stima,
Tudor
Postat 30 August 2011 - 09:47 AM
Tudor Daniel, la 29 August 2011 - 10:40 PM, a spus:
Stima,
Tudor
Pe site scrie dimensiunile ei.Pe modelsportuk zice ca acolo scara ei e 1:14,ma rog oricum nu cred ca xs e 1:8 pt ca savage flux hp e 1:8 iar xs e mai mic ca hp.S-ar putea ca scara ei reala e 1:10.
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 30 August 2011 - 09:49 AM
Stuffy, la 28 August 2011 - 09:00 PM, a spus:
Bafta!
Dar ce,la noi in romania nu poti merge cu un mt la concurs??!
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 30 August 2011 - 10:32 AM
Stuffy, la 30 August 2011 - 10:28 AM, a spus:
Bafta!
Am inteles ca pot sa vin cu monster truck-ul si la 1:10 open in bucuresti?
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 30 August 2011 - 10:37 AM
Bag, la 30 August 2011 - 10:32 AM, a spus:
Atunci imi poti recomanda un truggy electric pana in 16 mil cel mult care sa fie si de joaca si de concursuri?
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...