Modelism - RHC Forum: traxxas rustler vxl vs - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

traxxas rustler vxl vs hpi e-firestorm flux

#31 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 24-July 09

Postat 31 January 2011 - 04:11 PM

Ma Radu, scuza-ma ca revin.....oare cand o sa inveti ca daca tu vinzi un lucru asta nu inseamna ca acel lucru este cel mai bun de pe piata ???????????
Nu pot sa inteleg acest aspect nici i ruptul capului....Chiar nu te plictisesti sa sustii mereu si peste tot ca Traxxas e cel mai tare din parcare? Inca ceva...daca tu stai cu piesele respective in stoc, asta nu inseamna ca nu au fost clienti care sa nu aiba nevoie de ele....exista si posibilitatea ca acei clienti sa fi cumparat din alte parti......nu crezi?

Am mai scris pana acum de cateva ori....la Flux nu am schimbat nici un dogbone, ce nu intelegi din aceste cuvinte? De ce tot tii tu sus si tare ca am schimbat asa multe piese, cand am scris clar ce si din ce motive am schimbat. Si daca vrei tu neaparat sa stii, cu sinceritate pot sa afirm ca Fluxul este mult peste Revo ca si rezistenta la bashing(cu crach-urile de rigoare, evident)

Dar stii ce e cel mai ciudat....? Pana sa iti apara "concurenta" de la Cluj(care ti-a cam luat tot ce insemna HPI in vanzarile tale si cu preturi si stocuri mari)), si tu sustineai sus si tare ca FLuxul e cel mai tare din parcare...iti aduci aminte cand imi povesteai pe mes despre cat de maret este Fluxul , respectiv HPI-ul? Ca piesele de HPI sunt foarte usor de adus si la indemana.....Atunci ridicai in slavi HPI fata de Traxxas..... care Traxxas parca te si aud "au preturile nejustificat de mari, piesele vin greu...mai bine iti iei Flux....."

Acum fara rautate iti spun.....stii, pe aici pe forum sunt si baietii din Cluj, dar pe ei niciodata nu i-am auzit spunand ca Traxxas e de 2 bani si HPI sunt cei mai tari.... Ei isi vad linistiti de treburile lor, vand ce au de vandut, cand au de vandut, ...si cam atat.......mai anunta vre-un concurs/eveniment si atat.....De ce tu trebuie sa arunci cu noroi in concurenta? Pentru asta nu pot efectiv sa te inteleg.....si e pacat....aveam o parere mult mai buna despre tine.....

Imi cer scuze pentru offtopic, dar am considerat ca e mai bine sa scriu aceste randuri, pentru ca sunt multi pe acest forum care nu stiu multe aspecte si pot fi indusi in eroare de multe aspecte.....Cine e moderator, daca cumva considera merit sanctiune pentru acest post, nu e nici o problema...inteleg perfect....dar rog sa nu se stearga acest post....
Savage Flux 1/8 + Traxxas E-Revo VXL 1/16 + Spektrum DX3R

Art-tech Cessna 182
0

#32 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 30-January 11

Postat 31 January 2011 - 06:10 PM

Asa cum tu afirmi ca Flux este mult peste Revo eu pot afirma contrariul si discutia asta se poate transforma (din nou) in eternul HPI vs Traxxas.

Spre deosebire de tine eu le-am avut pe amandoua pe cand tu NU le-ai avut (sper ca ti-e clar ca nu poti compara Flux 1/8 cu E-revo 1/16, esti absolut deplasat daca faci asta!!!

in rest, lamurim pe privat daca a ramas ceva nelamurit, sa nu poluam topicul omului (iti reamintesc, este Rustler VXL vs. HPI E-Firestorm - eu AM AVUT si de astea - ca urmare scriu in cunostinta de cauza) :)
0

#33 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 31 January 2011 - 06:16 PM

Se pare am facut niste "valuri" cu topicul meu si cu aceasta ocazie am mai inteles si eu cum stau lucrurile pe aici, ce si cum,cine, cum si in ce fel , etc.
Ma m-ai gandesc cateva zile, momentan firestorm 50% - rustler 50%
Fan Nokia.
0

#34 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 31 January 2011 - 06:26 PM

Daca tot facem reclama pe forum, apropo de piese si aprovizionarea cu automodele, fata de 2008, acum TRAXXAS are REPREZENTANTA OFICIALA (DEALER EXCLUSIV) IN ROMANIA - se numeste AutoRC - as zice eu ca s-au mai schimbat lucrurile, nu-i asa, Marius? :)
0

#35 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 21-July 10

Postat 31 January 2011 - 07:10 PM

Vezi postarealamav4, la Jan 31 2011, 08:00 AM, a spus:

cum te dadeai cu el? sarituri de cati metri? accidente, borduri ceva sau caramizi,copaci ?

nu am luat borduri cu el deloc ... sarituri de 4metrii asa maxim oricum e facuta din hartie fata de savage flux :)

sa fim intelesi poti sa cauti unde vrei HPI are plasticul aproape la fel de flexibil ca RPM pe cand traxxasul e praf la capitolu asta trebuie neaparat sa te duci spre RPM :)

in principiu cand mi-am luat RUSTLERU voiam Firestormu da am gasit rustleru la pret bun desii toata lumea imi zicea ca firestormu il cam bate la popou ...

cam ambele au si avantaje si dezavantaje ... si eu zic sa nu asculti ce zic "comerciantii" pentru ca nu pot fii considerati obiectivi , mai bine s-ar abtine :) oamenii vor sa isi vanda marfa .
0

#36 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 31 January 2011 - 07:36 PM

Nu stiu... sunt singurul aici care compara chestii pe care le-a avut sau a lucrat cu ele? Chiar nu mai are nimeni curaj sa posteze on-topic? Comparam Hummer cu Skoda acum? Comparam un automodel de 4kg (Savage Flux) cu unul de nici 1kg (Rustler)? categorii diferite, clase diferite, tractiuni diferite, doar de dragul de a ne da mari cu ce avem noi acasa? Chiar nu puteti fi obiectivi, chiar nu va puteti abtine din comentarii aiurea? Cum ar fi sa compar E-Maxx brushless cu E-Firestorm Flux??? Sau E-Revo brushless cu HPI Blitz????

@CIORINGA: chiar nu ti se pare ciudat ca NIMENI nu a mai avut probleme de genul celor pe care le-ai avut tu cu Rustlerul???? Astept sa imi dai codurile la planetarele metalice TRAXXAS sau macar la diferentialul pe care l-ai schimbat la rustler... sau macar.. orice cod de piesa traxxas pe care ai schimbat-o tu (nu mai zic de o factura ceva, de la cei care ai cumparat?). Si sa ne indici posturile in care te vaitai tu de Rustler... culmea, toate posturile tale sunt doar despre HPI si mamba monster, nimic despre Rustler... oare n-ai avut nicio problema demna de a fi postata pe forum?? Desi ti s-au rupt atatea? Sau ai avut Rustler VXL inainte de a fi inventat??? Ai scris doar de savage x si de savage flux...

HPI Are plasticul la fel ca RPM??? Si de ce RPM mai scoate plastice pentru HPI atunci??? Cum dreaq nu si-au dat seama ca-s tampiti??? :))))

Aceasta postare a fost editata de RC-Toys: 31 January 2011 - 07:37 PM

0

#37 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 31 January 2011 - 11:38 PM

Bruce Lee il bate pe Van Damme!!!
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#38 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 31 January 2011 - 11:54 PM

Vezi postareaCIORINGA, la Jan 31 2011, 07:10 PM, a spus:

sa fim intelesi poti sa cauti unde vrei HPI are plasticul aproape la fel de flexibil ca RPM pe cand traxxasul e praf la capitolu asta trebuie neaparat sa te duci spre RPM :D

Pot sa te intreb ceva? Cate piese RPM ai sau ai avut pe vreun automodel? Din ce stiu eu pe Rustler aveai upgrade-uri Integy, asa l-ai luat de la Cosmin. Eu am luat cateva piese RPM si pot spune ca masina este mult mai rigida cu ele decat cu piesele stoc, in special tower-ele sunt foarte rigide, nici decum nu permit sa flexeze asa cum spui tu, mai mult decat piesele stoc de pe Rustler sau Traxxas in general!

stima, Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#39 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 04:31 AM

Vezi postareaRC-Toys, la Jan 31 2011, 07:36 PM, a spus:

@CIORINGA: chiar nu ti se pare ciudat ca NIMENI nu a mai avut probleme de genul celor pe care le-ai avut tu cu Rustlerul???? Astept sa imi dai codurile la planetarele metalice TRAXXAS sau macar la diferentialul pe care l-ai schimbat la rustler... sau macar.. orice cod de piesa traxxas pe care ai schimbat-o tu (nu mai zic de o factura ceva, de la cei care ai cumparat?). Si sa ne indici posturile in care te vaitai tu de Rustler... culmea, toate posturile tale sunt doar despre HPI si mamba monster, nimic despre Rustler... oare n-ai avut nicio problema demna de a fi postata pe forum?? Desi ti s-au rupt atatea? Sau ai avut Rustler VXL inainte de a fi inventat??? Ai scris doar de savage x si de savage flux...

HPI Are plasticul la fel ca RPM??? Si de ce RPM mai scoate plastice pentru HPI atunci??? Cum dreaq nu si-au dat seama ca-s tampiti??? :D)))

daca te uiti pe alte forumuri de afara o sa vezi ca mai toti au probleme cu planetarele si cu diferentialele la rustler.... nustiu cum iti permiti sa spui ca nu mai are NIMENI probleme cu ele....

nustiu de ce mai vorbesti cand noi stim ca tu vrei doar sa iti vinzi traxxa`urile ... inventezi defecte la Fluxu lui Marius de care iti spune ca nu a auzit ...

suntem toti constienti ca E-Revo este o masina superioara Savage la manevrabilitate insa tot odata cred ca daca pui un Savage cu un Revo la bashing o sa ai nevoie de inca 2 cutii de piese pentru revo :D ma refer STOCK nu cu upgarade de 300$ in piese RPM , telescoape GTR , planetare inox ...

si de ce nu raspunzi la intrebarea lui Marius ... cand sustineai ca HPI Flux e cel mai mare si mai tare din parcare si face pipi pe Traxxas REVO ? deci de ce sa te credem acuma ca e invers si ca defapt TRAXXAS este the shit si HPI e nasol ? pentru ca tu acum nu mai vinzi HPI si te axezi pe Traxxas de aia e mai bun ?

eu cred ca amandoua au plusuri si minusuri depinde ce vrei ! eu din ce am inteles din luni de zile de cercetari pe net si dupa ce am avut un rustler este ca :

daca vrei ceva bun Stock si nu vrei sa mai bagi bani in upgradeuri alegi Firestorm Flux ! este mai rezistent stock decat Ruster aproape repet aproape la fel ca un Rustler RPM .

daca vrei ceva bun la care sa ai si multe obtiuni de upgrade iei RUSTLERU ...

Citeaza

Pot sa te intreb ceva? Cate piese RPM ai sau ai avut pe vreun automodel? Din ce stiu eu pe Rustler aveai upgrade-uri Integy, asa l-ai luat de la Cosmin. Eu am luat cateva piese RPM si pot spune ca masina este mult mai rigida cu ele decat cu piesele stoc, in special tower-ele sunt foarte rigide, nici decum nu permit sa flexeze asa cum spui tu, mai mult decat piesele stoc de pe Rustler sau Traxxas in general!

stima, Radu

am avut fuzete si chestiile alea in care stau fuzetele pe fata la rustler si acum am brate RPM pentru Savage cu toate ca cele originale le-am dat jos de pe masina in stare perfecta .

eu nustiu toata lumea spune ca plasticul folosit de RPM este mai elastic de aia nici nu se rupe ... tu spui ca e mai rigid :D shock towere nu am avut RPM ... dar la brate cele RPM sunt mai elastice si decat TRAXXAS si decat HPI ....

in orice caz TRAXXAS are plastic mai casant ca HPI .
0

#40 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 February 2011 - 09:15 AM

1. AutoRC (proprietarul acestui forum) este dealer TRAXXAS... si ei incearca sa isi vanda traxxas-urile lor... de ei de ce nu te iei?

2. N-am zis neaparat de flux-ul lui Marius (desi i s-a ars ESC-ul si a schimbat niste diferentiale), am zis de cele cu care am avut EU probleme - seria savage in special - vrei sa-ti trimit corespondenta cu HPI Europe?

3. Vezi de treaba ta si nu mai induce lumea in eroare, bine? Vorbeste cand o sa ai E-Revo Brushless sau o sa pui manuta pe vreunu, bine?

4. N-am sustinut niciodata ca Flux face pipi pe E-Revo brushless, vorbeste prostii si el si tu... Am sustinut doar ca masina nu era pe piata la momentul ala, de-abia aparuse videoclipul pe castle creations... si ca dura mai mult pana i-l puteam aduce

5. Luni de zile de cercetari pe net?!??! M-am lamurit...

6. Ai avut si "chestiile alea" - e clara treaba - m-am lamurit, multumesc... apropo, Traxxas NU PRODUCE planetare metalice pentru Rustler. Deasemeni, combinatia plastic - aluminiu este cea mai proasta posibil - aluminiul va rupe plasticul de langa el la un impact minor.

Te rog din suflet, vorbeste din experienta TA, nu ne mai povesti din ce ai citit pe net, te rog mult, bine?

Aceasta postare a fost editata de RC-Toys: 01 February 2011 - 09:17 AM

0

#41 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 February 2011 - 09:23 AM

LATER EDIT (nu am mai putut edita mesajul anterior):

Ii rog mult pe cei care vor sa ma atace in continuare sa o faca pe privat, ca sa lasam topicul omului cat de cat inteligibil... asa cum v-am rugat dealtfel sa vorbiti din experienta personala, nu din ce-ati citit pe net sau din comparatii Hummer vs. Skoda...
0

#42 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 10:09 AM

Daca o luam asa: scoatem din cutie, noi noute, firestorm si rustler si le supunem la acelasi stres (sarituri, liniute, derapaje, etc) care va ceda mai repede? rustler sau firestorm? si ce piese ar trebui schimbate? nu punem la socoteala crash-uri in borduri sau aterizari pe spate la sarituri.
Din cat m-am documentat rustlerul ar fi mai rezistent dar nici firestormul nu e departe. Rustlerul vine in 2.4 si waterproof dar cred ca este mai greu de intretinut; firestorm in 27mhz dar mai bun pe pista si mai usor de intretinut. Avantaje si dezavantaje.
Fan Nokia.
0

#43 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 February 2011 - 11:18 AM

@lamav4: Nu stiu daca esti incepator sau nu in ale "masinutelor", dar as vrea sa mai subliniez faptul ca ESC-ul TRAXXAS are trei moduri de lucru: sport, race si training - cel din urma se poate dovedi deosebit de util pentru incepatori si pentru copii, si minimizeaza riscurile de a se infige DIRECT intr-o bordura / perete la full throttle (se infige la 50% throttle) :blink:
Si faptul ca rulmentii-s protejati cu cauciuc, deasemeni duc la prelungirea vietii acestora - nu-s o avere, dar de fapt niciuna din componente in afara de electronica nu-s o avere, la nicuna din cele doua masini :)

In rest, nu vreau sa repet ce-am scris deja, am incercat sa-ti dau PM dar ai mesageria plina, fa te rog un pic de curatenie sa-ti pot trimite mesaj. :)
0

#44 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 11:47 AM

Vezi postareaRC-Toys, la Feb 1 2011, 11:18 AM, a spus:

@lamav4: Nu stiu daca esti incepator sau nu in ale "masinutelor", dar as vrea sa mai subliniez faptul ca ESC-ul TRAXXAS are trei moduri de lucru: sport, race si training - cel din urma se poate dovedi deosebit de util pentru incepatori si pentru copii, si minimizeaza riscurile de a se infige DIRECT intr-o bordura / perete la full throttle (se infige la 50% throttle) :rolleyes:

de asta nu stiam, e bine atunci, am facut si curatenie la PM
Fan Nokia.
0

#45 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 01 February 2011 - 12:38 PM

Daca ai o statie mai rasarita poti oricum sa ii limitezi viteza...
Comparatii cu alte review-uri de afara nu cred ca sunt asa concludente, ca noi romanii nu rulam automodelul ca americanul, nu? Pe el il doare in prastie daca rupe ceva, au alte salarii si alte preturi.
0

#46 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 01:20 PM

Gata m-am hotarat, rustler vxl este alegerea :rolleyes: in cat mai scurt timp o sa fac comanda :X piese sunt in tara.
Fan Nokia.
0

#47 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 03:58 PM

Vezi postareaRC-Toys, la Feb 1 2011, 09:15 AM, a spus:

1. AutoRC (proprietarul acestui forum) este dealer TRAXXAS... si ei incearca sa isi vanda traxxas-urile lor... de ei de ce nu te iei?

2. N-am zis neaparat de flux-ul lui Marius (desi i s-a ars ESC-ul si a schimbat niste diferentiale), am zis de cele cu care am avut EU probleme - seria savage in special - vrei sa-ti trimit corespondenta cu HPI Europe?

3. Vezi de treaba ta si nu mai induce lumea in eroare, bine? Vorbeste cand o sa ai E-Revo Brushless sau o sa pui manuta pe vreunu, bine?

4. N-am sustinut niciodata ca Flux face pipi pe E-Revo brushless, vorbeste prostii si el si tu... Am sustinut doar ca masina nu era pe piata la momentul ala, de-abia aparuse videoclipul pe castle creations... si ca dura mai mult pana i-l puteam aduce

5. Luni de zile de cercetari pe net?!??! M-am lamurit...

6. Ai avut si "chestiile alea" - e clara treaba - m-am lamurit, multumesc... apropo, Traxxas NU PRODUCE planetare metalice pentru Rustler. Deasemeni, combinatia plastic - aluminiu este cea mai proasta posibil - aluminiul va rupe plasticul de langa el la un impact minor.

Te rog din suflet, vorbeste din experienta TA, nu ne mai povesti din ce ai citit pe net, te rog mult, bine?

Sincer cei de la AutoRc nu sunt asa agresivi ca si tine pe acest forum ... nu ii vad sa spuna ia Traxxas!! ... Hpi e prost ! eu nu am zis ca Traxxas e prost si HPI e bun ... amandoua au defectele lor .

Planetarele nustiu ce firma erau eu asa am cumparat masina ;)

Eu nu sunt vreun expert in RC poate tu stii mai bine ... eu am zis doar ca am avut rustler si era mai problematic pe partea de transmisie ... ca pe partea de brate si alte chestii nici o problema majora.

Eu ziceam spre binele tau sa nu mai fii asa transant risti sa pierzi din credibilitate ... puteai foarte bine sa prezinti avantaje si dezavantaje Rustler vs Firestorm :)

Eu am prezentat dezavantaje Rustler si am spus ca Firestorm nici macar nu am vazut :D

Pe mine nu ma intereseaza si nu am nici un interes sa cumpere cineva nici HPI nici Traxxas ... nu o sa ia piese de la mine <_<

Daca eram in locu lui luam un Slash 4x4 da asta e alta poveste .

PS:da vorbesc din ce am citit pe net ca deh nu toti aducem masini RC pentru vanzare si deci nu avem ocazia de a le testa ... daca ati fii si voi mai obiectivi astia care faceti treaba asta ar fii foarte ok ... :angry2: in schimb laudati ce aveti pe stoc :blink:
0

#48 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 February 2011 - 04:41 PM

@CIORINGA: te-am rugat frumos sa imi scrii pe privat daca ai ceva de comentat... asa... nu faci decat sa pari usor disperat cu calitatea HPI, ca dealtfel toti cei care au tinut sa se bage in seama fara sa fi avut niciodata un kit stock (nou, sigilat, in cutie) de Rustler sau E-Firestorm... cum dealtfel inteleg ca nici tu n-ai avut (ceea ce confirma faptul ca te bagi in seama off-topic)... eu am vorbit numai din experienta, am dovezi fotografii si corespondenta atat cu HPI cat si cu alti furnizori - HPI pierde detasat la customer service (vorbim de HPI Europe aici, si eu tot timpul m-am referit la ei - sa nu confundam un revanzator local cu firma mama)

l-as ruga pe lamav4 sa inchida topicul, pentru a ramane cat de cat curat, fara bruce lee bate pe van damme si hummer e mai tare ca skoda fabia

Aceasta postare a fost editata de RC-Toys: 01 February 2011 - 04:44 PM

0

#49 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2011 - 10:27 PM

Ma Radu, ai facut o afirmatie gratuita iarasi in ceea ce priveste Fluxul meu........

Deja imi pierd rabdarea cu tine si nu se merita.....Ultima data iti mai spun....sau daca nu stii sa citesti bine romaneste spune asa ca sa stim si noi.....

1.ESC-ul l-am ars eu strict din vina mea conectand acel LiPo stoper de la Graupner.............

2.Ce diferentiale am schimbat eu la Flux ma? Am schimbat un pinion dintr-un diferential care s-a berberit nitel dupa ce am aterizat pe puntea fata, cu motorul in revers la o viteza destul de mare...

Cele 2 lucruri de mai sus le-am mai spus pana acum, doar ca tu fie nu stii sa citesti, fie esti mai xxxxx decat te credeam...

De acum inainte orice ai scrie pe acest forum sa faci abstractie atat de mine cat si de tot ce ma implica in vre-un fel, pentru ca vad ca nu esti in stare sa "vorbesti cu subiect si predicat"...

Pana nu faci dovada clara a celor multe diferentiale schimbate la Fluxul meu, te rog frumos sa te abtii, da?

Art-tech Cessna 182
0

#50 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 February 2011 - 11:24 PM

Imi cer scuze, dar eu nu am ce sa ii raspund unui individ (acest Marius Sava) care pe privat imi scrie, citez "Ma omule tu esti chiar mai prost decat prevede legea.....Efectiv ma uimeste prostia de care dai dovada" - acest tovaras chiar nu se simte bine sa lase un topic in pace, pur si simplu vrea el sa se bage in seama, desi este muuuuuuuult off-topic... dar na... v-ati dat seama ce tip de persoana este, sper... el ma acuza pe mine de prostie, care a renuntat sa mai trimita ESC-ul in garantie pentru ca a sectionat firele cu cutterul, cu mana lui... :D :D :D :D asta e chiar tare :D

For the record: foarte multe persoane (o simpla cautare pe google va va convinge) au ars ESC-ul de la Savage Flux HP (in configuratie standard, fara lipo stopper, fara nimic in plus pe masina - si cei mai norocosi l-au schimbat in garantie) si deasemeni foarte multi utilizatori au schimbat pinioane la Savage Flux (si nu numai) punand "machined bulletproof" in loc de alea originale - de ce oare o fi scos HPI "MACHINED BULLETPROOF DIFF BEVEL GEAR" si "SUPER HEAVY DUTY DRIVE SHAFT / AXLE SET" daca-s asa bune alea originale?

Pentru mine acest topic este inchis, nu va mai obositi sa ma atacati, mi-e clar ca toti cei care m-au atacat sunt mari fani HPI si... din respect pentru cei care vor calitate, prefer sa inchei aici dezbaterile "vs" - inchei spunandu-va: oameni buni, mai exista si ALTCEVA (alte firme) in afara de HPI Racing - deschideti bine ochii si documentati-va inainte, ca sa nu plangeti dupa bani. Eu personal m-am fript, si s-au mai fript si altii. Fiecare face ce vrea cu banii lui... dar e bine sa fie avertizati inainte. Eu fac deja asta si o voi face intotdeauna, voi recomanda intotdeauna ceva in ce cred, nu ceva ce m-a dezamagit de multe ori.

Cine doreste si il tin puterile, e invitatul meu sa faca un topic HPI vs. restul lumii... sa vedem acolo ce are de spus fiecare posesor de TRAXXAS, Kyosho, Losi, Mugen, FG Modellsport, X-Ray, si asa mai departe. Toti cei care si-au luat teapa cu HPI si au mers mai departe... catre ceva mai bun. Ar fi util si un POLL, ca sa lamurim odata controversa asta, intre brandul cu care majoritatea incep si isi iau teapa si restul brandurilor...
0

#51 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 01 February 2011 - 11:46 PM

bun.

eu ca si pasionat rc ce sa inteleg?hpi crapa si se arde,traxxas merge o viata?

nu vreau sa iau apararea nimanui si a nici unui brand,chiar daca detin hpi savage,si recunosc ca am piese de rezerva o roaba.

dar nu-mi vine a crede ca un revo nu necesita intretinere si piese de schimb.recunosc iar,nu am avut revo,nu cunosc calitatea,dar parca e exagerat sa spui ca un savage sau ce alt hpi o fi el se rupe si se indoaie pe cand un traxxas merge forever and ever.

posibil sa gresesc,dar ca mecanic,nu cunosc nimic atat de fiabil incat sa nu necesite piese de schimb.
If it is to be it is up to me
0

#52 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 02 February 2011 - 12:09 AM

am uitat sa mai intreb ceva,si nu mai merge butonul edit.

ai mentionat pe undeva ca "te-ai fript" cu hpi.

in ce mod?adica la intretinere e scump?se strica mereu sau cum?

nu intreb din rautate,si recunosc ca mi-as fi dorit sa am si un revo,dar fiind mai scump nu mi-am permis.
If it is to be it is up to me
0

#53 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 February 2011 - 09:09 AM

@prisi: O sa fac abstractie de faptul ca esti prieten si "coleg de joaca" cu Marius Sava cel mai sus pomenit, si o sa-ti raspund pentru ca ai folosit un ton relativ civilizat (desi usor malitios): e vorba de calitatea foarte proasta a componentelor HPI (inclusiv erori de fabricatie) => fiabilitate scazuta si nevoia de a cumpara componente de upgrade (incepand cu suruburi si continuand cu chestiile "bulletproof" si "super heavy duty") - continuam discutia daca vrei pe privat, on-topic am raspuns deja.

N-a zis nimeni de TRAXXAS sau de alte firme ca nu se strica niciodata. E o mare diferenta intre a se strica in rodaj si a se strica CEVA dupa luni de utilizare (in urma uzurii normale)... ca sa nu mai zic de piese care nu se potrivesc din fabrica una cu cealalta... din pacate pentru multi de-aici care-si dau cu parerea si imi sar in cap, eu am dovezi scrise (corespondenta) si fotografii cu piesele care au cedat la HPI (la MULTE HPI-uri) - asa ca va provoc sa faceti un topic separat <<HPI vs. restul lumii>>, daca chiar vreti sa dam de pamant cu HPI :blush:

EU:
Am avut Traxxas Rustler VXL: nu s-a rupt nimic cat timp a fost la mine
Am Traxxas E-Revo Brushless, NU AM REUSIT sa ii rup nimic in afara de un push rod de la sway bar kit (componenta optionala) si o bascula fata, in urma folosirii "la posta" de 4 adulti si 3 copii, pe un teren cu multe pietre, langa barajul de la Paltinu. Evident am schimbat un rand de roti.

Colegul meu (care crede-ma, se da cu ele, nu gluma):
a avut Traxxas Slash 2wd - l-a dat perfect functional, dupa ce a schimbat un caster block (crapat in accident) si planetarele (uzura dupa un an de utilizare). Schimbat roti
are Traxxas Slayer - nu a schimbat nimic in afara de roti (NICI MACAR O BUJIE)
are Traxxas Slash 4x4 - nu a schimbat nici macar rotile (e destul de noutza)

Mentionez ca toate automodelele mentionate mai sus aflate in posesia mea si a colegului meu ruleaza stock, cel mult cu diferential central instalat (inca un atu fata de HPI si alti producatori, dupa parerea mea) - iar la E-Revo, cum am zis, am sway bar kit...
0

#54 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 05:23 PM

da , este un atu diferentialu central la revo <_< daca vrei sa il folosesti pe pista ... da pt mine care nu ma duc pe pista ... nu prea imi foloseste ...

revo este per total mai avansat ca savage ... savage e mai mult pentru bashing ... <_<

cat despre diferentialele de la savage eu am facut destule backflipuri si inca arata ca si noi nici macar urme de uzura ...
0

#55 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 February 2011 - 07:40 PM

@CIORINGA: diferentialul central un atu pe pista? nici gand... toate automodelele de care-ti povesteam eu au fost si sunt folosite strict for fun :) Nicio treaba cu pista - doar ca ma deranjeaza ca automodelul 4x4 sa mearga pe 2 roti sau sa faca backflip, de-aia am pus diff central - e chestie de gusturi... am luat automodel 4x4 ca sa stea pe toate patru rotile, si la demaraj, si la viteza, si la franare... sau sunt deplasat? :blink: Ca daca voiam sa mearga pe douo roti ramaneam la rustler :)

Felicitarile mele, la cat mai multe backflip-uri... si la cat mai putine piese schimbate. Ma bucur ca mai sunt si oameni fericiti cu savage-urile lor si tin neaparat sa exprime asta in topicuri care n-au nicio legatura cu Savage... :blink:
0

#56 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 02 February 2011 - 08:54 PM

ca fost posesor de Revo pot sa opinez si eu cate ceva ....@rc toys...am avut un revo si la prima saritura serioasa am rupt bratul,l-am inlocuit cu RPM.Pe urma rulmentul unisens,inlocuit dupa o canistra de tornado,pe urma instalatia electrica de la ez-start,basca bujii,cunoscatorii stiu ca le arde ca pe tigati :blink:,trebuia sa umblu cu 2 bujii la mine tot timpul.Sa lauzi e usor la fel si sa spui ca nu stiu ce marca are grave probleme de fiabilitate.Omiti sa spui ca diferenta de pret dintre ele este semnificativa si se adreseaza altui segment de piata.

PS: In vitrina magazinului nostru poti admira o monstra de fiabilitate a marcii blamate de tine un automodel care a RULAT ,nu a stat pe raft sau pe birou, 2 ani si a suportat cat putine masini din Romanica au suportat in viata lor de automodele.In urma PRIMEI REVIZII este necesara inlocuirea sabotilor de ambreaj si a planetarelor spate,care nu sunt rupte ci uzate....

PPS:Observi ca din politete NU am pomenit numele brandului,
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#57 Useril este offline   Marius Sava 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2011 - 08:54 PM

Vezi postareaRC-Toys, la Feb 1 2011, 11:24 PM, a spus:

...
Pentru mine acest topic este inchis, nu va mai obositi sa ma atacati, mi-e clar ca toti cei care m-au atacat sunt mari fani HPI si... din respect pentru cei care vor calitate, prefer sa inchei aici dezbaterile "vs" - inchei spunandu-va: oameni buni, mai exista si ALTCEVA (alte firme) in afara de HPI Racing - deschideti bine ochii si documentati-va inainte, ca sa nu plangeti dupa bani. Eu personal m-am fript, si s-au mai fript si altii....

Ma, tu chiar nu te poti abtine, nu? Ai mai postat inca de 2-3 ori dupa ce ai scris mai sus......Din punctul meu de vedere e clar....nu cunosti intelesul multor cuvinte ale limbii romane.....

Te-am facut cum te-am facut in mesaj pentru ca asa esti, Daca tot dai cu copy/paste macar da intregul context, nu numai ce iti convine tie.... Dar ......tu mereu faci si spui numai ce te avantajeaza.....
Ma mir ca nu mai faci reclama asa agresiva la Traxxas? Ai patit cumva ceva? Esti sanatos? ca e tare ciudat.....ma obisnuisem cu "traxxas iz za best"...

Aaaa, si inca ceva.......care dintre noi doi a inceput sa bata campii in topicul colegului? Care dintre noi a inceput sa se certe si sa se contrazica prosteste in acest topic? .................Nu e nevoie sa raspunzi ci doar sa recapitulezi nitel topicul......

@nelutu35....sfatul meu e sa il lasi in pace, ca iti aprinzi singur paie in cap.....O sa iti sara si tie in gat.....Daca vrei pot sa iti dau un forward, sa vezi cam ce parere are Radu despre voi....:blink:

P.S. Si restul colegilor, daca sunteti curiosi cu ce cuvinte isi apreciaza Radu concurenta, pot sa postez cateva mesaje ....o sa intelegeti de ce i-am scris ce i-am scris....

Aceasta postare a fost editata de Marius Sava: 02 February 2011 - 08:59 PM

Art-tech Cessna 182
0

#58 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 02 February 2011 - 09:04 PM

Vezi postareaMarius Sava, la Feb 2 2011, 08:54 PM, a spus:

Ma, tu chiar nu te poti abtine, nu? Ai mai postat inca de 2-3 ori dupa ce ai scris mai sus......Din punctul meu de vedere e clar....nu cunosti intelesul multor cuvinte ale limbii romane.....

Te-am facut cum te-am facut in mesaj pentru ca asa esti, Daca tot dai cu copy/paste macar da intregul context, nu numai ce iti convine tie.... Dar ......tu mereu faci si spui numai ce te avantajeaza.....
Ma mir ca nu mai faci reclama asa agresiva la Traxxas? Ai patit cumva ceva? Esti sanatos? ca e tare ciudat.....ma obisnuisem cu "traxxas iz za best"...

Aaaa, si inca ceva.......care dintre noi doi a inceput sa bata campii in topicul colegului? Care dintre noi a inceput sa se certe si sa se contrazica prosteste in acest topic? .................Nu e nevoie sa raspunzi ci doar sa recapitulezi nitel topicul......

@nelutu35....sfatul meu e sa il lasi in pace, ca iti aprinzi singur paie in cap.....O sa iti sara si tie in gat.....Daca vrei pot sa iti dau un forward, sa vezi cam ce parere are Radu despre voi....:blink:

P.S. Si restul colegilor, daca sunteti curiosi cu ce cuvinte isi apreciaza Radu concurenta, pot sa postez cateva mesaje ....o sa intelegeti de ce i-am scris ce i-am scris....

..:blink: :) cunoastem Marius ,cunoastem...
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#59 Useril este offline   RC-Toys 

• Incepator
  • PipPip

Postat 02 February 2011 - 09:42 PM

am obosit de minciunile voastre, jur... Nelutu, parca erai foarte multumit de Revo-ul tau pana sa devii "asociat" cu Dl. Suciu in firma parintilor lui, sau ma inseala memoria? Parca ziceai ceva si de calitatea Savage X pe care l-ai primit cadou de la Suciu, dar na, n-aveai ce face si l-ai primit - aia e in vitrina acum? Sa caut in arhiva de mess, daca tot ne spalam rufele din privat pe public, pe unde apucam, cum gasim un topic ce are o legatura mica mica cu ceva ce puteti voi sa manjiti?

@Marius Sava: "ma" esti tu cu cine iti permite, eu nu-s "ma" cu persoane cu deviatii comportamentale si care ameninta cu publicarea conversatiilor PRIVATE. Nu ai decat sa faci public ce vrei tu, daca atat te duce capul... ca de vocabular, mi-e clar ca nu ai cuvantul "privat" in el... nu ma mira, dealtfel - eu spun ca nu mai postez, voi ma provocati... n-ai minima decenta sa taci, ba mai mult, ameninti... incerc sa dau niste sfaturi din proprie experienta, tu sari la jugulara cu frustrarile tale personale... pur si simplu, sunt unii oameni (ca tine) care nu au nicio limita, iar de bun simt... nicio sansa. Dupa cum observi iti raspund punctual la aberatiile tale ce-mi amintesc de caini turbati cu spume la gura... atata timp cat vei lansa atacuri la persoana mea voi riposta, in rest te voi ignora cu succes. Faptul ca ai doua automodele RTR nu-ti dau dreptul sa te consideri expert in automodelism (cum probabil multi cred ca esti vreun guru), asa ca mai bine muta-ti balele in alta parte - forumuri de consultanta psihiatrica, ti-as recomanda eu...
0

#60 Useril este offline   clown_h3h3 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 811
  • Inregistrat: 30-March 10
  • Interests:modelism(fara machete)

Postat 02 February 2011 - 10:14 PM

Deci-rog un moderator sa opreasca aceasta hartuire intre cele doua firme(HPIvs.Traxxas)deoarece nu-si are rostul.Omul vrea un raspuns simplu si la obiect-Rustler VXL sau Firestorm.Pentru a nu polua topicul omului va deschid eu un alt topic.Va rog pastrati limita bunului simt-chiar sunt curios care firma e mai capabila sa ofere un produs capabil sa satisfaca cerintele oricarui client(extrem sau doar pt. propria placere).Va rog expuneti-va parerile in topicul "TRAXXAS vs.HPI".Stima.
NU MA DERANJA!!!!!!!!
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu