Modelism - RHC Forum: Zburatori!!! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9

Zburatori!!! Cine zboara? Pe unde? Cu ce?

#241 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 23 September 2007 - 10:55 PM

maracinii si spinii in care mi-am luat botezul , sunt uscati cu spinii luuuuungi http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
a fost cea mai placuta durere din viata mea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1190580954.jpg

KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#242 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 September 2007 - 10:57 PM

ultima poza..
scoteau din mine spinii ...

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-14-1190581025.jpg

KIT GUPPY
0

#243 Useril este offline   TRazvan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 14-August 04

Postat 26 September 2007 - 06:35 PM

Felicitari! La cat mai multe "simple" de la 1 ora in sus :rolleyes:
Tzac, pac, bag la sac!
0

#244 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 November 2007 - 04:38 PM

yuuupiiii

ieri(2 nov) , nu s-a putut zbura la mosor , si ca sa nu ma fi dus degeaba , m-a facut si pe mine un zbor la avion domnul Mihai Andrei...
ma lasat sa fac io remorcajul dupa virajul 1...si m-am descurcat :)
nu mai stau sa povestesc ca e muult ...am mai zburat si ieri, am mai facut si azi ceva duble.....

si ideea e ca tot azi (3 nov) am facut si prima simpla in remorcaj de avion :D

deci se pare ca o sa ma brevetez si la avion , si la mosor ...:D din primul an ceea ce inseamna dream acomplished...:D
multumesc Bigului si lu Virusache, ca mi-au "insuflat" rabdare cand am avut nevoie de ea :D
KIT GUPPY
0

#245 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 04-July 06

Postat 04 November 2007 - 02:05 PM

eram si eu ieri la san' petru......... si pot spune ca m-a impresionat f tare mosorul vostru.... super tare ..... nu am mai vazut decolare la mosor ca din prastie
in schimb campul ala e nenorocit rau , scurt, obstaculat si numa bun de rupt jambe ,,,,,,,, in schimb zona e super ...... sper sapt viitoare sa viu iar la voi sa fac un zbor pe bucegi .

PS Tre sa recunosc ca ptr prima data am ratat o aterizare (ieri la BV), imi vine sa ma spanzur ;))

Radu
0

#246 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 November 2007 - 05:55 PM

Cagliostro, la 4 Nov 2007, 14:05, a spus:

eram si eu ieri la san' petru......... si pot spune ca m-a impresionat f tare mosorul vostru.... super tare ..... nu am mai vazut decolare la mosor ca din prastie
in schimb campul ala e nenorocit rau , scurt, obstaculat si numa bun de rupt jambe ,,,,,,,, in schimb zona e super ...... sper sapt viitoare sa viu iar la voi sa fac un zbor pe bucegi .

PS Tre sa recunosc ca ptr prima data am ratat o aterizare (ieri la BV), imi vine sa ma spanzur :D)

Radu

mosorul ala e suuper tare :D numa ca e campu scurt si te urca numa la 200 fara vant...chiar si mai jos...un mosor ca asta la deva ar duce direct in stratosfera

Citeaza

scurt, obstaculat si numa bun de rupt jambe
deci perfect de zbor :D

zbor pe bucegi cu avionu ala cu care ai venit si ieri ? daca da , nu-i asa ca ai nevoie de pasager , recte io ? ;)

aterizarea ratata ... :D arata-mi tu pilot care atunci cand vine pentru prima oara dinspre deal nu rateaza...

toti au frica venitului cu coada in tufe :D sa vezi la planor ce mijto e
KIT GUPPY
0

#247 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 November 2007 - 01:20 PM

Idea e ca acolo am invatat sa zbor pe ulm acu 3 ani si nu aveam voie sa ratez. Dar ptr ca nu am mai zburat acolo de 3 ani aproape ca m-am impacat cu ideea ca am ratat , mai ales ca eram cu un avion cu care am doar 4-5 ore de zbor. Dar raman la ideea ca terenul e nasol rau, probabil mai indicat este Ghimbav-ul.
Nu-ti promit ca te pot lua peste Bucegi dar un zbor mai largut tot iti fac cand ajung acolo, numai sa sari la mine ca nu stiu cum arati.

Sa auzim numai de bine
Radu.
0

#248 Useril este offline   alifly 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 29-June 07

Postat 05 November 2007 - 03:48 PM

Parapanta....

si cu putin noroc de anul care vine ULM (direct) numa sa ne facem AIRPORT_Doamne Ajuta!!!!!

Alifly :)
Hitec Aurora 2.4
------------------------------
F3A Ikarus shock flyer
Top Stick termic 1.7 ccm
Motoplanor Multiplex Alpha 21
0

#249 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 November 2007 - 10:02 PM

Cagliostro, la 5 Nov 2007, 13:20, a spus:

Idea e ca acolo am invatat sa zbor pe ulm acu 3 ani si nu aveam voie sa ratez. Dar ptr ca nu am mai zburat acolo de 3 ani aproape ca m-am impacat cu ideea ca am ratat , mai ales ca eram cu un avion cu care am doar 4-5 ore de zbor. Dar raman la ideea ca terenul e nasol rau, probabil mai indicat este Ghimbav-ul.
Nu-ti promit ca te pot lua peste Bucegi dar un zbor mai largut tot iti fac cand ajung acolo, numai sa sari la mine ca nu stiu cum arati.

Sa auzim numai de bine
Radu.

lasa ideea asta ... nu esti nici primul si garantat nici ultimul care rateaza aci ... :lol:

ghimbavul e mai indicat, dar acolo nu ai panta , nu uita sanpetru e bazat pe planorism (sa stii ca si ghimbavul are denivelarii muuulte )

terenul e foarte nasol , deoarece avem niste cartite foooarte harnice...
vara asta a fost bagat tavalugul, il facusera ca in palma... o luna de la virbatii fugisera si cartitele , era o placere sa aterizezi :lol: dupa o luna au aparut iar cartitele , iar au bulit tooot terenu ... si nu avem voie sa le facem nimik ca sunt ocrotite...
asta pana pun io mana pe decis http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif

okok , sar io sar...oricum daca nu am timp (planoarele trebe impinse de cineva pe acolo :D ) intreaba de Florica ... (desi sigur cum te vad sar io :D )

CAVOK
KIT GUPPY
0

#250 Useril este offline   andei 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 07-May 07

Postat 06 November 2007 - 02:25 AM

Cagliostro, la 4 Nov 2007, 14:05, a spus:

Cel de la Iasi nu iti place? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
0

#251 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 November 2007 - 12:32 AM

am sa anunt daca ajung iara la brasov si sa nu uiti totusi sa sari la mine
da , am fost azi la iasi , e super aerodromul ....... inafara de fabrici si uzine care sunt pe partea de vest e super .... campul zici ca e de beton ..... dar cred ca mult nu mere avand in vedere ca sunteti in axul pistei betonate.....
am zburat azi si cu comandantul vostru Mr Hodea, si am tras niste rasmuturi pe la iesire din Iasi
Azi a fost o zi numai buna de zbor...... nu-i asa Cosmin ?

Radu
0

#252 Useril este offline   andei 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 November 2007 - 06:23 PM

Ah, tu erai cu CT SW-ul (5145 parca)? :D

Eram si eu prin zona, daca stiam... :D
0

#253 Useril este offline   melsoft 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 414
  • Inregistrat: 16-April 05
  • Interests:https://t.me/pump_upp

Postat 07 November 2007 - 06:49 PM

RedBaron, la 23 Sep 2007, 22:57, a spus:

ultima poza..
scoteau din mine spinii ...

Felicitari baroane, si la mai mare! dai 1 BR RC cand ne VDM! :D
0

#254 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 November 2007 - 09:24 AM

andei stai linistit ca iasiul il fac mai des decat bv-ul.... oricum avionul nu e al meu dar proprietarul are o mare pasiune ptr raiduri, asa ca pana e gata avionul meu ma plimb cu ctsw-ul (5145). Asa ca Andei cand ma vezi la Iasi sari si tu la mine si daca pot si am timp te zbor ..... oricum sunt incantat de aerodromul Iasi .... e super finutz. In curand cred ca o sa aveti si voi ULM la Iasi , Zefirul lui Razvan.
Astazi urmeaza un tur al Bucovinei si daca e timp facem si Iasiul , dar nu cred (inchiderea la ora 17 local http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif :D :D)

Radu
0

#255 Useril este offline   andei 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 November 2007 - 08:40 PM

Saru'mana. Din pacate la planor nu prea mai zburam in ultima vreme ca de, am fost mai harnici si am terminat cu examenul de brevetare de ceva vreme.. atunci ne bucuram, insa acum eu cel putin regret, imi lipseste destul de mult zborul. Sper sa te prind intr-o zi la Iasi, toate cele bune! :rolleyes:
0

#256 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2007 - 05:01 PM

desi nu parea a mai fi vre'o sansa dupa tragicul eveniment petrecut cu domnul Vancea, astazi am brevetat (dublu si la mosor , si la avion )

eu si ceilalti colegi am ajuns la acest stadiu doar datorita doamnei Gheorghiu Dorina , care s-a zbatut ca noi sa putem zbura , week-end de week-end ... MULTUMIM

si ..yuuppppiii m-am brevetat ;) am luat la aerodinamica 94 (care era cea mai grea :D )care mi s-a parut a fi o suuper performanta ...
KIT GUPPY
0

#257 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 November 2007 - 09:08 PM

maine , adika miercuri e posibil sa aterizez la san' petru , daca e vreun rhc-ist prin zona trageti de mine (yr-5145)
Numai bine
Radu
0

#258 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 November 2007 - 11:19 PM

shefuu , toma maine nu o sa fiu prezent acolo ... :lol: am terminat cu brevetarea si ma ard astia la liceu ca pe aoclo nu am mai dat :D deja sa lasat cu telefoane... :D muultumesc oricum de intentie radu :D
KIT GUPPY
0

#259 Useril este offline   Cagliostro 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 14 November 2007 - 07:33 PM

Mda, am ajuns si la brasov , dupa ce l-am agatat pe drum si pe 5108 cu care am facut formatie pana la san, petru. Va pot spune ca de pe Oituz vedeam in acelasi timp orientalii pana la Rodnei si meridionalii pana la Parang ( nu am imagini dar va las sa va imaginati). Surpiza placuta a fost la Bv unde am facut un zbor cu Wilga pana la poalele Bucegilor (Releul si crucea ) dupa care am dat rasmut la Poiana. drumul inapoi la Sv a fo ok mai ales ca am stat si am memorat drumul, la intoarcere am fost mai mult pasager avand inm vedere ca domnul pilot automat ne duce mult mai bine si poti sa privesti in stanga si in dreapta . Cam asa o fo ziua de azi cu zborul la Bucegi.

Radu
0

Arata acest topic

• 9 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu