Discutii pe tema concursului F3A Discutii pe tema concursului F3A
Postat 08 September 2010 - 08:30 AM
Postat 08 September 2010 - 08:37 AM
Gerula, la Sep 8 2010, 09:21 AM, a spus:
Gerula, daca asa se face presa in Romania... Imi arati si mie unde vreunul din noi cerea explicit ca vrem sa fie sprijinita prioritar ramura F3A? Tu chiar n-ai inteles ce vrem noi, ca nu poti, sau ca nu vrei?
Pentru ca
Citeaza
daca nu poti, te ajutam...
dar daca nu vrei....
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 08 September 2010 - 08:42 AM
Postat 08 September 2010 - 08:50 AM
BogdanStancu, la Sep 8 2010, 09:37 AM, a spus:
Eu cred ca artrebui sa faci deiferenta intre ceea ce stii tu ca vrei si ceea ce ai scris aici pe topic.
Adica chestiile astea:
BogdanStancu, la Sep 6 2010, 07:14 AM, a spus:
Adica, tradus in romaneste, sovieticii de la FRMD nu incurajaza oamenii inteligenti, pregatiti, care se gasesc intre practicantii de F3A, ci incurajaza mediocritatile care se gasesc printre practicantii ramurilor incurajate de FRMD :)
BogdanStancu, la Sep 6 2010, 08:31 AM, a spus:
Pe de alta parte, il citam pe RD. Eu nu stiu ce sunt alea si nici nu ma intereseaza.
BogdanStancu, la Sep 7 2010, 08:59 AM, a spus:
etc etc
Daca nu-ti dai seama cam ce idee creioneaza sirul asta de afirmatii inseamna ca ai o problema cu exprimarea in scris, nu ca am eu o problema cu intelegerea unor afirmatii :)
Oricum, asa ca sa depasim momentul si ca sa recapitulam, poate esti amabil sa formulezi in urmatorul mesaj ce-ai vrea tu sa faca federatia asta. Concret.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 08:52 AM
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 08:51 AM
La cuvintele astea nu pot sa-ti spun decat ca esti un "zimbru" ( zimbru = vaca trista ) daca tu ai ajuns sa faci traduceri si interpretari din limba romana in limba romana, sa mor eu de nu esti dat dracu !
Arata-mi si mie un film facut in noaptea de 21 spre 22 de la Intercontinental ....tu nu vezi ca vorbesti din filme? Filme facute de cei asemeni tie care arata lumii ceea ce vor ei.
Spui ca faci parte din genratia care a deschis ochii spre libertate in momentul cel mai oportun...din asta reiese ca esti un oportunist ....si care e acea libertate pe care ai perceput-o tu la 17 ani? Aia de a crede ca totul ti se cuvine sau libertatea catre prostitutie si droguri ?
Deci te rog , incepand din acest moment te rog sa te abtii de la orice comentariu ca esti varza iar daca vi la concurs, am sa-ti furnizez toate datele pe care ai sa le ceri ...poate asa ai sa reusesti sa faci diferenta intre unii si altii!
Domnilor, va anunt ca incepand din acest moment pana dupa concurs, nu voi mai posta nimic ....deja am obosit ! Oboseala asta a mea imi aduce aminte de o zicala: "nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita" ....il las pe Gerula sa inteleaga sau sa isi interpreteze aceasta zicala.
Aceasta postare a fost editata de adyc: 08 September 2010 - 08:56 AM
Postat 08 September 2010 - 08:58 AM
sint uimit si deosebit de surprins...
la cit de sonor am fost p-acilea, mai de fiecare data cind s-a mai produs/intimplat cite o noua expresie jalnica din circul federal, chiar credeam ca s-a lamurit multa lume despre CE si CUM e si mai degraba NU E BINE/CORECT in rc-ul autohton, ma refer la simulacrul de rc din siajul mizeriei federale si nu la cel din contextul EXCLUSIV privat...
incepind de la flagrantele minarii de arbitraj, continuind cu gravele vatamari corporale(cu evidenta punere in pericol a vietii celor implicati) rezultate in accidente petrecute in cadrul unor competitii patronate de asa zisa "feremede", vatamari corporale grave in urma carora, in mod normal, anumite persoane trebuiau minim anchetate penal(ca sa nu zic despre puscarie), continuind cu incredibilele si celebre erori de abordare logistica si manageriala a diverselor imprejurari competitionale, mai apoi luind in considerare si lipsa crasa si totala de respect pentru eforturile personale insemnate ale celor care vor sa faca rc CORECT si BINE, REPET, eu credeam ca este suficient de notorie ideea clara ca "feremede" nu este acum altceva decit o suma de mizerii si aberatii de care rc-ul CORECT nu are nevoie!
vorba cuiva dintre antescriitorii de mai sus, nu cred ca mi-ar ajunge trei zile sa vorbesc- CU ARGUMENTE, EXEMPLE SI MARTORI!- despre multitudinea de motive ce vin in sprijinul ideii ca nu mai trebuie dat nici doi bani pe aceasta entitate :"feremede" ; insasi ideea necesitatii aparitiei unei cu totul si cu totul alte forme de administrare si sustinere a laturii competitonale a rc-ului de p-acilea a fost editata/enuntata/invocata de noi in numeroase ocazii, discutii, dar se pare ca nu toata lumea intelege exact de ce ne trebuie ceva corect, COERENT si cu REGULI CLARE!
de ce nu "moare" singura "feremede"?...simplu!...pentru ca mai sint, de fiecare data, citiva entuziasti, care, din dorinta de a concura intr-un cadru "asa zis" organizat, au achiesat la ideea participarii la concursurile de sorginte federal, conferind astfel o minima "substanta" acestor decrepite si inutile manifestari competitionale federale; oricum, poate ca in viitorul apropiat vom scapa macar de cei care fac modelism pe bani publici si care se numara printre cei mai ferventi votanti ai circului federal, spun asta prin prisma faptului ca nu stiu de unde vor mai avea bani de tocat...(!!!???)
in alta ordine de idei, dar in acelasi context, vad ca inca mai sint oameni care mai cred in circul federal: e pacat de tot, si de bani, si de orice energie sau ORICE implicare pe care o irosim in sfera rc-ului de sub gaunoasa umbrela federala!
consideram ca e mai sanatos, mai CORECT si mai UTIL sa sprijinim formele de reuniune rc din sfera privata, dar si acolo trebuie in permanenta sa fim atenti la aspectele legate de REGULI, SERIOZITATE, CORECTITUDINE SI MAI ALES CUNOASTEREA SI INTELEGEREA SPIRITULUI COMPETITIONAL SPECIFIC rc-ului, pentru ca, din pacate, mai apar si in context privat sau "semiprivat" unele belele legate de necunoasterea, de exemplu, a procedurilor de start sau organizare/logistica a competitiilor de gen rc...
drumul e lung, si problemele rc-ului sint multe...niciodata nu se vor termina; dar sa nu credem nici un moment ca sub umbrela federala se va mai petrece ceva BINE sau CORECT, INDIFERENT DE CINE VINE IN LOCUL ACTUALILOR "federali" in viitorul apropiat, si asta nu pentru ca cine o sa vina in locul lor n-ar stii ceva-ceva, dar insasi cadrul legislativ sub care evolueaza "feremede" nu este propice rc-ului facut "pe bune"...!
ufff...cite ar mai fi de scris/spus...!...da' mai avem si treaba...!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 08 September 2010 - 09:01 AM
deja incep eu sa caut floricele la berea ce o beau "virtual", ca sa fie tacamul complet...
on-topic: domnilor, pana la urma, eu am reusit sa imi fac rost de ceva zile libere, asa ca nu ma ami intereseaza in mod expres programul. de venit voi veni, poate si voi concura, nu stiu inca, dar machetele si F3A-ul nu vreau sa le ratez.
asta e ultimul post pe acest topic, ca vad ca o dam in balarii cu discutia, nu e nimic constructiv asa ca mai bine imi canalizez energia spre alte directii, decat sa descifrez aberatii a la Gerula.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 08 September 2010 - 09:06 AM
adyc, la Sep 8 2010, 09:51 AM, a spus:
no comment :)
Bahahahahahahahahha. Iar, no comment. :)
flypol, la Sep 8 2010, 09:29 AM, a spus:
Pentru mine aduc eu, ca vad ca pe unii ii mananca :) N-am decat de sac si de MMA, dar la ce periculosi sunt "revolutionarii" nu cred sa fie o problema :lol:
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 09:09 AM
Gerula, la Sep 8 2010, 09:50 AM, a spus:
Da, ti-ai dat singur raspunsul. Desi eu scrisesem altceva, vad ca tu scoti si adaugi in context. Am avut o soacra care facea la fel. Am lasat-o in durerea ei.
In rest, da, ai probleme.
Cu tine, asta e ultimul meu post. Nu ma simt bine sa dialoghez cu oameni ca tine.
Postat 08 September 2010 - 09:17 AM
ALLEN, la Sep 8 2010, 10:01 AM, a spus:
Chiar nu. Vorba aia, nu eu am inceput sa ma bat cu caramida-n piept cat sunt de revolutionar :) Dupa care nu eu am foat ala care s-o dau in "hău, hău, comuniştii" cand a reiesit ca mai tine lumea minte ce s-a intanmplat de fapt in 1989.
Ca tu vrei sa te solidarizezi cu un prieten/amic/cunoscut, e treaba ta, dar nu te comporta incorect fata de un om pe care nici macar nu-l cunosti. Viata e complexa, ca sa zic asa, si nu merita sa te faci de ocara in mod gratuit.
mizzone, la Sep 8 2010, 09:58 AM, a spus:
sint uimit si deosebit de surprins...
la cit de sonor am fost p-acilea, mai de fiecare data cind s-a mai produs/intimplat cite o noua expresie jalnica din circul federal, chiar credeam ca s-a lamurit multa lume despre CE si CUM e si mai degraba NU E BINE/CORECT in rc-ul autohton, ma refer la simulacrul de rc din siajul mizeriei federale si nu la cel din contextul EXCLUSIV privat...
incepind de la flagrantele minarii de arbitraj, continuind cu gravele vatamari corporale(cu evidenta punere in pericol a vietii celor implicati) rezultate in accidente petrecute in cadrul unor competitii patronate de asa zisa "feremede", vatamari corporale grave in urma carora, in mod normal, anumite persoane trebuiau minim anchetate penal(ca sa nu zic despre puscarie), continuind cu incredibilele si celebre erori de abordare logistica si manageriala a diverselor imprejurari competitionale, mai apoi luind in considerare si lipsa crasa si totala de respect pentru eforturile personale insemnate ale celor care vor sa faca rc CORECT si BINE, REPET, eu credeam ca este suficient de notorie ideea clara ca "feremede" nu este acum altceva decit o suma de mizerii si aberatii de care rc-ul CORECT nu are nevoie!
vorba cuiva dintre antescriitorii de mai sus, nu cred ca mi-ar ajunge trei zile sa vorbesc- CU ARGUMENTE, EXEMPLE SI MARTORI!- despre multitudinea de motive ce vin in sprijinul ideii ca nu mai trebuie dat nici doi bani pe aceasta entitate :"feremede" ; insasi ideea necesitatii aparitiei unei cu totul si cu totul alte forme de administrare si sustinere a laturii competitonale a rc-ului de p-acilea a fost editata/enuntata/invocata de noi in numeroase ocazii, discutii, dar se pare ca nu toata lumea intelege exact de ce ne trebuie ceva corect, COERENT si cu REGULI CLARE!
Exact asta e problema, ca indignarea la adresa federatiei nu este sustinuta, pe acest topic , cu argumente, exemple si martori. Poate este vorba despre lehamite, poate despre necunoasterea unor reguli elementare de comunicare, dar repet cu alte cuvinte ce am spus in primul meu post de pe topicul asta: mesajul de contestare a unei autoritati legal constituite trebuie sa cuprinda in clar o expunere de motive, cu exemple, argumente, martori. Pentru ca oricine intra si citeste discutia asta (nota bene, oricine inseamna in cazul de fata o persoana deja interesata de modelism, implicata cat de cat in fenomen etc) sa poata intelege despre ce e vorba.
Altfel ramaneti la a critica in grup restrans, eventual va faceti si o strangere de mana secreta, un salut conspirativ, si gata treaba.
@Bogdan Stancu: pacat doar ca n-ai adaugat in postare si citatul tau exact, ca sa vada lumea cum am rastalmacit, scos sau adaugat in context :) . Dar nu-i problema, ca pusesem eu cele doua formulari una langa alta cu cateva posturi mai sus, si orice om care judeca intelege perfect ca spuneai acolo exact ce am "tradus" eu.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 09:23 AM
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 09:25 AM
Dragi utilizatori ai acestui forum, pur si simplu nu merita osteneala :)
Gerula, no offence, dar trecutul te urmareste. :)
Postat 08 September 2010 - 09:33 AM
Pe ce forumuri sustii tu ca am fost banat? :)
Am vaga senzatie ca traiesti cu impresia ca as fi singurul om caruia i-a dat prin cap sa se inrregistreze pe un forum cu nickname-ul Gerula. Imi pare rau pentru tine, nu aveam cum sa-l inregistrez la OSIM :) .
morph, la Sep 8 2010, 10:25 AM, a spus:
Pe langa faptul ca te aventurezi intr-un domeniu despre care n-ai nici cea mai vaga idee, mai si bati campii cu un talent demn de o cauza mai buna. Nu exista deocamdata federatie de pescuit sportiv, exista doar un scandal legat de infiintarea ei. :) (vreo trei tabere incearca, iar una dintre ele e mai avansata cu actele). Faza cu asociatia de pescari n-o mai comentez, oricine are treaba cu domeniul stie ca sunt precum ciupercile dupa ploaie :lol: .
Macar daca incerci sa arunci cu ... incearca sa nu te nimeresti tot pe tine.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 09:40 AM
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 09:37 AM
ALLEN, la Sep 8 2010, 10:01 AM, a spus:
deja incep eu sa caut floricele la berea ce o beau "virtual", ca sa fie tacamul complet...
on-topic: domnilor, pana la urma, eu am reusit sa imi fac rost de ceva zile libere, asa ca nu ma ami intereseaza in mod expres programul. de venit voi veni, poate si voi concura, nu stiu inca, dar machetele si F3A-ul nu vreau sa le ratez.
asta e ultimul post pe acest topic, ca vad ca o dam in balarii cu discutia, nu e nimic constructiv asa ca mai bine imi canalizez energia spre alte directii, decat sa descifrez aberatii a la Gerula.
O fi off topic dar este singurul care are logica. Adyc sa stii ca nu numai la tine au suierat gloantele revolutie si sincer prefer o schimbare de mentalitate decat martiri si oameni inpuscati . Nu dati decat dovada de mediocritate . Bogdane preferam glumitele tale mai mult. Din negura vremurilor imi aduc aminte de minerii lui Cozma , in caz ca ia-ti uitat , nu va comportati la fel ca e pacat !
Postat 08 September 2010 - 09:40 AM
Sa fim sanatosi si, vorba unui clasic in viata, Banzai!
Chiar, ala cine mai e? Ce modele piloteaza? :)
Postat 08 September 2010 - 09:45 AM
Gurile rele zice ca pana la urma locatia va fi Tariceni/Sirna.
Dar, ar trebui ca gurile oficiale sa faca anunturile in topicurile dedicate sau prin canalele oficiale.
Banzai+Sictir!
Postat 08 September 2010 - 10:07 AM
Oricum el este un mare fan al discutiilor pe forum, chiar daca nu are (si in cazul asta chiar nu are) nici o treaba cu subiectul in cauza.
Si da...a mai fost banat pe niste forumuri....
Postat 08 September 2010 - 10:14 AM
Dar stai ca bobineaza morph de vreo jumatate de ora la un mesaj, o sa aflam de-acolo noutati in direct, senzational, OTV, despre crimele lui Gerula :) :lol:
Mare ti-e gradina Doamne...
@Gicosu: chiar incepusem sa ma intreb cum se face ca oamenii care judeca nu incearca sa-i mai linisteasca putin pe cei care s-au incins cam tare.
Vorba lui Valteras: asteptam anuntul oficial cu privire la locatie, zi si ora.
Daca intre timp expune Bogdan Stancu si lista cu crimele comise de federatie :), cu atat mai bine.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 10:19 AM
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 10:17 AM
INSA ..... brrrr..... cand se lasa cu scandal ...... frate .... nu se mai termina , barfa, scandal , rautati mocnite de ani si inerent apar aberatiile interminabile !
Asa simplu se putea incheia acest post din start cu raspunsuri scurte si la obiect din partea celor indiriguiti sa le dea :
1- data concursului este : ......... la orele : ....... sau din cauza ca .... concursul pentru nelegitimati ( care era oricum un gest de bunavointa din partea federatiei ) NU SE MAI TINE !
2- nu avem echipe la toate ramurile din concursurile internationale pentru ca .... nu vrem , nu putem , nu avem bani , nu se inteleg intre ei concurentii, sau NU DAM SOCOTEALA PE FORUM ASUPRA ACESTUI ASPECT existand cadru reglementat legal unde se prezinta rapoartele activitatii si rezultatele obtinute de catre federatie . PUNCT !
Ca sa ajungem la revolte , revolutie, arata rana, na uite-o ,e naspa ti-ai facut-o cu cuiu incins la aragaz ca io stiu etc ..... si sa spunem ca ASTEA AU LOGICA ..... pardon !
Eu am mai citit posturile lui Gerula ( apropo ... mai si zboara din cand in cand ca nu l-am vazut niciodata sau prefera .. pescuitul ... in fantana de la Unirea ) si mereu se manifeta acest stil de Nae contra apreciat ca fiind logic acum !
Fiecare cu parerea lui !
P.S.
deci ceva ceva cu pescuitul tot este ...... inseamna conform principiului .... fara fum nu iese foc ca ..... se pare ca Morph a atins totusi un adevar sensibil !
" V-am prins vrajitoarelor .. !"
P.S. la P.S.
Trec zilnic pe langa Cimitiul Eroilor de langa Belu ! Sa inteleg ca nu ne intereseaza martirii, impuscatii ci doar logica si schimbarile de mentalitate ??! Pai menalitatea este la fiecare in parte , in casa, in familie .. de acolo se schimba si este la indemana fiecaruia !
Poate ii vine ideea lui Gerula sa ii deshumeze sa le cerifice ranile de gloante ...ca se pricepe !
Doamne iarta-i ca nu stiu nici ce spun si nici ce gandesc !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 September 2010 - 10:25 AM
Postat 08 September 2010 - 10:24 AM
REAL DESIGN, la Sep 8 2010, 11:17 AM, a spus:
RD, ce-ti veni? Pe banii publici tot ei au bunavointa?
Ia uite-te cate actiuni de interes national au de bifat!
Postat 08 September 2010 - 10:24 AM
Eu am mai citit posturile lui Gerula ( apropo ... mai si zboara din cand in cand ca nu l-am vazut niciodata ) si mereu se manifeta acest stil de Nae contra apreciat ca fiind logic !
Ce chestie, nici eu nu te-am vazut pe tine. Imi spunea cineva acum cateva luni ca iti zboara altii modelele (cred ca inca mai am PM-ul, as putea posta un screenshot cu numele expeditorului ascuns, sa nu creada lumea ca fabulez) dar poate era vorba despre rautate si invidie, nu? :)
In rest, faptul ca tu nu apreciezi logica este, cred, irelevant.
deci ceva ceva cu pescuitul tot este ...... inseamna conform principiului .... fara fum nu iese foc ca ..... se pare ca Morph a atins totusi un adevar sensibil !
" V-am prins vrajitoarelor .. !"
Cum spuneam, senzational, in direct, OTV: informatia cu pescuitul am postat-o pe acest forum chiar eu :)
Alte dezvaluiri tip mama Omida, pardon, taicutu' Agapie mai ai?
BogdanStancu, la Sep 8 2010, 11:24 AM, a spus:
Stai calm ca, in mod aproape incredibil, aici are dreptate. Nici o federatie de pe lumea asta nu e obligata sa organizeze concursuri pentru neafiliati . Actiune de interes national poate fi si un campionat national (evident pentru afiliati), de pilda.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 10:28 AM
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 10:25 AM
Valteras, la Sep 8 2010, 10:45 AM, a spus:
Gurile rele zice ca pana la urma locatia va fi Tariceni/Sirna.
Dar, ar trebui ca gurile oficiale sa faca anunturile in topicurile dedicate sau prin canalele oficiale.
Banzai+Sictir!
auzi, bre...?...chiar asa...care e calea de comunicare a "feremede" cu NElegitimatii pentru care va fi concursul ce a declansat scandalu' de fata?...ca nu-nteleg...la care "canale oficiale" te referi matale?...
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 08 September 2010 - 10:30 AM
BogdanStancu, la Sep 8 2010, 11:24 AM, a spus:
hauleu!??? de unde pina unde bunavointa federala?!!!!...ati vazut vreodata mimica pe care o arboreaza un federal duminica sau simbata pe la prinz, cind, din cauza ca nu pricepe sau nu intelege mai nimic din ce se intimpla la concursul rc respectiv,si s-a plictisit, nu stie cum s-o "scurteze" mai repede?...
hai-da-deh!...
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 08 September 2010 - 10:33 AM
Postat 08 September 2010 - 10:40 AM
mizzone, la Sep 8 2010, 11:25 AM, a spus:
bafta si minuni!
Hai sa ne dam cu parerea:
una dintre posibilitati ar fi sa scrie aici un post sec, in care anunta schimbarea;
a doua posibilitate, sa ne trezim, prin interpusi, ca ni se comunica asta. Caz in care, se dovedeste ca mnealor nu au simturile toate integi.
Mai vede cineva vreo alta posibilitate?
Postat 08 September 2010 - 10:40 AM
Gerula, la Sep 8 2010, 11:24 AM, a spus:
In rest, faptul ca tu nu apreciezi logica este, cred, irelevant.
Cum spuneam, senzational, in direct, OTV: informatia cu pescuitul am postat-o pe acest forum chiar eu :)
Alte dezvaluiri tip mama Omida, pardon, taicutu' Agapie mai ai?
Stai calm ca, in mod aproape incredibil, aici are dreptate. Nici o federatie de pe lumea asta nu e obligata sa organizeze concursuri pentru neafiliati . Actiune de interes national poate fi si un campionat national (evident pentru afiliati), de pilda.
Nu imi zboara nimeni modelele ! Stirea iti parvenea cumva de la Craiova ?!
Asta e si motivul pentru care am foarte, foarte, foarte multe .... zici ca am magazin - adica sa explic LOGIC : am luat multe ca tinand cont ca merg la
zboar maxim de 4 ori pe luna si apreciind un crash la fiecare al patrulea weekend ( deh , daca le ar zbura altcineva poate ar scapa ) am calculat ca pot merge la zbor linistit cativa ani buni fara sa imi fac probleme ca nu as mai avea cu ce venii la camp weekend-ul urmator.
Dar hai sa facem o intrecere .. daca nu ai decat spumele alea imposibil de zburat ( am vazut ca reusesti sa le ridici 15-20 de cm dar cam dau sa se dezintegreze ) iti dau eu modele adevarate .
Ce zici .. te bagi !
A... si era sa uit ... asa cum suntem noi , fara logica ,comunisti etc am reusit sa intemeiem un Dream Team, cu un super teren de zbor , prin munca, intelegere , si putin efort financiar colectiv.
Tu de ce nu te regasesti intr-un astfel de colectiv !? .... a .. da ... tu ai heli si poti zbura pe terasa blocului nu ai nevoie de teren !
P.S.
Te bagi si la un pescuit la crap .... da spotiv ... ! Uite mergem la Hobaia la Pasat ca este aproape de Bucuresti ! Pe balta mica sau aia mare , unde vrei tu !
Postat 08 September 2010 - 10:41 AM
Dupa cum reiese de aici http://www.rhcforum.ro/index.php?s=&sh...st&p=421177, concursul de F3A pentru neafiliati se tine miercuri 15 septembrie incepand cu ora 10.
Cam nasol, dar eu as incerca sa fac un efort ca sa cunosc niste celebritati forumistice. Poate voi avea nesperata ocazie sa-l vad si pe Real Design concurand.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 10:50 AM
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 10:46 AM
BogdanStancu, la Sep 6 2010, 07:14 AM, a spus:
Ca mai peste tot, "faceti tovarasi lucruri simple, caldute, sa ne aduceti medalii, nu va obositi, nu riscati, ca ne riscati noua painea". Vorba lui RD, planoare cu ceas, ca sunt simple si nu vrem complicatii riscante.
Daca statul asta ordinar, si-ar da seama ca arunca bani pentru "educarea" pseudomodelistica in salarii (proaste, ce-i drept) pentru o puzderie de "profesori" de dat inutil cu smirghel pe balsa, in loc sa investeasca in centre in care se gandeste, ar fi in mare pericol posturile caldute si lipsite de complicatii ale generatiei care trebuie sa iasa, linistita, la pensie, dupa ce si-a facut datoria de imbecilizare cu prisosinta. Ca mai mult, chiar daca nu putea, nu i se cerea: tara te vrea prost!
Valteras, la Sep 6 2010, 08:26 AM, a spus:
Te urasc!
BogdanStancu, la Sep 6 2010, 08:31 AM, a spus:
Pe de alta parte, il citam pe RD. Eu nu stiu ce sunt alea si nici nu ma intereseaza.
Si eu, care credeam ca "tara te vrea prost" ar fi generat mai multe polemici...
...bre, nu va luati "la ture" intre voi, ca nu valterasu sau bogdanstancu sint exponentiii circului federal, beleaua e in alt boschet...
hai sa vedem, inca odata, cum va fi sa fie la "eftreiaudenelegitimatideanuasta", si atunci, la fata locului, sa scoatem pietrele...
bafta si minuni!
Postat 08 September 2010 - 10:48 AM
REAL DESIGN, la Sep 8 2010, 11:40 AM, a spus:
Mai, nu stiu ce sa zic, asta o fi model adevarat? http://www.rhcforum....showtopic=32811
Ti l-as da sa-l zbori si tu, dar mi-e ca n-as mai recupera nici esc-urile din el.
Tu de ce nu te regasesti intr-un astfel de colectiv !? .... a .. da ... tu ai heli si poti zbura pe terasa blocului nu ai nevoie de teren !.
Ultima oara cand am verificat, denumirea de Dream Team trebuiau s-o dea altii, nu cei care alcatuiesc echipa. Cu alte cuvinte, un Dream Team este "certificat" de rezultatele sale internationale, nu de firma de pe poarta. Zau ca n-am nimic cu nimeni din echipa ta, nici nu-i stiu pe toti macar dupa nume, dar mai usor cu titulaturile astea, parerea mea.
ahahahahahahahahahahahahahaha, mestere, ala e recoltare in crescatorie, nu pescuit :) Daca vrei te iau odata la Dunare, la crap, la ce vrei tu, si daca prinzi macar trei firci declar oficial ca voi lua mult mai in serios si chestiile pe care le spui despre modelism. Te bagi?
Spektrum Dx7
Postat 08 September 2010 - 11:07 AM
BogdanStancu, la Sep 8 2010, 11:40 AM, a spus:
una dintre posibilitati ar fi sa scrie aici un post sec, in care anunta schimbarea;
a doua posibilitate, sa ne trezim, prin interpusi, ca ni se comunica asta. Caz in care, se dovedeste ca mnealor nu au simturile toate integi.
Mai vede cineva vreo alta posibilitate?
ete ca o anuntara....bine ca nu o facura DUPE(!!!) concurs....sau, si mai si, dar asa cum le place lor sa schimbe lucrurile, fix in timpul competitiei...he-he...
tiii...sint curios cine amplaseaza anul asta jaloanele/fanion de delimitare a ecranului virtual de evolutie/apreciere a figurilor acrobatice...sau, de exemplu, cine o sa fie "derector" de concurs...cine o sa fie arbitrii...?...(pentru cine nu intelege repede ce vreau sa zic, reamintesc scandalurile cu arbitrajele din istoria recenta...)...apoi, cine o sa supravegheze masurile de siguranta rc...cine o sa mentina disciplina de zbor...cine o sa ne comunice/actualizeze informatiile pe parcursul competitiei...asa, ca la o competitie de anvergura nationala...nu...?
sper sa ajungem si noi, sa vedem/observam si sa ne distram!...
atentie, recomandare directa/punctuala: luati-va casti, ca, de exemplu, in anii trecuti, am avut ocazia sa vad unii participanti (care se pretindeau a fi vechi campioni la "rindea viteza" si instructori de club) cum efectuau decolarea, apoi survol riscant/razant peste oameni si finalizau vertiginos la minus citiva centimetri fata de sol...adevarul e ca "rindea rc" n-am vazut, si poate p-acilea o fi explicatia...
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 08 September 2010 - 11:11 AM
Postat 08 September 2010 - 11:09 AM
Ce dracu, te credeam om inteligent... :rolleyes:
Postat 08 September 2010 - 11:20 AM
BogdanStancu, la Sep 8 2010, 12:09 PM, a spus:
Iar daca acum se interpreteaza ca-i faci prosti pe pescari inseamna ca ala care o ia asa e ca soacra-ta, nu? :rolleyes: :lol:
Incep sa am impresia ca disputa de aici provine in buna parte din faptul ca unii au reale dificultati de a se exprima in scris, sau, mai exact, de a-si transpune ideile in text.
Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 11:23 AM
Spektrum Dx7