Modelism - RHC Forum: Discutii pe tema concursului F3A - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii pe tema concursului F3A Discutii pe tema concursului F3A

#31 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 02 September 2010 - 09:29 AM

Gunoiul si mizeria este universala.Diferenta intre gunoi si curatenie o face cei care il strang, platiti sau nu, voluntari sau nu.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#32 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 02 September 2010 - 09:31 AM

Adi ce am spus eu sunt dea dreptul necesitati...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#33 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 02 September 2010 - 09:34 AM

Eu sunt liber si independent! Vin doar sa ma uit si ,daca se poate,sa zbor."Nelegitimatii" trebuie sa fie luati in serios deoarece ei nu sunt incorsetati in nici o birocratie,zboara de dragul zborului,vin de dragul spectacolului finantadu-si singuri escapadele, cemai...sarea si piperul aeromodelismului.Orice incartiruire :federatii,asociatii,legitimatii,finantari,impozitari,organizari,decontari imi sunt straine si,desi visez sa fac parte dintr-un grup cu o anumita ordine la Brasov,prefer totusi sa "ma dau" unde vreau si cand vreau!Sa ne vedem sanatosi anul viitor pe Sanpetru.Va promite Flypol.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#34 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 02 September 2010 - 09:35 AM

Vezi postareaBIGfoot, la Sep 2 2010, 10:31 AM, a spus:

Adi ce am spus eu sunt dea dreptul necesitati...

Pentru necesitati imprevizibile s-a inventat pampersul.... la farmacie se gaseste in diverse forme si dimensiuni asa ca la Strejnic se va lansa o noua moda ... la sfarsit se va premia cu o cupa obosita , pampersul cu cea mai mare greutate ! :lol:

Aceasta postare a fost editata de adyc: 02 September 2010 - 09:37 AM

0

#35 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 02 September 2010 - 10:33 AM

Vezi postareaflypol, la Sep 2 2010, 10:34 AM, a spus:

Eu sunt liber si independent! Vin doar sa ma uit si ,daca se poate,sa zbor."Nelegitimatii" trebuie sa fie luati in serios deoarece ei nu sunt incorsetati in nici o birocratie,zboara de dragul zborului,vin de dragul spectacolului finantadu-si singuri escapadele, cemai...sarea si piperul aeromodelismului.

ai punctat bine, totul se face pe finantare proprie, iar daca suntem invitati la un concurs, manifestare etc. (au as am inteles din primul post), noi cei nelegitimati sau legitimati la cluburi neafiliate federatiei, avem pretentia unui minim necesar.

in acest caz, dupa cum se vad lucrurile, pana la noi clarificari ma retrag. prefer sa zbor intr-un cadru cu mult mai bine organizat (acele minime necesitati - pista tunsa, wc, apa) decat sa bat drumul aiurea pana la Strejnic si sa constat ca organizarea este de tot KKO.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#36 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 10:55 AM

Nu Allen, nu te retragi . Noi dorim acest concurs si ca atare cei in masura ar fi bine sa se puna in miscare.
0

#37 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 02 September 2010 - 11:25 AM

Nu chemati voi cluburile, ei sunt informati de frmd ca pot participa, daca isi achita cotizatia, etc...
...si participa, ca altfel nu isi mai au rostul, daca nu se fac ca vin, nu mai pupa bani de la bugete (locale, etc), se desfiinteaza, etc., sediile se pierd, interesele se duc dracu', vechii tovarasi de arme nu se mai aduna dupa binecunoscutele principii...

Vezi postareapitts, la Sep 1 2010, 11:00 PM, a spus:

Bogdane, ce club "neafiliat noua" am sicanat?.....
Astea nu sunt vorbele tale!

In fine, pentru toti: in locul vostru, ca semn de protest la adresa feremedeului si a ticalosilor aflati la conducere (temporar, ce-i drept!), as boicota orice manifestare sub egida de trista faima, inclusiv prin neparticipare!....sa o las pe ea, pe federatie, sa moara!

Asta e ceea ce unii au propus de multa vreme, dar nu au toti sange, ce sa-i faci, iar unii mai au si treaba.

Sa stii ca neuronul meu mai poate gandi singur, cum e. Probabil ca nu stiu destule, dar ideea e ca unele cluburi private ar duce-o mai bine daca ar sti ca mentalitatea asta Dejista ar disparea, impreuna cu oamenii ei, care s-ar duce la pensiile lor, linistiti, ca intre timp am ajuns in secolul 21.

Ce club privat si-a dat acceptul frmd sa isi puna la dispozitie terenul pentru desfasurarea vreunei competitii? Ai?! Eu stiu 3 care au spus PAS: Bistrita, Luica, Alba Iulia. Despre Serban nu stiu nimic (vb de Adunatii Copaceni). Or mai fi si altii. Pucioasa nu e privat, e privata.
Multa lume care a vrut sa scrie a scris la indoor 2010, unde magaria a depasit penibilul, toti ii luam apararea lui Luci (unul dintre cazuri), dar el a tacut malc, ca ardeleanul modest. Pacat. Daca intelegi, e vorba de principii.

Diferenta intre ceea ce NU face frmd si ce au facut pana acum organizatorii ceilalti a fost ca ailalti au facut-o cu prietenie pentru prieteni, iar structura asta ia bani doar pentru ca pe ei ii cunoaste cineva acolo, afara; cineva, care sa mor io, daca n-or fi si aia niste mosi basinosi, carora le plac laudele, tuica de Pitesti, branza de Sibiu, fetele de centura si ce or mai fi gasit pe la noi interesant.

@adyc, allen, ML+ailalti: data concursului pentru nelegitimati va fi cand oti fi mai putini acolo, doar ca sa SE zica mai apoi ca nu v-ati prezentati destui. Pariu?! Ca tot i-ati suparat pe tovarasi...

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 02 September 2010 - 11:29 AM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#38 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 11:41 AM

@ adi si bogdan

am spus ca pana la clarificarea situatiei ma retrag, asta nu inseamna ca de tot. de venit, vin, macar sa-mi vad prietenii ce mi i-am facut de cand m-am apucat de aero, nu neaparat pt a concura, asta e pe planul 2. cat despre clarificari, is tare curis daca maine poimaine v-om primi un raspuns, oficia, aici pe RHC din partea frmd.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
0

#39 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 11:41 AM

Vezi postareaBogdanStancu, la Sep 2 2010, 12:25 PM, a spus:

@adyc, allen, ML+ailalti: data concursului pentru nelegitimati va fi cand oti fi mai putini acolo, doar ca sa SE zica mai apoi ca nu v-ati prezentati destui. Pariu?! Ca tot i-ati suparat pe tovarasi...

M-am gandit si eu la varianta asta insa am refuzat sa cred ... in cele din urma un concurs de F3A pentru nelegitimati se poate organiza oricand de catre oricine, numai sa fim anuntati din timp, cat despre faptul ca "tovarasii" s-au suparat, e mai putin important, orice suparare trece insa este foarte important ca in ciuda supararii , cei vizati sa prinda esenta acestui subiect pentru a-si corecta atitudinea si greselile. E adevarat, calul batran nu mai poate fi invatat sa traga la jug insa e de datoria noastra sa incercam si in cele din urma sa luam masurile corespunzatoare. Daca trecem peste aceste mici maruntisuri fara sa luam o pozitie corecta, nu vom face altceva decat sa ne prelungim agonia.
0

#40 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 02 September 2010 - 12:30 PM

Eu am scos deja popcorn-ul si ma distrez de cateva zile.

In ordine crescatoare am aflat cu uimire ca in acest hobby in care suntem o mana de oameni (din care pasionati rau si dedicati mult mai putini) exista:

- o federatie afiliata la ministerul sportului - deci e un sport. Am dat rapid un search pe net si exista si federatia de Poker - nu stiu daca e afiliata la Min.Sportului - dupa parerea mea e chiar mai sport decat modelismul - e acolo undeva cu sahul, bridge-ul si barbutul, la chestii intelectuale.

- cluburi (si multe vreo 40) - la cat de putini suntem mai trebuie sa fim si impartiti pe cluburi. Eu am senzatia ca toti din RO daca ne strangem poate reusim sa formam 1 club.

- sportivi - legitimati si nelegitimati

- zeci de concursuri cu nenumarate etape.

Este clar ca traim in doua lumi paralele - cum am mai remarcat si mai demult. Din ce vad aici cand cele 2 lumi se intalnesc apar probleme. Oricum eu cunosc numai lumea de aici, de pe forum, de pe camp si sunt sigur ca asta e lumea modelismului.

La Ploiesti vreau sa vin sa casc gura, sa salut oamenii asa ca programul ma intereseaza si pe mine. Stefan
0

#41 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 12:32 PM

iti dau eu berea care sa merga la popcorn, daca faci rost de programul complet al evenimentului.
0

#42 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 02 September 2010 - 12:39 PM

Salut,

Nu stiu daca fac bine ca scriu aici ;de obicei totul se rastalmaceste si se poate intoarce impotriva ta ,dar o sa incerc sa aduc citeva clarificari. Nu stiu daca o sa pot surprinde toate problemele care exista pe partea asta competitionala dar voi incerca.

In primul rind marea problema a noastra a romanilor in general si implicit si a modelistilor in particular esta ca sintem foarte individualisti. Tot ce facem este doar pentru noi,nu ne interseaza de altii; nu incercam sa obtinem ajutorul altora si nici nu oferim ajutor atunci cind este nevoie desi de multe ori acesta nu ne costa nimic,doar putina bunavointa. Sint in ramura asta, F3A, de 6 ani de zile si am incercat sa fac cite ceva pentru a ridica nivelul competitonal si la noi in tara. Nu stiu cit am reusit ,las pe altii sa aprecieze, dar in orice caz aproape ca m-am batut cu morile de vint. In mare pare parte am avut de intimpinat mai mult contre decit suport in ceea ce am facut. Acum stau si ma intreb daca a meritat?

Referitor la organizarea concursului cred ca in marea parte a cititorilor acestui forum nu cunosc detaliile si de aceea apar si replici mai acide. Avind in vedere ca sintem ca tara una saraca si implicit nici FRMD nu sta pe roze, marea majoritate (aproape 100%) a concursurilor se desfasoara in diverse locatii prin amabilitatea ,bunavointa unor oameni sau institutii care ne ajuta in acest sens,fara sa existe o compensatie baneasca cit de mica. Aerodromul de la Strejnic are o activitate mai complexa decit celelalte si impune un anumit orar de zbor mai limitat pentru noi, conditiile nu sint neaparat stralucite dar oricum decente pentru a se desfasura un concurs acolo. Referitor la mizeria de anul trecut va rog sa retineti ca ea a fost produsa de concurenti,famililie acestora,suporteri ,etc si nicidecum de persoane straine. Toti cei care au intrat acolo aveau legatura cu acel concurs deci era de datoria fiecaruia sa dea dovada de cei 7 ani de acasa. Este normal ca cei de la aerodrom sa fie mai reticenti anul acesta. Acum daca conditiile nu va multumesc incercati sa puneti umarul si sa faceti voi ceva. Asa cum spunea si Bogdan mai devreme nimeni din cei care detin un teren sau o locatie nu a fost dispus sa ajute. Nici o problema nu este o obligatie pentru nimeni ,dar ce ma mira este ca multi din cei care au diverse pretentii si asteptari zboara in astfel de locatii si fara un efort financiar deosebit ar fi putut asigura cadrul de desfasurare a concursului nu din prietenie pt FRMD ci pentru a ajuta comunitatea modelistica ;adica restul de concurenti;familii,spectatori,suporteri. Am fost la diverse concursuri si in tara si in strainatate si credeti-ma ca o sa fiti uimiti daca o sa vedeti ce multe se pot face doar prin bunavointa;fara nici macar un banut. Sint si tari mai sarace ca noi (Bulgaria) si orgazizeaza concursuri mult mai bune ca ale noastre fara mare implicare finaciara,dar ce sa-i faci acolo exista si OAMENI, la noi au cam disparut cei din specia asta. Pe la noi totul se face numai din interes,cu ura, cu invidie ,cu rautate si multe altele de care m-am lovit si eu in ultimii ani. Nu sintem nici macar prieteni intre noi in adevaratul sens al cuvintului asa ca probabil am asteptari prea mari cind visez ca o sa facem ceva impreuna intr-o comunitate. Dovada clara este exprimata inclusiv in opiniile de pe acest forum ,in foarte multe subiecte,nu doar acesta.

Referitor la faptul ca noi nu avem o echipa de F3A. Mi-am dorit de mult asa ceva ;am vrut sa ajut in sensul acesta ,dar nu toata lumea poate sa sustina un astfel de efort si nimeni in afara de mine pina acum nu a fost dispus sa se antreneze intr-o astfel de echipa ;sa faca antrenament adevarat adica peste 300-400 de zboruri pe sezon doar acel program,cu atit mai putin cei care isi pun astfel de intrebari si care nu sint implicati direct. Faptul ca ai un model cumparat dedicat F3A, ca ai cunostinte care piloteaza astfel de modele,ca mai auzi una alta de la ei atunci cind mergi pe cimp nu inseamna ca stii ce se poate face in acest domeniu. Daca te duci la un concurs doar ca sa apari cu numele pe lista mai bine nu te duci. Marea majoritate vorbiti doar din informatii auzite sau vazute de altii ,sau de pe internet fara sa stiti care este realitatea cruda,care este diferenta de nivel intre noi si cei din alte tari in acest domeniu. Marea majoritate nu sinteti dispusi niciodata sa va antrenati cu simt de raspundere pentru aceasta ramura dar aveti pretentii de concurenti si mai aruncati si cu piatra catre unii care chiar fac ceva. Poate ca e mai bine sa va abtineti de la comantarii aberante si sa faceti ceva constructiv,unii chiar se agita ca sa se organizeze acest concurs.
Cred ca deja am scris prea mult si oricum nu uitati inainte de toate sa fiti OAMENI.

Cu stima,
John
0

#43 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 01:14 PM

Domnilor chiar va amenint ca anul viitor tin eu un concurs pe Sanpetru pe banii mei;cu WC,cu gulas ,cu capre ,cu pipite ,cu JD ,cu gratar pe Lempes,cu diplome,cu premii pentru castigatori,cu ce vreti voi ,doar sa veniti.Stiu ca nu va place birocratia,sablonaria,jocul de circumstante si interese.Sabotati! Anarhie! Libertate !Revolutie castrista!Banzai!In final ramanem cu intalnirile noastre de vis,cu prieteniile noastre,cu micile noastre sotii nevinovate si cu amurgul de soare de pe Siria.Mi-e dor de Rapa Rosie,de Alba,de Zozo Siria,de Zoli Hobbyconstruct.Si apoi noi suntem oameni de show ,ce farmec are sa ne concuram cand ne stim bine posibilitatile si ne iubim pentru ca suntem diferiti.Ce ziceti stimate dl.Stancu ? Nu e mai buna libertatea?
0

#44 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 02 September 2010 - 01:17 PM

Vezi postareaflypol, la Sep 2 2010, 02:14 PM, a spus:

...Sabotati! Anarhie! Libertate !Revolutie castrista!...

Libertate, dar nu castrista. Daca ai trai in ''libertatea'' lui nu ai mai organiza nimic. Ai fi in cala unui vapor, incercand sa scapi.
Multa, multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 02 September 2010 - 01:21 PM

0

#45 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 01:23 PM

Am fost acolo.Au un rom de te taie si niste gagici faine de te lasi de aeromodelism(merg pe strazi dansind din niste popouri cum nici in Tailandicia nu am vazut).Cubetii habar n-au de libertatea noastra;
o au pe a lor si credeti-ma e super! Acolo trebuie mers in gasca de barbati dotati ca e de lucru ......uuuuu!
0

#46 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 02 September 2010 - 01:26 PM

Scuze, da, este bine acolo ca turist, cu bani adevarati, facuti in alta parte, dar nu-i fun sa traiesti acolo.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 02 September 2010 - 01:27 PM

0

#47 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 01:27 PM

Hm...domnule John chiar ma faci sa rad, aici nu e vorba de aruncat cu pietre ci de o simpla discutie din care poate sa iasa ceva bun. Faptul ca traim intr-o tara saraca e in mare masura vina noastra a tuturor pentru ca toleram hotia si suntem nepasatori la ce se intampla in jurul nostru dar asta e o alta discutie. In cazul de fata pentu discutiile iscate in acest topic vina apartine in intregime Domnului Pitts care a inscris acest eveniment in calendarul competitional si l-a anuntat inca din luna martie. Mi se pare inadmisibil ca din martie pana in septembrie sa nu stii in calitate de organizator unde si daca poti organiza ceea ce ai anuntat. Spui ca la Strejnic noi astia toti care am trecut pe acolo am facut mizerie si ca am fost lipsiti de cei 7 ani de-acasa, ok, nu uita ca si tu ai fost cu noi ...sa inteleg ca te-a dat la scoala mai devreme de 7 ani? Spui ca era de datoria noastra a fiecaruia sa ne adunam mizeriile, corect insa aceasta e o datorie morala.. pe langa aceasta spune-mi te rog datoria organizatorului care era ? Daca nu stii , iti spun tot eu ...e ca la nunta, ori inchiriezi localul si nu te intereseaza de ce ramane in urma pentru ca platesti deranjul, ori faci pe gazda iar cand se incheie tot treci la smotru. Degeaba incerci sa il scoti pe dl.Pitts ca nu tine, daca anul trecut ar fi stiut cum sa puna problema, la sfarsit se facea curatenie si nici discutii de acest gen nu ar mai fi existat.
Cat despre dorinta ta ca noi sa avem o echipa de F3A, da-mi voie sa ma abtin ptr moment de la orice comentariu si sa iti spun face to face care este parerea mea ...(in cazul in care vrei sa afli). Revenind la oile noastre, spuneai ca nimeni nu a vrut sa gazduiasca un asemenea concurs... pai nu te supara dar acest concurs asa cum am mai spus a fost anuntat din martie iar locatia a fost clara, la Strejnic ... a carait cineva pana acum ceva? A spus cumva cineva ca datorita incapacitatii de organizare a domnului Pitts cei de la Strejnic ne-a dat-o prin gura si ca e necesara gasirea unei noi locatii? Iti spun eu , nimeni nu a spus nimic daca Allen nu i-ar fi trezit din somn pe cei de la FRDM, probabil ca ne trezeam cu doua trei zile inainte cu cine stie ce pleasca.
Vorbesti de omenie? Pai suntem oameni dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam prostiti sau calcati in picioare . Daca doriti respect, dobanditi-l, aratati ca il meritati domnilor de la FRDM.
Iar in ceea ce te priveste pe tine domnule Jhon, te sfatuiesc sa iti cantaresti bine vorbele caci e posibil sa n-ai dreptate .
0

#48 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 01:30 PM

Domnilor chiar va amenint ca anul viitor tin eu un concurs pe Sanpetru pe banii mei;cu WC,cu gulas ,cu capre ,cu pipite ,cu JD ,cu gratar pe Lempes,cu diplome,cu premii pentru castigatori,cu ce vreti voi ,doar sa veniti.....

La cate spume am acum , nu pot sa tac ... la cele afirmate mai sus spun doar atat: de amenintari sunt satul! :)
0

#49 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 01:38 PM

Domnilor chiar va amenint ca anul viitor tin eu un concurs pe Sanpetru pe banii mei;cu WC,cu gulas ,cu capre ,cu pipite ,cu JD ,cu gratar pe Lempes,cu diplome,cu premii pentru castigatori,cu ce vreti voi ,doar sa veniti.Stiu ca nu va place birocratia,sablonaria,jocul de circumstante si interese.Sabotati! Anarhie! Libertate !Revolutie castrista!Banzai!In final ramanem cu intalnirile noastre de vis,cu prieteniile noastre,cu micile noastre sotii nevinovate si cu amurgul de soare de pe Siria.Mi-e dor de Rapa Rosie,de Alba,de Zozo Siria,de Zoli Hobbyconstruct.Si apoi noi suntem oameni de show ,ce farmec are sa ne concuram cand ne stim bine posibilitatile si ne iubim pentru ca suntem diferiti.Ce ziceti stimate dl.Stancu ? Nu e mai buna libertatea?

Banzai!
Poate, incet-incet, o sa ne facem si o retea de concursuri, cum e cel de la Alba (vad ca anul asta nu s-a mai tinut), cu arbitri care se pricep (macar 2 tot avem)si fara intentii de participare scrise si trimise cu multe zile inainte, ca sa aiba timp unii sa traga sforile. Da, initiativa e laudabila! Inclusiv cea cu Cuba, pentru cine isi permite. Avionul, nu altceva.

0

#50 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 02 September 2010 - 01:48 PM

Vezi postareaadyc, la Sep 2 2010, 02:27 PM, a spus:

Hm...domnule John chiar ma faci sa rad, aici nu e vorba de aruncat cu pietre ci de o simpla discutie din care poate sa iasa ceva bun. Faptul ca traim intr-o tara saraca e in mare masura vina noastra a tuturor pentru ca toleram hotia si suntem nepasatori la ce se intampla in jurul nostru dar asta e o alta discutie. In cazul de fata pentu discutiile iscate in acest topic vina apartine in intregime Domnului Pitts care a inscris acest eveniment in calendarul competitional si l-a anuntat inca din luna martie. Mi se pare inadmisibil ca din martie pana in septembrie sa nu stii in calitate de organizator unde si daca poti organiza ceea ce ai anuntat. Spui ca la Strejnic noi astia toti care am trecut pe acolo am facut mizerie si ca am fost lipsiti de cei 7 ani de-acasa, ok, nu uita ca si tu ai fost cu noi ...sa inteleg ca te-a dat la scoala mai devreme de 7 ani? Spui ca era de datoria noastra a fiecaruia sa ne adunam mizeriile, corect insa aceasta e o datorie morala.. pe langa aceasta spune-mi te rog datoria organizatorului care era ? Daca nu stii , iti spun tot eu ...e ca la nunta, ori inchiriezi localul si nu te intereseaza de ce ramane in urma pentru ca platesti deranjul, ori faci pe gazda iar cand se incheie tot treci la smotru. Degeaba incerci sa il scoti pe dl.Pitts ca nu tine, daca anul trecut ar fi stiut cum sa puna problema, la sfarsit se facea curatenie si nici discutii de acest gen nu ar mai fi existat.
Cat despre dorinta ta ca noi sa avem o echipa de F3A, da-mi voie sa ma abtin ptr moment de la orice comentariu si sa iti spun face to face care este parerea mea ...(in cazul in care vrei sa afli). Revenind la oile noastre, spuneai ca nimeni nu a vrut sa gazduiasca un asemenea concurs... pai nu te supara dar acest concurs asa cum am mai spus a fost anuntat din martie iar locatia a fost clara, la Strejnic ... a carait cineva pana acum ceva? A spus cumva cineva ca datorita incapacitatii de organizare a domnului Pitts cei de la Strejnic ne-a dat-o prin gura si ca e necesara gasirea unei noi locatii? Iti spun eu , nimeni nu a spus nimic daca Allen nu i-ar fi trezit din somn pe cei de la FRDM, probabil ca ne trezeam cu doua trei zile inainte cu cine stie ce pleasca.
Vorbesti de omenie? Pai suntem oameni dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam prostiti sau calcati in picioare . Daca doriti respect, dobanditi-l, aratati ca il meritati domnilor de la FRDM.
Iar in ceea ce te priveste pe tine domnule Jhon, te sfatuiesc sa iti cantaresti bine vorbele caci e posibil sa n-ai dreptate .

Salut Ady,

Nu trebuie sa ma iei cu "domnule "caci cred ca sintem cam de acceasi virsta.
Nu incerc sa-l scot pe Pitts sau pe altcineva am vrut doar sa va aduc aminte care a fost realitatea. Si da si eu am fost acolo dar am constiinta impacata ca nu am lasat mizerie.
Poti sa imi dai si un telefon sa imi spui care este parerea ta referitor la echipa de F3A dar asta nu inseamna ca stii ceva cu adevarat despre asta doar prin faptul ca zbori impreuna cu alti prieteni comuni care fac asta.
Cred ca mi-am cintarit foarte bine cuvintele si faptul ca am incercat sa va fac sa intelegeti cum sta de fapt situatia nu cred ca este un lucru rau. Imi pare rau insa ca intotdeauna se recurge la atacuri la persoana;fara a se incerca sa se faca ceva constructiv in directia asta.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,

Cu stima ,
John,
0722697010
0

#51 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 02:07 PM

Nu e vorba de atacuri la persoana ci de cu totul si cu totul altceva, daca analizezi istoria romaniei ai sa vezi ca romanul nu a facut nimic fara bici la spate, de aceea am considerat ca doua trei bice pe cocoasa FRDM nu are cum sa strice. Daca am avut dreptate se va vedea. Oricum nu ma satisface raspunsul tau , ai tinut sa punctezi ca ai fost ordonat si ca ti-ai luat gunoiul acasa, ai afirmat ca nu vrei sa iei apararea nimanui insa despre ceea ce era esential nu ai spus nimic si anume de obligatiile si indatoririle organizatorului. Haide sa privim lucrurile exact asa cum sunt caci realitatea de care vorbesti nu mi-e straina nici mie si nici multora din cei interesati de acest eveniment. Stiu foarte bine cum s-a procedat anul trecut si in ce a constat organizarea acelui concurs. Ceea ce incerc eu sa spun este ca FRDM ori din lipsa din interes, ori din nepricepere ori din cine stie ce motive, a inceput sa trateze aceste evenimente cu superficialitate. Nu trebuie sa am neaparat dreptate insa asta e ceea ce am remarcat eu cu privire la acest concurs. COMUNICAREA este mama reusitei ! Daca ar fi existat un dialog cu siguranta nu s-ar fi ajuns aici...si nu ai cum sa ma contrazici.

P.S. Mersi ptr nr de telefon insa e cred ca e mai bine sa discutam fata in fata pentru ca am multe in cap.

Aceasta postare a fost editata de adyc: 02 September 2010 - 02:10 PM

0

#52 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 02 September 2010 - 02:11 PM

Am o singura vorba pentru FRMD(mai ales pentru cine sa ocupat de organizare) si nu o spun din rauate o spun pentru ca a dat/ati dat dovada de un total dezinteres total fata de acest concurs si implicit de oamenii care au spus ca vor participa ...
"Sa fiti da ras"

Aceasta postare a fost editata de BIGfoot: 02 September 2010 - 02:12 PM

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#53 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 02:16 PM

Citeaza

D. Alte concursuri de importanta nationala
punctul i. Cupa Federatiei F3A pentru modelisti nelegitimati,Ploiesti,Strejnic,16 septembrie,organizator FR Modelism.

Citat din feremede punct ro.
Atasez si un screen, ca sa nu cumva sa SE modifice intre timp...
Imagine atasata: frmd.jpg

0

#54 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 02:26 PM

si uite asa Bogdan primeste o bere de la mine. multzam mult, aseara m-am uitat si eu si nu am gasit, probabil mi-a trecut prin fata ochilor fara sa vad (greseala mea). cu acestea, eu zic sa lasam certurile deoparte, ca uite ce val s-a pornit impotriva federatiei, de la o simpla intrebare.
0

#55 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 02:29 PM

O sa primesc berea inainte, sau dupa ora 18, ora de incepere a concursului pentru nelegitimati? Duminica, la ora 18...
desi

Citeaza

Modificările datelor din calendarul intern, din Cupa României sau alte concursuri de interes naţional, se fac numai din motive obiective,cu acordul federaţiei si instiintarea tuturor cluburilor interesate cu cel puţin 30 de zile înainte.

aici nu e vorba de cluburi si o sa avem parte de o frumoasa cacialma pentru sportivi care nu sunt afiliati, nu platesc taxe si pe care n-are nimeni de unde sa-i ia, ca nu au transmis optiunea de participare la adresa indicata, la timp....hm, ce-mi place Kafka asta al vostru....

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 02 September 2010 - 02:34 PM

0

#56 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 03:24 PM

ei bine, se poate sa ai dreptate, se poate sa nu ai dreptate.

stand la o tacla cu un amic, mi-a deschis ochii: frmd n-a afisat niciodata in ultimii 3-4 ani programul (descrierea figurilor...) de F3A pe site-ul propriu. de ce? probabil, tot dintr-o problema de comunicare. daca trebuia trimisa optiunea de participare la frmd, atunci normal era ca tot acolo sa gasim programul complet, cam tot ceea ce ne interesa, atat ca sportivi legitimati cat si nelegitimati. si atunci nu se mai iscau discutii inutile.

@bogdan... man, cand vrei tu, preferabil dupa 18.00 dar na, poate merge si inainte...

Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 02 September 2010 - 03:25 PM

0

#57 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 06:26 PM

Adyc draga,daca am" fost de ras "o data sa sti ca n-o sa mai fiu cat oi trai.Pe cuvantul meu de" ardelean din secuime" ca se va intampla.Ce ziceti de un "November rain flight" pe la mijlocul lui octombrie ?Asa sa uitam de FRM.
Noi tundem aerodromul pe linia aprobata de comandament,cerem si vom avea liber la zbor 2 zile,camerele destinate modelismului sunt gata cu tot utilajul pentru gazduire modele ,comandantul este un militar dintr-o bucata ce iubeste modelismul,mai am 30 capre si voi un caine,lemne sunt,cazari ieftine in zona :Da,bere ciuc...niema prabliema,JD-ul e in frigider.Dati-i naiba de trogloditi!Cam cat costa sa facem noi o federatie de modelism ca oricum se poarta guvernele alternative.
0

#58 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 02 September 2010 - 06:35 PM

Imi cer scuze daca am deranjat punand intrebarea fireasca am zis eu " de ce nu avem echipa nationala de F3A "
Efeciv nu am stiut cum se poate organiza si cum poate fi primita intr-un campionat european.
Din pacate am observat o umbra tendentioasa in afirmatii ....

- " unii si-au luat modele care s-ar apropia putin de tipul asta de zbor dar ..... in rest sunt varza ( varza zic eu ) "

sau

- " nu'i suficient sa stai sau sa zbori in comun cu unii care au habar de asta ... prieteni comuni "

dar ma rog ... ce reiese de aici : multa omenie si existenta unor " tabere " care se " iubesc " nespus .

Ca este o mare dorinta de a fi printre primii este normal , normal este si sa te antrenezi cat mai mult si poate si chiar pe " furis " fata de altii - asta e ..... meseria se fura nu se cumpara la Mall ( eventual sa si spui : " eu anul asta nu vin ca poate mai scade vigilenta celorlati , si se culca pe o ureche ).

Dar sa nu imi spuna mie cineva ca pe Bulgari ia facut al de sus cei mai buni oameni, cei mai buni colegi, cei mai neprihaniti , sau pe unguri sau ..... si ca d'aia ei au echipa de F3A - ca nu cred .

Ei insa au accesat fonduri europene pentru drumuri ( de Bulgari zic ) noi NU !
Ei au echipa de F3A , noi NU !

Deci guvernul lor a facut proiecte pentru ulite cu gologani de la EU, ai nostri NU - !
Probabil Federatia lor de Modelism a facut ceva ca sa uneasca sub tricou national 2-3 oameni , a noastra ..... o fi facut si ea dar nu stiu eu !

Pana la urma promovarea unui sport , descoperirea de noi talente etc trebuie sa aiba implicatii si mai sus , iar acolo unde sunt talentele si dotarea, dar mai apar
divergente - cei de mai sus intervin si devin ambasadorii partilor reusind sa se atinga scopul final comun in defavoarea egoismului individual !
Dar parca e mai bine sa barfim acolo sus la o cafea in birou cum sa certat cutare cu cutarita si se ne amuzam pe tema asta !

Haide-ti bai la concurs ! Cand o sa ies la pensie promit ca o sa am timp sa fac 1000 de zboruri pe sezon - il halesc pe CPLR sai CLRP cu naiba il chema ! Deh .. varsta !

P.S.

Luam arbitri din afara ?! Ca asa am auzit ...... asta asa ca o gluma de la Liga Lui Mitica !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#59 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 09:51 PM

Asa e Gigi, ai perfecta dreptate, la altii se poate la noi nu ca doar deh , suntem romani si de cand e romanul pe pamantul asta i-a placut sa imbarlige lucrurile in asa fel incat nici dracu sa nu le poata desface.... sunt sigur ca intr-un final totul va fi ok iar editia aceasta va fi o reusita si asta nu datorita noua celor care suntem vehementi ci a organizatorului. Noi nu facem altceva decat sa ne exprimam opiniile intr-un mod sau altul sperand ca cel care trebuie sa ia atitudine si sa tina cont de aceste opinii, va face intocmai.
Ne vedem la concurs, indiferent cand, unde sau cine il va organiza !
0

#60 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 02 September 2010 - 11:02 PM

Iubiti prieteni,
M-am abtinut si m-am foit pe langa calculator toata ziua. Sa scriu, sa nu scriu…
Povestea incepe acum 30 de ani de cand construiesc si zbor aeromodele.Regina clasei a fost acrobatia captive.Anul acesta am avut onoarea in amintirea unor fosti titani sa conduc Campionatul National de Captive de la Dej.Am avut emotii de cum o sa iasa dar experienta competitionala m-a ajutat. La sedinta tehnica in primele 10 minute a fost un vacarm, nimeni nu se intelegea cu nimeni, toata lumea vroia altceva ca aia sunt unguri ca aia romani ca unii au venit si altii au plecat..ma rog.Am spus stop , le-am spus ce vreau eu de la acest concurs.Le-am garantat o transparenta totala, un arbitraj mai mult decat corect si o flexibilitate privind probele de concurs astfel incat sa concureze toata lumea care cum au putut sa vina.S-a facut liniste, oamenii au vazut ca se poate si gandi si vorbi omeneste. Concursul prin organizarea pe care am facut-o, cu bani foarte putini, a fost un regal.Din punctual meu de vedere am trezit spiritual vremurilor apuse in care trebuia sa te lupti pe bune ca sa ridici capul sus. Am avut si satisfactia unui rezultat de exceptie la viteza a lui Kantor Lajos care desi a fost cronometrat de 4 cronometre simultan nu a fost credibil la Bucuresti.Am vazut si o finala in trei echipaje la curse.Kantor este un sportiv de exceptie cu modele de curse de ultim nivel.In luna aprilie a avut si un rezultat la o cupa mondiala la Salzburg. Si acuma dupa introducere va spun povestea mai departe:
Anul acesta a avut loc in perioada 23-31 iulie in orasul ungar Gyula campionatul mondial de aeromodele captive. Am facut lobby la federatie privind participarea romaneasca, macar sa se vada steagul acolo.Am garantat ca mergem pe banii nostril dar nu putem sa mergem fara amaratele de licente FAI intrucat reprezentam o natiune. Domnul Conu Marius nici nu a vrut sa auda de asa ceva iar cea mai mare deziuluzie ar fi fost sa iesim pe ultimul loc si la o raportare la minister s-ar fi facut misto. Spiritul sportului e sa participi ca sa existe castigatori. Noi am fost, am platit drum, cazare , masa. Il felicitam pe campionul nostru Kantor Ludovic care a concurat cu mult succes in echipa Ungariei si unde s-a comportat ireprosabil eliminandu-l din cursa pe campionul mondial en-titre. A fost o vedeta incontestabila.. Am vrut sa fac un review al competitiei dar m-am razgandit. Am stat nemiscat pe toata durata concursului la arbitraj, am fost surprins de participarea unor tari precum Mongolia, New Zeeland, Australia, dar si Bulgaria sau fratii nostrii din Moldova , campioni mondiali la combat. Nu va puteti inchipui ce sentimente fericite am avut cand am fost recunoscut de multi concurenti care isi aduceau aminte de mine din participarea acum 20 de ani la europene, de simplitatea concurentilor, de deschiderea pe care au aratat-o fata de tehnica pe care o aveau si care sincer sa va spun nu diferea cu nimic de modelele noastre.E adevarat ca erau un pic altfel ca motoare, materiale.. Cea mai nefericita surpriza a fost cand am fost invitati sa concuram pentru Romania GRATIS asa cum scria si in ultimul bulletin official cum ca tarile in criza si cele care nu au avut o prezenta in ultimii 20 de ani intra gratis in joc.Am crezut ca intru in pamant de rusine mai ales ca ne cunoastem capacitatea de evolutie in zbor.Prietenul meu si concurrent la nationale de mai bine de 30 de ani, Miki Szabo a crezut ca innebuneste.Modelele noastre stateau bine mersi acasa si noi ne-am ales doar cu privitul si regretele.DE CE?
Desigur ca am deschis usi lasate cu mult timp in urma intredeschise, am fost invitati in Bulgaria, in Ungaria si chiar in Canada pentru a fi eventual a treia persoana in loturile lor nationale.Deci noi am fost “FOR SALE”
Faceti o incercare anul acesta la Srejnic si schimbati “organizatorul” cu oricare dintre noi si va promit ca veti pleca acasa cu mintea limpede si sufletul impacat.Din atmosfera incrancenata, plina de ura , intriga si orgolii nu are decat sa evolueze lucrurile in rau, sa mai dispara din oameni,sa se piarda spiritul competitiei.
PS am facut peste 1500 de poze si o gramada de filme iar pentru cine doreste le pot trimite gratuit. Sau pe site-ul nemtilor: http://www.flickr.com/photos/fesselflug/se...57624439371711/
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou