RC-Toys, la Feb 2 2011, 09:42 PM, a spus:
@Marius Sava: "ma" esti tu cu cine iti permite, eu nu-s "ma" cu persoane cu deviatii comportamentale si care ameninta cu publicarea conversatiilor PRIVATE. Nu ai decat sa faci public ce vrei tu, daca atat te duce capul... ca de vocabular, mi-e clar ca nu ai cuvantul "privat" in el... nu ma mira, dealtfel - eu spun ca nu mai postez, voi ma provocati... n-ai minima decenta sa taci, ba mai mult, ameninti... incerc sa dau niste sfaturi din proprie experienta, tu sari la jugulara cu frustrarile tale personale... pur si simplu, sunt unii oameni (ca tine) care nu au nicio limita, iar de bun simt... nicio sansa. Dupa cum observi iti raspund punctual la aberatiile tale ce-mi amintesc de caini turbati cu spume la gura... atata timp cat vei lansa atacuri la persoana mea voi riposta, in rest te voi ignora cu succes. Faptul ca ai doua automodele RTR nu-ti dau dreptul sa te consideri expert in automodelism (cum probabil multi cred ca esti vreun guru), asa ca mai bine muta-ti balele in alta parte - forumuri de consultanta psihiatrica, ti-as recomanda eu...
Afirmatia ta"...pe care l-ai primit cadou de la Suciu, dar na, n-aveai ce face si l-ai primit.." este o minciuna.
CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.
Conform CP Art 170 ,Calomnia se pedepseste cu munca in folosul comunitatii intre 180-200 de ore sau ,daca in speta este o persoana publica,cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani.
Te rog respectuos sa i-ti retragi afirmatia facuta pe un canal public,referitoare la persoana mea Pugna Ioan ,alias ,pe acest forum public, "Nelutu35" asta daca nu poti aduce dovezi in sensul celor afirmate in termen de 24 de ore.In caz contrar i-mi rezerv dreptul de a actiona in instanta.
Cu respect deosebit
Pugna Ioan
HPI Racing Romania