Modelism - RHC Forum: Discutii pe tema concursului F3A - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii pe tema concursului F3A Discutii pe tema concursului F3A

#151 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 07 September 2010 - 02:44 PM

Bai domnu! Usurel! Totusi federatia traieste din banii mei munciti cu greu.Daca-ti spun valoarea impozitului pe care-l platesc anual te apuca ameteala mai rau decat dupa jdemii de JD-uri."Potentatii" sunt toti privati platitori de impozite,cu garda financiara in coaste,vecini cu garda de mediu,in razboi cu bancile,cu zeci de debitori pe cap,cu ITM-ul la usa,s.a.m.d.Cred ca daca ne mai agitam mult "navomodelistul "sigur se va enerva si o va trimite pe doamna de la turism sa ne "cocoseasca".
Bine ca zboara si....insectele !
0

#152 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 07 September 2010 - 02:47 PM

Domnule Flypol, pe langa aia 200 de mici , merg si 4kg de ceafa asa cum stiu eu?
0

#153 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 02:49 PM

Sa-mi sara elicile! Te recunosc "pretenar drag"! Fu..ui oful masii ! Sigur o facem lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

#154 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 02:52 PM

Pai ce credeai ca dau inapoi? Facem gratar, sprituri, tot ce vreti numai sa fie la Tariceni ca acolo e loc berechet .
0

#155 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 04:22 PM

Astia numai de ai dracului n-o s-o tina la Tariceni sa ne strice noua gratarul.Constipati! Feriti-va de constipati,boala sora cu hemoroizii,ascarizii,tenisii(pardon teniile).Suferinta lor e grea.Totusi scaunul e una din placerile lumii,sa nu-l ai e cosmar.Pe vremuri ,si aflu cine canta,era "Constipation blues' cantare de negri,dementa curata cu final apoteotic.
0

#156 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 04:28 PM

Am aflat! Screamin'Jay Hawkins canta! Traiasca internetu',traiasca tricoloru' ,sa traim si noi,maria sa poporu'.Parca-mi pare rau ca Paunescu e bolnav.
0

#157 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 04:36 PM

Aceasta postare a fost editata de adyc: 07 September 2010 - 04:39 PM

0

#158 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 07 September 2010 - 05:06 PM

Nu prea vad ce legatura au micii, berea si alte activitati nonmodelistice cu F3A-ul. Va rog sa va spuneti offul cu privire la concurs si daca vreti sa o punem de un gratar discutam la telefon.

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 07 September 2010 - 05:06 PM

0

#159 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 06:19 PM

Dupa concurs, seara la focul de tabara merge un gratarel ca intre prieteni, in plus de asta, e o traditie cunoscuta de catre cei care au mers la intalnirile de prin tara. Promit ca nu vom face mizerie si vom avea grija sa nu deranjam linistea publica. Desigur, inainte de toate vom cere voie gazdelor si daca primim aprobarea, atunci sa vezi sfarait de friptane si mititei.

Aceasta postare a fost editata de adyc: 07 September 2010 - 06:23 PM

0

#160 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 07 September 2010 - 06:25 PM

Dragilor, un singur dor mai am: beti, fratilor si un vinisor de Vrancea, o palinca si o tuica tinuta in butoi de dud, de se facea in doi ani galbena. Lasati pacatelor licorile capitaliste.
Va iubesc pe toti, patimasilor.
Adyc, te rog sa-mi permiti sa te numesc prietenul meu.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 07 September 2010 - 06:27 PM

0

#161 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 09-September 08

Postat 07 September 2010 - 06:43 PM

Vezi postareaadyc, la Sep 7 2010, 03:21 PM, a spus:

Omule, nu cred ca ti-ai ales bine persoana pe care sa o asociezi cu comunismul , spui ca ai peste 30 de ani deci cu siguranta tu vorbesti din ce ti-au povestit altii . Oamenii ca tine ma fac sa-mi para rau c-am incasat 3 gloante la revolutie si am luptat pentru nimicul existent . Deci te rog, nu face astfel de afirmatii ca am argumente si exemple de nu mai sfarsesc un an de zile. Asa cum nu am aceptat atunci sa fiu calcat in picioare si mi-am riscat viata luptand pentru un ideal, pentru dorinta de mai bine, asa nu pot accepta acum felul in care suntem tratati de catre cei de la FRDM care desi sunt pusi acolo in slujba noastra deoarece sunt platiti in fond din bani publici, ne trateaza cu maxima indiferenta.

Peste 30 inseamna in cazul meu 38. In 1989 aveam 17 ani impliniti si am trait evenimentele la maxim, ca sa zic asa. Nu in fata televizorului. Asa ca stiu suficient de bine, la prima mana, ca miscarea populara a fost contra lui Ceausescu. Pe cuvant ca n-am auzit in zilele alea nici macar un singur strigat de "jos comunismul", astea au venit dupa vreo 2 luni. Acum toti sunt anticomunisti feroci, din gura, ca in tartacuta au tot sloganurile comuniste.

Acestea fiind zise, data viitoare cand mai formulezi chestii gen

Vezi postareaadyc, la Sep 7 2010, 06:30 AM, a spus:

Tineti minte un lucru domnilor Dan Mitea, Gerula, Gicosu, a lua apararea unor indivizi impartiali va baga automat in aceasi oala....

tine minte ca-s reflexele comuniste care ies la suprafata si da-ti singur una peste mana.

Vezi postareaadyc, la Sep 7 2010, 03:21 PM, a spus:

Nu vreau sa fac revolutie, nu vreau sa va ridicati impotriva nimanui, mi se rupe in paispe de ce anume organizeaza sau nu FRDM insa ma deranjeaza felul in care noi suntem tratati... atat de mare sa fie deranjul incat nu meritam nici un raspuns? Mai nou acum DL. Conu si-a angajat avocati...sau probabil musca aia de pe caciula e atat de grea incat i-a cazut pe ochi si nu mai poate sa scrie....
Gerula, te sfatuiesc ca pe copilul meu, inainte sa faci unele afirmatii, asigura-te ca ai inteles despre ce e vorba in discutie ca s-ar putea sa te trezesti incalicat de astia pe care tu acum ii blamezi.
Mai avem putin si o dam in politica....la dracu cu toate astea !

Am 12 ani de presa in spate, timp in care am vazut cu ochii mei chestii foarte variate, de la masacrul facut de bombardierele "prietenilor" nostri americani la Surdulica pana la variatele vanzari din politica damboviteana. Pe langa asta am o experienta de viata pe care indraznesc s-o calific ca fiind muuult mai variata decat a romanului obisnuit si chiar a celui un pic mai neobisnuit. Acestea fiind zise, nu-mi da sfaturi, nici macar parintesti, ca realmente n-am ce face cu ele, am si eu tolba plina.

Speta e simpla in cazul de fata: federatia de modelism sustine cu totul alte ramuri decat cele considerate "interesante" de unii modelisti reprezentativi de pe forum. Nu e mare lucru de inteles, nici faptul ca federatia o cam lalaie pe bani publici, nici faptul ca X, Y sau Z ar vrea ca federatia sa sustina prioritar fix ramura care le place lor nu sunt chiar rocket science.

Cum spuneam, pe mine m-a oripilat halul in care se purta "dialogul" si nivelul foarte scazut al argumentatiei. Pentru ca, in rest, nemultumirile mele in legatura cu activitatea federatiei de modelism sunt cu totul altele decat cele ale tale sau ale lui Bogdan Stancu, se pare...
Align T-rex 450 SE V2, Gaui Hurricane 200 V2 FES, Blade MSR,
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
0

#162 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 07 September 2010 - 07:01 PM

Vezi postareaGerula, la Sep 7 2010, 07:43 PM, a spus:

Peste 30 inseamna in cazul meu 38. In 1989 aveam 17 ani impliniti si am trait evenimentele la maxim, ca sa zic asa. Nu in fata televizorului. Asa ca stiu suficient de bine, la prima mana, ca miscarea populara a fost contra lui Ceausescu. Pe cuvant ca n-am auzit in zilele alea nici macar un singur strigat de "jos comunismul", astea au venit dupa vreo 2 luni. Acum toti sunt anticomunisti feroci, din gura, ca in tartacuta au tot sloganurile comuniste.

Corect! Toti am avut ceva personal doar cu ceusescu, in rest comunismul era superb! Erau locuri de munca si case pentru toti....era perfect! Daca dadea nea nicu putin mai multa papica si telenovele toata ziua puteam sa stam linistiti in comunismul ala misto inca vreo 200 de ani, este?
0

#163 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 07:05 PM

Ideea nu era ce bun e comunismul :) .

Poanta, pentru cei mai tineri, sau care au uitat, sau care isi aroga acum merite care n-au existat de fapt, e ca in decembrie 1989 pana si glasnostul lui Gorbaciov era un vis frumos pentru romanul iesit in strada. Atat.

E o mare diferenta intre a plange dupa comunism :) si a spune exact cum s-au petrecut lucrurile.

Oricum, o dam in diverse. Poate imi arata adyc cicatricele lui de glont (intamplarea face sa stiu bine cum arata), caz in care sunt mai mult decat dispus sa-i recunosc meritele de revolutionar anti-ceausist. Ca-i anti-comunist o sa ma convinga abia cand n-o sa sara cu "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" la primul argument care nu se aliniaza perfect cu vederile dumnealui.

Aceasta postare a fost editata de Gerula: 07 September 2010 - 07:08 PM

Spektrum Dx7
0

#164 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 07:07 PM

Daca pentru ce afirm acum sunt cenzurat sa stiti ca ...nu ma sinucid.Iubesc "acromanic" modelismul si la fel ca Dl.Craciun,vesnic fie-i pomenit numele,incerc sa pigmentez frumusetea asta de forum cu mici
panseuri,mai vinovate sau complet nevinovate.Am incercat si daca se mai poate voi mai incerca,sa stimulez gandirea si fantezia creativa a colegilor care scriu in aceasta carte virtuala in a depasi simplismul comunicarii sterpe,agramate,onomatopeice,manelistice.Pentru mine modelismul are ceva sacru si incerc sa-l ridic la rang de divin pentru ca :"eram singur in pustie si tu mi-ai dat tovarasi sa-mi aline suferinta"(de undeva din Biblie).Suntem o familie mare si,virulenta dezbaterii pe subiectul in cauza, dovedeste ca putem face mult atat noi "privatii" cat si cei indreptatiti a respecta niste reguli.Cred ca este vremea sa incepem sa gandim constructiv la reorganizarea sistemului.Sigur sunt bani pentru unul sau doua terenuri omologate pe care sa se poata desfasura competitiile F3A(de fapt sarea si piperul aeromodelismului)si pe care,cei dovediti buni,elitele,sa se poata antrena si perfectiona.Un nou regulament,simplu si clar,scurt si la obiect ar schimba fata FRMD.O metoda mai simpla de organizare si afiliere a cluburilor si asociatiilor mici ar intari aceasta organizatie.S-a vazut ca sunt multe de clarificat intre cei din si cei dinafara.Sunt orgolii generate de intamplari trecute;toate rezolvabile.
Sa ne iertati daca mai scapam si "spini" din alte domenii ,eu asociez zborul cu muzica anilor 80 si cu hard rock-ul(vezi Bill Hempel in celebre demonstratii),simboluri ca JD sunt sacre(noi nu suntem nici pe departe"etilisti").Gratarul este ridicat la simbolistica culturala pentru ca aduna in jur caractere diferite si le infratesc(nu vulgul,burta,ghiftuirea). M-am vazut cu ADYC de doua ori in viata insa parca il cunosc din gradinita-acesta este esenta forumului RHC.Fie ca zborurile noastre toate sa aiba miros de busuioc si cimbru revarsat peste" campurile aburinde de ceata toamnei la rasarit".Doresc mult sa ne cunoastem personal,cat de curand,sa incerc sa va explic semnificatia cuvantului infiorator" constipatie mentala".
0

#165 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 07:17 PM

Vezi postareaflypol, la Sep 7 2010, 08:07 PM, a spus:

Sigur sunt bani pentru unul sau doua terenuri omologate pe care sa se poata desfasura competitiile F3A(de fapt sarea si piperul aeromodelismului)si pe care,cei dovediti buni,elitele,sa se poata antrena si perfectiona.

Vezi, aici e o prima problema: cine decide ca F3A e sarea si piperul aeromodelismului? Facem un referendum in care voteaza doar cei care au cel putin un model F3A?

Eu zic ca, inainte s-o dam in elitisme de-astea care chiar nu-si au rostul dat fiind halul in care se zbate modelismul in Romania, ar trebui urnita treaba spre obtinerea si amenajarea a 1-2 terenuri pe care sa se poata antrena toata lumea, de la elicopteristi la amatorii de planoare (ma refer aici la concurentii afiliati, evident, ca abia atunci va avea vreun sens afilierea, cel putin din punctul meu de vedere).

Vezi postareaflypol, la Sep 7 2010, 08:07 PM, a spus:

Sunt orgolii generate de intamplari trecute;toate rezolvabile.

Aici sunt 100% de acord. Ramane sa-i convingi si pe cei din federatie, care-si iau jucariile si pleaca la prima critica, si pe Bogdan Stancu&Co, care ar manca federali pe paine.
Spektrum Dx7
0

#166 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 07:38 PM

Pe gratar,pe gratar.Pe paine era margarina "Ideal "prin 67.Mai tineti minte reclama?
Poti sa faci friptura,tort sau prajitura
Sau un sos foarte gustos
N-or sa iasa bune daca nu vei pune
Marga,marga,margarina "Ideal"
Pe vremea aia faceam primul captiv cu motor diesel 2,5cmc chinezesc"Silver Swalow" sau cam asa ceva.Combat creeat de dl,Craioveanu.A zburat !
0

#167 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 09:36 PM

Gerula, nu stiu unde erai tu in noaptea 21 spre 22 decembrie 89 si nici ce faceai la ora cand pe mine ma alergau securistii , militia si armata , de asemenea nu stiu unde erai tu cand faceam baricade sa blocam masinile de pompieri care spulberau multimea .... de asemenea nu stiu unde te aflai in noaptea de 23 cand in Bucuresti ploua cu gloante . Spui ca multimea striga Jos Ceausescu si nimic altceva... probabil cand se striga Jos Comunismul erai la somn sau cine stie cu ce gagica in brate ... spui ca vrei sa-mi vezi cicatricile , le-au vazut cei de la medicina legala, de la procuratura, de la comisii de expertize etc.... din punctul meu de vedere tie nu trebuie sa-ti demonstrez nimic si chiar nu am nevoie sa-mi recunosti tu vreun merit.

Iti dai cuvantul ca in zilele acelea n-ai auzit "nici macar un singur strigat de "jos comunismul", astea au venit dupa vreo 2 luni" si mai spui ca " Acum toti sunt anticomunisti feroci, din gura, ca in tartacuta au tot sloganurile comuniste".
Nu uita ca si tu , vrei nu vrei ai fost educat in aceleasi scoli ca si noi toti ceilalti , in acelasi spirit.... cu alte cuvinte probabil inca din gradinita ai prins drag de aeromodelism, cand ai fost facut soim al patriei , iar faptul ca nu ai auzit nu inseamna ca nu s-a strigat. Indiferent de convingerile tale, nu uita ca datorita celor care s-au sacrificat in 89 , prosti la fel ca mine de altfel , ai acum dreptul la libera exprimare . De asemenea drepturile castigate atunci sunt mult mai multe, faptul ca nu sunt respectate e o alta poveste insa vreau sa intelegi un singur lucru, nu pot sa stau si sa privesc cum altii isi bat joc de mine.
Era dreptul meu sa primesc un raspuns oficial. Daca pe tine te-a deranjat tonul pe care am pus problema, crede-ma e treaba ta si chiar nu-mi pasa, asa cum nici tie nu-ti pasa ca am dreptate eu , Bogdan Stancu & CO.
0

#168 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 07 September 2010 - 09:57 PM

Baaaaaa! Care mai ai floricele si vreo doua beri?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#169 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 September 2010 - 10:00 PM

de ce ma? s-a golit butoiul si tre sa il umplem ca sa fie tacamul complet daca campam la cort? asta ca tot nu se stie exact ce si cum (ba da incapatanat mai sunt si eu, sa vreau cu tot dinadinsul sa aflu ceva... o tin ca ... catrul ) :)
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#170 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 07 September 2010 - 10:07 PM

Vezi postareaGerula, la Sep 7 2010, 08:17 PM, a spus:

.... si pe Bogdan Stancu&Co, care ar manca federali pe paine.

Vezi postareaBogdanStancu, la Sep 7 2010, 02:24 PM, a spus:

Eu cu coruptia nu am nimic; ea are cu noi.
Eu lupt pentru starpirea prostiei. Atat.

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#171 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 07 September 2010 - 10:23 PM

Vezi postareaGerula, la Sep 6 2010, 11:28 AM, a spus:

In plus, cine citeste nu intelege mare lucru: cei de la federatie si-au luat jucariile si au plecat cand au vazut ca sunt luati mai tare la intrebari, iar Bogdan Stancu &Co zau ca n-au reusit sa explice pe intelesul publicului larg ce anume ii supara exact si, mai ales, ce anume ar trebui facut. Chestiile gen "de ce nu i-ai pus pe aia sa faca curat inainte sa plece", spuse pe tonul pe care sunt spuse, nu prea au cum sa permita desfasurarea unui dialog civilizat.

ce dracu e asa de greu de inteles? sa mor daca nu ma simt ca la gradinita... ma supar imi iau jucariile si plec. s-au suparat? de ce? doar pentru ca am indraznit sa punem niscaiva intrebari? da-mi voie sa iti spun ca noi toti am primit din partea federatiei un feedbak distructiv, in timp ce federatia tocmai a primit din partea noastra un feedback probativ, iar punerea de întrebări poate adesea să transforme dezacordul în consens, afirmaţiile generale în unele specifice, discuţiile orientate spre persoană în discuţii focalizate pe problemă.

concluzia: tot raul spre bine. ca suntem sau nu influentati de vechea garda, ca e mai fun f3a-ul sau 3d-ul, sau planorismul... fasss, nu conteaza, ideea este ca din toate aceste discutii sa tragem niste concluzii (sper ca pozitive).
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#172 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 07 September 2010 - 10:29 PM

Vezi postareaGerula, la Sep 7 2010, 07:05 PM, a spus:

Oricum, o dam in diverse.

Pai tu esti cel care a dat-o in diverse. Daca nu crezi reciteste-ti cu atentie postul #161 semiautobiografic si ai sa vezi ce informatii gasesti in el, total pe langa subiectul asta.
Cat despre ce s-a strigat la rascoala ori ti s-a povestit, ori ai fost pe acolo sa te uiti, ca show-ul a fost interesant in pana catre seara, dar nu ai fost atent.
0

#173 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 10:55 PM

Vezi postareaMADA, la Sep 7 2010, 11:29 PM, a spus:

Pai tu esti cel care a dat-o in diverse. Daca nu crezi reciteste-ti cu atentie postul #161 semiautobiografic si ai sa vezi ce informatii gasesti in el, total pe langa subiectul asta.
Cat despre ce s-a strigat la rascoala ori ti s-a povestit, ori ai fost pe acolo sa te uiti, ca show-ul a fost interesant in pana catre seara, dar nu ai fost atent.

Asa o fi fost...am cascat si eu gura ca dobitocul fara sa inteleg nimic in vremurile alea, noroc cu voi astia destepti care ati fost atenti si ati inteles absolut totul , presupun ca ati si inregistrat....fi te rog amabil si arata-ne si noua caseta cu mine cand trageam aer in piept in timp ce armata tragea in aer ....vai de voi, pacat ca v-au spalat astia mintile!
Iar ca sa revenim la subiect, nu mai incercati atat sa dati limbi si sa pupati in cur ca nu veti avea nici un beneficiu, fiti corecti si spuneti lucrurilor pe nume.
Asta asa, sa nu crape ceva in mine de spume ce am ....

Aceasta postare a fost editata de adyc: 07 September 2010 - 10:56 PM

0

#174 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 12:26 AM

Vezi postareaALLEN, la Sep 7 2010, 11:23 PM, a spus:

ce dracu e asa de greu de inteles? sa mor daca nu ma simt ca la gradinita... ma supar imi iau jucariile si plec. s-au suparat? de ce? doar pentru ca am indraznit sa punem niscaiva intrebari? da-mi voie sa iti spun ca noi toti am primit din partea federatiei un feedbak distructiv, in timp ce federatia tocmai a primit din partea noastra un feedback probativ, iar punerea de întrebări poate adesea să transforme dezacordul în consens, afirmaţiile generale în unele specifice, discuţiile orientate spre persoană în discuţii focalizate pe problemă.

Eu zic ca am fost destul de explicit, asta mi s-a parut si mie penibil, ca si-au luat jucariile si au plecat, in loc sa-si expuna argumentat punctul de vedere. Sigur, acum imi e si mie destul de clar ca e greu sa ai o discutie argumentata cu adyc de pilda, care dupa ce il parafrazeaza pe Lenin ne explica ce luptator aticomunist a fost el pe 21-22, dar nu se rezuma la el forumul.

Vezi postareaadyc, la Sep 7 2010, 10:36 PM, a spus:

Gerula, nu stiu unde erai tu in noaptea 21 spre 22 decembrie 89 si nici ce faceai la ora cand pe mine ma alergau securistii , militia si armata , de asemenea nu stiu unde erai tu cand faceam baricade sa blocam masinile de pompieri care spulberau multimea .... de asemenea nu stiu unde te aflai in noaptea de 23 cand in Bucuresti ploua cu gloante . Spui ca multimea striga Jos Ceausescu si nimic altceva... probabil cand se striga Jos Comunismul erai la somn sau cine stie cu ce gagica in brate ... spui ca vrei sa-mi vezi cicatricile , le-au vazut cei de la medicina legala, de la procuratura, de la comisii de expertize etc.... din punctul meu de vedere tie nu trebuie sa-ti demonstrez nimic si chiar nu am nevoie sa-mi recunosti tu vreun merit.

As fi pariat orice suma pe raspunsul asta.

Imi pare rau, poate sunt eu prea cinic, dar filmul asta l-am vazut de vreo suta de ori. Nu era vorba ca ai fi avut sa-mi demonstrezi mie ceva, dar cand sustii ca esti erou al revolutiei pe bune (ca asa sunt vreo 34.000 la ultima strigare, si se tot inmultesc :) ) e greu sa te dai ofensat cand lumea vrea sa vada singura dovada palpabila.

Iti dai cuvantul ca in zilele acelea n-ai auzit "nici macar un singur strigat de "jos comunismul", astea au venit dupa vreo 2 luni" si mai spui ca " Acum toti sunt anticomunisti feroci, din gura, ca in tartacuta au tot sloganurile comuniste".
Nu uita ca si tu , vrei nu vrei ai fost educat in aceleasi scoli ca si noi toti ceilalti , in acelasi spirit.... cu alte cuvinte probabil inca din gradinita ai prins drag de aeromodelism, cand ai fost facut soim al patriei , iar faptul ca nu ai auzit nu inseamna ca nu s-a strigat. Indiferent de convingerile tale, nu uita ca datorita celor care s-au sacrificat in 89 , prosti la fel ca mine de altfel , ai acum dreptul la libera exprimare . De asemenea drepturile castigate atunci sunt mult mai multe, faptul ca nu sunt respectate e o alta poveste insa vreau sa intelegi un singur lucru, nu pot sa stau si sa privesc cum altii isi bat joc de mine.

Serios ca strigaturile astea tip "am auzit eu ca s-a strigat" nu ajuta la nimic. Slava Domnului, exista imagini de arhiva la greu, in caz ca pe unii i-au lasat memoria sau isi fabrica acum o realitate paralela in care au fost Cidul si Baba Novac la un loc.

Oricum, repet, discutia asta inutila a plecat strict de la afirmatia ta tip "cine nu-i cu noi e impotriva noastra". Poti sa te proclami si luptator in rascoala din 1907, afirmatia ii apartine lui Lenin. Si reprezinta perfect mentalitatea bolsevica de care ne chinuim sa scapam de 20 de ani, fara prea mare succes. the end.

Era dreptul meu sa primesc un raspuns oficial. Daca pe tine te-a deranjat tonul pe care am pus problema, crede-ma e treaba ta si chiar nu-mi pasa, asa cum nici tie nu-ti pasa ca am dreptate eu , Bogdan Stancu & CO.

Tocmai ca am discutat destul de argumentat dreptatea asta a voastra, si mie nu mi se pare deloc evidenta. Repet, federatia are bube mari din punctul meu de vedere, dar voi ii reprosati niste chestii foarte putin argumentate, plus una care inca nu s-a intamplat :)

Vezi postareaMADA, la Sep 7 2010, 11:29 PM, a spus:

Postul meu autobiografic a venit dupa ce adyc a incercat sa-si spele zicerile din Lenin cu un presupus trecut revolutionar. Ca sa zic asa, scurta mea auto-biografie era menita sa dea de inteles ca nu prea sunt usor impresionabil cu povesti de-astea si am prostul obicei sa cer oarescari dovezi. Dar n-a folosit la nimic. :) Nu mai insistati (tu si adyc) cu povestile despre "jos comunismul" pe 21-22, pentru ca majoritatea participantilor la discutie au prins vremurile alea la o varsta suficient de inaintata cat sa-si aduca binisor aminte ce si cum. (daca gasiti voi vreo inregistrare din zilele alea in care se aude macar o voce care striga jos comunismul va cer scuze aici, pe loc. nota bene: inregistrare, nu cutare care povesteste cum a strigat el, anticomunistul fruntas :) )

Acestea fiind zise, poate lasam aberatiile si ne intoarcem la discutia de baza, respectiv ce-ati vrea voi sa faca federatia ca sa fiti multumiti. Eu am zis, as vrea teren omologat si amenajat, disponibil pe baza de program ferm pentru diferitele ramuri/discipline/whatever. Zau ca n-am pretentii mari.

La tine, adyc si Bogdan Stancu lista cererilor e cam nebuloasa, dar inteleg ca incepe cu o curatenie generala in Federatie. OK, dupa ce va instalati voi acolo ce urmeaza pentru noi, muritorii de rand?

Aceasta postare a fost editata de Gerula: 08 September 2010 - 12:31 AM

Spektrum Dx7
0

#175 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 01:26 AM

Hm...despre ce lumi paralele vorbesti tu Gerula? Si la care arhive faci tu trimitere? La alea in care ati taiat si ati montat dupa pofta inimii voastre? Si despre ce adevar graiesti tu batandu-te cu pumnii in piept , adevarul ala fabricat de voi si l-ati scris in cartile de istorie sa prostiti copiii? D-aia dau oamenii cu pietre in voi pe unde va intalnesc , ca denaturati adevarul dupa pofta inimii voastre. Si in ce post am spus eu ca cine nu e cu noi e impotriva? Fa te rog trimitere la acel post in care am spus vorbele astea sa vad exact contextul. Ori m-am tampit eu si nu mai stiu ce vorbesc, ori tu bati campii de dragul de a te baga in seama.
In ceea ce priveste federatia, daca tu crezi ca am facut atata caz pentru a lua eu sau Bogdan locul cuiva, te inseli amarnic.
Spui ca nu dam argumente...daca nici noi nu am dat argumente, atunci ori eu sunt nebun, ori tu esti defect.

Si uite asa ma faci sa il felicit pe Domnul Conu Marius si pe ceilalti membrii ai Federatiei ca nu isi bat mintea cu noi si ne trateaza cu indiferenta...prostii se cearta si ei isi vad de treaba.
0

#176 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 08 September 2010 - 07:25 AM

Tocmai facuram egal si cu astia la footbal ! Parca din galerie se striga : " lasa-ne, lasa-ne , Gerula, lasa-ne ! "
Nu de alta da mereu faci valuri mai mari chiar decat mine ... ai mai criticat tu si pe Morph intr-un post de la heli doar pentru ca spunea adevarul care se pare ca nu coincidea cu " adevarul" tau !
Sa fac spume ca Adyc daca eu am vazut ziarist OBIECTIV, CORECT, IMPARTIAL ...... asta ca tot ai bagat "simulator" 12 ani in presa ( am scris bine : presa sau "presa" ? )
Sluga la mogul - santajeaza-l pe ala , ridica in slavi pe alalalt si uite asa se fac averi din vandut scrisuri .

Ca doar nu oi fi fost ziarist de razboi la CNN ? Lasa modelistii vechi care cunosc toate detaliile sa dezbata problema cu FRMD-ul .

Noi astia mai noi am vrut doar :

1 - Allen sa afle data concursului .. si asta a ridicat putin tensiunea
2 - Real ( adica eu ) sa aflu de ce nu avem echipa de F3A si asta a dus direct la stop cardiac frate

P.S.

Allen ... te am luat ! Sunt mai terminator decat tine !

P.S.

Si sa pui omu sa iti arate cicatricile de gloante ( tu fiind mare cunoscator in asta ) ....... e cam jenant - sau vroiai sa vezi altceva ? !
Eu as fi preferat sa fiu cunoscator in vinuri !

deci .. in spirit comunist ... lasa-ne, lasa-ne ..... !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#177 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:07 AM

Domnilor,pentru ca printr-o conjunctura,prietenii nostri moderatorii mi-au pus mie in spate deschiderea acestui lant
de discutii,va rog sa ne calmam,ca oameni civilizati ce suntem.Forumul trebuie"cinstit" cu idei constructive despre cum
sa fie mai bine.Propun:
1.Sa incepem fiecare sa lansam pareri scurte si clare referitoare la cum vede fiecare o organizatie care sa ne cuprinda
pe toti,cu niste reguli simple,usor de urmat de toti,indiferent ca sunt "playboy" sau" legitimati".
2.Sa lansam un armistitiu pe 6 zile in razboiul legat de comunism si de faptul ca inca mai are radacini printre noi.
3.Din partea federatiei: la prima sedinta va rugam :usile deschise pentru toti cei ce vor sa participe si sa aduca
cuvantul plebei.
Prima propunere: La orice iesire de zbor gratarul sa fie "sfant" iar JD sa fie "adjunctul" lui.
Orice sponsorizare in acest domeniu sa fie luata ca invitatie la conciliere si la armonie.
0

#178 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 08 September 2010 - 08:14 AM

Gerula, acum imi e lene sa caut, da' parca era Stalin....sau ala zicea "daca nu se poate sa fie bine, atunci sa fie foarte rau!" ?

Flypol, orice cestiune de pe ordinea de zi a feremede se pune pe lista cu 30 de zile inainte; nimic nu poate fi adus in aceasta ordine de zi peste lista comunicata din timp. Ei? Mai vrei usi deschise? Poate spre iesire.
uite ce zice statutu-le:

Citeaza

Art. 31.

a. Convocarea Adunării Generale Ordinare se face în scris de către Biroul Federal cu cel puţin 30 de zile înainte de data când urmează să se desfăşoare.

b. Convocarea va fi adresată membrilor afiliaţi şi va cuprinde data, ora şi locul desfăşurării, precum şi ordinea de zi a Adunării Generale, menţionându-se explicit temele (problemele) de dezbătut.

c. Dacă în ordinea de zi figurează propuneri pentru modificarea sau completarea statutului, convocarea trebuie să cuprindă şi textul integral al acestora.

d. Pot fi introduse propuneri şi cereri în Adunarea Generală, numai de către Biroul Federal şi membrii afiliaţi, care să fie adresate în scris Biroului Executiv cu 45 de zile înaintea Adunării Generale. Numai acele propuneri şi cereri transmise din timp şi incluse în ordinea de zi vor putea fi discutate în Adunarea Generală.

e. Adunarea Generală poate, în caz de urgenţă, să se ocupe de problemele prezentate după termenul menţionat, dacă acestea nu privesc modificarea sau completarea altor cereri anterioare şi cu condiţia ca majoritatea absolută a voturilor exprimate să hotărască în acest sens.

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 08 September 2010 - 08:18 AM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#179 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:21 AM

Vezi postareaadyc, la Sep 8 2010, 02:26 AM, a spus:

Hm...despre ce lumi paralele vorbesti tu Gerula? Si la care arhive faci tu trimitere? La alea in care ati taiat si ati montat dupa pofta inimii voastre? Si despre ce adevar graiesti tu batandu-te cu pumnii in piept , adevarul ala fabricat de voi si l-ati scris in cartile de istorie sa prostiti copiii? D-aia dau oamenii cu pietre in voi pe unde va intalnesc , ca denaturati adevarul dupa pofta inimii voastre. Si in ce post am spus eu ca cine nu e cu noi e impotriva? Fa te rog trimitere la acel post in care am spus vorbele astea sa vad exact contextul. Ori m-am tampit eu si nu mai stiu ce vorbesc, ori tu bati campii de dragul de a te baga in seama.
In ceea ce priveste federatia, daca tu crezi ca am facut atata caz pentru a lua eu sau Bogdan locul cuiva, te inseli amarnic.
Spui ca nu dam argumente...daca nici noi nu am dat argumente, atunci ori eu sunt nebun, ori tu esti defect.

Si uite asa ma faci sa il felicit pe Domnul Conu Marius si pe ceilalti membrii ai Federatiei ca nu isi bat mintea cu noi si ne trateaza cu indiferenta...prostii se cearta si ei isi vad de treaba.

Ca sa incheiem discutia asta care a devenit realmente penibila:

1. Ai zis

Vezi postareaadyc, la Sep 7 2010, 06:30 AM, a spus:

Tineti minte un lucru domnilor Dan Mitea, Gerula, Gicosu, a lua apararea unor indivizi impartiali va baga automat in aceasi oala....

Daca nici macar nu-ti dai seama ca asta se traduce prin "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" e cu atat mai trist.

2. Inteleg ca daca nu accept adevarul tau, format din strigate imaginare de "jos comunismul" in 21-22 si urme de gloante la fel de imaginare, intru deja la categoria "ati editat, ati mintit poporul cu televizorul" etc

Bun asa, numai ca, spre ghinionul tau, eu fac parte din generatia care a deschis ochii spre libertate in momentul cel mai oportun al vietii, asa ca, deloc impresionat de strigaturi de-astea, iti atrag atentia ca exista doua filme despre evenimentele din 1989 facute de nemti in 1990 (Requiem für Dominik) si 1992 (Videogramme einer Revolution) . Ambele contin zeci de minute de imagini de ariva filmate in 1989 si pe care sigur nu le-a editat nimeni din Romania ca sa rescrie istoria.
Acestea fiind zise, cine e curios le poate vedea si se poate lamuri, daca l-a lasat memoria sau era prea tanar pe vremea aia, ca povestile despre "jos comunismul" pe 21-22 merg mana in mana cu uluitoarea inmultire a revolutionarilor de dupa 1990 :)

3. Eu n-am vazut nici un argument exprimat de tine sau de Bogdan Stancu, Real Design sau MADA cu privire la motivele pentru care federatia ar trebui sa sprijine prioritar F3A. Inca le astept cu interes.

Acestea fiind zise, cred ca ar fi mai sanatos sa acceptam sfatul lui flypol si sa ne intoarcem la problemele legate de acest concurs, federatie samd. In aceasta idee, nici n-o sa-i raspund aici lui Real Design. Daca se mai tine concursul discutam acolo, fata in fata, unde am fost corespondent de razboi si pentru cine.
Spektrum Dx7
0

#180 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:29 AM

Domnilor la "cestiune".Pe teren( care ?),sambata seara,cu pieptul dezvelit ca barbatii! Cine are manusi de box pe acasa?Putem inchiria de undeva?Nu de alta dar "gratarul" arde rau de tot!
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis