Modelism - RHC Forum: Discutii pe tema concursului F3A - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii pe tema concursului F3A Discutii pe tema concursului F3A

#61 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 03 September 2010 - 05:52 AM

Hm...avem doua alternative, ii schimbam sau ii impuscam !
0

#62 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 03 September 2010 - 06:09 AM

Salut Gigi,

Nu cred sincer ca are rost sa raspund la afirmatiile tale tendentioase si nu incerca sa imi pui in gura lucruri pe care eu nu le-am scris dar le gindesti tu. Daca nu m-am facut inteles de ce nu avem echipa de F3A,imi pare rau ,poti sa il mai intrebi si pe Dragos .

Cu stima,
John
0

#63 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 03 September 2010 - 06:25 AM

Domnule Profesor, va multumesc pentru fotografii. Sunt minunate. O lume a adevaratilor modelisti. Pasiune, munca si cunostinte.
Sunt de fiecare data impresionat de captivele de viteza, adevarate bijuterii.
Daca imi permiti o sugestie. Poti pune link-ul si pe forumul marinarului. Este dedicat captivelor.
Felicitari si la cat mai multe reusite.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 4826917833_77e2f574bb_b.jpg

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 03 September 2010 - 06:26 AM

0

#64 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 03 September 2010 - 06:46 AM

Vezi postareaJohn, la Sep 3 2010, 07:09 AM, a spus:

Salut Gigi,

Nu cred sincer ca are rost sa raspund la afirmatiile tale tendentioase si nu incerca sa imi pui in gura lucruri pe care eu nu le-am scris dar le gindesti tu. Daca nu m-am facut inteles de ce nu avem echipa de F3A,imi pare rau ,poti sa il mai intrebi si pe Dragos .

Cu stima,
John

eu tendentios .. eu pun cuvinte in gura altcuiva :

Atubci sa citam :

" ....Referitor la faptul ca noi nu avem o echipa de F3A. Mi-am dorit de mult asa ceva ;am vrut sa ajut in sensul acesta ,dar nu toata lumea poate sa sustina un astfel de efort si nimeni in afara de mine pina acum nu a fost dispus sa se antreneze intr-o astfel de echipa ;sa faca antrenament adevarat adica peste 300-400 de zboruri pe sezon doar acel program,cu atit mai putin cei care isi pun astfel de intrebari si care nu sint implicati direct. Faptul ca ai un model cumparat dedicat F3A, ca ai cunostinte care piloteaza astfel de modele,ca mai auzi una alta de la ei atunci cind mergi pe cimp nu inseamna ca stii ce se poate face in acest domeniu. Daca te duci la un concurs doar ca sa apari cu numele pe lista mai bine nu te duci. Marea majoritate vorbiti doar din informatii auzite sau vazute de altii ,sau de pe internet fara sa stiti care este realitatea cruda,care este diferenta de nivel intre noi si cei din alte tari in acest domeniu. Marea majoritate nu sinteti dispusi niciodata sa va antrenati cu simt de raspundere pentru aceasta ramura dar aveti pretentii de concurenti si mai aruncati si cu piatra catre unii care chiar fac ceva. Poate ca e mai bine sa va abtineti de la comantarii aberante si sa faceti ceva constructiv,unii chiar se agita ca sa se organizeze acest concurs ..."
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#65 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243

Postat 03 September 2010 - 07:04 AM

Imi cer scuze daca am deranjat punand intrebarea fireasca am zis eu " de ce nu avem echipa nationala de F3A "
Efeciv nu am stiut cum se poate organiza si cum poate fi primita intr-un campionat european.
Din pacate am observat o umbra tendentioasa in afirmatii ....

- " unii si-au luat modele care s-ar apropia putin de tipul asta de zbor dar ..... in rest sunt varza ( varza zic eu ) "

sau

- " nu'i suficient sa stai sau sa zbori in comun cu unii care au habar de asta ... prieteni comuni "

dar ma rog ... ce reiese de aici : multa omenie si existenta unor " tabere " care se " iubesc " nespus .

Ca este o mare dorinta de a fi printre primii este normal , normal este si sa te antrenezi cat mai mult si poate si chiar pe " furis " fata de altii - asta e ..... meseria se fura nu se cumpara la Mall ( eventual sa si spui : " eu anul asta nu vin ca poate mai scade vigilenta celorlati , si se culca pe o ureche ).

Dar sa nu imi spuna mie cineva ca pe Bulgari ia facut al de sus cei mai buni oameni, cei mai buni colegi, cei mai neprihaniti , sau pe unguri sau ..... si ca d'aia ei au echipa de F3A - ca nu cred .

Ei insa au accesat fonduri europene pentru drumuri ( de Bulgari zic ) noi NU !
Ei au echipa de F3A , noi NU !

Deci guvernul lor a facut proiecte pentru ulite cu gologani de la EU, ai nostri NU - !
Probabil Federatia lor de Modelism a facut ceva ca sa uneasca sub tricou national 2-3 oameni , a noastra ..... o fi facut si ea dar nu stiu eu !

Pana la urma promovarea unui sport , descoperirea de noi talente etc trebuie sa aiba implicatii si mai sus , iar acolo unde sunt talentele si dotarea, dar mai apar
divergente - cei de mai sus intervin si devin ambasadorii partilor reusind sa se atinga scopul final comun in defavoarea egoismului individual !
Dar parca e mai bine sa barfim acolo sus la o cafea in birou cum sa certat cutare cu cutarita si se ne amuzam pe tema asta !

Haide-ti bai la concurs ! Cand o sa ies la pensie promit ca o sa am timp sa fac 1000 de zboruri pe sezon - il halesc pe CPLR sai CLRP cu naiba il chema ! Deh .. varsta !

P.S.

Luam arbitri din afara ?! Ca asa am auzit ...... asta asa ca o gluma de la Liga Lui Mitica !

Vezi postareaREAL DESIGN, la Sep 3 2010, 07:46 AM, a spus:

eu tendentios .. eu pun cuvinte in gura altcuiva :

Atubci sa citam :

" ....Referitor la faptul ca noi nu avem o echipa de F3A. Mi-am dorit de mult asa ceva ;am vrut sa ajut in sensul acesta ,dar nu toata lumea poate sa sustina un astfel de efort si nimeni in afara de mine pina acum nu a fost dispus sa se antreneze intr-o astfel de echipa ;sa faca antrenament adevarat adica peste 300-400 de zboruri pe sezon doar acel program,cu atit mai putin cei care isi pun astfel de intrebari si care nu sint implicati direct. Faptul ca ai un model cumparat dedicat F3A, ca ai cunostinte care piloteaza astfel de modele,ca mai auzi una alta de la ei atunci cind mergi pe cimp nu inseamna ca stii ce se poate face in acest domeniu. Daca te duci la un concurs doar ca sa apari cu numele pe lista mai bine nu te duci. Marea majoritate vorbiti doar din informatii auzite sau vazute de altii ,sau de pe internet fara sa stiti care este realitatea cruda,care este diferenta de nivel intre noi si cei din alte tari in acest domeniu. Marea majoritate nu sinteti dispusi niciodata sa va antrenati cu simt de raspundere pentru aceasta ramura dar aveti pretentii de concurenti si mai aruncati si cu piatra catre unii care chiar fac ceva. Poate ca e mai bine sa va abtineti de la comantarii aberante si sa faceti ceva constructiv,unii chiar se agita ca sa se organizeze acest concurs ..."

Salut Gigi,

Si acum compara postul tau nr 96 cu postul tau nr 90 si vezi care e diferenta. Ce am scriu eu si ce ai scris tu in postul 90 ca si cum ar fi copy-paste. Daca nu ai inteles nici acum o sa iti explic cind ne vedem la cimp.

Cu stima,
John

Aceasta postare a fost editata de John: 03 September 2010 - 07:16 AM

0

#66 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 03 September 2010 - 07:38 AM

Ba, eu m-am saturat de caraielile astea referitoare la concursuri, ca nu avem nici o sansa, ca suntem varza, ca pe FRDM o doare-n cot, etc. Avand oaresce experienta cu sportul de performanta pot sa va spun un singur lucru: la un concurs, cel mai important e sa participi, clasamentul conteaza mult mai putin. Experienta dobandita din participare e mult mai importanta decat un loc fruntas.
In facultate am fost in echipa de inot si am participat la Universiada, cu toate ca nu aveam nici o sansa in fata celor de la ANEFS sau a celor din ASE, gasca noastra fiind alcatuita din 5 viitori ingineri, fumatori , care mai mult se inecau decat inotau. Surpriza placuta a venit la sfarsitul concursului: am iesit pe 2 la stafeta si am castigat la 100m bras.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#67 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 07:54 AM

Vezi postareaMLGore, la Sep 3 2010, 08:38 AM, a spus:

Ba, eu m-am saturat de caraielile astea referitoare la concursuri, ca nu avem nici o sansa, ca suntem varza, ca pe FRDM o doare-n cot, etc. Avand oaresce experienta cu sportul de performanta pot sa va spun un singur lucru: la un concurs, cel mai important e sa participi, clasamentul conteaza mult mai putin. Experienta dobandita din participare e mult mai importanta decat un loc fruntas.
In facultate am fost in echipa de inot si am participat la Universiada, cu toate ca nu aveam nici o sansa in fata celor de la ANEFS sau a celor din ASE, gasca noastra fiind alcatuita din 5 viitori ingineri, fumatori , care mai mult se inecau decat inotau. Surpriza placuta a venit la sfarsitul concursului: am iesit pe 2 la stafeta si am castigat la 100m bras.

...sunteti dati dracu inginerii astia....pacat ca n-ai remarcat diferenta intre concursul ala de inot care a avut alt organizator si cel in discutie ...
0

#68 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 08:16 AM

Alt citat :

" ......sa imi spui care este parerea ta referitor la echipa de F3A dar asta nu inseamna ca stii ceva cu adevarat despre asta doar prin faptul ca zbori impreuna cu alti prieteni comuni care fac asta."

Ideea frazelor este aceeasi - am facut doar o sinteza cu alte vorbe mai pe intelesul meu caci erau frazele prea lungi , si tot apare APROPO-ul asta cu faptul ca unii dintre noi misuna pe langa altii dintre noi mai cu experienta !
Ce m-a deranjat a fost faptul ca noi romanii nu suntem oameni de omenie si d'aia nu avem echipa - bai ai drac' de Bulgari ce omenie au in capu lor ala mare - iti fura masina de sub nas cu politia de mana !
E ORGANIZARE FRATILOR - cineva ii mobilizeaza ii ambitioneaza !

Si ce ... daca nu sunt sigur ca ies primu la concurs nu mai merg ? pai avand in vedere ca de 4 ani tot castiga frantuzu editiile de F3A inseamna ca aialalti sa-si puna funia de gat.

Si de ce sa il intreb pe Dragos de ce nu avem echipa - este vre-un secret ! Spuneti aici sa stie natiunea ca poate se iau masuri sau daca nu asta e .... ma doare undeva de F3A -ul asta pana la urma daca e sa ne balacarim de fiecare data !

Am vzut si eu ca altie tari au echipa si noi nu ! Si daca nu avem nu e nici o paguba - sa dea al de sus sa nu avem nici 100 de ani de acum incolo !

Bine ca suntem tari : la captive, la salina , la planoare cu ceas etc !
0

#69 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 03 September 2010 - 09:30 AM

Referitor#93.Daca inlocuirea esueaza,desi eu sunt pe afara la "acro" pot sa ajut.Ma lasati sa-i impusc eu?Macar cu paintballing-ul sau waterflash-ul.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#70 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 03 September 2010 - 12:52 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la Sep 3 2010, 08:16 AM, a spus:

....Bine ca suntem tari : la captive, la salina , la planoare cu ceas etc !

Iti spun un secret: aeromodelismul nu se rezuma, doar, la RC in general si F3A in special. Este pacat sa fii ironic cu lucruri pe care nu le cunosti.
0

#71 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077

Postat 03 September 2010 - 01:08 PM

Vezi postareaJohn, la Sep 2 2010, 01:39 PM, a spus:

.... Asa cum spunea si Bogdan mai devreme nimeni din cei care detin un teren sau o locatie nu a fost dispus sa ajute...

Nu am citit tot subiectul asta care a crescut exploziv, caci acum chiar nu am timp.
Ma opresc doar la citatul de mai sus si vin cu o completare.
APPAUM (Asociaţia Piloţilor şi Proprietarilor de Aeronave Ultrauşoare Motorizate din România), ca intotdeauna cand este vorba de a sustine o activitate aero, vine cu oferta de a gazdui CN de anul asta (si nu numai) pe aerodromul de la Sirna/Tariceni.
Nenea Puiu a "coclit" o invitatie ce o atasez.

Fisiere atasate

Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#72 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 03 September 2010 - 02:37 PM

Ba baieti , eu nu cred ca e bine ce facem . Marius Conu este singurul arbitru din Romania care participa la concursuri internationale , hai totusi sa nu ne batem joc si sa nu ne trezim ca luptam impotriva noastra . D-le Marius stiu cum e sa sara toti pe tine si sa nu-ti ia nimeni apararea , am trecut prin asemenea discutii pe forum.Nu cred ca e bine sa va retrageti si sa nu mai dati raspunsuri aici . E clar ca va-ti zbatut sa ne asigurati conditii , dar nu uitati ca si noi facem MARI sacrificii ca sa avem modelele gata de concurs .

Cu Respect

George Bajan
0

#73 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 02:39 PM

Vezi postareadan_mitea, la Sep 3 2010, 01:52 PM, a spus:

Iti spun un secret: aeromodelismul nu se rezuma, doar, la RC in general si F3A in special. Este pacat sa fii ironic cu lucruri pe care nu le cunosti.

Nu am fost ironic !
Si oina este un sport cu traditie dar nu am vazut coada la bilete , la footbal da !
Ideea era ca nostalgia unora care iau decizii pun pe un ultim loc RC-ul ( se pare ) doar pentru simplul fapt ca ASA ERA PE VREMEA LOR si aia le creste adrenalina !
Si cu tata ma contrez la anumite chestii tehnice - nu tine cont ca au mai aparut lucruri noi care intre timp usureaza munca si in acelasi timp aduc si un surplus de calitate !
Asta e ... si caut sa nu fac acelasi lucru cu baiatul meu care e mare .......insa ma tem ...

P.S.

Am cautat pe site-urile celor mai mari producatori de modele si eu am vazut ce si cum , dar puteti sa-mi spunti si mie daca se poate :
- Cat la % sunt produse traditionale sau sa spunem din perioada de pionerat a modelismului si cat la % produse din " epoca " moderna ?
- Cat la % din cei ce activeaza campurile de zbor cumpara cheltuiesc bani si pun suflet in modele din perioada de pionerat , asa zisele " regine ale aeromodelismului" si cati la % folosesc modele RC din epoca SF ?

Statistica va aduce un pic de lumina in ceea ce se vrea sau ce se cauta sau ce este la moda ?

In rest fiecare poate sa faca ceea ce ii place - sa scrie Luceafarul pe boabe de orez, sa taie firul de par in jde'mii de bucatele , sa colectioneze capace de bere sau sa construiasca machete de areomodele statice, vapoare in sticla de lapte etc.

Eu am intrebat de ce nu avem echipa de F3A , doar din cauza ca ma gandeam ca trebuie sa fim autorizati , sa avem terenuri omologate, sa achitam vre-o cotizatie anuala la nivel de federatie , sa treaca pilotii vre-o serie de teste internationale si sa obtina vre-o patalama. Si am aflat ca romanii sunt NEomenosi iar Bulgarii, Ungurii - lacrima lui cris !

Simplu , da va place sa rastalmaciti vorbele , virgulele ! Io o iau mai pe sleau asa direct , ca sunt satul de dat ochii pe spate si falfait din gene ca sa fiu mai intelectual !
Vajeala si vorbe multe in politica ... la camp ... mai " eco " adica mai de la tara !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 03 September 2010 - 02:43 PM

0

#74 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 03:35 PM

Vezi postareaValteras, la Sep 3 2010, 02:08 PM, a spus:

Nu am citit tot subiectul asta care a crescut exploziv, caci acum chiar nu am timp.
APPAUM (Asociaţia Piloţilor şi Proprietarilor de Aeronave Ultrauşoare Motorizate din România), ca intotdeauna cand este vorba de a sustine o activitate aero, vine cu oferta de a gazdui CN de anul asta (si nu numai) pe aerodromul de la Sirna/Tariceni.

Asa da, uite ca se poate , deci toate spumele mele n-au fost in zadar. Multumim din suflet gazdei pentru invitatia calduroasa cat si pentru premiile puse in joc. Asa cum am mai spus, aceasta editie va fi un regal deci va invitam cu mic cu mare sa participati sau sa va uitati .

Aceasta postare a fost editata de adyc: 03 September 2010 - 03:46 PM

0

#75 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 03 September 2010 - 03:54 PM

Vezi postareagicosu, la Sep 3 2010, 03:37 PM, a spus:

Ba baieti , eu nu cred ca e bine ce facem . Marius Conu este singurul arbitru din Romania care participa la concursuri internationale , hai totusi sa nu ne batem joc si sa nu ne trezim ca luptam impotriva noastra .

George, nu am nimic cu dl. Marius, ca persoana. eu ma inversunez cand vad ca organizatia in sine, federatia, nu are o atitudine coerenta in ceea ce priveste un asemenea concurs. este vorba de principii.

eu cam atat am avut de spus, si sincer, imi pare rau ca din cauza unei simple intrebari s-au incins spiritele atat de mult. (oare de ce?)

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 03 September 2010 - 03:55 PM

_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#76 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 953
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 03 September 2010 - 04:01 PM

Valteras e singurul care a venit cu o solutie.
Restul e cancan.
0

#77 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 04:01 PM

Vezi postareaALLEN, la Sep 3 2010, 04:54 PM, a spus:

George, nu am nimic cu dl. Marius, ca persoana. eu ma inversunez cand vad ca organizatia in sine, federatia, nu are o atitudine coerenta in ceea ce priveste un asemenea concurs. este vorba de principii.

eu cam atat am avut de spus, si sincer, imi pare rau ca din cauza unei simple intrebari s-au incins spiritele atat de mult. (oare de ce?)

Nici eu nu am nimic cu CETATEANUL Conu Marius, am ce am cu Domnul Conu Marius de la FRDM . Cetateanul Conu Marius este un tip de treaba pe cand Domnul Conu Marius de la Federatie e un nehotarat si un incurca lume.
0

#78 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2010 - 04:20 PM

Numa cine nu a fost la Tariceni nu isi poate imagina ce spectacol si ce distractie dupa concurs se poate incinge ! Nu mai zic de concurs !
Camp cat vezi cu ochii ,iar o noapte la corturi ar fi super, cu foc de tabara si prezenta cat mai numeroasa !

Da ! multumim din suflet si JOS PALARIA in fata initiatorului si a gazdelor !

P.S.

La anul poate o sa luam la rand toate field-urile de zbor , daca propietarii sunt de acord, cu cat mai multe concursuri in cat mai multe stiluri si va fi cu atat mai bine pentru ramura asta sportiva !
Si poate cine stie .... ajung unii colegi la Europene !
Acum insa sa ne anuntam prezenta ca sa nu ne ducem unii hais si altii cea !
0

#79 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 03 September 2010 - 05:01 PM

Ultimii 3 clasati primesc cado' de la moa' un zbor cu ULM-ul sau motodelta-ul daca va avea loc la Laci "acasa" pe Sirna Tariceni

Ca m-am saturat de porcaiala, si in plus imi displace profund FRMD care face o frectie Diana la copan de lemn la fel ca si AeroClubul Romaniei !

Daca iese smecheria propusa de nea'Craioveanu si Valterashu' , ultimii 3 aveti o plimbare pe cinste, sa va treaca amarul !

Hai succese si cu 2 centi copirait la Valterasul , sictir !

P.S Ala care prabuseste avionul F3A ( deh ghinion ) peste macheta viitorului avion de carat oameni la Suceava - AeroTAXI-ul Romanesc - si iese din competitie isi dubleaza numarul de zboruri !

Aceasta postare a fost editata de motzu: 03 September 2010 - 05:05 PM

0

#80 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 10:27 AM

Vezi postareamorph, la Sep 3 2010, 05:01 PM, a spus:

Valteras e singurul care a venit cu o solutie.
Restul e cancan.

Mai, sa nu intelegeti gresit! Solutia nu este a mea. Eu sunt doar "trompeta". Initiativa este a lu' nenea Puiu si sustinuta 100% de entuziastii de la Tariceni: Laci Kiss, Andrei Holca (Eleronu'), etc.
Varianta cu Tariceni este 99% sigura, ramane de asteptat "comunicatul oficial" al federatiei.

Citeaza

Ultimii 3 clasati primesc cado' de la moa' un zbor cu ULM-ul sau motodelta-ul daca va avea loc la Laci "acasa" pe Sirna Tariceni

Motzule, la Tariceni orice ULM e bineveni, oricand. Nenea Kiss e un soi de Mecena al ULM si sporturilor aeronautice si percuteaza la orice actiune de gen.

...Acuma tre sa-mi fac timp sa citesc tot acest subiect, dar ma cam deprima vesnicile polemici pe niste teme arhi-dezbatute.
Hai sa incercam sa trecem peste toate frecusurile si sa incercam sa constientizam ca facem ceea ce facem (modelismul) din placere...
0

#81 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 10:31 AM

Vezi postareamotzu, la Sep 3 2010, 06:01 PM, a spus:

P.S Ala care prabuseste avionul F3A ( deh ghinion ) peste macheta viitorului avion de carat oameni la Suceava - AeroTAXI-ul Romanesc - si iese din competitie isi dubleaza numarul de zboruri !

Motzule, tre sa te gandesti la altceva. Uite ce-mi scrie Victoras pe MI:

"Salut sefu!

Uite ca citesc din Olanda ce se intampla pe aici.
Care m-ai pus ma, mancati-as, pe invitatia aia.....

Nici nu sunt dr., ci numai ing. si nici Aerotaxi nu zboara, ca s-a mai rupt stand, ce sa-i faci.....

Of, of, maini criminale la tastatura....

Poate vii si tu la Sirna.

Prcp"
0

#82 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 01:05 PM

Vezi postareaValteras, la Sep 4 2010, 11:31 AM, a spus:

Motzule, tre sa te gandesti la altceva. Uite ce-mi scrie Victoras pe MI:

"Salut sefu!

Uite ca citesc din Olanda ce se intampla pe aici.
Care m-ai pus ma, mancati-as, pe invitatia aia.....

Nici nu sunt dr., ci numai ing. si nici Aerotaxi nu zboara, ca s-a mai rupt stand, ce sa-i faci.....

Of, of, maini criminale la tastatura....

Poate vii si tu la Sirna.

Prcp"

Da doamne, ca urat era !

Sa-i fie lonjeronu' usor !

Si sa faca altul mai frumos si mai dashtept, Prcp !

Succes
0

#83 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 01:08 PM

Vezi postareaValteras, la Sep 4 2010, 11:27 AM, a spus:

Mai, sa nu intelegeti gresit! Solutia nu este a mea. Eu sunt doar "trompeta". Initiativa este a lu' nenea Puiu si sustinuta 100% de entuziastii de la Tariceni: Laci Kiss, Andrei Holca (Eleronu'), etc.
Varianta cu Tariceni este 99% sigura, ramane de asteptat "comunicatul oficial" al federatiei.

Motzule, la Tariceni orice ULM e bineveni, oricand. Nenea Kiss e un soi de Mecena al ULM si sporturilor aeronautice si percuteaza la orice actiune de gen.

Tocmai d'aia mi-am permis sa introduc ULM-ul in ecuatie !

Poate iese adunarea !
0

#84 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 07:38 PM

Motzule,in final pe cine impuscam?E timp si loc sa frigem o capra?
0

#85 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2010 - 07:52 PM

De pe 16 pana pe 19 e timp sa frigem o turma de capre. sa bem o cisterna de bere si sa ....ne abtinem de la zburat :rolleyes: asa ca mai bine lasa capra sa faca iezi , la bere ii zicem pas pentru ca a trecut vara si ne rezumam la o tarie in jurul gratarului si eventual bem un vin la friptura.
0

#86 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 04 September 2010 - 08:57 PM

hai baaaaa ca la anu va chem la Ploiesti ...de data asta NU la Strejnic.

Stadiul actual : (115/65m) si daca nu va convine ..avem pista yakarilor la 200 de metrii.In spate padure,loc de campare,e frumos.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1678212740_09042010_1__800_x_600_.jpg
  • Imagine atasata: 72df1bd0af__800_x_600_.jpg

Aceasta postare a fost editata de shogi: 04 September 2010 - 08:58 PM

0

#87 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 05 September 2010 - 06:20 PM

Aloooooo.....ce e cu subiectu asta macelarit aici?
Ba, nu poa' sa plece omu in concediu ca gata scandalurile!

Of,Of!
flying is my life...
0

#88 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 05 September 2010 - 07:12 PM

Da' tie cine ti-a dat voie sa pleci in concediu acuma??? ;)
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#89 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2010 - 08:17 PM

Flypol nu stie unde e locul Tariceni.E rusine sa intreb cum ajung de la Brasov? BIGfoot trimite urgent mesaj cu nr.de cont
0

#90 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 September 2010 - 08:40 PM

Vezi postareaflypol, la Sep 5 2010, 09:17 PM, a spus:

Flypol nu stie unde e locul Tariceni.E rusine sa intreb cum ajung de la Brasov? BIGfoot trimite urgent mesaj cu nr.de cont

Bate matale cu mausu' acilea
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis