Modelism - RHC Forum: traxxas rustler vxl vs - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

traxxas rustler vxl vs hpi e-firestorm flux

#61 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 02 February 2011 - 10:17 PM

Vezi postareaRC-Toys, la Feb 2 2011, 09:42 PM, a spus:

am obosit de minciunile voastre, jur... Nelutu, parca erai foarte multumit de Revo-ul tau pana sa devii "asociat" cu Dl. Suciu in firma parintilor lui, sau ma inseala memoria? Parca ziceai ceva si de calitatea Savage X pe care l-ai primit cadou de la Suciu, dar na, n-aveai ce face si l-ai primit - aia e in vitrina acum? Sa caut in arhiva de mess, daca tot ne spalam rufele din privat pe public, pe unde apucam, cum gasim un topic ce are o legatura mica mica cu ceva ce puteti voi sa manjiti?

@Marius Sava: "ma" esti tu cu cine iti permite, eu nu-s "ma" cu persoane cu deviatii comportamentale si care ameninta cu publicarea conversatiilor PRIVATE. Nu ai decat sa faci public ce vrei tu, daca atat te duce capul... ca de vocabular, mi-e clar ca nu ai cuvantul "privat" in el... nu ma mira, dealtfel - eu spun ca nu mai postez, voi ma provocati... n-ai minima decenta sa taci, ba mai mult, ameninti... incerc sa dau niste sfaturi din proprie experienta, tu sari la jugulara cu frustrarile tale personale... pur si simplu, sunt unii oameni (ca tine) care nu au nicio limita, iar de bun simt... nicio sansa. Dupa cum observi iti raspund punctual la aberatiile tale ce-mi amintesc de caini turbati cu spume la gura... atata timp cat vei lansa atacuri la persoana mea voi riposta, in rest te voi ignora cu succes. Faptul ca ai doua automodele RTR nu-ti dau dreptul sa te consideri expert in automodelism (cum probabil multi cred ca esti vreun guru), asa ca mai bine muta-ti balele in alta parte - forumuri de consultanta psihiatrica, ti-as recomanda eu...

Afirmatia ta"...pe care l-ai primit cadou de la Suciu, dar na, n-aveai ce face si l-ai primit.." este o minciuna.
CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.
Conform CP Art 170 ,Calomnia se pedepseste cu munca in folosul comunitatii intre 180-200 de ore sau ,daca in speta este o persoana publica,cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani.

Te rog respectuos sa i-ti retragi afirmatia facuta pe un canal public,referitoare la persoana mea Pugna Ioan ,alias ,pe acest forum public, "Nelutu35" asta daca nu poti aduce dovezi in sensul celor afirmate in termen de 24 de ore.In caz contrar i-mi rezerv dreptul de a actiona in instanta.

Cu respect deosebit
Pugna Ioan
HPI Racing Romania
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#62 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 24-July 09

Postat 02 February 2011 - 11:26 PM

...
@Marius Sava: "ma" esti tu cu cine iti permite, eu nu-s "ma" cu persoane cu deviatii comportamentale si care ameninta cu publicarea conversatiilor PRIVATE. Nu ai decat sa faci public ce vrei tu, daca atat te duce capul... ca de vocabular, mi-e clar ca nu ai cuvantul "privat" in el... nu ma mira, dealtfel - eu spun ca nu mai postez, voi ma provocati... n-ai minima decenta sa taci, ba mai mult, ameninti... .....forumuri de consultanta psihiatrica, ti-as recomanda eu...

Cu apelativul "ma" ma adresez celor care isi merita acest apelativ, iar tu incepi sa ti-l meriti pe deplin... Eu incep sa ma conving tot mai mult ca fie ai anumite frustrari, fie psihicul tau nu mai face fata.
Indraznesti sa ma acuzi pe mine ca public mesaje private? Dar tu, cu acel citat ce ai facut MA ?
"daca atat ma duce capul".....de fapt pe tine atat te duce capul, pentru ca tu ai publicat mesaje private.......

-te-am amenintat eu cu ceva? Ia citeste ici, ma rog, daca stii sa citesti ...AMENINŢÁ, améninţ, vb. I. Tranz. 1. A arăta intenţia de a face rău cuiva (pentru a-l intimida sau pentru a obţine ceva de la el). 2. A face un gest de ameninţare. 3. A constitui o primejdie pentru cineva sau ceva. 4. A fi gata să..., a fi pe punctul de a... 5. (Rar) A anunţa, a vesti, a prevesti ceva rău, primejdios. – Lat. *amminaciare (< minaciae „ameninţări“). Sursa: Dicţionarul explicativ al limbii , bag seama ca tie trebuie sa iti extragem din DEX ca la clasa I-a...
Ti se pare tie ca te-am amenintat? Ti se pare tie ca eu vreau sa obtin ceva de la tine sau ca vreau sa te intimidez? Te inseli dragule....te inseli amarnic.....

Cat despre "forumuri de consultanta psihiatrica".....mai degraba ai tu nevoie.....

Iti dau un sfat, gratis inca..... mai degraba ai sterge acest cont ca deja l-ai "manjit" destul....Sau, chiar mai bine......ai putea sa uiti complet de acest forum.......mediteaza nitel si vezi ce iese.....
Stii, e o vorba mai veche, daca imi permiti....."cand un om iti spune ca esti beat, il trimiti la plimbare. Dar cand 3 oameni iti spun ca esti beat mai bine te duci si te culci"

Si, daca stau putin si ma gandesc, tot calomie se cheama cam tot ce mi-ai adresat in acest topic. Si ghici ce.... si eu astept scuzele tale publice..... :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Marius Sava: 02 February 2011 - 11:30 PM

Savage Flux 1/8 + Traxxas E-Revo VXL 1/16 + Spektrum DX3R

Art-tech Cessna 182
0

#63 Useril este offline   Isti 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 339
  • Inregistrat: 12-October 08

Postat 02 February 2011 - 11:41 PM

Marius - Sava Nelutu nu are rost sa va mancati nervii cu niste oameni de genul RC Toys ori cine a citit acest topic si-a dat seama ce fel de om este s-a dat de gol cu prima lui postare ca el ce mare expert este si Traxxasul is the best.

Si ca si o paranteza NELUTU nu a primit cadou de la Suciu nimic chiar dimpotriva a dat mai mult pentru HPI decat sa primeasca ceva.
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.
0

#64 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 03 February 2011 - 12:09 AM

Domnule Radu Voicu ,alias "RC-Toys" astept raspunsul dumneavoastra la solicitarea mea.Va multumesc!
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#65 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 03 February 2011 - 10:43 AM

Sa gandim si pozitiv: omul a avut hpi si a fost multumit de firma dar apoi sa mutat pe traxxas si a realizat ca produsele sunt putin superioare astfel dadusi seama ca sa sa inselat crezend ca hpi sunt cele mai bune, ma refer la marcile pentru incepatori desigur, nu compar cu associated, xray, serpent, mugen, etc.
Fan Nokia.
0

#66 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 03 February 2011 - 11:00 AM

o singura solutie exista pt a dovedi spusele voastre

CONCURS HPI - TRAXXAS

doua echipe cu 7 modele de categorii diferite cu cate 1 sau 2 masini pe categorie :

1/10 monster
1/10 buggy 4WD
1/10 Buggy 2wd
1/10 Stadium TRUCK
1/10 4wd onroad
1/10 Shortcourse
1/8 Monster

Ar fi distractiv si interesant pentru toti de pe forum .
Stabiliti locul si data

POate incepe si o bursa a :D pariurilor pe rhc .......

sper sa nu baneze pt asta

bafta si noi venim ca spectatori
in echipa noastra avem masini si hpi si traxxas
bune amandoua - dar nu stiu care e mai buna :rolleyes:
0

#67 Useril este offline   davidd 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 371
  • Inregistrat: 23-March 10
  • Interests:Everything

Postat 03 February 2011 - 11:05 AM

Salut, rustler-ul intradevar e rezistent (nu vb in comparatie cu hpi, deoarece nu am avut). Eu am intrat cu el (brushed ce-i drept) la viteza maxima intr-un perete de marmura, si nu a patit absolut nimic. Ii o alegere f buna(pararerea mea).

P.S: predator ii de 10 ori mai tare ca un alien.
"I reject your reality and substitute my own"
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
0

#68 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 03 February 2011 - 11:12 AM

Vezi postareaFlorinSS, la Feb 3 2011, 11:00 AM, a spus:

CONCURS HPI - TRAXXAS

.......

Dar sa fie toate stock...
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#69 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 03 February 2011 - 11:13 AM

dupa trei pagini de topic am realizat cateva chestii:
1. Nu sunt tampit...oare nu sunt?
2. N-am pereti de marmura deci nu-mi trebuie Traxxas. Cand o sa-mi pun marmura prin casa stiu ce am de facut...
Bafta la cumparaturi!
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#70 Useril este offline   davidd 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 11:16 AM

Vezi postareafasconal, la Feb 3 2011, 11:13 AM, a spus:

dupa trei pagini de topic am realizat cateva chestii:
1. Nu sunt tampit...oare nu sunt?
2. N-am pereti de marmura deci nu-mi trebuie Traxxas. Cand o sa-mi pun marmura prin casa stiu ce am de facut...
Bafta la cumparaturi!

marmura sa gaseste si-n oras/prin parcuri :rolleyes:)
0742128727
0

#71 Useril este offline   davidd 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 11:23 AM

Vezi postareaFlorinSS, la Feb 3 2011, 11:00 AM, a spus:

CONCURS HPI - TRAXXAS

doua echipe cu 7 modele de categorii diferite cu cate 1 sau 2 masini pe categorie :

1/10 monster
1/10 buggy 4WD
1/10 Buggy 2wd
1/10 Stadium TRUCK
1/10 4wd onroad
1/10 Shortcourse
1/8 Monster

Ar fi distractiv si interesant pentru toti de pe forum .
Stabiliti locul si data

POate incepe si o bursa a :D pariurilor pe rhc .......

sper sa nu baneze pt asta

bafta si noi venim ca spectatori

traxxas are buggy 4wd??

Aceasta postare a fost editata de davidd: 03 February 2011 - 11:27 AM

0742128727
0

#72 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 30-January 11

Postat 03 February 2011 - 11:44 AM

domnilor... astept inchiderea topicului de catre cel care l-a deschis sau de un admin - trebuia facut acest lucru de 3 zile, de cand omul s-a hotarat ce vrea sa cumpere (NU de la mine, mare atentie!!!).

@Nelutu35: Intrucat ai cerut sa iti raspund public iti raspund: Art. 225/226 (si nu art. 170, care n-are legatura cu calomnia). - (1) Nu constituie infracţiunea de calomnie fapta cu privire la care s-a făcut proba verităţii sau cu privire la care făptuitorul dovedeşte că a avut motive rezonabile de a crede că este adevărată (discutiile de pe YM). Restul detaliem pe privat sau mail daca doresti si consideri ca este cazul.

@Marius Sava: ai PM

@FlorinSS: Nu stiu cat de compatibili sunt la clase... Traxxas n-are electric on-road 1/10, n-are Monster 1/8 (e clar ca nu putem face HPI Crawler King vs Traxxas Summit), HPI n-are 1/16 nici on-road nici off-road... Complicat. Poate sa facem un enduro trial sau anduranta 24h - cu pauza de alimentare / schimb acumulatori :D Ca de dat cu masinile in garduri intentionat, eu unul nu dau. Si nici nu le bag sub autoturisme in miscare :rolleyes:

Eu zic sa ne mutam opiniile pertinente pe topicul HPI vs. TRAXXAS si il rog din nou pe lamav4 sa inchida acest topic, poluat la maxim si asa...
0

#73 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 03 February 2011 - 12:08 PM

am obosit de minciunile voastre, jur... Nelutu, parca erai foarte multumit de Revo-ul tau pana sa devii "asociat" cu Dl. Suciu in firma parintilor lui, sau ma inseala memoria? Parca ziceai ceva si de calitatea Savage X pe care l-ai primit cadou de la Suciu, dar na, n-aveai ce face si l-ai primit - aia e in vitrina acum? Sa caut in arhiva de mess, daca tot ne spalam rufele din privat pe public, pe unde apucam, cum gasim un topic ce are o legatura mica mica cu ceva ce puteti voi sa manjiti?

@Marius Sava: "ma" esti tu cu cine iti permite, eu nu-s "ma" cu persoane cu deviatii comportamentale si care ameninta cu publicarea conversatiilor PRIVATE. Nu ai decat sa faci public ce vrei tu, daca atat te duce capul... ca de vocabular, mi-e clar ca nu ai cuvantul "privat" in el... nu ma mira, dealtfel - eu spun ca nu mai postez, voi ma provocati... n-ai minima decenta sa taci, ba mai mult, ameninti... incerc sa dau niste sfaturi din proprie experienta, tu sari la jugulara cu frustrarile tale personale... pur si simplu, sunt unii oameni (ca tine) care nu au nicio limita, iar de bun simt... nicio sansa. Dupa cum observi iti raspund punctual la aberatiile tale ce-mi amintesc de caini turbati cu spume la gura... atata timp cat vei lansa atacuri la persoana mea voi riposta, in rest te voi ignora cu succes. Faptul ca ai doua automodele RTR nu-ti dau dreptul sa te consideri expert in automodelism (cum probabil multi cred ca esti vreun guru), asa ca mai bine muta-ti balele in alta parte - forumuri de consultanta psihiatrica, ti-as recomanda eu...

Salut !
Deci , Radu , eu te cunosc si din cate stiu eu esti un baiat de treaba , si nu inteleg de ce te contrazici cu toata lumea.

Acum sa ne intorcem la subiect.
Deci baiatul vrea sa afle care este cel mai bun model dintre Hpi e-firestorm si traxxas rustler .

Eu personal am avut , si inca am modelul de la hpi ( firestorm ) si personal sunt foarte multumit de aceasta masina . Totusi eu am varianta brushed nu flux.

Pana acum am avut urmatoarele probleme la aceasta masina :
- i-am crapat un pinion in diferential ( masina nu a fost de vina ci eu deoarece nu avea nici un strop de ulei si nu mai avea ce sa lucreze in diferential )
- i-am rupt o bascula pentru ca am sarit cu ia intr-o bordura de ciment.
- i-am rupt un capat de bara atunci cand i-am rupt si bascula.

Parti bune:
- amortizorele sunt foarte bune in varianta stock.
- masina se descurca foarte bine pe off-road .
- daca imi amintesc ceva , voi continua....

Parti proaste:
- servoul este ( din punctul meu de vedere ) este puturos rau.

Daca imi mai amintesc ceva am sa va spun.
Despre celalalt model , nu stiu ce sa zic , nu am detinut acel model si nu vreau sa trag concluzi pripite.

Bafta !
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#74 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 03 February 2011 - 02:12 PM

Circ total, cine mai doreste cine mai pofteste....
Mi-ar place sa vad comentand despre cele 2 firme useri obisnuiti, cred ca ar fi mult mai corect.
Mi-ar place si un concurs dar sa fie initiat/organizat de o parte neutra nicidecum de un comerciant.
Despre cei 2 producatori sunt destule de spus si pro si contra, probabil real sunt la acelasi nivel, personal prefer traxxas, comparatia pe care o fac este intre Revo si Savage.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#75 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 03 February 2011 - 03:36 PM

Am dat comanda pentru TRAXXAS Rustler VXL, voiam sa tin topicul deschis ca sa pun niste poze cu masina cand sosea si sa ii fac un mic review, dar se pare ca nu poate ramane deschis pana atunci, "copiii mari" cu jucarii > copiii mici, cand va ajunge o sa fac un topic nou (ex: coltul posesorilor de stadium truck, sau de 2wd, si shor corse ar merge aici pentru ca se aseamana mult) sau o sa postez in altul existent - astept pe PM o recomadare de la cineva daca doreste.

Iar la masini cred ca rustler vxl = firestorm flux, ambele sunt rezistente, confirmat de la posesorii ambilor masini, ambele au servo mai puturos dar care isi face treaba pentru joaca.

Ce m-a facut sa aleg rustlerul:
- 2.4 ghz, astfel nu mai sunt nevoit sa ii schimb telecomanda mai ales la inceput cand o sa fiu entuziasmat, daca nu in prima zi atunci in a doua o duc la pista fara sa imi fac probleme ca as intra pe banda altcuiva sau invers si sa creez probleme
- este waterproof
- piesele sa gasesc din ce in mai mult in tara pe stoc, mai ales ca auto.rc este la doua statii de metrou de mine sau de la Radu
- traxxas sunt mai atenti la detalii.

Rustler vs firestorm a ajuns mai rau decat savage vs revo; am ales rustler-ul stiind ca firestorm este mai bun pe pista, o sa incerc si la un concurs sa vad ce poate rustler-ul, daca ma prinde treaba cu concursurile imi iau un ST mai de competitie daca nu macar raman cu o masina de bashing. Eu sunt de parere ca: daca o masina este buna de curse atunci o sa concurez cu ea, daca este buna de bashing atunci o sa fac bashing cu ea, dar sa fie buna de ceva nu sa o tin bibelou.
Fan Nokia.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu