Baja 5b SS cu lumini, instalatie de fum si toate nebuniile posibile. Kit Review
Postat 23 February 2011 - 08:32 PM
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 23 February 2011 - 08:33 PM
Postat 24 February 2011 - 02:55 PM
AG-74-HESS, la 23 February 2011 - 08:24 PM, a spus:
Eu nu am mai lucrat la ea de frica ca nu mai am ce face apoi. :D De puturos, vreau sa zic si ca e mai ``la indemana`` 1/8-ul. O sa iasa si asta pana la vara.
fac o poza la a mea diseara si o si postez. si cu surubul ingropat si cu fisa
1.HPI Baja 5B SS
2.Team-Durango DESC 410
3.Team-Durango DEX 410
4.HPI E10 Sprint Porsche 2010 Edition
Postat 27 February 2011 - 07:02 PM
Culorile din film sunt ``ciudate`` deoarece este filmat cu o camera full spectrum, dar nu conteaza, ca idee.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 27 February 2011 - 07:04 PM
Postat 27 February 2011 - 08:50 PM
AG-74-HESS, la 27 February 2011 - 07:02 PM, a spus:
Culorile din film sunt ``ciudate`` deoarece este filmat cu o camera full spectrum, dar nu conteaza, ca idee.
Salut , eu am comandat sistemul de lumini al lui original iar pentru faruri le-am pus leduri si astept sistemul de lumini sa vad ce setari pot face cu el , am pus si pe spate un sistem de 5 leduri rosii pe undeva sub toba si se vad super mistosi o sa bag luminile di fata pe un canal si pe cele din spate pe un canal, am vazut ca ai facut sistemul de limitare al basculelor pe spate cu inelele acelea puse pe cupa , eu am recurs la un sistem mai simplu cel pe care l-a adoptat si tipul de pe team fast eddy , si anume un cablu de otel montat pe bascula si pe tower-ul de aluminiu iar roata este cu 5-6 mm mai sus decat stoc de aici reise ca nu mai vine pana in margine evitand astfel iesirea planetarei cand roate este in aer, o sa maa intalnesc cu ovodiu sa ii facem niste poze ca sa le putem posta, oricum m-ai dat gata cu piesele de tuning pe care le-ai bagat in ea
Postat 27 February 2011 - 09:15 PM
Sistemul original de lumini e destul de scump si nu stiu daca imi va placea cum vor lumina.
La mine vor fi 4 faruri: doua albe luminand continuu jos in fata si alte doua albastre flash (cele din film) la partea superioara, mai in spate. Toate vor fi actionate pe CH3 impreuna cu instalatia de fum.Instalatia va mai avea si un modul care sa nu permita actionarea directa din CH3, ci doar daca si gazul este la peste 75...80%.
Pe frana voi face o lampa dreptunghiulara cu LED-uri rosii actionata cu un micro-switch ``agatat`` de parghia servo-ului. Semnalizarile cu lumina portocaliu continuu pe doar pe spate, actionate tot de un intrerupator comandat de servo de directie.
Limitarea bratelor din spate in cazul in care roata e in aer nu m-am gandit deocamdata sa o fac; nu am de gand sa o zbor ca de zburat am alte chestii dedicate si care nu au costat atat... :rolleyes:
Oricum, astept pozele tale cu limitarea asta a ta.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 27 February 2011 - 09:16 PM
Postat 27 February 2011 - 09:21 PM
AG-74-HESS, la 27 February 2011 - 09:15 PM, a spus:
Sistemul original de lumini e destul de scump si nu stiu daca imi va placea cum vor lumina.
La mine vor fi 4 faruri: doua albe luminand continuu jos in fata si alte doua albastre flash (cele din film) la partea superioara, mai in spate. Toate vor fi actionate pe CH3 impreuna cu instalatia de fum.Instalatia va mai avea si un modul care sa nu permita actionarea directa din CH3, ci doar daca si gazul este la peste 75...80%.
Pe frana voi face o lampa dreptunghiulara cu LED-uri rosii actionata cu un micro-switch ``agatat`` de parghia servo-ului. Semnalizarile cu lumina portocaliu continuu pe doar pe spate, actionate tot de un intrerupator comandat de servo de directie.
Limitarea bratelor din spate in cazul in care roata e in aer nu m-am gandit deocamdata sa o fac; nu am de gand sa o zbor ca de zburat am alte chestii dedicate si care nu au costat atat... :rolleyes:
Oricum, astept pozele tale cu limitarea asta a ta.
Instalatia pe care o ai este cea de la radu parca ? iar pretul ei era pe undeva la 100 lei , cam atat dau si eu pe cea originala care mai poate avertiza si cand bateria receptorului este descarcata, iar luminile pe spate le-am pus sa lumineze continuu nu ma complic si cu ele pe frana semnal etc
Postat 27 February 2011 - 09:25 PM
Pe ce instalatie ai dat 100ron? De lumini?
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 27 February 2011 - 09:27 PM
Postat 28 February 2011 - 07:40 AM
AG-74-HESS, la 27 February 2011 - 09:25 PM, a spus:
Pe ce instalatie ai dat 100ron? De lumini?
Este vorba despre HPI Racing LED Light Setup Unit si am luat doar unitatea centrala ledurile le-am lipit eu , fiecare se poate alimenta la 3 v si pe urma le-am legat sa poata fi alimentata la 6 volti direct din acumulatorul receptorului binenteles prin unitatea centrala
Postat 01 March 2011 - 07:01 PM
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 01 March 2011 - 07:02 PM
Postat 01 March 2011 - 07:07 PM
Postat 01 March 2011 - 07:20 PM
Postat 05 March 2011 - 11:58 AM
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 05 March 2011 - 11:58 AM
Postat 05 March 2011 - 03:02 PM
AG-74-HESS, la 05 March 2011 - 11:58 AM, a spus:
Lipesti la un capat sistemul da prindere ca sa dea frumod folosesti camasa termocontractibila sa prinzi si pe cablu putin si pe sistemul de prindere cu inel preferabil ( gasesti la un magazin de electrice papucei metalici pe care ii poti cositorii , vezi ca sus ai gaura de 4 mm si jos ai de 3mm ) il montezi pe masina in partea de sus ca in clip iar in parte de jos il masori sa fie mai scurt cu aproape 2mm ( nu mai lung s-au mai scurt )decat distanta cea mai mare atunci cand masina sta suspendata dintre partea de sus si bascula de jos acolo unde montezi cablul
Daca respecti lungimea cablului si ti cont sa fie mai scurt cu aprozimativ 2mm ,vei vedea ca la capatul basculei acolo unde montezi roata diferenta va fi de 5-6 mm ,suficient ca acest opritor sa isi faca treaba si sa nu mai forteze amortizorul in momentul in care roata este in aer
Spor la reaba
Postat 28 March 2011 - 09:45 PM
E chiar misto sa montezi magaoaia de la zero. Abia ma abtin sa nu o demontez/remontez din nou de la ultimul surub, cum spunea cineva pe aici ca a facut-o. Continui cu cea mai ramas de facut (cateva bricolaje)si cred ca stau la panda sa vad ce kit care sa-mi placa va aparea.