Zburatori!!! Cine zboara? Pe unde? Cu ce?
Postat 12 July 2006 - 10:54 AM
Poate de aceea m-a intrebat fiindca stia ca va pleca Colibri.Oricum eu nu il mai duc la aeroclub la Arad si cand voi zbura de aici voi zbura .
Deocamdata este mai incomod pentru ca in hala nu il pot baga decat cu aripile demontate fiindca poarta de intrare este prea mica dar s-ar putea sa o modific si atunci va fi mult mai usor.I-ti promit ca te voi chema si pe tine cand vom zbura si uite asa o sa mai faci ceva ore.
In rest sunt foarte ocupat construiesc celalalt avion si sunt singur si merge asa incet... . Mai vorbim noi Ciao Sorin.
Postat 12 July 2006 - 11:20 AM
Am vorbit cu Piros,am fost la el la agentie,dar pt. buzunarul meu e mult 80 de euro/h:( asa ca sper sa am alta alternativa. Stiu ca e normal sa duca avionul la Deva,e dreptul lui,Marinel a zis ca voi mai merge cu el la Deva si voi zbura si acolo.Pentru mine ar fi foarte important sa fac macar 40 de ore pana prin octombrie.
Iti multumesc foarte mult, anticipat, pentru mine nu ar conta ca ar trebui sa merg pana la Pecica, oriunde numai sa pot zbura!
Bafta in continuare la constructia avionului!
Postat 12 July 2006 - 01:21 PM
Postat 13 July 2006 - 08:12 PM
Ceau! Nu stiu daca te intereseaza, sambata si duminica e campionat de aeromodele la Siria, acolo unde se va face aerodromul. Marinel zicea ca e invitat. Ce mai stii nou, s-a mai lucrat ceva acolo? Va fi pana la urma ceva?
Salut!
Postat 14 July 2006 - 05:14 PM
Intradevar avionul meu este pentru piloti ( e vorba de faza de decolare si aterizare) avand roata de bechie trebuie sa fii pe faza si sa stii, in rest e super ok zboara si bunica.Am vazut mesajul tau dar nu am apucat sa-ti raspund. Am un client di Franta la avion poate il vand. Mai vorbim Ciao Sorin
Postat 14 July 2006 - 05:28 PM
Si eu m-am gandit sa merg,dar pe mine nu ma intereseaza aeromodelele, ci m-as duce sa zbor cu parapanta(daca as avea cu cine)ramane de vazaut!
Ar fi super sa zbor! Daca e sa fie,atunci daca se poate ,te rog sa ma anunti de vinerea ,ca sa nu-mi fac alte planuri.Daca nu mai ai nr. meu, sa-mi zici sa ti-l scriu.La decolare si in aer m-am descurcat si cu Kolibri, la aterizare a fost mai nasol.Probabil daca aveam la dispozitie avionul mai mult timp, as fi invatat si asta.
Daca iti doresti sa-l vinzi, ce sa zic? Doamne ajuta!
Mai vorbim. Ceau!
Postat 16 July 2006 - 03:06 PM
Ceau! ai fost la Siria? Cum a fost? Eu nu am ajuns.Am stat acasa sa invat ca maine am examen :D , dar pe aeroport tot am dat o fuga,insa inainte sa ajung Marinel plecase la zbor la Deva cu Fox-ul. Ce fain de el, ce m-as fi dus si eu.Poate data viitoare.Vorbim!
Postat 19 July 2006 - 07:00 AM
Am vazut ieri la stirii ca pe litoral se fac zboruri de agrement pentru turisti cu avioane ultrausoare pentru numai 20RON, o sa apar si eu pe la mare si as vrea sa stiu unde este situat acest aerodrom.
Salutari
Postat 19 July 2006 - 12:52 PM
reportajul era de la tuzla,
dar e o eroare strecurata undeva
ma indoiesc ca zboara "coloneii" cu tariful ala
ca au un apollo fox cu rotax 912 pe el si la banii
aia nici benzina nu o scot, din cate stiu eu era cam 80-100 euro / ora
www.aerial.ro
0723196944
Postat 21 July 2006 - 03:22 PM
Postat 26 July 2006 - 07:06 PM
Ceau, Sorin!
Nu am mai zburat de cand au dus avionul :) L-am sunat pe Marinel sa mergem la Deva la zbor, dar nu are timp, are aici ceva elevi pe avionul lui Piros.Am trimis un mail la Scoala Superioara de Aviatie Civila,am intrebat de niste cursuri,dar mai trebuie sa primesc raspuns la unul din intrebarile mele.Ma bate gandul sa-mi cumpar o parapanta,dar sincer nu stiu ce sa fac.Mai astept putin.
Tu ce mai faci?
Postat 21 August 2006 - 02:04 PM
Ceau! cum a fost in concediu? si eu plec maine .Am vorbit cu Babacu de la Cluj-nu stiu daca -l cunosti(de la Scoala de zbor Aspar)si a zis ca pot sa merg sa zbor cu parapanta.Sper sa tina vremea cu mine. Am vb. si cu Marinel,si de avionul tau,poate incercam sa zburam cand ma intorc.Numai bine! Mai vorbim!