Daniel O, la 04 May 2011 - 04:43 PM, a spus:
am nevoie de un sfat!Bugetul fiind de criza iar eu abia acum m-am gasit sa-mi descopar pasiunile, solicit ajutorul sa aleg intre doua rele (prefer raul cel mai mic). Este vorba de acesta si de acesta .
pentru cel pe care il voi achizitona am o statie etc62 cu care momentan bag simulator.
Repet..bugetul este mic, dar pasiunea mare si de luat trebuie sa iau mai ales ca si cel mic a prins drag de ele si acum ma bate la cap! :lol:
Stima
Am ramas surprins dupa ce ti-am citit postul, exact intre aceste doua modele am pendulat si eu inainte sa-mi cumpar primul avion(cu vreo 7-8 luni in urma). Desi nu prea mi s-a recomandat nici unul(ca si avion pt. incepator), am luat pana la urma Cessna si... cum nu puteam eu sa fiu exceptia care confirma regula l-am facut praf la prima tentativa de zbor. Am mai luat unul identic(deh.. aveam piese de schimb) si de data asta nu m-am mai grabit si am bagat simulator la greu drept pentru care Cessnuta mea zboara saraca si in ziua de azi si zboara destul de bine ba chiar i-am facut si cateva modificari i-am pus flapsuri; face si acrobatii, ce ce mai... sunt tare mandru de ea!
In concluzie, eu cred ca merge si Cessna ca avion pt. incepator desi e mai nervoasa si mai predispusa la crashuri(care pot fi costisitoare) dar nu uita sa respecti cel putin doua reguli:
1. Foarte mult simulator ininte
2. Primul zbor trebuie neaparat facut in prezenta unui coleg experimentat care in prealabil sa-ti trimeze si centreze modelul.
Iti doresc multa bafta!