Modelism - RHC Forum: problema emitator staie futaba t6 2,4 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

problema emitator staie futaba t6 2,4 nu mai emite semnal

#1 Useril este offline   marbe 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 21-March 09

Postat 05 December 2010 - 09:17 PM

salutare am o problema cu statia,am inversat alimentarea si nu se mai aprind ledurile in spate drept urmare nu mai emite semnal,rog frumos cine stie sau cine a mai patit o idee o parere cum o fac sa emita din nou.multumesc frumos marbe 0743525311
0

#2 Useril este offline   cdan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 31-March 06

Postat 06 December 2010 - 09:55 AM

Vezi postareamarbe, la Dec 5 2010, 10:17 PM, a spus:

salutare am o problema cu statia,am inversat alimentarea si nu se mai aprind ledurile in spate drept urmare nu mai emite semnal,rog frumos cine stie sau cine a mai patit o idee o parere cum o fac sa emita din nou.multumesc frumos marbe 0743525311

Salve,
imi dau si io cu parerea: daca esti norocos s-ar putea sa se fi ars numai siguranta. Nu sint 100% sigur, dar ar trebui sa fie o singuranta pusa pe circuitul de alimentare. Incearca sa desfaci carcasa si sa arunci o privire inauntru.

Succese nebanuite.
0

#3 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1253
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 18 December 2010 - 04:55 AM

Vezi postareamarbe, la Dec 5 2010, 09:17 PM, a spus:

Ia legatura cu EBA,electronist ,la publicitate.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu