In primul rand vreau sa imi exprim aprecierea fata de acest forum. Am dig-uit prin el si mi-a placut felul in care este administrat si mai mult calitatea informatiilor prezentate de membrii. Pentru aceasta, felicitari.
Well, acum si cu un pic de interes. Mi-am dorit de FOARTE mult timp o masinuta nitro. M-am tot codit de-a lungul timpului pana cand, am zis sa iau "taurul de coarne" si cu 2-3 zile inainte de paycheck sa ma documentez si sa iau o decizie avand informatii competente.
Din ce m-am tot uitat mi s-a oprit navigarea pe net la un Traxxas T-MAXX 3.3. [ link ] Am vazut si modele mai ieftine dar, am zis ca, daca tot fac o investitie, sa imi iau ceva care sa imi ofere cat mai multe. Neavand experienta anterioara, va rog sa fiti ingaduitori cu mine si, daca este cu putinta, sa ma ajutati cu cateva raspunsuri:
1. Cam in cat timp se consuma un rezervor? Mi se pare ca are 0.125l.
2. Cum e cu combustibilul? Cum se gaseste? Cat costa?
3. Pe pagina producatorului am gasit scris faptul ca este un model ce are ABSOLUTA NEVOIE de experienta anterioara. Cat de relevant este acest lucru?
4. Stiu ca tine de fiecare model dar, in mod general, care este echema de intretinere a unei masinute de felul acesta?
5. Avand in vedere ca e prima masinuta, merita investitia?
6. Ce alternative vedeti voi?
7. Intentionez sa o achizitionez din USA. Diferenta de pret, fata de Romania, este de aprox. 200$ care se micsoreaza la aprox. 100$ luand in calcul si transportul. Ce ziceti? Suna a complicare in plus?
Va multumesc anticipat pentru ajutor si, zic eu, voi v-ati facut inca un prieten, iar eu... o intreaga gasca.
Aceasta postare a fost editata de andrei.gherzan: 14 November 2010 - 11:39 AM